Travis Barker

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Travis Barker
Travis Barker.
Travis Barker.
Información personal
Nombre
Embotada The Baron Von Tito
Naixió 14 de noviembre de 1975, Fontana, California Flag of the United States.svg
Murió
Información musical
Orichen
Estilo Punk rock, punk pop, hip hop
Ocupancia {{{Ocupanzia}}}
Instrumentos Batería
Tiempo 1994-...
Discograficas {{{Discografica}}}
Relacionato con {{{Artistas_relacionatos}}}
Pachina web www.travisbarker.com

Travis Landon Barker (naixito o 14 de noviembre de 1975 de Fontana, California) ye un musico, productor, actor y actual batería d'a colla punk Blink-182, asinas como d'o grupo de rap The Transplants.

Dimpués de pasar por a suya primera colla de punk rock, Feeble, Barker prencipió a tanyer a batería en The Aquabats en 1996 con a embotada de The Baron Von Tito. Grabó un álbum con ells, The Fury of the Aquabats!, en 1997. A suya carrera musical cambeó de raso quan dentró en a colla de pop punk Blink-182 en 1998. Barker se fació prou conoixito por o estilo de pelo mohicano y a suya tendencia a tanyer sin de camiseta, deixando veyer os suyos numerosos tatuaches. Dende alavez s'ha establito como un batería versatil, con colaboracions en muitos prochectos musicals de diferents cheners como hip hop, punk rock, rock alternativo, skate punk, pop u encluso country. Ha tenito prou aceptación entre a comunidat hip-hop, más que más por as suyas colaboracions con diferents artistas en remixes rock d'as suyas cantas.[1]

Establió a companyía de ropa Famous Stars and Straps en 1999 y a discografica LaSalle Records en 2004. Importants marcas como DC Shoes y Zildjian han disenyato productos con o suyo nombre.

Discografía[editar | editar código]

Anyo Álbum Grupo Discografica/Notas
1997 The Fury of the Aquabats! The Aquabats Golden Voice Records
1999 Enema of the State Blink-182 MCA Records
2000 The Mark, Tom, and Travis Show: The Enema Strikes Back Blink-182 MCA Records
2001 "Take Off Your Pants and Jacket Blink-182 MCA Records
2002 Box Car Racer Box Car Racer MCA Records
Transplants Transplants Hellcat Records
2003 Blink-182 Blink-182 Geffen Records
2005 Greatest Hits Blink-182 Geffen Records
Haunted Cities Transplants LaSalle Records/Atlantic Records
2006 When Your Heart Stops Beating +44 Interscope
2007 DJ Skee Presents Expensive Taste Expensive Taste
2008 Fix Your Face TRV$DJAM Nomás online
2009 Fix Your Face Vol 2: Coachella TRV$DJAM Nomás online
2011 Neighborhoods Blink-182 DGC Récords
2012 In a Warzone Transplants Epitaph Records
2013 Psycho White Yelawolf

Colaboracions[editar | editar código]

Anyo Álbum Grupo Discografica/Notas
2003 Try This Pink Geffen Records
2005 Trill Bun B Apareixe con Skinhead Rob en "Late Night Creepin"
2006 King T.I. Productor de "You Know Who" chunto con Tony Galvin
2007 Wolves Idiot Pilot Batería en "Elephant"
The Best Damn Thing Avril Lavigne Batería en "I Don't Have To Try", "Alone, "Runaway" y "I Can Do Better"
Get Money, Stay True Paul Wall Apareixe en Expensive Taste en a canta "Slidin' on that Oil"
"The Way It Is" BLESTeNATION
It's Whateva the Federation Batería en "Black Roses"
2008 "Dope Boys" The Game Contribuye en batería y voz
"Goodbye" The Centerfolds Nomás en iTunes
"G Told Me" Wale Interscope
2009 "Let's Get High" Warren G & Black Nicc
2010 Slash & Friends Slash Colaboración en una canta
"One Way Trip" Lil Wayne Geffen Records

Remixes[editar | editar código]

Anyo Canta Artista(s)
2004 "Back in the Mudd" Bubba Sparxxx
2006 "Can I Have It like That" Pharrell
"Throw Some D's" Rich Boy
"Stuntin' Like My Daddy" Birdman & Lil Wayne
"Pump It" Black Eyed Peas
2007 "Umbrella" Rihanna
"Duffle Bag Boy" Playaz Circle ft. Lil Wayne
"Crank That (Soulja Boy)" Soulja Boy Tell 'Em
2008 "Low" Flo Rida
"Don't Touch Me (Throw Da Water On 'Em)" Busta Rhymes
"Jockin' Jay-Z (Dope Boy Fresh)" Jay-Z
2009 "3 AM" Eminem
"Get U Home" Shwayze & Cisco Adler
"The One" Slaughterhouse ft. Bun B
"Forever" Drake ft. Eminem, Lil Wayne & Kanye West
"I Wanna Rock" Snoop Dogg

Referencias[editar | editar código]