Lista d'asteroides (67001-68000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 67001... 67101... 67201... 67301... 67401... 67501... 67601... 67701... 67801... 67901...

Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
67001–67100 edit
67001 - 1999 XN117 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67002 - 1999 XJ118 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67003 - 1999 XU118 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67004 - 1999 XU119 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67005 - 1999 XZ120 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67006 - 1999 XD121 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67007 - 1999 XM121 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67008 - 1999 XD122 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67009 - 1999 XS122 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67010 - 1999 XD123 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67011 - 1999 XR123 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67012 - 1999 XL124 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67013 - 1999 XY124 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67014 - 1999 XJ125 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67015 - 1999 XB126 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67016 - 1999 XL130 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67017 - 1999 XV132 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67018 - 1999 XY133 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67019 - 1999 XF137 13 d'aviento, 1999 Modra L. Kornoš, J. Tóth
67020 - 1999 XS137 11 d'aviento, 1999 Uccle T. Pauwels
67021 - 1999 XG143 15 d'aviento, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
67022 - 1999 XO147 7 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
67023 - 1999 XP152 13 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
67024 - 1999 XS153 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67025 - 1999 XU155 8 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67026 - 1999 XX155 8 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67027 - 1999 XE164 8 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67028 - 1999 XH164 8 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67029 - 1999 XH166 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67030 - 1999 XJ166 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67031 - 1999 XX166 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67032 - 1999 XV167 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67033 - 1999 XN169 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67034 - 1999 XN170 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67035 - 1999 XO171 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67036 - 1999 XS171 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67037 - 1999 XC181 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67038 - 1999 XC182 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67039 - 1999 XT183 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67040 - 1999 XL187 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67041 - 1999 XR187 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67042 - 1999 XF188 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67043 - 1999 XS188 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67044 - 1999 XF189 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67045 - 1999 XZ191 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67046 - 1999 XX192 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67047 - 1999 XU193 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67048 - 1999 XJ203 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67049 - 1999 XB204 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67050 - 1999 XT204 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67051 - 1999 XP206 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67052 - 1999 XY207 13 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67053 - 1999 XZ207 13 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67054 - 1999 XR209 13 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67055 - 1999 XC211 13 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67056 - 1999 XL212 14 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67057 - 1999 XS229 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67058 - 1999 XY229 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67059 - 1999 XZ229 7 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
67060 - 1999 XD230 7 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
67061 - 1999 XK233 3 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67062 - 1999 XU233 4 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
67063 - 1999 XM244 4 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67064 - 1999 XM260 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
67065 - 1999 XW261 3 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67066 - 1999 YO 16 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67067 - 1999 YC6 30 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
67068 - 1999 YO25 27 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
67069 - 2000 AQ1 2 de chinero, 2000 Kleť Kleť
67070 - 2000 AZ2 1 de chinero, 2000 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
67071 - 2000 AA7 2 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67072 - 2000 AY11 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67073 - 2000 AG14 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67074 - 2000 AC15 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67075 - 2000 AD15 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67076 - 2000 AC19 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67077 - 2000 AQ21 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67078 - 2000 AW26 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67079 - 2000 AL27 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67080 - 2000 AC29 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67081 - 2000 AL31 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67082 - 2000 AY32 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67083 - 2000 AW34 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67084 - 2000 AY38 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67085 - 2000 AG42 4 de chinero, 2000 Gnosca S. Sposetti
67086 - 2000 AY45 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67087 - 2000 AL51 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67088 - 2000 AN51 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67089 - 2000 AW51 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67090 - 2000 AC52 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67091 - 2000 AJ52 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67092 - 2000 AA53 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67093 - 2000 AY53 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67094 - 2000 AC62 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67095 - 2000 AU67 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67096 - 2000 AL70 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67097 - 2000 AF71 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67098 - 2000 AN74 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67099 - 2000 AK76 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67100 - 2000 AL76 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67101–67200 edit
67101 - 2000 AW78 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67102 - 2000 AB80 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67103 - 2000 AC80 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67104 - 2000 AH81 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67105 - 2000 AV91 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67106 - 2000 AF92 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67107 - 2000 AU93 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67108 - 2000 AB100 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67109 - 2000 AC100 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67110 - 2000 AF101 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67111 - 2000 AL101 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67112 - 2000 AA104 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67113 - 2000 AC114 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67114 - 2000 AT115 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67115 - 2000 AF116 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67116 - 2000 AY116 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67117 - 2000 AA117 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67118 - 2000 AB120 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67119 - 2000 AP122 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67120 - 2000 AY122 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67121 - 2000 AE123 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67122 - 2000 AY123 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67123 - 2000 AL124 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67124 - 2000 AY127 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67125 - 2000 AC131 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67126 - 2000 AS133 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67127 - 2000 AN136 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67128 - 2000 AQ139 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67129 - 2000 AA140 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67130 - 2000 AA141 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67131 - 2000 AC143 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67132 - 2000 AD145 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67133 - 2000 AL145 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67134 - 2000 AB149 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67135 - 2000 AD152 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67136 - 2000 AG154 2 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67137 - 2000 AX155 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67138 - 2000 AF165 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67139 - 2000 AK165 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67140 - 2000 AD166 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67141 - 2000 AC169 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67142 - 2000 AV169 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67143 - 2000 AY170 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67144 - 2000 AO171 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67145 - 2000 AW173 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67146 - 2000 AN175 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67147 - 2000 AF176 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67148 - 2000 AG186 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67149 - 2000 AA187 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67150 - 2000 AK187 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67151 - 2000 AA188 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67152 - 2000 AM189 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67153 - 2000 AP189 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67154 - 2000 AJ194 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67155 - 2000 AK194 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67156 - 2000 AY197 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67157 - 2000 AR198 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67158 - 2000 AX199 9 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67159 - 2000 AC200 9 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67160 - 2000 AT200 9 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67161 - 2000 AA205 8 de chinero, 2000 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
67162 - 2000 AR217 8 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67163 - 2000 AU228 7 de chinero, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67164 - 2000 AJ229 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67165 - 2000 AW230 4 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67166 - 2000 AZ232 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67167 - 2000 AM235 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67168 - 2000 AX237 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67169 - 2000 AV241 7 de chinero, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67170 - 2000 AC244 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67171 - 2000 AQ244 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67172 - 2000 BH16 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67173 - 2000 BR17 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67174 - 2000 BS18 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67175 - 2000 BA19 31 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67176 - 2000 BP20 26 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67177 - 2000 BM22 30 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67178 - 2000 BE25 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67179 - 2000 BQ25 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67180 - 2000 BJ27 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67181 - 2000 BZ27 30 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67182 - 2000 BQ28 29 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
67183 - 2000 BT33 30 de chinero, 2000 Catalina CSS
67184 - 2000 CS4 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67185 - 2000 CR6 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67186 - 2000 CF25 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67187 - 2000 CL27 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67188 - 2000 CV28 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67189 - 2000 CT30 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67190 - 2000 CB32 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67191 - 2000 CB38 3 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67192 - 2000 CH49 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67193 - 2000 CY57 5 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67194 - 2000 CA61 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67195 - 2000 CT66 6 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67196 - 2000 CE75 3 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67197 - 2000 CU79 8 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67198 - 2000 CR91 6 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67199 - 2000 CP96 6 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67200 - 2000 CG97 12 de febrero, 2000 Oaxaca J. M. Roe
67201–67300 edit
67201 - 2000 CR103 8 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67202 - 2000 CJ108 5 de febrero, 2000 Catalina CSS
67203 - 2000 CQ124 3 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67204 - 2000 DJ4 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67205 - 2000 DB7 29 de febrero, 2000 Oaxaca J. M. Roe
67206 - 2000 DU15 27 de febrero, 2000 Catalina CSS
67207 - 2000 DJ19 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67208 - 2000 DQ20 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67209 - 2000 DN26 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67210 - 2000 DF29 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67211 - 2000 DT33 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67212 - 2000 DY35 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67213 - 2000 DN36 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67214 - 2000 DC47 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67215 - 2000 DL53 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67216 - 2000 DU56 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67217 - 2000 DL57 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67218 - 2000 DF62 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67219 - 2000 DE64 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67220 - 2000 DH67 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67221 - 2000 DP73 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67222 - 2000 DA75 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67223 - 2000 DC81 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67224 - 2000 DB95 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67225 - 2000 DM101 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67226 - 2000 DB102 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67227 - 2000 DV102 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67228 - 2000 DY107 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67229 - 2000 DX108 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
67230 - 2000 EB 12 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67231 - 2000 EH 1 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67232 - 2000 EB3 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67233 - 2000 EP11 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67234 - 2000 ED12 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67235 - 2000 EJ15 5 de marzo, 2000 Gnosca S. Sposetti
67236 - 2000 EH19 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67237 - 2000 EA24 8 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67238 - 2000 ER26 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67239 - 2000 ER30 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67240 - 2000 EF39 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67241 - 2000 EZ44 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67242 - 2000 EG47 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67243 - 2000 ED57 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67244 - 2000 EH58 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67245 - 2000 EP60 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67246 - 2000 ED70 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67247 - 2000 EA82 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67248 - 2000 EY87 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67249 - 2000 EJ96 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67250 - 2000 EH97 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67251 - 2000 EB103 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67252 - 2000 ET104 14 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67253 - 2000 EA106 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67254 - 2000 EV108 8 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67255 - 2000 ET109 8 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
67256 - 2000 EA113 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67257 - 2000 EY117 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67258 - 2000 EX119 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67259 - 2000 EA121 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67260 - 2000 EJ127 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67261 - 2000 EO127 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67262 - 2000 EU136 12 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67263 - 2000 ER150 5 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
67264 - 2000 EM153 6 de marzo, 2000 Haleakala NEAT
67265 - 2000 EX158 12 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67266 - 2000 EC163 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67267 - 2000 EE183 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67268 - 2000 EC184 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67269 - 2000 FF5 29 de marzo, 2000 Oizumi T. Kobayashi
67270 - 2000 FJ12 28 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67271 - 2000 FW19 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67272 - 2000 FQ27 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67273 - 2000 FZ32 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67274 - 2000 FA41 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67275 - 2000 FU41 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67276 - 2000 FJ42 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67277 - 2000 FT43 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67278 - 2000 FF44 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67279 - 2000 FD45 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67280 - 2000 FL48 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67281 - 2000 FV60 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
67282 - 2000 FR65 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67283 - 2000 GN 2 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
67284 - 2000 GD1 2 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67285 - 2000 GH2 5 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
67286 - 2000 GT7 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67287 - 2000 GP23 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67288 - 2000 GN42 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67289 - 2000 GQ47 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67290 - 2000 GD54 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67291 - 2000 GN65 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67292 - 2000 GR65 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67293 - 2000 GE66 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67294 - 2000 GB74 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67295 - 2000 GK77 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67296 - 2000 GA80 13 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67297 - 2000 GM89 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67298 - 2000 GD91 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67299 - 2000 GS95 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67300 - 2000 GA99 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67301–67400 edit
67301 - 2000 GR114 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67302 - 2000 GU132 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67303 - 2000 GR141 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67304 - 2000 GZ157 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67305 - 2000 GD159 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67306 - 2000 GP163 10 d'abril, 2000 Haleakala NEAT
67307 - 2000 GA184 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67308 Öveges 2000 HD 21 d'abril, 2000 Piszkéstető K. Sárneczky, L. Kiss
67309 - 2000 HO2 25 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67310 - 2000 HO9 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67311 - 2000 HF12 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67312 - 2000 HN15 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67313 - 2000 HG16 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67314 - 2000 HX23 27 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67315 - 2000 HR32 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67316 - 2000 HU37 30 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67317 - 2000 HE43 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67318 - 2000 HT50 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67319 - 2000 HC57 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67320 - 2000 HR60 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67321 - 2000 HN61 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67322 - 2000 HN62 25 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67323 - 2000 HX65 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67324 - 2000 HC69 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67325 - 2000 HU69 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67326 - 2000 HX73 27 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67327 - 2000 HD76 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67328 - 2000 HK77 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67329 - 2000 HV77 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67330 - 2000 HE79 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67331 - 2000 HN79 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
67332 - 2000 HF81 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67333 - 2000 HG103 27 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67334 - 2000 JZ2 3 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67335 - 2000 JC6 2 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67336 - 2000 JG9 3 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67337 - 2000 JJ11 3 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67338 - 2000 JH12 5 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67339 - 2000 JL16 5 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67340 - 2000 JJ21 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67341 - 2000 JR21 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67342 - 2000 JA24 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67343 - 2000 JL24 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67344 - 2000 JD40 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67345 - 2000 JR48 9 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67346 - 2000 JB54 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67347 - 2000 JQ62 9 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67348 - 2000 JP65 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67349 - 2000 JF66 6 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67350 - 2000 JW66 1 de mayo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67351 - 2000 JQ79 5 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67352 - 2000 JN80 2 de mayo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67353 - 2000 JW82 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67354 - 2000 KM1 26 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67355 - 2000 KM4 28 de mayo, 2000 Reedy Creek J. Broughton
67356 - 2000 KD12 28 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67357 - 2000 KS15 28 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67358 - 2000 KU31 28 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67359 - 2000 KU37 24 de mayo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67360 - 2000 KU40 30 de mayo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67361 - 2000 KQ42 31 de mayo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67362 - 2000 KV70 28 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67363 - 2000 KG71 28 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67364 - 2000 KQ71 28 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
67365 - 2000 LA23 6 de chunio, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67366 - 2000 LV23 8 de chunio, 2000 Socorro LINEAR
67367 - 2000 LY27 7 de chunio, 2000 Socorro LINEAR
67368 - 2000 LH33 4 de chunio, 2000 Haleakala NEAT
67369 - 2000 MF2 29 de chunio, 2000 Reedy Creek J. Broughton
67370 - 2000 NX2 3 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67371 - 2000 NM5 7 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67372 - 2000 NU12 5 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67373 - 2000 NS13 5 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67374 - 2000 NE14 5 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67375 - 2000 NQ19 5 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67376 - 2000 NP28 3 de chulio, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67377 - 2000 OW1 26 de chulio, 2000 Farpoint Farpoint
67378 - 2000 OC3 29 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67379 - 2000 OB6 24 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67380 - 2000 OO6 29 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67381 - 2000 OL8 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67382 - 2000 OO15 23 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67383 - 2000 OQ15 23 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67384 - 2000 OK17 23 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67385 - 2000 OU21 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67386 - 2000 OO43 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67387 - 2000 OS44 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67388 - 2000 OZ44 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67389 - 2000 OW45 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67390 - 2000 OU47 31 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67391 - 2000 OE48 31 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67392 - 2000 OW57 29 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67393 - 2000 OX58 29 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67394 - 2000 OE61 31 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
67395 - 2000 PR 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67396 - 2000 PV2 2 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67397 - 2000 PR4 3 d'agosto, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
67398 - 2000 PA6 5 d'agosto, 2000 Haleakala NEAT
67399 - 2000 PJ6 3 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67400 - 2000 PW9 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67401–67500 edit
67401 - 2000 PS21 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67402 - 2000 PK24 2 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67403 - 2000 PB25 3 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67404 - 2000 PG26 5 d'agosto, 2000 Haleakala NEAT
67405 - 2000 QC3 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67406 - 2000 QK3 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67407 - 2000 QG4 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67408 - 2000 QS4 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67409 - 2000 QC5 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67410 - 2000 QS19 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67411 - 2000 QJ26 26 d'agosto, 2000 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
67412 - 2000 QF36 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67413 - 2000 QK50 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67414 - 2000 QQ60 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67415 - 2000 QY62 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67416 - 2000 QW64 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67417 - 2000 QF65 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67418 - 2000 QS68 29 d'agosto, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
67419 - 2000 QE76 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67420 - 2000 QU76 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67421 - 2000 QX76 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67422 - 2000 QZ83 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67423 - 2000 QN88 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67424 - 2000 QF92 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67425 - 2000 QK92 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67426 - 2000 QA98 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67427 - 2000 QU100 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67428 - 2000 QA103 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67429 - 2000 QJ105 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67430 - 2000 QL105 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67431 - 2000 QS108 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67432 - 2000 QN112 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67433 - 2000 QZ112 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67434 - 2000 QZ119 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67435 - 2000 QH121 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67436 - 2000 QP121 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67437 - 2000 QL122 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67438 - 2000 QU123 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67439 - 2000 QG126 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67440 - 2000 QD137 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67441 - 2000 QU139 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67442 - 2000 QF149 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67443 - 2000 QH149 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67444 - 2000 QM149 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67445 - 2000 QX149 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67446 - 2000 QF151 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67447 - 2000 QJ151 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67448 - 2000 QC156 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67449 - 2000 QQ166 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67450 - 2000 QN167 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67451 - 2000 QR168 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67452 - 2000 QG170 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67453 - 2000 QB172 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67454 - 2000 QU174 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67455 - 2000 QR176 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67456 - 2000 QT179 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67457 - 2000 QA181 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67458 - 2000 QB181 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67459 - 2000 QJ181 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67460 - 2000 QS181 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67461 - 2000 QY181 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67462 - 2000 QW186 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67463 - 2000 QM204 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67464 - 2000 QX208 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67465 - 2000 QL209 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67466 - 2000 QJ217 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67467 - 2000 QZ228 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67468 - 2000 QY229 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
67469 - 2000 RX 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67470 - 2000 RQ3 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67471 - 2000 RL4 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67472 - 2000 RD6 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67473 - 2000 RH6 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67474 - 2000 RL7 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67475 - 2000 RY7 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67476 - 2000 RM9 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67477 - 2000 RF10 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67478 - 2000 RR10 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67479 - 2000 RM11 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67480 - 2000 RP11 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67481 - 2000 RQ11 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67482 - 2000 RC13 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67483 - 2000 RC14 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67484 - 2000 RO14 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67485 - 2000 RU14 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67486 - 2000 RD18 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67487 - 2000 RQ19 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67488 - 2000 RM20 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67489 - 2000 RG22 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67490 - 2000 RN22 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67491 - 2000 RF23 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67492 - 2000 RT23 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67493 - 2000 RR27 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67494 - 2000 RL28 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67495 - 2000 RW29 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67496 - 2000 RK31 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67497 - 2000 RJ33 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67498 - 2000 RW39 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67499 - 2000 RV41 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67500 - 2000 RM43 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67501–67600 edit
67501 - 2000 RU43 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67502 - 2000 RE44 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67503 - 2000 RW44 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67504 - 2000 RE45 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67505 - 2000 RK47 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67506 - 2000 RL47 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67507 - 2000 RS49 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67508 - 2000 RD50 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67509 - 2000 RU50 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67510 - 2000 RC53 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67511 - 2000 RR55 4 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67512 - 2000 RL56 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67513 - 2000 RA60 5 de setiembre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
67514 - 2000 RS60 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67515 - 2000 RN62 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67516 - 2000 RM65 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67517 - 2000 RQ65 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67518 - 2000 RS65 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67519 - 2000 RN66 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67520 - 2000 RU66 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67521 - 2000 RN71 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67522 - 2000 RB79 9 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67523 - 2000 RV79 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67524 - 2000 RC83 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67525 - 2000 RW83 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67526 - 2000 RJ84 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67527 - 2000 RR84 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67528 - 2000 RC87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67529 - 2000 RQ90 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67530 - 2000 RS90 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67531 - 2000 RV92 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67532 - 2000 RZ94 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67533 - 2000 RD95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67534 - 2000 RL95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67535 - 2000 RY100 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67536 - 2000 RX104 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67537 - 2000 SL1 18 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67538 - 2000 SC4 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
67539 - 2000 SK4 22 de setiembre, 2000 Ametlla de Mar J. Nomen
67540 - 2000 SX10 24 de setiembre, 2000 Prescott P. G. Comba
67541 - 2000 SO17 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67542 - 2000 SR20 22 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67543 - 2000 SB32 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67544 - 2000 SQ34 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67545 - 2000 ST35 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67546 - 2000 SU38 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67547 - 2000 SE43 26 de setiembre, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
67548 - 2000 SL47 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67549 - 2000 SL51 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67550 - 2000 SG56 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67551 - 2000 SF57 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67552 - 2000 SM63 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67553 - 2000 SU64 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67554 - 2000 ST67 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67555 - 2000 SG69 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67556 - 2000 SO79 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67557 - 2000 SP82 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67558 - 2000 SP83 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67559 - 2000 SV84 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67560 - 2000 SC85 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67561 - 2000 SE85 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67562 - 2000 SY86 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67563 - 2000 SM87 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67564 - 2000 SS87 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67565 - 2000 SN88 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67566 - 2000 SQ94 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67567 - 2000 SV98 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67568 - 2000 SL99 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67569 - 2000 SN101 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67570 - 2000 SB102 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67571 - 2000 SG102 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67572 - 2000 SU106 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67573 - 2000 SB111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67574 - 2000 SL111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67575 - 2000 SY111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67576 - 2000 SA112 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67577 - 2000 SB112 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67578 - 2000 SO112 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67579 - 2000 SZ112 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67580 - 2000 SN117 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67581 - 2000 SB119 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67582 - 2000 SN119 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67583 - 2000 SZ120 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67584 - 2000 SB123 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67585 - 2000 SP124 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67586 - 2000 SH125 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67587 - 2000 SK125 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67588 - 2000 SS127 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67589 - 2000 SL131 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67590 - 2000 SU135 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67591 - 2000 SM136 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67592 - 2000 SD138 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67593 - 2000 SK138 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67594 - 2000 SC139 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67595 - 2000 SQ139 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67596 - 2000 SV139 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67597 - 2000 SA141 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67598 - 2000 SG141 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67599 - 2000 SA145 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67600 - 2000 ST146 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67601–67700 edit
67601 - 2000 SQ147 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67602 - 2000 SR147 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67603 - 2000 SR148 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67604 - 2000 SV148 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67605 - 2000 SE149 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67606 - 2000 SY150 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67607 - 2000 SO151 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67608 - 2000 SR154 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67609 - 2000 SK156 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67610 - 2000 SM160 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67611 - 2000 SW160 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67612 - 2000 SA161 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67613 - 2000 SL162 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
67614 - 2000 SU162 30 de setiembre, 2000 Elmira A. J. Cecce
67615 - 2000 SU166 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67616 - 2000 SH168 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67617 - 2000 ST168 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67618 - 2000 SR169 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67619 - 2000 SJ171 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67620 - 2000 SW175 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67621 - 2000 SY175 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67622 - 2000 SJ176 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67623 - 2000 SK176 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67624 - 2000 SM177 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67625 - 2000 SA179 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67626 - 2000 SP180 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67627 - 2000 SW187 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
67628 - 2000 ST188 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
67629 - 2000 SK193 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67630 - 2000 SC200 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67631 - 2000 ST202 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67632 - 2000 SA206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67633 - 2000 SA209 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67634 - 2000 SP210 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67635 - 2000 SE211 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67636 - 2000 SO211 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67637 - 2000 SQ211 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67638 - 2000 SH214 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67639 - 2000 SE216 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67640 - 2000 SW216 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67641 - 2000 SA217 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67642 - 2000 SJ217 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67643 - 2000 SK218 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67644 - 2000 SK220 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67645 - 2000 SZ221 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67646 - 2000 SD224 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67647 - 2000 SM225 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67648 - 2000 SD226 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67649 - 2000 SS227 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67650 - 2000 SM228 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67651 - 2000 SG231 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67652 - 2000 SX233 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67653 - 2000 SU235 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67654 - 2000 SK237 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67655 - 2000 SE239 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67656 - 2000 SX243 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67657 - 2000 SF255 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67658 - 2000 SQ258 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67659 - 2000 SA261 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67660 - 2000 SH261 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67661 - 2000 SL261 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67662 - 2000 SF268 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67663 - 2000 SG268 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67664 - 2000 SJ269 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67665 - 2000 SX271 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67666 - 2000 SZ272 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67667 - 2000 SK274 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67668 - 2000 SU274 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67669 - 2000 SC275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67670 - 2000 SL275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67671 - 2000 SS275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67672 - 2000 SA277 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67673 - 2000 SD278 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67674 - 2000 SH278 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67675 - 2000 SE280 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67676 - 2000 SP285 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67677 - 2000 SF286 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67678 - 2000 SQ287 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67679 - 2000 SR289 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67680 - 2000 SU292 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67681 - 2000 SH293 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67682 - 2000 SQ295 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67683 - 2000 SW298 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67684 - 2000 SX298 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67685 - 2000 SK299 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67686 - 2000 SN300 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67687 - 2000 SO304 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67688 - 2000 SX304 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67689 - 2000 SN307 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67690 - 2000 SH309 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67691 - 2000 SS310 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67692 - 2000 SX320 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67693 - 2000 SW323 28 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67694 - 2000 SD333 26 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
67695 - 2000 SH336 26 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
67696 - 2000 SJ348 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
67697 - 2000 SW352 30 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67698 - 2000 SW354 29 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67699 - 2000 ST369 24 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67700 - 2000 TZ9 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67701–67800 edit
67701 - 2000 TP10 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67702 - 2000 TD14 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67703 - 2000 TU15 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67704 - 2000 TS21 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67705 - 2000 TY21 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67706 - 2000 TR26 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67707 - 2000 TD28 3 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67708 - 2000 TO34 6 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67709 - 2000 TE40 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67710 - 2000 TO67 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67711 - 2000 UB 18 d'octubre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
67712 - 2000 UG 21 d'octubre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
67713 - 2000 UF1 22 d'octubre, 2000 Ondřejov L. Šarounová
67714 - 2000 UC2 22 d'octubre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
67715 - 2000 UM3 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67716 - 2000 UQ7 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67717 - 2000 UA8 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67718 - 2000 UQ9 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67719 - 2000 UY10 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67720 - 2000 UQ11 26 d'octubre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
67721 - 2000 US14 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67722 - 2000 UE15 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67723 - 2000 UQ15 27 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67724 - 2000 UP16 29 d'octubre, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
67725 - 2000 UU16 29 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67726 - 2000 UP17 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67727 - 2000 UH23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67728 - 2000 UN23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67729 - 2000 UQ23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67730 - 2000 UX23 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67731 - 2000 UJ25 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67732 - 2000 UA26 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67733 - 2000 UC26 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67734 - 2000 UE26 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67735 - 2000 UH26 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67736 - 2000 UD28 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67737 - 2000 UN28 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67738 - 2000 UB29 29 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67739 - 2000 UV29 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67740 - 2000 UJ30 29 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67741 - 2000 UZ33 30 d'octubre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
67742 - 2000 UP34 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67743 - 2000 UK35 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67744 - 2000 UE38 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67745 - 2000 UT39 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67746 - 2000 UG40 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67747 - 2000 UF43 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67748 - 2000 UJ45 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67749 - 2000 UZ46 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67750 - 2000 UN47 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67751 - 2000 UF48 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67752 - 2000 UK48 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67753 - 2000 UQ48 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67754 - 2000 UF49 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67755 - 2000 US49 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67756 - 2000 UP50 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67757 - 2000 UA52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67758 - 2000 UF55 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67759 - 2000 UW55 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67760 - 2000 UY57 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67761 - 2000 UM60 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67762 - 2000 UA61 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67763 - 2000 UU61 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67764 - 2000 UH62 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67765 - 2000 UM62 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67766 - 2000 UH65 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67767 - 2000 UC66 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67768 - 2000 UY66 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67769 - 2000 UG67 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67770 - 2000 UD72 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67771 - 2000 UJ74 29 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67772 - 2000 UZ77 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67773 - 2000 UM79 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67774 - 2000 UO79 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67775 - 2000 US80 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67776 - 2000 UX80 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67777 - 2000 UH81 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67778 - 2000 UT81 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67779 - 2000 UU81 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67780 - 2000 US84 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67781 - 2000 UC85 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67782 - 2000 UW85 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67783 - 2000 UJ89 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67784 - 2000 UV89 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67785 - 2000 UM91 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67786 - 2000 UX94 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67787 - 2000 UD95 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67788 - 2000 UR95 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67789 - 2000 UD97 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67790 - 2000 UG100 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67791 - 2000 UP100 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67792 - 2000 UD102 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67793 - 2000 UE102 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67794 - 2000 UZ103 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67795 - 2000 UC104 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67796 - 2000 UP104 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67797 - 2000 UT106 30 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67798 - 2000 UD109 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67799 - 2000 UT109 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67800 - 2000 UZ109 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67801–67900 edit
67801 - 2000 UC110 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
67802 - 2000 VB4 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67803 - 2000 VX7 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67804 - 2000 VE11 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67805 - 2000 VF15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67806 - 2000 VZ15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67807 - 2000 VE16 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67808 - 2000 VL16 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67809 - 2000 VS18 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67810 - 2000 VY22 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67811 - 2000 VL23 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67812 - 2000 VF24 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67813 - 2000 VN24 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67814 - 2000 VL26 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67815 - 2000 VB27 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67816 - 2000 VZ28 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67817 - 2000 VR30 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67818 - 2000 VJ32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67819 - 2000 VP32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67820 - 2000 VS32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67821 - 2000 VT32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67822 - 2000 VN33 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67823 - 2000 VU33 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67824 - 2000 VB39 1 de noviembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
67825 - 2000 VF43 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67826 - 2000 VN44 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67827 - 2000 VK46 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67828 - 2000 VX46 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67829 - 2000 VP49 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67830 - 2000 VF50 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67831 - 2000 VV50 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67832 - 2000 VZ50 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67833 - 2000 VC53 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67834 - 2000 VV53 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67835 - 2000 VY53 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67836 - 2000 VP55 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67837 - 2000 VQ55 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67838 - 2000 VP56 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67839 - 2000 VS57 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67840 - 2000 VZ60 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67841 - 2000 VR61 9 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67842 - 2000 VY61 9 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67843 - 2000 WL 16 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67844 - 2000 WQ4 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67845 - 2000 WM5 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67846 - 2000 WU5 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67847 - 2000 WX6 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67848 - 2000 WB7 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67849 - 2000 WH7 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67850 - 2000 WS7 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67851 - 2000 WN8 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67852 - 2000 WT8 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67853 - 2000 WO9 22 de noviembre, 2000 Kuma Kogen A. Nakamura
67854 - 2000 WF12 24 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67855 - 2000 WO13 18 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67856 - 2000 WL15 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67857 - 2000 WQ18 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67858 - 2000 WX20 25 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67859 - 2000 WZ21 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67860 - 2000 WP22 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67861 - 2000 WT22 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67862 - 2000 WU22 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67863 - 2000 WZ22 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67864 - 2000 WD23 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67865 - 2000 WG23 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67866 - 2000 WK23 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67867 - 2000 WL23 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67868 - 2000 WY30 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67869 - 2000 WP31 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67870 - 2000 WG32 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67871 - 2000 WV33 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67872 - 2000 WH34 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67873 - 2000 WL34 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67874 - 2000 WA36 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67875 - 2000 WX36 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67876 - 2000 WH37 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67877 - 2000 WQ40 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67878 - 2000 WR40 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67879 - 2000 WJ43 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67880 - 2000 WJ47 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67881 - 2000 WO47 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67882 - 2000 WR47 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67883 - 2000 WA50 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67884 - 2000 WR50 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67885 - 2000 WB51 28 de noviembre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
67886 - 2000 WQ58 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67887 - 2000 WA59 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67888 - 2000 WR59 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67889 - 2000 WT60 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67890 - 2000 WK61 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67891 - 2000 WR61 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67892 - 2000 WS61 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67893 - 2000 WY61 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67894 - 2000 WX69 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67895 - 2000 WY70 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67896 - 2000 WZ73 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67897 - 2000 WK75 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67898 - 2000 WV87 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67899 - 2000 WB88 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67900 - 2000 WG90 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67901–68000 edit
67901 - 2000 WP90 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67902 - 2000 WY92 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67903 - 2000 WV94 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67904 - 2000 WJ96 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67905 - 2000 WN96 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67906 - 2000 WD97 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67907 - 2000 WL97 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67908 - 2000 WF98 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67909 - 2000 WJ98 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67910 - 2000 WC100 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67911 - 2000 WN100 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67912 - 2000 WA101 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67913 - 2000 WC103 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67914 - 2000 WJ104 27 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67915 - 2000 WG105 26 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67916 - 2000 WU105 28 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67917 - 2000 WU109 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67918 - 2000 WW109 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67919 - 2000 WW111 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67920 - 2000 WB113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67921 - 2000 WG113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67922 - 2000 WN113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67923 - 2000 WR113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67924 - 2000 WJ115 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67925 - 2000 WA116 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67926 - 2000 WN118 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67927 - 2000 WB120 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67928 - 2000 WH122 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67929 - 2000 WL122 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67930 - 2000 WP122 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67931 - 2000 WD123 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67932 - 2000 WX125 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67933 - 2000 WR127 17 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67934 - 2000 WY133 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67935 - 2000 WU134 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67936 - 2000 WP135 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67937 - 2000 WT137 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67938 - 2000 WV137 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67939 - 2000 WO142 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67940 - 2000 WT143 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67941 - 2000 WX143 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67942 - 2000 WX144 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67943 - 2000 WP151 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67944 - 2000 WB152 30 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
67945 - 2000 WW152 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67946 - 2000 WH153 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67947 - 2000 WR153 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67948 - 2000 WV156 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67949 - 2000 WY159 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67950 - 2000 WX160 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67951 - 2000 WB161 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67952 - 2000 WH166 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67953 - 2000 WN166 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67954 - 2000 WW166 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67955 - 2000 WT167 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67956 - 2000 WW167 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67957 - 2000 WX168 25 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67958 - 2000 WK170 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67959 - 2000 WB171 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67960 - 2000 WB173 25 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67961 - 2000 WO173 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67962 - 2000 WG175 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67963 - 2000 WX176 27 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67964 - 2000 WJ178 28 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67965 - 2000 WX181 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
67966 - 2000 WZ183 30 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67967 - 2000 WB188 16 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67968 - 2000 WN190 18 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67969 - 2000 WO191 19 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
67970 - 2000 WW195 22 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
67971 - 2000 XP1 3 d'aviento, 2000 Kitt Peak Spacewatch
67972 - 2000 XC4 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67973 - 2000 XV5 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67974 - 2000 XP6 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67975 - 2000 XW6 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67976 - 2000 XA7 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67977 - 2000 XZ7 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67978 - 2000 XE10 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67979 Michelory 2000 XS10 4 d'aviento, 2000 Le Creusot J.-C. Merlin
67980 - 2000 XU10 4 d'aviento, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
67981 - 2000 XM12 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67982 - 2000 XH16 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67983 - 2000 XY16 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67984 - 2000 XC17 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67985 - 2000 XD17 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67986 - 2000 XJ17 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67987 - 2000 XX18 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67988 - 2000 XM19 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67989 - 2000 XV20 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67990 - 2000 XA21 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67991 - 2000 XE21 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67992 - 2000 XU22 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67993 - 2000 XD24 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67994 - 2000 XX24 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67995 - 2000 XU25 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67996 - 2000 XX28 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67997 - 2000 XA29 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67998 - 2000 XQ31 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
67999 - 2000 XC32 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
68000 - 2000 XM32 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR


Predecesor:
66001–67000
Lista d'asteroides
67001–68000
Succesor:
68001–69000