Lista de comunas de Morbihan

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Ista ye a lista de comunas de Morbihan

(KTO) Mancomunidat d'An Oriant.
(KTGw) Mancomunidat de Gwened.
(KTB) Mancomunidat d'Ar Baol-Skoubleg.

Cod INSEE Cod-post Comuna
56001 56350 Alaer
56006 56800 Algam
56007 56400 Alre (An)
56002 56190 Ambon
56003 56610 Aradon (KTGw)
56054 56410 Ardeven (An)
56107 56260 Arvor (An) (KTO)
56106 56870 Arvor-Baden (An) (KTGw)
56088 56840 Arzh (An) (KTGw)
56004 56190 Arzhal
56005 56640 Arzhon-Rewiz
56008 56870 Baden (KTGw)
56009 56360 Bangor
56010 56150 Baod
56207 56150 Bartelame
56011 56350 Begaon
56017 56500 Begnen
56018 56190 Beler
56013 56550 Belz
56012 56380 Benion
56209 56480 Berc'hed (Mor-Bihan)
56014 56240 Berne
56015 56230 Berrig
56016 56310 Bieuzhi-an-Dour
56019 56420 Bilioù
56020 56140 Bohal
56262 56400 Bonoù (Ar) (KTGw)
56021 56700 Branderion (KTO)
56022 56390 Brandevi
56023 56400 Brec'h
56024 56580 Brehant-Loudieg
56130 56700 Brelevenez
56025 56430 Brennieg
56026 56310 Bubri
56027 56420 Buelion
56037 56460 Chapel-Karozh
56039 56500 Chapel-Nevez (Ar)
56038 56200 Chapel-Wagelin (Ar)
56052 56750 Damgan
56085 56170 Edig
56053 56250 Elven (An) (KTGw)
56087 56780 Enizenac'h (KTGw)
56056 56490 Evriged
56057 56320 Faoued (Ar)
56060 56200 Felgerieg-al-Lann
56058 56130 Ferel (KTB)
56062 56680 Gavr (KTO)
56061 56200 Gazilieg
56073 56160 Gemene (Ar)
56079 56800 Gilieg
56064 56200 Glenneg
56065 56800 Gourhael
56066 56110 Gourin
56059 56120 Govelioù (Ar)
56068 56120 Grav-Sant-Laorañs (Ar C'h.)
56067 56390 Gregam
56069 56590 Groe (KTO)
56070 56120 Gwegon
56072 56920 Gweltaz
56260 56000 Gwened (KTGw)
56074 56150 Gwennin
56076 56310 Gwern
56075 56380 Gwern-Porc'hoed
56077 56190 Gwernoù (Ar)
56071 56420 Gwezhennoù
56078 56520 Gwidel (KTO)
56080 56490 Gwiler-Porc'hoed
56081 56560 Gwiskri
56082 56120 Helean
56083 56700 Henbont (KTO)
56084 56450 Hezoù (KTGw)
56086 56170 Houad (enez)
56089 56240 Ignel (An)
56110 56160 Ignol (An)
56055 56410 Intel (An)
56091 56120 Josilin
56028 56220 Kaden
56029 56240 Kalann
56030 56130 Kamoel (KTB)
56031 56330 Kamorzh
56033 56910 Karantoer
56034 56340 Karnag
56036 56850 Kaodan (KTO)
56035 56140 Karozh
56183 56910 Kelenneg
56032 56800 Kempenieg
56092 56920 Kerforn
56093 56300 Kergrist
56264 56540 Kernaskledenn
56094 56700 Kervignag
56047 56580 Kerzhin
56185 56530 Kewenn (KTO)
56186 56170 Kiberen
56187 56800 Killi
56188 56310 Kistinid
56184 56230 Kistreberzh
56040 56620 Kleger (KTO)
56041 56480 Klegereg
56042 56390 Kolpoù
56043 56430 Konkored
56044 56200 Kornon
56045 56230 Kour (Ar C'h.)
56046 56950 Krac'h
56050 56120 Kroaz-Helean (Ar G.)
56049 56920 Kroeshañveg
56048 56540 Kroesti (Ar C’h.)
56051 56420 Krugell
56103 56120 Landeliav
56096 56690 Landaol
56097 56690 Landevant
56101 56440 Langedig (KTO)
56100 56630 Langoned
56261 56250 Langroez
56098 56600 Lannarstêr (KTO)
56102 56120 Lannoez
56105 56320 Lannejenn
56104 56240 Lanvodan
56099 56160 Lanwelan
56109 56190 Laozag
56108 56230 Lare
56112 56460 Lizioù
56111 56220 Lizmerzher
56117 56500 Logunec'h
56122 56800 Loiad
56120 56390 Lokeltaz
56214 56730 Lokentaz
56113 56160 Lokmac'hloù
56114 56360 Lokmaria-ar-Gerveur
56115 56390 Lokmaria-Gregam
56116 56740 Lokmaria-Kaer
56118 56570 Lokmikaelig (KTO)
56119 56550 Lokoal-Mendon
56148 56690 Lostenk
56123 56220 Malañseg
56124 56140 Malastred
56125 56300 Malgeneg
56127 56430 Maoron
56126 56130 Marzhan
56133 56140 Megerieg
56131 56320 Mêlann
56128 56310 Mêlrant
56129 56490 Menieg
56132 56890 Meukon (KTGw)
56136 56380 Monteneg
56135 56230 Moulleg
56140 56500 Mourieg
56139 56800 Mousterdelav
56138 56800 Mousterrin
56141 56500 Moustoer-Logunec'h
56142 56500 Moustoer-Remengol
56134 56490 Mozhon
56143 56190 Muzilheg
56145 56430 Neant
56144 56500 Neizin
56146 56300 Neulieg
56147 56130 Nivilieg
56149 56190 Noal-Muzilheg
56150 56450 Noaloù (KTGw)
56151 56920 Noal-Pondi
56121 56100 Oriant (An) (KTO)
56154 56220 Paolieg
56155 56760 Pennestin (KTB)
56156 56160 Persken
56162 56270 Plañvour (KTO)
56157 56420 Plaodren
56153 56130 Pleaol
56159 56140 Plegadeg
56169 56680 Pleheneg
56161 56400 Pleñver
56158 56890 Pleskob (KTGw)
56163 56160 Pleurdud
56177 56330 Pleuwigner
56165 56800 Ploermael
56166 56240 Ploue
56160 56120 Ploueg-Grifed
56167 56400 Plougouvelen (KTGw)
56168 56340 Plouharnel
56170 56770 Plourae
56164 56880 Ploveren (KTGw)
56171 56220 Pluhernin
56176 56400 Plunered
56173 56930 Pluniav
56172 56420 Pluveleg
56175 56400 Pluvergad
56174 56500 Pluverin
56178 56300 Pondi
56179 56620 Pont-Skorf (KTO)
56180 56380 Porzh-Karozh
56152 56360 Porzh-Lae
56181 56290 Porzh-Loeiz (KTO)
56182 56320 Prizieg
56189 56500 Radeneg
56190 56500 Regini
56192 56500 Remengol
56194 56350 Reoz
56193 56670 Rianteg (KTO)
56198 56580 Roc’han
56196 56220 Roc'h-an-Argoed
56195 56130 Roc'h-Bernez (Ar)
56199 56110 Roudoualleg
56197 56460 Roz-Sant-Andrev
56200 56140 Rufieg
56191 56140 Ruvenieg
56202 56140 Sant-Abran
56212 56130 Sant-Aelwez
56204 56500 Sant-Aleustr
56205 56450 Sant-Armael
56208 56430 Sant-Brieg-Maoron
56233 56470 Sant-Filiberzh
56215 56920 Sant-Goneri
56216 56350 Sant-Gorgon
56218 56220 Sant-Gravez
56219 56460 Sant-Gwioñvarc'h
56203 56480 Sant-Inan
56213 56920 Sant-Jelan
56210 56540 Sant-Karadeg-Tregonvael
56211 56140 Sant-Kongar
56224 56140 Sant-Laorañs-Graeneg
56225 56430 Sant-Leri
56227 56490 Sant-Maloù-an-Teir-Feunteun
56226 56380 Sant-Maloù-Benion
56228 56140 Sant-Marc'hell
56230 56910 Sant-Nikolaz-ar-Roz
56231 56250 Sant-Nolf (KTGw)
56232 56350 Sant-Pereg
56234 56510 Sant-Pêr-Kiberen
56236 56120 Sant-Servant-an-Oud
56206 56890 Sant-Teve (KTGw)
56238 56540 Sant-Tudal
56237 56300 Sant-Turiav
56229 56200 Sant-Varzhin-an-Oud
56239 56350 Sant-Visant-an-Oud
56221 56220 Sant-Yagu-ar-Bineg
56223 56350 Sant-Yann-ar-Wern
56222 56660 Sant-Yann-Brevele
56263 56400 Santez-Anna-Wened
56209 56480 Berc'hed (Mor-Bihan)
56220 56700 Santez-Elen
56241 56360 Saozon
56240 56370 Sarzhav
56242 56160 Seglian
56201 56110 Sent (Ar)
56244 56460 Serent
56245 56480 Silieg
56243 56860 Sine (KTGw)
56246 56300 Sorn (Ar)
56137 56250 Sterwenn (KTGw)
56247 56250 Sulnieg (KTGw)
56248 56450 Surzhur (KTGw)
56249 56800 Talbont
56250 56130 Tehelieg
56251 56450 Teiz (KTGw)
56253 56140 Treal
56256 56430 Trec'horanteg
56254 56250 Tredion (KTGw)
56255 56250 Trevlean (KTGw)
56258 56470 Trinded-Karnag (An D.)
56257 56490 Trinded-Porc'hoed (An D.)
56259 56190 Trinded-Surzhur (An D.) (KTGw)
56252 56370 Tro-Park
56063 56530 Yestael (KTO)
56090 56650 Zinzag-Lokrist (KTO)