Lista de Districtos de Francia

De Biquipedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda

En 2004, os 100 departamentos de Francia yeran dividitos en 342 districtos. En 2007, iste numero se redució a 341 con a deseparación de diez nuevas colectividatz d'ultramar en Guadalupe.

Dep. Districto Capital Población
(1999)
Superficie
(km²)
Densidat Cantons Comunas
01 Districto de Belley Belley 079 656 01307 61 9 107
01 Districto de Bourg-en-Bresse Bourg-en-Bresse 0295 351 03105 95 24 219
01 Districto de Gex Gex 059 336 0426 139 3 29
01 Districto de Nantua Nantua 080 927 0924 88 7 64
02 Districto de Château-Thierry Château-Thierry 068 570 01193 57 5 123
02 Districto de Laon Laon 0162 873 02461 66 13 278
02 Districto de Saint-Quentin Saint-Quentin 0134 597 01071 126 9 126
02 Districto de Soissons Soissons 0100 627 01243 81 7 159
02 Districto de Vervins Vervins 068 822 01401 49 8 130
03 Districto de Montluçon Montluçon 0117 852 02328 51 12 106
03 Districto de Molins Molins 0106 705 02996 36 12 111
03 Districto de Vichèi Vichèi 0120 164 02016 60 11 103
04 Districto de Barcilona de Provença Barcilona de Provença 07569 01028 7 2 16
04 Districto de Castelana Castelana 08125 01320 6 5 32
04 Districto de Dinha Dinha 048 128 02465 20 10 65
04 Districto de Folcalquer Folcalquer 075 739 02112 36 13 87
05 Districto de Briançon Briançon 032 124 02138 15 7 38
05 Districto de Gap Gap 089 295 03411 26 23 139
06 Districto de Grassa Grassa 0504 632 01231 410 19 62
06 Districto de Niza Niza 0506 694 03067 165 33 101
07 Districto de L'Argentièira L'Argentièira 044 264 01928 23 10 103
07 Districto de Privàs Privàs 0118 028 01742 68 11 110
07 Districto de Tornon Tornon 0123 731 01858 67 12 126
08 Districto de Charleville-Mézières Charleville-Mézières 0171 608 01825 94 17 160
08 Districto de Rethel Rethel 033 951 01200 28 6 101
08 Districto de Sedan Sedan 062 096 0792 78 6 79
08 Districto de Vouziers Vouziers 022 475 01412 16 8 123
09 Districto de Foix Foix 050 114 02078 24 9 135
09 Districto de Pàmias Pàmias 061 058 01315 46 7 115
09 Districto de Sent Gironç Sent Gironç 026 033 01497 17 6 82
10 Districto de Bar-sur-Aube Bar-sur-Aube 030 396 01193 25 5 104
10 Districto de Nogent-sur-Seine Nogent-sur-Seine 051 441 01277 40 6 82
10 Districto de Troyes Troyes 0210 294 03534 60 22 247
11 Districto de Carcasona Carcasona 0141 890 02668 53 18 207
11 Districto de Limós Limós 041 489 01781 23 8 149
11 Districto de Narbona Narbona 0126 391 01690 75 9 82
12 Districto de Milhau Milhau 067 612 03467 19 15 101
12 Districto de Rodés Rodés 0132 566 03974 33 23 139
12 Districto de Vilafranca de Roergue Vilafranca de Roergue 063 630 01293 49 8 64
13 Districto d'Ais de Provença Ais de Provença 0381 986 01532 249 10 44
13 Districto d'Arle Arle 0180 948 02284 79 9 36
13 Districto d'Istre Istre 0292 703 0599 488 8 18
13 Districto de Marsiella Marsiella 0980 082 0672 01459 26 21
14 Districto de Bayeux Bayeux 063 022 0952 66 6 126
14 Districto de Caen Caen 0389 973 01990 196 24 287
14 Districto de Lisieux Lisieux 0140 504 01650 85 13 204
14 Districto de Vire Vire 054 886 0956 57 6 88
15 Districto d'Orlhac Orlhac 082 116 01937 42 12 96
15 Districto de Mauriac Mauriac 028 649 01278 22 6 55
15 Districto de Sant Flor Sant Flor 040 013 02511 16 9 109
16 Districto d'Engolesme Engolesme 0219 826 03320 66 21 245
16 Districto de Conhac Conhac 083 083 01240 67 8 96
16 Districto de Confolents Confolents 036 719 01396 26 6 63
17 Districto de Jonzac Jonzac 051 675 01530 34 7 114
17 Districto de Rochefort Rochefort 0161 340 01528 106 13 79
17 Districto de La Rochelle La Rochelle 0184 728 0818 226 15 57
17 Districto de Saintes Saintes 0108 989 01546 70 9 107
17 Districto de Saint-Jean-d'Angély Saint-Jean-d'Angély 050 292 01442 35 7 115
18 Districto de Bourges Bourges 0174 031 02798 62 16 131
18 Districto de Saint-Amand-Montrond Saint-Amand-Montrond 067 344 02670 25 11 116
18 Districto de Vierzon Vierzon 073 053 01767 41 8 43
19 Districto de Briva Briva 0121 150 01526 79 15 99
19 Districto de Tula Tula 076 997 02564 30 14 118
19 Districto d'Ussèl Ussèl 034 429 01766 19 8 69
2A Districto d'Aiacciu Aiacciu 084 921 02195 39 14 80
2A Districto de Sartè Sartè 033 672 01819 19 8 44
2B Districto de Bastia Bastia 092 640 01382 67 16 94
2B Districto de Calvi Calvi 017 875 0861 21 4 33
2B Districto de Corti Corti 031 088 02423 13 10 109
21 Districto de Beaune Beaune 092 131 02118 43 10 194
21 Districto de Dijon Dijon 0350 448 03049 115 21 259
21 Districto de Montbard Montbard 064 176 03596 18 12 254
22 Districto de Dinan Dinan 0112 076 01755 64 12 100
22 Districto de Gwengamp Gwengamp 084 588 01966 43 12 90
22 Districto de Lannuon Lannuon 093 105 0904 103 7 60
22 Districto de Sant-Brieg Sant-Brieg 0252 604 02252 112 21 122
23 Districto de Lo Buçon Lo Buçon 039 993 02539 16 12 118
23 Districto de Garait Garait 084 477 03027 28 15 142
24 Districto de Brageirac Brageirac 0103 105 02182 47 14 159
24 Districto de Nontronh Nontronh 041 782 01621 26 8 80
24 Districto de Peireguers Peireguers 0173 821 03337 52 18 196
24 Districto de Sarlat e La Canedat Sarlat e La Canedat 069 585 01921 36 10 122
25 Districto de Besançon Besançon 0246 872 02497 99 17 316
25 Districto de Montbéliard Montbéliard 0183 248 01444 127 13 193
25 Districto de Pontarlier Pontarlier 068 942 01293 53 5 85
26 Districto de Diá Diá 037 733 02287 16 9 104
26 Districto de Niom Niom 062 025 01722 36 7 101
26 Districto de Valença Valença 0338 020 02521 134 20 164
27 Districto de Les Andelys Les Andelys 0135 740 01419 96 10 156
27 Districto de Bernay Bernay 0131 050 02060 64 15 239
27 Districto d'Evreus Evreus 0274 264 02561 107 18 280
28 Districto de Chartres Chartres 0194 340 02130 91 11 162
28 Districto de Châteaudun Châteaudun 056 886 01439 40 5 80
28 Districto de Dreux Dreux 0120 298 01501 80 9 109
28 Districto de Nogent-le-Rotrou Nogent-le-Rotrou 036 141 0811 45 4 52
29 Districto de Brest Brest 0353 541 01408 251 20 80
29 Districto de Kastellin Kastellin 081 534 01804 45 7 61
29 Districto de Montroulez Montroulez 0121 331 01319 92 10 60
29 Districto de Kemper Kemper 0296 012 02202 134 17 82
30 Districto d'Alès Alès 0133 761 01322 101 12 101
30 Districto de Nimes Nimes 0457 769 03133 146 24 177
30 Districto de lo Vigan Lo Vigan 031 595 01398 23 10 75
31 Districto de Murel Murel 0154 872 01639 94 11 126
31 Districto de Sent Gaudenç Sent Gaudenç 071 959 02140 34 11 236
31 Districto de Tolosa Tolosa 0819 507 02531 324 31 226
32 Districto d'Aush Aush 073 410 02134 34 12 154
32 Districto de Condòm Condòm 062 242 02437 26 11 159
32 Districto de Miranda Miranda 036 683 01686 22 8 150
33 Districto d'Arcaishon Arcaishon 0110 269 01494 74 4 17
33 Districto de Blaia Blaia 054 136 0696 78 4 55
33 Districto de Bordeus Bordeus 0868 993 02903 299 29 140
33 Districto de Lengon Lengon 079 439 02306 34 13 169
33 Districto de l'Esparra L'Esparra 042 854 01318 33 4 32
33 Districto de Liborna Liborna 0131 643 01283 103 9 129
34 Districto de Besers Besers 0255 669 02987 86 19 152
34 Districto de Lodeva Lodeva 049 126 01211 41 5 72
34 Districto de Montpeller Montpeller 0591 646 01904 311 25 119
35 Districto de Felger-Gwitreg Felger 075 380 0999 75 6 57
35 Districto de Redon Redon 081 106 01335 61 7 53
35 Districto de Roazhon Roazhon 0569 932 03483 164 31 179
35 Districto de Saint-Malo Saint-Malo 0141 115 0958 147 9 63
36 Districto de le Blanc Le Blanc 032 897 01761 19 6 56
36 Districto de Châteauroux Châteauroux 0130 115 02524 52 11 82
36 Districto de la Châtre La Châtre 033 275 01323 25 5 58
36 Districto d'Issoudun Issoudun 034 852 01182 29 4 51
37 Districto de Chinon Chinon 080 579 01694 48 7 87
37 Districto de Loches Loches 048 773 01803 27 6 67
37 Districto de Tours Tours 0424 651 02629 162 24 123
38 Districto de Grenoble Grenoble 0696 326 04715 148 39 297
38 Districto de la Tour de Pin La Tour de Pin 0212 987 01479 144 11 137
38 Districto de Viana Viana 0184 693 01237 149 8 99
39 Districto de Dole Dole 077 078 01180 65 10 130
39 Districto de Lons-le-Saunier Lons-le-Saunier 0122 373 02817 43 19 344
39 Districto de Saint-Claude Saint-Claude 051 406 01003 51 5 71
40 Districto de Dacs Dacs 0174 367 03194 55 13 153
40 Districto de Lo Mont Lo Mont 0152 967 06048 25 17 178
41 Districto de Blois Blois 0177 282 02565 69 14 136
41 Districto de Romorantin-Lanthenay Romorantin-Lanthenay 069 672 02059 34 7 48
41 Districto de Vendôme Vendôme 068 014 01719 40 9 107
42 Districto de Montbrison Montbrison 0160 289 01959 82 10 138
42 Districto de Roanne Roanne 0152 659 01780 86 11 115
42 Districto de Saint-Étienne Saint-Étienne 0415 576 01041 399 19 74
43 Districto de Briude Briude 041 095 01529 27 9 100
43 Districto de lo Puèi de Velai Lo Puèi de Velai 096 254 02288 42 17 116
43 Districto de Sinjau Sinjau 071 764 01160 62 9 44
44 Districto d'Ankiniz Ankiniz 048 720 0791 62 5 29
44 Districto de Châteaubriant Châteaubriant 0102 392 02148 48 10 53
44 Districto de Nantes Nantes 0715 358 02118 338 29 82
44 Districto de Saint-Nazaire Saint-Nazaire 0267 796 01758 152 15 57
45 Districto de Montargis Montargis 0158 426 02631 60 12 126
45 Districto d'Orléans Orléans 0402 580 02946 137 24 122
45 Districto de Pithiviers Pithiviers 057 120 01198 48 5 86
46 Districto de Caors Caors 069 887 02179 32 13 135
46 Districto de Fijac Fijac 050 095 01550 32 9 120
46 Districto de Gordon Gordon 040 215 01487 27 9 85
47 Districto d'Agen Agen 0105 380 01013 104 12 71
47 Districto de Marmanda Marmanda 076 169 01388 55 10 98
47 Districto de Nerac Nerac 036 981 01400 26 7 58
47 Districto de Vilanuèva d'Òlt Vilanuèva d'Òlt 086 850 01560 56 11 92
48 Districto de Florac Florac 012 524 01687 7 7 50
48 Districto de Mende Mende 060 985 03479 18 18 135
49 Districto d'Angers Angers 0367 131 02127 173 17 112
49 Districto de Cholet Cholet 0183 478 01646 111 9 78
49 Districto de Saumur Saumur 0129 222 02229 58 10 112
49 Districto de Segré Segré 053 111 01164 46 5 61
50 Districto d'Avranches Avranches 0117 431 01762 67 16 160
50 Districto de Cherbourg-Octeville Cherbourg-Octeville 0190 973 01639 116 15 189
50 Districto de Coutances Coutances 076 861 01301 59 10 130
50 Districto de Saint-Lô Saint-Lô 096 206 01235 78 11 123
51 Districto de Châlons-en-Champagne Châlons-en-Champagne 0100 112 01778 56 8 100
51 Districto d'Épernay Épernay 091 471 02156 42 10 164
51 Districto de Reims Reims 0310 289 01702 182 17 175
51 Districto de Sainte-Menehould Sainte-Menehould 014 313 01021 14 3 67
51 Districto de Vitry-le-François Vitry-le-François 049 044 01504 33 6 113
52 Districto de Chaumont Chaumont 069 223 02476 28 11 160
52 Districto de Langres Langres 046 842 02163 22 10 158
52 Districto de Saint-Dizier Saint-Dizier 078 808 01571 50 11 114
53 Districto de Château-Gontier Château-Gontier 058 152 01270 46 7 71
53 Districto de Laval Laval 0140 207 01812 77 13 88
53 Districto de Mayenne Mayenne 086 979 02094 42 12 102
54 Districto de Briey Briey 0157 050 01143 137 10 130
54 Districto de Lunéville Lunéville 076 782 01451 53 9 164
54 Districto de Nancy Nancy 0415 106 01509 275 20 188
54 Districto de Toul Toul 064 841 01143 57 5 112
55 Districto de Bar-le-Duc Bar-le-Duc 064 400 01451 44 9 109
55 Districto de Commercy Commercy 043 845 01932 23 7 136
55 Districto de Verdun Verdun 083 953 02829 30 15 253
56 Districto d'An Oriant An Oriant 0281 621 01489 189 15 60
56 Districto de Pontivy Pontivy 0114 237 02399 48 10 78
56 Districto de Vannes Vannes 0248 015 02935 85 17 123
57 Districto de Boulay-Moselle Boulay-Moselle 074 628 0722 103 3 96
57 Districto de Château-Salins Château-Salins 028 480 0974 29 5 128
57 Districto de Forbach Forbach 0176 036 0561 314 7 73
57 Districto de Metz-Campagne Metz 0211 863 01047 202 9 142
57 Districto de Metz-Ville Metz 0123 776 042 02951 4 1
57 Districto de Sarrebourg Sarrebourg 062 098 0993 63 5 102
57 Districto de Sarreguemines Sarreguemines 099 980 0936 107 6 83
57 Districto de Thionville Este Thionville 0127 541 0686 186 6 75
57 Districto de Thionville Ueste Thionville 0119 045 0255 467 6 30
58 Districto de Château-Chinon (Ville) Château-Chinon (Ville) 028 141 01929 15 6 72
58 Districto de Clamecy Clamecy 026 739 01464 18 6 93
58 Districto de Cosne-Cours-sur-Loire Cosne-Cours-sur-Loire 045 074 01403 32 7 64
58 Districto de Nevers Nevers 0125 244 02020 62 13 83
59 Districto d'Avesnes-sur-Helpe Avesnes-sur-Helpe 0238 466 01408 169 12 151
59 Districto de Cambrai Cambrai 0158 845 0902 176 7 116
59 Districto de Douai Douai 0246 987 0477 518 7 64
59 Districto de Dunkerque Dunkerque 0379 702 01443 263 16 115
59 Districto de Lille Lille 1 182 026 0879 01344 28 124
59 Districto de Valenciennes Valenciennes 0348 994 0635 550 9 82
60 Districto de Beauvais Beauvais 0209 540 02100 100 14 258
60 Districto de Clermont Clermont 0120 328 01142 105 7 146
60 Districto de Compiègne Compiègne 0173 943 01275 136 10 156
60 Districto de Senlis Senlis 0262 630 01344 195 10 133
61 Districto d'Alençon Alençon 0101 487 01710 59 11 133
61 Districto d'Argentan Argentan 0119 446 02432 49 17 226
61 Districto de Mortagne-au-Perche Mortagne-au-Perche 071 404 01961 36 12 146
62 Districto d'Arras Arras 0300 785 02519 119 20 397
62 Districto de Béthune Béthune 0279 783 0674 415 14 99
62 Districto de Boulogne-sur-Mer Boulogne-sur-Mer 0163 159 0640 255 8 75
62 Districto de Calais Calais 0118 311 0310 382 5 28
62 Districto de Lens Lens 0326 719 0278 01174 15 39
62 Districto de Montreuil-sur-Mer Montreuil-sur-Mer 099 288 01160 86 7 140
62 Districto de Saint-Omer Saint-Omer 0153 523 01090 141 8 116
63 Districto d'Embèrt Embèrt 028 014 01188 24 8 55
63 Districto de Clarmont-Ferrand Clarmont-Ferrand 0352 752 01796 196 25 119
63 Districto de Suire Suire 057 549 01820 32 9 116
63 Districto de Riam Riam 0109 659 02300 48 13 137
63 Districto de Tièrn Tièrn 056 292 0866 65 6 43
64 Districto de Bayona Bayona 0248 840 02270 110 19 123
64 Districto d'Aulorón Aulorón 073 117 02885 25 12 155
64 Districto de Pau Pau 0278 061 02490 112 21 269
65 Districto d'Argelèrs de Gasòst Argelèrs de Gasòst 038 633 01300 30 6 89
65 Districto de Banyeras de Bigorra Banyeras de Bigorra 044 896 01676 27 9 160
65 Districto de Tarba Tarba 0138 839 01488 93 19 225
66 Districto de Ceret Ceret 066 624 0954 70 5 40
66 Districto de Perpinyán Perpinyán 0287 272 01317 218 20 86
66 Districto de Prada Prada 038 907 01845 21 6 100
67 Districto de Hagenau Hagenau 0120 445 0666 181 3 56
67 Districto de Molsheim Molsheim 089 604 0745 120 5 69
67 Districto de Zabern Zabern 088 251 01003 88 6 127
67 Districto de Schlettstadt Schlettstadt 0134 907 0981 138 7 101
67 Districto de Estrasburgo Campagne Strasbourg 0264 424 0684 386 8 104
67 Districto de Estrasburgo Ville Strasbourg 0264 115 078 03375 10 1
67 Districto de Weißenburg Weißenburg 064 374 0598 108 5 68
68 Districto d'Altkirch Altkirch 061 242 0655 93 4 111
68 Districto de Kolmar Kolmar 0139 255 0666 209 6 62
68 Districto de Gebweiler Gebweiler 076 314 0584 131 4 47
68 Districto de Mülhausen Mülhausen 0304 295 0634 480 9 73
68 Districto de Rappoltsweiler Rappoltsweiler 049 311 0462 107 4 32
68 Districto de Thann Thann 077 608 0525 148 4 52
69 Districto de León del Roine León del Roine 1 406 043 01746 805 43 162
69 Districto de Villefranche-sur-Saône Villefranche-sur-Saône 0172 826 01503 115 11 131
70 Districto de Lure Lure 0106 461 01848 58 13 194
70 Districto de Vesoul Vesoul 0123 271 03512 35 19 351
71 Districto d'Autun Autun 094 988 01900 50 11 83
71 Districto de Chalon-sur-Saône Chalon-sur-Saône 0193 091 01726 112 15 151
71 Districto de Charolles Charolles 0102 205 02500 41 13 136
71 Districto de Louhans Louhans 048 520 01248 39 8 79
71 Districto de Mâcon Mâcon 0106 089 01200 88 10 124
72 Districto de La Flèche La Flèche 087 199 01588 55 7 71
72 Districto de Mamers Mamers 079 407 01615 49 10 134
72 Districto du Mans Le Mans 0363 245 03002 121 23 170
73 Districto d'Albertville Albertville 0101 394 02466 41 9 82
73 Districto de Chambéry Chambéry 0230 257 01586 145 22 161
73 Districto de Saint-Jean-de-Maurienne Saint-Jean-de-Maurienne 041 607 01976 21 6 62
74 Districto d'Annecy Annecy 0229 039 01262 182 10 93
74 Districto de Bonneville Bonneville 0161 410 01558 104 10 61
74 Districto de Saint-Julien-en-Genevois Saint-Julien-en-Genevois 0130 874 0660 198 7 72
74 Districto de Thonon-les-Bains Thonon-les-Bains 0110 356 0908 122 7 68
75 Districtos de París París 2 125 246 0105 20 164 20 1
76 Districto de Dieppe Dieppe 0227 169 03055 74 20 350
76 Districto de Le Havre Le Havre 0403 298 01330 303 20 176
76 Districto de Rouen Rouen 0608 671 01893 322 29 219
77 Districto de Fontainebleau Fontainebleau 0144 849 01227 118 6 87
77 Districto de Meaux Meaux 0258 365 01400 185 9 146
77 Districto de Melun Melun 0334 950 01336 251 11 113
77 Districto de Provins Provins 0112 020 01651 68 7 125
77 Districto de Torcy Torcy 0343 583 0302 01138 10 43
78 Districto de Mantes-la-Jolie Mantes-la-Jolie 0264 269 0825 320 8 117
78 Districto de Rambouillet Rambouillet 0214 219 0953 225 5 81
78 Districto de Saint-Germain-en-Laye Saint-Germain-en-Laye 0528 320 0341 01551 16 45
78 Districto de Versailles Versailles 0347 496 0165 02103 10 19
79 Districto de Bressuire Bressuire 091 673 01623 56 7 62
79 Districto de Niort Niort 0190 708 02792 68 18 166
79 Districto de Parthenay Parthenay 062 011 01585 39 8 77
80 Districto d'Abbeville Abbeville 0125 258 01589 79 12 169
80 Districto d'Amiens Amiens 0299 776 02465 122 21 313
80 Districto de Montdidier Montdidier 051 644 0916 56 5 132
80 Districto de Péronne Péronne 078 873 01200 66 8 169
81 Districto d'Albi Albi 0164 990 02732 60 23 170
81 Districto de Castras Castras 0178 412 03026 59 23 154
82 Districto de Los Sarrasins Los Sarrasins 068 656 01602 43 12 103
82 Districto de Montalban Montalban 0137 378 02117 65 18 92
83 Districto de Brinhòla Brinhòla 0107 054 02260 47 9 61
83 Districto de Draguinhan Draguinhan 0264 632 02417 110 12 58
83 Districto de Tolon Tolon 0526 755 01296 407 22 34
84 Districto d'Ate Ate 0116 644 01377 85 6 56
84 Districto d'Avinyón Avinyón 0269 828 0924 292 10 37
84 Districto de Carpentràs Carpentràs 0113 213 01266 89 8 58
85 Districto de Fontenay-le-Comte Fontenay-le-Comte 0119 403 02129 56 9 107
85 Districto de La Roche-sur-Yon La Roche-sur-Yon 0230 386 02495 92 11 92
85 Districto des Sables-d'Olonne Les Sables-d'Olonne 0189 875 02096 91 11 83
86 Districto de Châtellerault Châtellerault 0109 202 02065 53 12 96
86 Districto de Montmorillon Montmorillon 074 045 03000 25 11 98
86 Districto de Piteus Piteus 0215 777 01926 112 15 87
87 Districto de Belac Belac 040 120 01780 23 8 63
87 Districto de Limòtges Limòtges 0278 439 02945 95 28 108
87 Districto de Rechoart Rechoart 035 334 0795 44 6 30
88 Districto d'Épinal Épinal 0225 898 03098 73 15 251
88 Districto de Neufchâteau Neufchâteau 061 656 01611 38 7 174
88 Districto de Saint-Dié-des-Vosges Saint-Dié-des-Vosges 093 398 01166 80 9 90
89 Districto d'Auxerre Auxerre 0178 743 03515 51 22 196
89 Districto d'Avallon Avallon 050 618 02209 23 10 149
89 Districto de Sens Sens 0103 860 01704 61 10 108
90 Districto de Belfort Belfort 0137 408 0609 225 15 102
91 Districto d'Étampes Étampes 0125 148 0876 143 6 79
91 Districto d'Évry Évry 0471 435 0469 01005 17 52
91 Districto de Palaiseau Palaiseau 0537 655 0459 01171 19 65
92 Districto d'Antony Antony 0380 371 049 07775 12 12
92 Districto de Boulogne-Billancourt Boulogne-Billancourt 0292 409 046 06417 9 9
92 Districto de Nanterre Nanterre 0756 101 081 09321 24 15
93 Districto de Bobigny Bobigny 0529 237 066 08046 17 15
93 Districto du Raincy Le Raincy 0506 374 0123 04116 13 16
93 Districto de Saint-Denis (Seine-Saint-Denis) Saint-Denis 0347 250 047 07326 10 9
94 Districto de Créteil Créteil 0625 868 0146 04272 25 23
94 Districto de L'Haÿ-les-Roses L'Haÿ-les-Roses 0236 803 035 06682 9 10
94 Districto de Nogent-sur-Marne Nogent-sur-Marne 0364 579 063 05778 15 14
95 Districto d'Argenteuil Argenteuil 0209 860 053 03925 7 7
95 Districto de Pontoise Pontoise 0467 888 0828 565 17 117
95 Districto de Sarcelles Sarcelles 0427 716 0364 01174 15 61
971 Districto de Basse-Terre Basse-Terre 0175 691 0854 206 17 18
971 Districto de Pointe-à-Pitre Pointe-à-Pitre 0210 875 0774 272 23 14
971 Antigo Districto de Saint-Martin-Saint-Barthélemy Marigot en Saint-Martin 035 930 074 484 3 2
972 Districto de Fort-de-France Fort-de-France 0166 139 0171 972 16 4
972 Districto du Marin Le Marin 0106 818 0409 261 13 12
972 Districto de Saint-Pierre (Martinique) Saint-Pierre 023 464 0210 112 5 8
972 Districto de La Trinité La Trinité 085 006 0338 252 11 10
973 Districto de Cayenne Cayenne 0119 660 42 589 3 16 14
973 Districto de Saint-Laurent-du-Maroni Saint-Laurent-du-Maroni 037 553 40 945 1 3 8
974 Districto de Saint-Benoît Saint-Benoît 0101 804 0736 138 9 6
974 Districto de Saint-Denis (Réunion) Saint-Denis 0236 599 0423 560 14 5
974 Districto de Saint-Paul Saint-Paul 0138 551 0467 297 10 5
974 Districto de Saint-Pierre (Reunión) Saint-Pierre 0229 346 0878 261 16 8