Lista de municipios d'os Países Baixos

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Mapa municipal d'os Países Baixos.

Ista ye a lista d'os 443 municipios d'os Países Baixos por orden alfabetico:

  1. Aa en Hunze
  2. Aalburg
  3. Aalsmeer
  4. Aalten
  5. Abcoude
  6. Achtkarspelen
  7. Alblasserdam
  8. Albrandswaard
  9. Alkemade
  10. Alkmaar
  11. Almelo
  12. Almere
  13. Alphen aan den Rijn
  14. Alphen-Chaam
  15. Amersfoort
  16. Amstelveen
  17. Amsterdam
  18. Andijk
  19. Anna Paulowna
  20. Apeldoorn
  21. Appingedam
  22. Arcen en Velden
  23. Arnhem
  24. Assen
  25. Asten
  26. Baarle-Nassau
  27. Baarn
  28. Barendrecht
  29. Barneveld
  30. Bedum
  31. Beek
  32. Beemster
  33. Beesel
  34. Bellingwedde
  35. Bennebroek
  36. Bergambacht
  37. Bergeijk
  38. Bergen, Limburg
  39. Bergen, North Holland
  40. Bergen op Zoom
  41. Berkelland
  42. Bernheze
  43. Bernisse
  44. Best
  45. Beuningen
  46. Beverwijk
  47. Binnenmaas
  48. Bladel
  49. Blaricum
  50. Bloemendaal
  51. Boalsert
  52. Boarnsterhim
  53. Bodegraven
  54. Boekel
  55. Borger-Odoorn
  56. Borne
  57. Borsele
  58. Boskoop
  59. Boxmeer
  60. Boxtel
  61. Breda
  62. Breukelen
  63. Brielle
  64. Bronckhorst
  65. Brummen
  66. Brunssum
  67. Bunnik
  68. Bunschoten
  69. Buren
  70. Bussum
  71. Capelle aan den IJssel
  72. Castricum
  73. Coevorden
  74. Cranendonck
  75. Cromstrijen
  76. Cuijk
  77. Culemborg
  78. Dalfsen
  79. Dantumadiel
  80. De Bilt
  81. De Marne
  82. De Ronde Venen
  83. De Wolden
  84. Delft
  85. Delfzijl
  86. Den Helder
  87. Deurne
  88. Deventer
  89. Diemen
  90. Dinkelland
  91. Dirksland
  92. Doesburg
  93. Doetinchem
  94. Dongen
  95. Dongeradiel
  96. Dordrecht
  97. Drechterland
  98. Drimmelen
  99. Dronten
  100. Druten
  101. Duiven
  102. Echt-Susteren
  103. Edam-Volendam
  104. Ede
  105. Eemnes
  106. Eemsmond
  107. Eersel
  108. Eaststellingwerf
  109. Eijsden
  110. Eindhoven
  111. Elburg
  112. Emmen
  113. Enkhuizen
  114. Enschede
  115. Epe
  116. Ermelo
  117. Etten-Leur
  118. Ferwerderadiel
  119. Flylân
  120. Frjentsjerteradiel
  121. Gaasterlân-Sleat
  122. Geertruidenberg
  123. Geldermalsen
  124. Geldrop-Mierlo
  125. Gemert-Bakel
  126. Gennep
  127. Giessenlanden
  128. Gilze en Rijen
  129. Goedereede
  130. Goes
  131. Goirle
  132. Gorinchem
  133. Gouda
  134. Graafstroom
  135. Graft-De Rijp
  136. Grave
  137. 's-Gravenhage
  138. Groenlo
  139. Groesbeek
  140. Groningen
  141. Grootegast
  142. Gulpen-Wittem
  143. Haaksbergen
  144. Haaren
  145. Haarlem
  146. Haarlemmerliede en Spaarnwoude
  147. Haarlemmermeer
  148. Halderberge
  149. Hardenberg
  150. Harderwijk
  151. Hardinxveld-Giessendam
  152. Haren
  153. Harenkarspel
  154. Harns
  155. Hattem
  156. Heemskerk
  157. Heemstede
  158. Heerde
  159. Heerhugowaard
  160. Heerlen
  161. Heeze-Leende
  162. Heiloo
  163. Helden
  164. Hellendoorn
  165. Hellevoetsluis
  166. Helmond
  167. Hendrik-Ido-Ambacht
  168. Hengelo
  169. 's-Hertogenbosch
  170. Heumen
  171. Heusden
  172. Hillegom
  173. Hilvarenbeek
  174. Hilversum
  175. Hof van Twente
  176. Hoogeveen
  177. Hoogezand-Sappemeer
  178. Hoorn
  179. Horst aan de Maas
  180. Houten
  181. Huizen
  182. Hulst
  183. It Amelân
  184. It Bilt
  185. It Hearrenfean
  186. Jacobswoude
  187. Kampen
  188. Kapelle
  189. Katwijk
  190. Kerkrade
  191. Kessel
  192. Koggenland
  193. Kollumerlân
  194. Korendijk
  195. Krimpen aan den IJssel
  196. Laarbeek
  197. Landerd
  198. Landgraaf
  199. Landsmeer
  200. Langedijk
  201. Lansingerland
  202. Laren
  203. Leek
  204. Leerdam
  205. Ljouwert
  206. Ljouwerteradiel
  207. Leiden
  208. Leiderdorp
  209. Leidschendam-Voorburg
  210. Lelystad
  211. Lemsterlân
  212. Leudal
  213. Leusden
  214. Liesveld
  215. Lingewaal
  216. Lingewaard
  217. Lisse
  218. Lith
  219. Littenseradiel
  220. Lochem
  221. Loenen
  222. Loon op Zand
  223. Lopik
  224. Loppersum
  225. Losser
  226. Maarssen
  227. Maasbree
  228. Maasdonk
  229. Maasdriel
  230. Maasgouw
  231. Maassluis
  232. Maastricht
  233. Margraten
  234. Marum
  235. Medemblik
  236. Meerlo-Wanssum
  237. Meerssen
  238. Meijel
  239. Menameradiel
  240. Menterwolde
  241. Meppel
  242. Middelburg
  243. Middelharnis
  244. Midden-Delfland
  245. Midden-Drenthe
  246. Mill en Sint Hubert
  247. Millingen aan de Rijn
  248. Moerdijk
  249. Montferland
  250. Montfoort
  251. Mook en Middelaar
  252. Moordrecht
  253. Muiden
  254. Naarden
  255. Neder-Betuwe
  256. Nederlek
  257. Nederweert
  258. Neerijnen
  259. Niedorp
  260. Nieuw-Lekkerland
  261. Nieuwegein
  262. Nieuwerkerk aan den IJssel
  263. Nieuwkoop
  264. Nijefurd
  265. Nijkerk
  266. Nijmegen
  267. Noord-Beveland
  268. Noordenveld
  269. Noordoostpolder
  270. Noordwijk
  271. Noordwijkerhout
  272. Nuenen, Gerwen en Nederwetten
  273. Nunspeet
  274. Nuth
  275. Oegstgeest
  276. Oirschot
  277. Oisterwijk
  278. Oldebroek
  279. Oldenzaal
  280. Olst-Wijhe
  281. Ommen
  282. Onderbanken
  283. Oosterhout
  284. Oostflakkee
  285. Oostzaan
  286. Opmeer
  287. Opsterlân
  288. Oss
  289. Oud-Beijerland
  290. Oude IJsselstreek
  291. Ouder-Amstel
  292. Ouderkerk
  293. Oudewater
  294. Overbetuwe
  295. Papendrecht
  296. Pekela
  297. Pijnacker-Nootdorp
  298. Purmerend
  299. Putten
  300. Raalte
  301. Reeuwijk
  302. Reiderland
  303. Reimerswaal
  304. Renkum
  305. Renswoude
  306. Reusel-De Mierden
  307. Rheden
  308. Rhenen
  309. Ridderkerk
  310. Rijnwaarden
  311. Rijnwoude
  312. Rijssen-Holten
  313. Rijswijk
  314. Roerdalen
  315. Roermond
  316. Rotterdam
  317. Rozenburg
  318. Rozendaal
  319. Roosendaal
  320. Rucphen
  321. Schagen
  322. Skarsterlân
  323. Scheemda
  324. Schermer
  325. Scherpenzeel
  326. Schiedam
  327. Skiermûntseach
  328. Schijndel
  329. Schinnen
  330. Schoonhoven
  331. Schouwen-Duiveland
  332. Sevenum
  333. Simpelveld
  334. Sint Anthonis
  335. Sint-Michielsgestel
  336. Sint-Oedenrode
  337. Sittard-Geleen
  338. Skylge
  339. Sliedrecht
  340. Slochteren
  341. Sluis
  342. Smellingerlân
  343. Snits
  344. Soest
  345. Someren
  346. Son en Breugel
  347. Spijkenisse
  348. Stadskanaal
  349. Staphorst
  350. Stede Broec
  351. Steenbergen
  352. Steenwijkerland
  353. Stein
  354. Strijen
  355. Ten Boer
  356. Terneuzen
  357. Texel
  358. Teylingen
  359. Tholen
  360. Tiel
  361. Tytsjerksteradiel
  362. Tilburg
  363. Tubbergen
  364. Twenterand
  365. Tynaarlo
  366. Ubbergen
  367. Uden
  368. Uitgeest
  369. Uithoorn
  370. Urk
  371. Utrecht
  372. Utrechtse Heuvelrug
  373. Vaals
  374. Valkenburg aan de Geul
  375. Valkenswaard
  376. Veendam
  377. Veenendaal
  378. Veere
  379. Veghel
  380. Veldhoven
  381. Velsen
  382. Venlo
  383. Venray
  384. Vianen
  385. Vlaardingen
  386. Vlagtwedde
  387. Vlissingen
  388. Vlist
  389. Voerendaal
  390. Voorschoten
  391. Voorst
  392. Vught
  393. Waalre
  394. Waalwijk
  395. Waddinxveen
  396. Wageningen
  397. Wassenaar
  398. Waterland
  399. Weert
  400. Weesp
  401. Werkendam
  402. Wervershoof
  403. West Maas en Waal
  404. Westerveld
  405. Westervoort
  406. Westland
  407. Weststellingwerf
  408. Westvoorne
  409. Wierden
  410. Wieringen
  411. Wieringermeer
  412. Wijchen
  413. Wijdemeren
  414. Wijk bij Duurstede
  415. Winschoten
  416. Winsum
  417. Winterswijk
  418. Woensdrecht
  419. Woerden
  420. Wûnseradiel
  421. Wormerland
  422. Woudenberg
  423. Woudrichem
  424. Wymbritseradiel
  425. IJsselstein
  426. Zaanstad
  427. Zaltbommel
  428. Zandvoort
  429. Zederik
  430. Zeevang
  431. Zeewolde
  432. Zeist
  433. Zevenaar
  434. Zevenhuizen-Moerkapelle
  435. Zijpe
  436. Zoetermeer
  437. Zoeterwoude
  438. Zuidhorn
  439. Zundert
  440. Zutphen
  441. Zwartewaterland
  442. Zwijndrecht
  443. Zwolle