Lista de municipios d'A Riocha

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Municipios d'a comunidat autonoma d'A Riocha (Espanya):

Mapa municipal
Municipio Población (2007)
Ábalos 377
Agonciello 1.137
Aguilar del Río Alhama 598
Ajamil 72
Albelda de Iregua 2.918
Alberit 2.451
Alcanadre 762
Aldeanueva de Ebro 2.725
Alesanco 478
Alesón 134
Alfaro 9.576
Almarza de Cameros 26
Anguciana 492
Anguiano 535
Arenzana de Abajo 261
Arenzana de Arriba 38
Arnedillo 485
Arnedo 14.082
Arrúbal 479
Ausejo 964
Autol 4.039
Azofra 279
Badarán 662
Bañares 327
Baños de Río Tobía 1.740
Baños de Rioja 97
Berceo 196
Bergasa 137
Bergasillas Bajera 26
Bezares 19
Bobadilla 128
Brieva de Cameros 65
Briñas 252
Briones 901
Cabezón de Cameros 23
Calagorra 23.768
Camprovín 193
Canales de la Sierra 86
Canillas de Río Tuerto 43
Cañas 102
Cárdenas 192
Casalarreina 1.286
Castañares de Rioja 392
Castrobiello 58
Cellorigo 18
Cenicero 2.176
Cervera del Río Alhama 2.922
Cidamón 38
Cihuri 209
Cirueña 130
Clabillo 294
Cordovín 205
Corera 292
Cornago 491
Corporales 43
Cuzcurrita de Río Tirón 497
Daroca de Rioja 47
Enciso 171
Entrena 1.391
Estollo 110
Ezcaray 2.038
Foncea 106
Fonzaleche 158
Fuenmayor 3.071
Galbárruli 69
Galilea 349
Gallinero de Cameros 23
Gimileo 141
Grañón 355
Grávalos 250
Haro 11.463
Herce 383
Herramélluri 108
Hervías 151
Hormilla 459
Hormilleja 170
Hornillos de Cameros 14
Fornos 99
Huércanos 912
Igea 707
Jalón de Cameros 35
Laguna de Cameros 145
Lacuniella de Chubera 359
Lardero 7.378
Ledesma de la Cogolla 27
Leiva 288
Leza de Río Leza 52
Logronyo 145.866
Lumbreras 164
Manjarrés 155
Mansilla de la Sierra 67
Manzanares de Rioja 107
Matute 152
Medrano 219
Munilla 122
Muriello de Río Leza 1.675
Muro de Aguas 61
Muro en Cameros 34
Nachera 8.073
Nalda 1.074
Navajún 18
Nabarret 2.722
Nestares 81
Nieva de Cameros 118
Ochánduri 75
Ocón 391
Ojacastro 210
Ollauri 325
Ortigosa de Cameros 294
Pazuengos 40
Pedroso 109
Pinillos 18
Pradejón 3.770
Pradillo 79
Préjano 229
Quel 1.955
Rabanera 41
El Rasillo de Cameros 132
El Redal 186
Ribafreta 1.006
Rincón de Soto 3.544
Robres del Castillo 34
Rodezno 317
Sajazarra 130
San Asensio 1.309
San Millán de la Cogolla 303
San Millán de Yécora 61
San Román de Cameros 166
San Torcuato 77
San Vicente de la Sonsierra 1.146
A Riocha 143
Santa Engracia del Jubera 192
Santa Eulalia Bajera 129
Santo Domingo de la Calzada 6.537
Santurde de Rioja 319
Santurdejo 175
Sojuela 138
Sorzano 267
Sotés 281
Soto en Cameros 181
Terroba 33
Tirgo 259
Tobía 77
Tormantos 176
Torre en Cameros 14
Torreziella en Cameros 585
Torrecilla sobre Alesanco 47
Torremontalbo 21
Treviana 212
Tricio 439
Tudeliella 429
Uruñuela 857
Valdemadera 9
Valgañón 153
Ventosa 150
Ventrosa 65
Viguera 417
Villalba de Rioja 170
Villalobar de Rioja 74
Villamediana de Iregua 5.535
Villanueva de Cameros 120
El Villar de Arnedo 640
Villar de Torre 282
Villarejo 39
Villarroya 9
Villarta-Quintana 158
Villavelayo 64
Villaverde de Rioja 80
Villoslada de Cameros 375
Viniegra de Abajo 113
Viniegra de Arriba 45
Zarratón 265
Zarzosa 14
Zorraquín 80