Lista de municipios de Granada

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Lista d'os 168 municipios d'a provincia de Granada.

Mapa d'a provincia de Granada.
Municipio Población (2007)
Agrón 374
Alamedilla 777
Albolote 16.450
Albondón 915
Albuñán 441
Albuñol 6.190
Albuñuelas 1.063
Aldeire 730
Alfacar 5.316
Algarinejo 3.957
Alhama de Granada 6.016
Alhendín 5.755
Alicún de Ortega 555
Almegíjar 412
Almuñécar 27.076
Alpujarra de la Sierra 1.168
Alquife 823
Arenas del Rey 2.157
Armilla 20.115
Atarfe 14.144
Baza 22.718
Beas de Granada 1.087
Beas de Guadix 379
Benalúa 3.300
Benalúa de las Villas 1.352
Benamaurel 2.382
Bérchules 852
Bubión 373
Busquístar 334
Cacín 647
Cádiar 1.671
Cájar 4.318
La Calahorra 752
Calicasas 575
Campotéjar 1.400
Caniles 4.930
Cáñar 395
Capileira 560
Carataunas 203
Cástaras 273
Castilléjar 1.600
Castril 2.571
Cenes de la Vega 6.363
Chauchina 4.537
Chimeneas 1.467
Churriana de la Vega 10.228
Cijuela 2.455
Cogollos de Guadix 710
Cogollos Vega 2.068
Colomera 1.588
Cortes de Baza 2.167
Cortes y Graena 1.067
Cuevas del Campo 2.032
Cúllar 4.859
Cúllar Vega 6.212
Darro 1.470
Dehesas de Guadix 531
Deifontes 2.483
Diezma 830
Dílar 1.638
Dólar 582
Dúdar 296
Dúrcal 7.023
Escúzar 816
Ferreira 339
Fonelas 1.126
Freila 1.093
Fuente Vaqueros 4.211
Las Gabias 13.950
Galera 1.135
Gobernador 312
Gójar 4.964
Gor 953
Gorafe 506
Granada 236.207
Guadahortuna 2.154
Guadix 20.307
Los Guájares 1.328
Gualchos 2.278
Güéjar Sierra 2.986
Güevéjar 2.234
Huélago 403
Huéneja 1.218
Huéscar 8.236
Huétor Santillán 1.798
Huétor-Tájar 9.467
Huétor Vega 10.900
Íllora 10.390
Ítrabo 1.115
Iznalloz 7.054
Jayena 1.252
Jérez del Marquesado 1.107
Jete 870
Jun 2.377
Juviles 177
Láchar 2.910
Lanjarón 3.823
Lanteira 605
Lecrín 2.336
Lentegí 333
Lobras 128
Loja 21.341
Lugros 361
Lújar 497
La Malahá 1.709
Maracena 19.659
Marchal 388
Moclín 4.091
Molvízar 3.197
Monachil 6.270
Montefrío 6.400
Montejícar 2.575
Montillana 1.350
Moraleda de Zafayona 3.093
Morelábor 854
Motril 58.501
Murtas 742
Nevada 1.194
Nigüelas 1.139
Nívar 785
Ogíjares 12.145
Orce 1.383
Órgiva 5.508
Otívar 1.136
Otura 5.883
El Padul 7.961
Pampaneira 322
Pedro Martínez 1.189
Peligros 10.597
La Peza 1.381
El Pinar 1.067
Pinos Genil 1.252
Pinos Puente 13.540
Píñar 1.358
Polícar 227
Polopos 1.645
Pórtugos 408
Puebla de Don Fadrique 2.554
Pulianas 4.954
Purullena 2.252
Quéntar 1.046
Rubite 441
Salar 2.803
Salobreña 12.288
Santa Cruz del Comercio 557
Santa Fe 14.934
Soportújar 257
Sorvilán 659
La Tahá 714
Torre-Cardela 1.064
Torvizcón 799
Trevélez 835
Turón 330
Ugíjar 2.599
El Valle 1.174
Valle del Zalabí 2.345
Válor 673
Vegas del Genil 7.224
Vélez de Benaudalla 2.892
Ventas de Huelma 715
Villamena 1.025
Villanueva de las Torres 774
Villanueva Mesía 2.174
Víznar 797
Zafarraya 2.165
Zagra 1.022
La Zubia 16.941
Zújar 2.834