Lista de municipios de Segovia

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Ista ye a lista de municipios d'a provincia de Segovia:

Mapa municipal d'a provincia de Segovia.


Nombre Pob.
(2008)

A[editar | editar código]

Abades 926
Adrada de Pirón 45
Adrados 178
Aguilafuente 709
Alconada de Maderuelo 45
Aldea Real 357
Aldealcorvo 28
Aldealengua de Pedraza 108
Aldealengua de Santa María 88
Aldeanueva de la Serrezuela 44
Aldeanueva del Codonal 166
Aldeasoña 76
Aldehorno 63
Aldehuela del Codonal 34
Aldeonte 82
Anaya 140
Añe 118
Arahuetes 50
Arcones 260
Arevalillo de Cega 37
Armuña 250
Ayllón 1.392

B[editar | editar código]

Barbolla 196
Basardilla 172
Bercial 118
Bercimuel 66
Bernardos 619
Bernuy de Porreros 534
Boceguillas 748
Brieva 88

C[editar | editar código]

Caballar 98
Cabañas de Polendos 149
Cabezuela 734
Calabazas de Fuentidueña 48
Campo de San Pedro 383
Cantalejo 3.967
Cantimpalos 1.420
Carbonero el Mayor 2.598
Carrascal del Río 187
Casla 173
Castillejo de Mesleón 143
Castro de Fuentidueña 64
Castrojimeno 38
Castroserna de Abajo 57
Castroserracín 63
Cedillo de la Torre 113
Cerezo de Abajo 182
Cerezo de Arriba 208
Chañe 838
Cilleruelo de San Mamés 43
Cobos de Fuentidueña 51
Coca 2.151
Codorniz 425
Collado Hermoso 160
Condado de Castilnovo 111
Corral de Ayllón 85
Cozuelos de Fuentidueña 154
Cubillo 63
Cuéllar 9.841
Cuevas de Provanco 157

D[editar | editar código]

Domingo García 45
Donhierro 115
Duruelo 163

E[editar | editar código]

Encinas 58
Encinillas 115
Escalona del Prado 612
Escarabajosa de Cabezas 351
Escobar de Polendos 223
El Espinar 9.217
Espirdo 763

F[editar | editar código]

Fresneda de Cuéllar 201
Fresno de Cantespino 290
Fresno de la Fuente 119
Frumales 179
Fuente de Santa Cruz 144
Fuente el Olmo de Fuentidueña 98
Fuente el Olmo de Íscar 83
Fuentepelayo 1.005
Fuentepiñel 124
Fuenterrebollo 359
Fuentesaúco de Fuentidueña 302
Fuentesoto 199
Fuentidueña 142

G[editar | editar código]

Gallegos 99
Garcillán 412
Gomezserracín 717
Grajera 155

H[editar | editar código]

Honrubia de la Cuesta 81
Hontalbilla 360
Hontanares de Eresma 904
Los Huertos 158

I[editar | editar código]

Ituero y Lama 286

J[editar | editar código]

Juarros de Riomoros 68
Juarros de Voltoya 273

L[editar | editar código]

Labajos 150
Laguna de Contreras 147
Languilla 106
Lastras de Cuéllar 439
Lastras del Pozo 92
La Lastrilla 3.137
La Losa 525

M[editar | editar código]

Maderuelo 189
Marazoleja 128
Marazuela 63
Martín Miguel 248
Martín Muñoz de la Dehesa 179
Martín Muñoz de las Posadas 367
Marugán 618
Mata de Cuéllar 308
Matabuena 236
La Matilla 116
Melque de Cercos 102
Membibre de la Hoz 51
Migueláñez 161
Montejo de Arévalo 256
Montejo de la Vega de la Serrezuela 171
Monterrubio 70
Moral de Hornuez 111
Mozoncillo 1.070
Muñopedro 363
Muñoveros 213

N[editar | editar código]

Nava de la Asunción 3.005
Navafría 376
Navalilla 128
Navalmanzano 1.189
Navares de Ayuso 61
Navares de Enmedio 125
Navares de las Cuevas 32
Navas de Oro 1.474
Navas de Riofrío 380
Navas de San Antonio 414
Nieva 353

O[editar | editar código]

Olombrada 719
Orejana 82
Ortigosa de Pestaño 116
Ortigosa del Monte 478
Otero de Herreros 938

P[editar | editar código]

Pajarejos 37
Palazuelos de Eresma 3.823
Pedraza 484
Pelayos del Arroyo 63
Perosillo 23
Pinarejos 148
Pinarnegrillo 141
Pradales 64
Prádena 602
Puebla de Pedraza 83

R[editar | editar código]

Rapariegos 250
Rebollo 124
Remondo 342
Riaguas de San Bartolomé 56
Riaza 2.462
Ribota (Segovia) 38
Riofrío de Riaza 52
Roda de Eresma 177

S[editar | editar código]

Sacramenia 514
Samboal 528
San Cristóbal de Cuéllar 192
San Cristóbal de la Vega 141
San Cristóbal de Segovia 2.854
San Ildefonso 5.637
San Martín y Mudrián 322
San Miguel de Bernuy 181
San Pedro de Gaíllos 343
San Rafael 2.649
Sanchonuño 912
Sangarcía 442
Santa María la Real de Nieva 1.266
Santa Marta del Cerro 61
Santiuste de Pedraza 122
Santiuste de San Juan Bautista 684
Santo Domingo de Pirón 63
Santo Tomé del Puerto 352
Sauquillo de Cabezas 208
Sebúlcor 266
Segovia 56.047
Sepúlveda 1.314
Sequera de Fresno 63
Sotillo 35
Sotosalbos 103

T[editar | editar código]

Tabanera la Luenga 73
Tolocirio 54
Torre Val de San Pedro 192
Torreadrada 101
Torrecaballeros 1.106
Torrecilla del Pinar 255
Torreiglesias 350
Trescasas 718
Turégano 1.145

U[editar | editar código]

Urueñas 119

V[editar | editar código]

Valdeprados 100
Valdevacas de Montejo 35
Valdevacas y Guijar 144
Valle de Tabladillo 141
Vallelado 803
Valleruela de Pedraza 78
Valleruela de Sepúlveda 61
Valseca 312
Valtiendas 150
Valverde del Majano 905
Veganzones 278
Vegas de Matute 284
Ventosilla y Tejadilla 41
Villacastín 1.627
Villaverde de Íscar 740
Villaverde de Montejo 52
Villeguillo 156

Y[editar | editar código]

Yanguas de Eresma 168

Z[editar | editar código]

Zarzuela del Monte 580
Zarzuela del Pinar 552