Imachen:Joan Majó en la 3a xerrada del cicle "d'Idees noves pel futur" (2012) (cropped).jpg

Contenido de la página no disponible en otros idiomas.
De Biquipedia

Fichero orichinal(578 × 772 píxels; grandaria d'o fichero: 90 kB; tipo MIME: image/jpeg)

Iste fichero ye de Wikimedia Commons y pueden emplegar-lo atros prochectos. Debaixo s'amuestra a descripción d'a suya pachina de descripción.

Resumen

Descripción
Català: El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha participat avui en l’acte d’homenatge a les víctimes de l’atemptat contra la caserna de la Guàrdia civil de Vic, que s’ha celebrat a la capital osonenca amb motiu del 25è aniversari d’aquesta tragèdia. L’acte celebrat avui ha volgut homenatjar aquestes persones, i ha comptat amb la presència, a més de víctimes i familiars de la tragèdia, amb el president Puigdemont; l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; el ministre d’Interior, Jorge Fernández Díaz, i el president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas. L'acte ha comptat també amb l’assistència dels consellers d’Interior, Jordi Jané; i de Justícia, Carles Mundó; del vicepresident primer de la mesa del Parlament, Lluís M. Corominas; de la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya central, Laura Vilagrà, així com de representants dels diferents cossos policies a Catalunya, entre ells el director general de policia Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, i el general de Divisió cap de la 7a zona de la Guàrdia Civil, Àngel Gozalo.
Calendata
Fuent Nota de Premsa - L'exministre Joan Majó reflexiona sobre la crisi en la 3a xerrada del cicle "d'Idees noves pel futur", organitzat per Tribuna de Girona i el Departament d'Empresa i Ocupació
Autor Generalitat de Catalunya
Atras versions
proceso de extracción de imagen
Esta imagen ha sido extraída del archivo
: Joan Majó en la 3a xerrada del cicle "d'Idees noves pel futur" (2012).jpg
imagen original
proceso de extracción de imagen
Esta imagen ha sido extraída del archivo
: Una imatge de la conferència.jpg
imagen original

Licenciando

Esta obra fue publicada en el sitio web de la Generalidad de Cataluña gencat.cat. El aviso legal permite la reproducción, distribución y comunicación pública de la obra y, además, la transformación de la obra para hacer obras derivadas, por todo el mundo y sin ninguna limitación temporal, siempre y cuando no se contradiga con la licencia o aviso que pueda tener una obra y que es la que prevalece. Deben seguirse las siguientes condiciones:
  • No desnaturalizar el sentido de la información. (ver derechos morales)
  • Citar siempre la fuente de la información.
  • Mencionar la fecha de la última actualización de la información.
Para el usuario: Proporciona un enlace al archivo original y cita la autoría como «Generalidad de Cataluña. Departamento de [nombre del departamento]. [Organismo autónomo, empresa pública].».

© O propietario d'os dreitos d'autor d'iste fichero, Generalidad de Cataluña, autoriza a qualsiquier persona a fer-lo servir ta qualsiquier proposito, siempre que l'autoría d'o titular d'os dreitos d'autor sía atribuiu apropiadament. A redistribución, a realización de treballos derivaus, l'uso comercial y unatro tipo d'usos son permitius.
Atribución d'autoría:
Generalidad de Cataluña

Leyendas

Añade una explicación corta acerca de lo que representa este archivo

Elementos representados en este archivo

representa a espanyol

11 may 2012

Historial d'o fichero

Punche en una calendata/hora ta veyer o fichero como amaneixeba por ixas envueltas.

Calendata/HoraMiniaturaDimensionsUsuarioComentario
actual19:51 5 avi 2017Miniatura d'a versión de 19:51 5 avi 2017578 × 772 (90 kB)DiscastoFile:Joan Majó en la 3a xerrada del cicle "d'Idees noves pel futur" (2012).jpg cropped 69 % horizontally and 45 % vertically using CropTool with precise mode.

A pachina siguient emplega iste fichero:

Uso de fichers globals

Os siguients wikis fan servir iste fichero:

Metadatos