Lista de molimentos d'a Comarca Central

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de molimentos d'a Comarca Central catalogatos como Bien d'Intrés Cultural

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-ZAR-017-017-002 Castiello d'os Cornel d'Alfacharín Alfacharín
Castiello d'os Cornel.jpg
1-INM-ZAR-017-017-007 Portaza d'Alfacharín Alfacharín
7-INM-ZAR-017-297-001 Ilesia de Sant Miguel Arcánchel d'Alfacharín Alfacharín
7-INM-ZAR-017-297-001-7_1 Torre d'Alfacharín Alfacharín
1-INM-ZAR-017-297-625 Castiello d'Alfoceya Alfoceya Castiello d'Alfoceya.jpg
1-INM-ZAR-017-066-004 Castiello de Cadret Cadret
7-INM-ZAR-017-297-065 Monesterio de Santa Fe de la Uerba de Cadret Cadret
7-INM-ZAR-017-297-065-7_1 Ilesia d'o monesterio de Santa Fe de la Uerba de Cadret Cadret
7-INM-ZAR-017-297-065-7_2 Puerta prencipal d'o monesterio de Santa Fe de la Uerba de Cadret Cadret
7-INM-ZAR-017-297-066 Cartuixa d'a Inmaculata Concepción Cartuixa Baixa
1-INM-ZAR-017-089-002 Castiello de Quart de la Uerba Quart de la Uerba Castiello de Castiello de Quart de la Uerva.jpg
1-INM-ZAR-017-297-626 Castiello de Chuslivol Chuslivol Castiello de Chuslivol.jpg
1-INM-ZAR-017-297-627 Castiello de Miranda de Chuslivol Chuslivol Castiello de Miranda.jpg
1-INM-ZAR-017-219-004 Castiello d'a Puebla d'Alfindén Puebla d'Alfindén Castiello d'a Puebla d'Alfindén.jpg
7-INM-ZAR-017-219-001-7_1 Torre d'a Ilesia de Nuestra Sinyora de l'Asumpción de Puebla d'Alfindén Puebla d'Alfindén
1-INM-ZAR-017-163-002 Castiello de María de la Uerba María de la Uerba
1-INM-ZAR-017-180-003 Palacio fortificato d'os duques de Villafermosa de Mozota Mozota
1-INM-ZAR-017-199-003 Castiello d'os Cornel d'Osera d'Ebro Osera d'Ebro
7-INM-ZAR-017-203-001 Casa palacio d'o barón de Guía Reyal Pastriz
7-INM-ZAR-017-203-001-1_1 Torraza d'a casa palacio d'o barón de Guía Reyal Pastriz
7-INM-ZAR-017-203-002 Finca de l'Alfranca de Pastriz Pastriz
7-INM-ZAR-017-203-002-2_1 Palacio de Pastriz Pastriz
7-INM-ZAR-017-203-002-2_2 Convento de Pastriz Pastriz
7-INM-ZAR-017-203-002-2_3 Caballerizas de Pastriz Pastriz
7-INM-ZAR-017-297-063 Cartuixa d'Aula Dei Penyaflor Zaragoza - Cartuja Aula Dei - Iglesia.jpg
7-INM-ZAR-017-297-064 Ilesia de Nuestra Sinyora d'os Ánchels de Penyaflor Penyaflor
7-INM-ZAR-017-297-064-7_1 Torre d'a ilesia de Nuestra Sinyora d'os Ánchels de Penyaflor Penyaflor
7-INM-ZAR-017-235-001 Ilesia de Sant Mateu de Sant Mateu de Galligo Sant Mateu de Galligo
7-INM-ZAR-017-235-001-7_1 Torre d'a ilesia de Sant Mateu de Sant Mateu de Galligo Sant Mateu de Galligo
1-INM-ZAR-017-297-630 Castiello de Torreciella de Val Madriz Torreciella de Val Madriz Castiello de Torreciella de Val Madriz.jpg
7-INM-ZAR-017-272-001 Ilesia de Santa María d'Utevo Utevo Torre de la iglesia de Utebo, Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-285-001 Palacio d'o marqués de Villafranca d'Ebro Villafranca d'Ebro Villafranca de Ebro DSCF0999.JPG
7-INM-ZAR-017-297-002 Ilesia de Nuestra Sinyora de l'Asumpción de Villamayor de Galligo Villamayor de Galligo
7-INM-ZAR-017-297-002-7_1 Torre d'a ilesia de Nuestra Sinyora de l'Asumpción de Villamayor de Galligo Villamayor de Galligo
1-INM-ZAR-017-297-628 Castiello de Santa Barbara de Zaragoza Zaragoza Castiello de Santa Barbara.jpg
7-INM-ZAR-017-297-004 Teatro román de Zaragoza Zaragoza Teatro Romano Cesaraugusta 2.jpg
7-INM-ZAR-017-297-005 Edificio de l'Audiencia de Zaragoza Zaragoza Portada Palacio de los Luna.jpg
7-INM-ZAR-017-297-006 Banyos chodigos de Zaragoza Zaragoza Banyos Chodigos de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-007 Seu de Nuestra Sinyora d'o Pilar de Zaragoza Zaragoza Basílica del Pilar, Zaragoza, Aragón.jpg
7-INM-ZAR-017-297-008 Casa vivienda unifamiliar en Avenita Catalunya 60 Modernismo Zaragoza Zaragoza - Chalet Solans 02.jpg
7-INM-ZAR-017-297-010 Casa d'os Morlans Zaragoza Casa de los Morlanes.jpg
7-INM-ZAR-017-297-011 Casa en carrera Palomar 16 18 20 22 (antes 8 10 12 y 14) Zaragoza Casa d'os Setios.jpg
7-INM-ZAR-017-297-012 Palacio de Montemuzo Zaragoza Zaragoza - Casa palacio de los marqueses de Montemuzo.JPG
7-INM-ZAR-017-297-013 Casa en paseyo de Sagasta 37 Modernismo Zaragoza Casa de Paseyo Sagasta 37 de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-014 Casa en paseyo de Sagasta 40 Modernismo Zaragoza Casa de Paseo Sagasta 40 de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-015 Casa d'os Torrero Zaragoza Fachada palacio de los Torrero.jpg
7-INM-ZAR-017-297-016 Seu d'o Salvador de Zaragoza Zaragoza La Seo de noche.JPG
7-INM-ZAR-017-297-017 Colechio Escuelas Pías de Zaragoza Zaragoza Escuelas Pías de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-018 Edificio en a carrera Almagro 5 Zaragoza Casa d'a Carrera Almagro 5 de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-019 Edificio en a carrera Argensola 2 Zaragoza
7-INM-ZAR-017-297-020 Edificio en a carrera d'as Armas 32 Zaragoza Casa Armas.jpg
7-INM-ZAR-017-297-021 Edificio sito en o Coso 29 Centro Mercantil Industrial y Agrícola Modernismo Zaragoza Casino Mercantil de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-022 Edificios d'o paseyo Sagasta 11 y Sagasta 13 Modernismo Zaragoza Casa Juncosa (Zaragoza).jpgCasa Tetuerta.jpg
7-INM-ZAR-017-297-024 Casa d'a Canal de Zaragoza Zaragoza Casa Tarin.jpg
7-INM-ZAR-017-297-027 Paranimfo d'a Universidat de Zaragoza Zaragoza Zaragoza - Antigua Facultad de Medicina - Fachada.JPG
7-INM-ZAR-017-297-028 Ilesia d'os Escolapios de Zaragoza Zaragoza Zaragoza - Iglesia de Santo Tomás de Aquino.JPG
7-INM-ZAR-017-297-029 Ilesia de Nuestra Sinyora d'o Portillo Zaragoza Iglesia del Portillo (Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-017-297-030 Ilesia de Sant Chaime o Mayor de Zaragoza Zaragoza Sant Chaime o Mayor de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-031 Ilesia de Sant Agostín de Zaragoza Zaragoza Convento San Agustín (Tenerías, Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-017-297-032 Ilesia de Sant Ferrando de Zaragoza Zaragoza Iglesia de San Fernando de Torrero.jpg
7-INM-ZAR-017-297-033 Ilesia de Sant Chil de Zaragoza Zaragoza San Gil de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-034 Ilesia de Sant Chuan d'os Panetz Zaragoza Iglesia de San Juan de los Panetes (Zaragoza, España).jpg
7-INM-ZAR-017-297-035 Ilesia de Sant Miguel d'os Navarros Zaragoza San Miguel de los Navarros de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-036 Ilesia de Sant Pavlo de Zaragoza Zaragoza Zaragoza - San Pablo - Puerta principal y torre.jpg
7-INM-ZAR-017-297-037 Ilesia de l'Aponderación d'a Santa Cruz de Zaragoza Zaragoza Ilesia de l'Aponderación d'a Santa Cruz de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-038 Ilesia basilica de Santa Engracia de Zaragoza Zaragoza Zaragoza - Basílica de Santa Engracia.JPG
7-INM-ZAR-017-297-039 Ilesia de Santa Isabel de Portugal de Zaragoza Zaragoza Iglesia de Santa Isabel de Portugal (Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-017-297-040 Ilesia de Santa María Malena de Zaragoza Zaragoza Zaragoza - Iglesia de la Magdalena 02.jpg
7-INM-ZAR-017-297-041 Ilesia de Santa Tresa d'o convento d'as Fecetas Zaragoza Ilesia d'as Fecetas.jpg
7-INM-ZAR-017-297-042 Ilesia de Sant Tomás de Villanueva de l'antigo convento d'agostins d'a Mantería Zaragoza Zaragoza - Iglesia de La Manteria 1.jpg
7-INM-ZAR-017-297-043 Loncha de Zaragoza Zaragoza Lonja de Zaragoza (abril, 2007).jpg
7-INM-ZAR-017-297-044 Mercato de Lanuza de Zaragoza Modernismo Zaragoza Mercado central de Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-045 Reyal monesterio de comandadoras d'a Orden melitar y pontificia d'o Santo Sepulcre Zaragoza Cristo Yacente (Santo Sepulcro).jpg
7-INM-ZAR-017-297-046 Muralla romana de Zaragoza
(con o Torretón d'A Zuda)
Zaragoza Zaragoza - Murallas romanas & Zuda.jpg
7-INM-ZAR-017-297-047 Edificio d'o Museu d'Artes Polidas de Zaragoza Zaragoza Museo Provincial (Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-017-297-048 Edificio d'o Museu Etnolochico de Zaragoza Zaragoza Museo de Zaragoza. Sección de Etnología.jpg
7-INM-ZAR-017-297-049 Palacio d'os contes d'Argillo Zaragoza Zaragoza - Museo Pablo Gargallo.jpg
7-INM-ZAR-017-297-050 Palacio d'os contes de Sastago Zaragoza Zaragoza - Casa palacio de los Condes de Sástago.JPG
7-INM-ZAR-017-297-051 Palacio de Fuenclara de Zaragoza Zaragoza Palacio de Fuenclara.jpg
7-INM-ZAR-017-297-052 Palacio d'Huarte de Zaragoza Zaragoza Palacio Huarte-Azara (Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-017-297-053 Casa palacio d'a Reyal Mayestranza de Zaragoza Zaragoza Zaragoza - Casa de Miguel Donlope - Fachada.jpg
7-INM-ZAR-017-297-054 Puent Tretze de Setiembre de Zaragoza Zaragoza Puente Trece de Septiembre, Zaragoza.jpg
7-INM-ZAR-017-297-055 Puerta d'o Carmen de Zaragoza Zaragoza Puerta del Carmen.jpg
7-INM-ZAR-017-297-056 Reyal seminario de Sant Carlos Borromeo de Zaragoza Zaragoza Iglesia del Seminario de San Carlos (Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-017-297-057 Torraza de Fortea de Zaragoza Zaragoza Zaragoza - Torreón de Fortea.JPG
7-INM-ZAR-017-297-059 Edificio de l'Archivo Historico Provincial de Zaragoza Zaragoza
7-INM-ZAR-017-297-060 Edificio de l'antiga Capitanía Cheneral Zaragoza Capitanía General (Zaragoza).jpg
7-INM-ZAR-017-297-061 Puent de Piedra de Zaragoza Zaragoza Ebro y Puente de Piedra.JPG
7-INM-ZAR-017-297-061-7_1 Pretil de Sant Lazaro d'o Puent de Piedra de Zaragoza Zaragoza

Vinclos externos[editar | editar código]