Lista de molimentos d'a Comunidat de Teruel

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

Lista de molimentos d'a Comunidat de Teruel catalogatos como Bien d'Intrés Cultural

SIPCA Molimento Estilo Situación Imachen Coordenatas
1-INM-TER-029-001-010 Torre Viella de Fababuix Fababuix
1-INM-TER-029-005-006 Castiello d'a Penya d'Aguilar d'Alfambra Aguilar d'Alfambra
1-INM-TER-029-007-002 Castiello d'Alba Alba
1-INM-TER-029-016-004 Castiello d'Alfambra Alfambra
1-INM-TER-029-018-003 Castiello d'Almofalla Almofalla
1-INM-TER-029-018-004 Torre de Sant Chinés d'Almofalla Almofalla
1-INM-TER-029-028-004 Torre d'Archent Archent
7-INM-TER-029-028-001 Ermita de Santa Quiteria d'Archent Romanico Archent
7-INM-TER-029-028-002 Ermita d'a Virchen d'o Campo d'Archent Gotico-renaixentista Archent
1-INM-TER-029-055-013 Ermita d'a Virchen d'o Castiello de Camariellas Camariellas
1-INM-TER-029-055-014 Castiello de Camariellas Camariellas
7-INM-TER-029-055-001 Santuario d'a Virchen d'o Campo de Camariellas Camariellas Santuario de la Virgen del Campo (Camarillas - Teruel).jpg
1-INM-TER-029-053-006 Castiello de Camanyas Camanyas
1-INM-TER-029-064-004 Castiello de Cascant Cascant
1-INM-TER-029-074-001 Castiello de Cedriellas Cedriellas
1-INM-TER-029-075-002 Castiello-palacio de Celadas Celadas
1-INM-TER-029-076-010 Castiello de Cella Cella
1-INM-TER-029-076-018 Fuent de Cella Cella
7-INM-TER-029-076-001 Casa d'a Villa de Cella Cella
1-INM-TER-029-177-011 Torre-ermita d'a Virchen d'o Pilar de Cervera de Pancrudo Cervera de Pancrudo
1-INM-TER-029-082-007 Castiello de Corbalán Corbalán
1-INM-TER-029-130-003 Castiello d'Exorcas Exorcas
7-INM-TER-029-156-001 Castiello de Mont Agut Mont Agut
7-INM-TER-029-209-001 Ilesia d'a Inmaculata Concepción de Santa Olalia Santa Olalia
1-INM-TER-029-216-012 Gallipuent viello de Teruel Teruel
1-INM-TER-029-216-016 Casa Ferran de Teruel Teruel Teruel - Casa Ferran 8.jpg
1-INM-TER-029-216-017 Casa Lo Torico de Teruel Teruel Casa El Torico (Teruel).jpg
1-INM-TER-029-216-021 Casa La Madrilenya de Teruel Teruel Casa La Madrileña. Detalle. Teruel.jpg
1-INM-TER-029-216-036 Palacio d'o marqués de Tosos Teruel
1-INM-TER-029-216-037-1_1 Torre de Sant Martín d'o palacio Teruel
1-INM-TER-029-216-038-1_1 Torre d'o Salvador d'o palacio Teruel
1-INM-TER-029-216-054 Murallas de Teruel Teruel
1-INM-TER-029-216-060 Escaleretas de Teruel Teruel
7-INM-TER-029-216-001 Los Arcos de Teruel Teruel
7-INM-TER-029-216-002 Biblioteca Publica de Teruel Teruel WLM14ES - 23092012 132628 EI 0057 - .jpg
7-INM-TER-029-216-004 Seu de Santa María de Teruel Teruel Torre de la Catedral de Teruel.JPG
7-INM-TER-029-216-004-7_1 Tellato mudéchar d'a seu de Santa María Teruel
7-INM-TER-029-216-005 Ermita d'a Virchen d'o Carmen de Teruel Teruel
7-INM-TER-029-216-006 Ilesia de Sant Francisco de Teruel Teruel
7-INM-TER-029-216-007 Ilesia de Sant Per de Teruel Teruel
7-INM-TER-029-216-007 Casa de la Comunidat Teruel
7-INM-TER-029-216-011 Edificio de l'Archivo Historico Provincial de Teruel Teruel
1-INM-TER-029-218-003 Castiello de Tormón Tormón
1-INM-TER-029-234-003 Castiello de Tramacastiel Tramacastiel
1-INM-TER-029-239-002 Castiello de Valacroch Valacroch
7-INM-TER-029-216-013 Ilesia d'o Salvador de Villespesa Villespesa
1-INM-TER-029-263-003 Torre d'a masía de Bellestar Bellestar
1-INM-TER-029-264-002 Castiello d'o Cit de Villel Villel
1-INM-TER-029-266-004 Castiello de Visiedo Visiedo

Vinclos externos[editar | editar código]