Lista de comunas d'os Pireneus Atlanticos

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Lista d'as 547 comunas d'os Pireneus Atlanticos por orden alfabetico.

Codigo INSEE Codigo postal Comuna Mancomunidat
64001 64460 Aast OUSG
64005 64360 Abòs MONN
64006 64490 Acós ASPE
64007 64400 Anhòs PIOL
64008 64220 Ahatsa-Altzieta-Bazkazane BAÏG
64009 64210 Ahetze SPB
64084 64330 Aidia GARL
64085 64490 Aidius ASPE
64204 64440 Aigas Bonas
64270 64800 Aigon VATH
64086 64240 Aiherra HASK
64012 64130 Ainharbe XIBE
64013 64220 Ainhize-Monchelós BAÏG
64014 64250 Ainoa SPB
64011 64220 Aintzila BAÏG
64010 64120 Aiziritze-Gamue-Zohazti AMIK
64161 64520 Akamarre BID
64468 64130 Arrokiaga XIBE
64015 64470 Altzai-Altzabeheti-Zunharreta XIBE
64081 64130 Altzürükü XIBE
64016 64430 Aldude BAÏG
64017 64470 Aloze-Ziboze-Onizegaine XIBE
64018 64120 Amendüze-Unaso AMIK
64019 64120 Amorotze-Zokotze AMIK
64020 64570 Ansa BARÉ
64021 64420 Andonsh LGSL
64022 64390 Andrenh SAUB
64023 64510 Angais VATH
64024 64600 Anglet BAB
64025 64190 Angós NAVX
64026 64220 Anhauze BAÏG
64027 64160 Anòs LGSL
64028 64350 Anoja LEVB
64029 64570 Aràmits BARÉ
64033 64190 Araus NAVX
64034 64120 Arberatze-Zilhekoa AMIK
64035 64210 Arbona SPB
64036 64120 Arboti-Zohota AMIK
64037 64230 Arbús MIEY
64351 64570 Ardiòs-Ishèra ASPE
64039 64400 Aren JOS
64041 64320 Arèssi GAVE
64040 64570 Areta BARÉ
64042 64300 Arganhon ARTH
64043 64450 Argelòs THEZ
64044 64410 Arget ARZ
64045 64120 Arhantsusi OSTI
64046 64640 Armendaritze OSTI
64047 64220 Arnegi BAÏG
64048 64370 Arnós ARTH
64049 64120 Arüe-Ithorrotze-Olhaibi AMIK
64038 64200 Arrangoitze ERR
64052 64350 Arrica-Bòrdas LEVB
64053 64420 Arrien LGSL
64054 64800 Arròs de Nai VATH
64490 64780 Arrosa BAÏG
64056 64350 Arrosès LEVB
64051 64120 Arrueta-Sarrikota AMIK
64057 64370 Artés ARTH
64058 64800 Artés d'Asson VATH
64059 64420 Artigalotan CAP
64060 64230 Artigaloba MIEY
64061 64170 Artics LACQ
64062 64260 Arudi
64063 64410 Arsac ARZ
64064 64660 Asasp-Arròs PIOL
64067 64510 Assat GAVE
64068 64800 Asson VATH
64069 64260 Asta-Bion
64070 64450 Astís THEZ
64071 64390 Atòs-Aspins SAUB
64072 64290 Aubertin MIEY
64073 64230 Aubin THEZ
64074 64330 Aubons GARL
64075 64190 Audaus NAVX
64077 64450 Augar THEZ
64420 64190 Augèna-Camptòrt NAVX
64421 64680 Augeu PIOL
64422 64400 Aulorón PIOL
64423 64390 Aràs SAUB
64078 64450 Auriac THEZ
64426 64400 Aurin JOS
64079 64350 Aurions-Idèrnas LEVB
64428 64390 Aurriula SAUB
64080 64230 Aussavièla MIEY
64082 64270 Autarriba SALB
64083 64390 Autavièla-Sent Martin-Vidéren SAUB
64533 64470 Atharratze-Sorholüze XIBE
64438 64160 Aulhon LGSL
64440 64300 Ausencs LAG
64002 64160 Avera LGSL
64003 64150 Avidòs LACQ
64004 64390 Avitenh SAUB
64065 64310 Azkaine SPB
64066 64220 Azkarate BAÏG
64477 64430 Baigorri BAÏG
64087 64300 Baigts de Béarn ORTH
64089 64460 Balèish LGSL
64092 64430 Banka BAÏG
64094 64520 Bardoze
64095 64160 Barinco LGSL
64093 64130 Barkoxe XIBE
64096 64390 Berrauta-Camun SAUB
64097 64530 Barzun OUSG
64098 64350 Bassilhon-Bausèr LEVB
64099 64190 Bastanès NAVX
64289 64240 Bastida
64100 64200 Basusarri ERR
64101 64800 Baudreish VATH
64102 64100 Bayona BAB
64103 64460 Bedeja LGSL
64104 64490 Bedós ASPE
64106 64120 Behaskane-Laphizketa AMIK
64105 64120 Behauze AMIK
64107 64220 Behorlegi BAÏG
64108 64270 Bètlòc
64109 64800 Benejac VATH
64112 64300 Berencs SALB
64113 64270 Burgue-Erreiti BID
64551 64400 Berdets PIOL
64115 64130 Berrogaine-Larüntze XIBE
64116 64260 Bescat
64147 64240 Beskoitze HASK
64119 64800 Beuste VATH
64122 64200 Biàrritz BAB
64124 64780 Bidarrai BAÏG
64125 64210 Bidarte
64123 64520 Bidaxune BID
64126 64400 Bidòs PIOL
64559 64130 Bildoze-Onizepea XIBE
64127 64260 Villa d'Osal
64130 64700 Biriatu SPB
64120 64120 Bithiriña AMIK
64110 64440 Biost
64133 64510 Buelh-Vesing VATH
64135 64300 Bonnut ORTH
64137 64800 Bordèras VATH
64138 64510 Bòrdas VATH
64136 64490 Borza ASPE
64139 64290 Bòsc d'Arròs GAVE
64140 64340 Boucau
64141 64330 Boueilh-Boueilho-Lasque GARL
64142 64230 Borg Garbèr MIEY
64143 64410 Bolhon ARZ
64144 64370 Bomort ARTH
64145 64800 Bordetas VATH
64146 64450 Bornòs THEZ
64148 64800 Brutges-Capbís-Mieihaget VATH
64149 64190 Bunhenh
64150 64120 Bunuze OSTI
64151 64390 Bergarona SAUB
64152 64160 Buròs LGSL
64153 64330 Buròssa-Mendossa GARL
64155 64220 Buztintze-Hiriberri BAÏG
64156 64680 Busiet PIOL
64157 64260 Busi
64158 64410 Cabidòs ARZ
64159 64330 Cadilhon LEVB
64160 64250 Cambo ERR
64165 64360 Cardessa MONN
64167 64160 Carrèra THEZ
64168 64270 Carressa SALB
64170 64270 Castanheda SALB
64171 64170 Casteda deu Cami LACQ
64172 64370 Casteda-Candau ARTH
64173 64460 Castèida-Doat VIC
64174 64460 Casterar-Lobish VIC
64175 64260 Castèth
64176 64190 Castèthbon SAUB
64177 64300 Castethins ORTH
64178 64190 Castètnau-Camblong NAVX
64179 64300 Castètner LAG
64180 64330 Castètpugon GARL
64181 64370 Castilhon d'Artès ARTH
64182 64350 Castilhon LEVB
64183 64230 Caubios-Loos MIEY
64524 64350 Cimacorba LEVB
64190 64330 Clarac THEZ
64191 64800 Coarasa VATH
64192 64330 Conchès GARL
64193 64350 Corbèras-Avera LEVB
64194 64160 Còuledaà LEVB
64195 64410 Cobluc ARZ
64196 64350 Croselhas LEVB
64197 64360 Cuqueron MONN
64198 64230 Denguin MIEY
64199 64330 Diussa GARL
64200 64370 Doazon ARTH
64201 64190 Dònhen NAVX
64202 64120 Domintxaine-Berroeta AMIK
64487 64120 Donaixti-Ibarre OSTI
64489 64640 Donamartiri HASK
64493 64120 Donapaleu AMIK
64484 64220 Sant Chuan lo Viello BAÏG
64476 64640 Donostiri HASK
64203 64450 Domin THEZ
64154 64220 Duzunaritze-Sarasketa BAÏG
64492 64220 Eiheralarre BAÏG
64031 64270 Erango BID
64205 64270 Escòs SALB
64206 64490 Escòt ASPE
64207 64870 Escor PIOL
64208 64160 Escobès LGSL
64209 64870 Escot PIOL
64210 64350 Escuras LEVB
64217 64400 Eskiula PIOL
64211 64420 Eshlorentias LGSL
64212 64160 Espeisheda LGSL
64213 64250 Ezpeleta ERR
64263 64270 L'Espitau d'Orion SAUB
64215 64390 Espiuta SAUB
64216 64420 Espuei OUSG
64219 64290 Estialesc PIOL
64220 64400 Estòs PIOL
64223 64490 Etsaut ASPE
64221 64120 Etxarri AMIK
64222 64470 Etxebarre XIBE
64224 64400 Eisús PIOL
64214 64130 Ezpeize-Ündüreine XIBE
64218 64220 Ezterenzubi BAÏG
64228 64120 Gabadi AMIK
64227 64160 Gavaston LGSL
64229 64220 Gamarte BAÏG
64162 64470 Gamere-Zihiga XIBE
64230 64290 Gant CAP
64231 64130 Garindaine XIBE
64232 64450 Garraleda-Mondevath THEZ
64233 64330 Garlin GARL
64234 64410 Garòs ARZ
64235 64120 Garrüze AMIK
64236 64350 Gaion LEVB
64237 64110 Gelòs CAP
64238 64530 Gèr OUSG
64240 64260 Gèra-Belesten
64241 64400 Geronce JOS
64249 64210 Getaria SPB
64243 64370 Gèus d'Arsac ARZ
64244 64400 Gèus d'Auloron JOS
64245 64400 Güèrs PIOL
64246 64420 Gomèr OUSG
64247 64130 Gotaine-Irabarne XIBE
64251 64390 Guinarte-Parentias SAUB
64250 64520 Guishe BID
64252 64400 Gurmençon PIOL
64253 64190 Gurs NAVX
64254 64370 Hagetaubin ARTH
64255 64480 Haltsu ERR
64257 64800 Haut de Bòsc d'Arròs VATH
64258 64470 Hauze XIBE
64256 64240 Hazparne HASK
64259 64640 Heleta HASK
64260 64700 Hendaia SPB
64261 64680 Herrèra PIOL
64225 64570 Hiars BARÉ
64262 64160 Higuèra-Soja LGSL
64226 64410 Hishós-Rimajor ARZ
64496 64990 Hiriburu NIVA
64352 64420 Hlorentias OUSG
64265 64120 Hozta OSTI
64266 64420 Horcs OUSG
64267 64120 Ibarrola OSTI
64268 64130 Idauze-Mendi XIBE
64269 64320 Idron CAP
64271 64640 Iholdi OSTI
64272 64120 Ilharre AMIK
64273 64780 Irisarri OSTI
64274 64220 Irulegi BAÏG
64537 64470 Iruri XIBE
64280 64260 Isesta
64276 64570 Issòr BARÉ
64279 64250 Itsasu ERR
64275 64220 Izpura BAÏG
64277 64240 Izturitze HASK
64281 64190 Jaces NAVX
64239 64160 Jarderés LEVB
64282 64480 Jatsu ERR
64283 64220 Jatsu Garazi BAÏG
64242 64190 Jeztaze SAUB
64284 64110 Juranson CAP
64285 64120 Jutsi OSTI
64286 64300 Laà-Mondrans LAG
64287 64390 Laas
64288 64170 La Bastida-Ceserac LACQ
64290 64170 La Bastida-Monréjau LACQ
64291 64270 La Bastida-Vièlafranca SALB
64292 64530 La Vatmala
64293 64460 Labatut VIC
64294 64120 Labetze-Bizkai AMIK
64295 64300 La Veiria ARTH
64300 64170 Lac LACQ
64296 64300 La Cadea ARTH
64299 64360 La Comanda MONN
64301 64150 Lagòr LAG
64302 64800 Lagòs VATH
64305 64270 Lahontan SALB
64306 64150 La Horcada MONN
64032 64190 Lajuson
64297 64220 Lakarra BAÏG
64298 64470 Lakarri-Arhane-Sarrikotagaine XIBE
64307 64350 Lalonga LEVB
64308 64450 Lalonqueta THEZ
64309 64460 Lamajor VIC
64312 64300 Lanaplaà ORTH
64313 64640 Landibarre OSTI
64311 64350 Lanacauva LEVB
64310 64570 Lana en Varetons BARÉ
64315 64110 Laruenh MIEY
64316 64560 Larraine XIBE
64317 64480 Larresoro ERR
64318 64410 La Reula ARZ
64319 64120 Larribarre-Sorhapürü AMIK
64320 64440 Laruntz
64314 64120 Larzabale-Arroze-Zibitze OSTI
64321 64450 Las Claverias THEZ
64322 64220 Lasa BAÏG
64323 64350 La Sèrra LEVB
64325 64290 La Sauvetat
64324 64290 La Seuva PIOL
64326 64190 Lai-Lamidon NAVX
64328 64400 Laduish PIOL
64329 64320 Lée CAP
64304 64990 Lehuntze NIVA
64377 64240 Lekorne HASK
64134 64240 Lekuine HASK
64327 64220 Lekunberri BAÏG
64332 64450 Lème THEZ
64331 64350 Lenveja LEVB
64334 64270 Lèren SALB
64330 64490 Leres ASPE
64335 64230 Lescar CAP
64336 64490 Lascun ASPE
64337 64350 Lespièla LEVB
64338 64160 Lesporcin LGSL
64339 64800 L'Estela-Bètharram VATH
64340 64470 Lexantzü-Zünharre XIBE
64341 64130 Lischòs
64342 64560 Ligi-Atherei XIBE
64303 64470 Liginaga-Astüe XIBE
64343 64420 Limendós OUSG
64344 64530 Liuron OUSG
64345 64120 Lohitzüne-Oihergi AMIK
64346 64160 Lombiar LGSL
64347 64410 Lonson ARZ
64348 64140 Loos CAP
64349 64300 Lobienh LAG
64350 64250 Luhuso ERR
64353 64260 Lobièr de Baish
64354 64440 Lobièr de Haut
64355 64410 Lobinher ARZ
64356 64350 Luc-Armau LEVB
64357 64350 Luc-Arrèr LEVB
64358 64420 Lucgarrièr OUSG
64359 64360 Luc MONN
64360 64660 Lurbe-Sent Cristau PIOL
64361 64160 Lussanhet-Lusson LEVB
64362 64120 Lüküze-Altzümarta AMIK
64363 64260 Lo Lis
64364 64240 Makea HASK
64365 64410 Malaussana ARZ
64366 64330 Mascaraàs-Haron GARL
64367 64300 Maslac LAG
64368 64120 Martxueta AMIK
64369 64350 Maspièr-La Lonquèra-Julhac LEVB
64370 64160 Maucòr LGSL
64371 64130 Maule-Lextarre XIBE
64372 64460 Maura VIC
64373 64110 Masèras-Leson CAP
64374 64230 Maseròlas ARZ
64375 64120 Mehaine AMIK
64376 64510 Melhon GAVE
64378 64130 Mendikota XIBE
64379 64220 Mendibe BAÏG
64380 64410 Lo Merac ARZ
64381 64190 Meritenh NAVX
64382 64370 Mespleda ARTH
64383 64410 Mialòs ARZ
64385 64450 Miaucenç-Lanuça THEZ
64558 64990 Milafranga NIVA
64386 64800 Mirapeish VATH
64391 64130 Mitikile-Larrori-Mendibile XIBE
64539 64120 Mixa AMIK
64387 64230 Monmans MIEY
64388 64350 Momin LEVB
64389 64160 Monassut-Audirac LEVB
64390 64350 Montcauv LEVB
64392 64330 Montclar GARL
64393 64360 Monenh MONN
64394 64350 Monpesat LEVB
64395 64460 Montsegur
64396 64300 Lo Mont LACQ
64397 64410 Montagut ARZ
64398 64460 Montaner VIC
64399 64121 Montardon LUY
64400 64800 Montaut VATH
64401 64330 Lo Mont-Dissa GARL
64403 64190 Monthòrt SAUB
64404 64470 Montori XIBE
64406 64370 Morlana ARZ
64405 64160 Morlans LGSL
64408 64330 Mohós GARL
64409 64400 Momor PIOL
64410 64150 Morencs LACQ
64407 64990 Mugerre NIVA
64411 64130 Muskildi XIBE
64412 64190 Navars
64417 64800 Nai VATH
64413 64510 Narcastèth GAVE
64414 64190 Narp SAUB
64415 64450 Navailles-Angos LUY
64416 64190 Navarrencs NAVX
64418 64150 Noguèras LACQ
64419 64420 Nostin OUSG
64425 64120 Oragarre AMIK
64427 64390 Orion SAUB
64430 64300 Ortès ORTH
64436 64780 Osés BAÏG
64431 64150 Os-Marcelhon LACQ
64264 64130 Ospitalepea XIBE
64433 64490 Oussa ASPE
64434 64190 Ossenx SAUB
64437 64120 Ostavals-Asme OSTI
64429 64120 Ostankoa AMIK
64439 64320 Ossa CAP
64435 64390 Ozaraine-Erribareita AMIK
64432 64470 Ozaze-Zühara XIBE
64441 64120 Pagola AMIK
64442 64360 Partbaïsa MONN
64443 64150 Pardias LACQ
64444 64800 Pardias-Pietat VATH
64445 64000 Pau CAP
64446 64350 Pèiralonga-Abòs LEVB
64447 64410 Piets-Plasença-Mostròu ARZ
64448 64230 Puei de Lescar MIEY
64449 64400 Puei d'Auloron PIOL
64450 64370 Pomps ARZ
64451 64460 Ponson-Devath-Lo Potz VIC
64452 64460 Ponson Dessùs OUSG
64453 64530 Pontac
64454 64460 Pontiac-Vièlapinta VIC
64455 64330 Portèth GARL
64456 64410 Poliac THEZ
64457 64410 Porciuvas-Bocoa ARZ
64458 64190 Preishac de Gèusvath JOS
64459 64190 Preishac-Navarrencs NAVX
64460 64400 Précilhon PIOL
64461 64270 Pujòu ORTH
64462 64270 Ramós ORTH
64463 64260 Rébénacq
64464 64330 Ribarrouy GARL
64465 64160 Riupeirós LGSL
64466 64190 Rivehaute SAUB
64467 64110 Hrontinhon GAVE
64499 64270 Salias SALB
64500 64300 Salas de Baura ORTH
64501 64300 Salespissi ORTH
64502 64520 Samatze BID
64503 64350 Sansons-Aulhon LEVB
64483 64500 Sant Chuan de Luz SPB
64485 64220 Sant Chuan Piet de Puerto BAÏG
64495 64310 Sant Per d'Ibarra SPB
64538 64220 Santa Grazi BAÏG
64504 64310 Sara SPB
64505 64300 Sarporencs LAG
64506 64490 Sarrança ASPE
64187 64130 Sarrikotapea XIBE
64507 64420 Sauvòla LGSL
64508 64400 Sauceda PIOL
64510 64300 Saut de Navalhas ORTH
64511 64230 Sauvanhon LUY
64513 64390 Sauvatèrra SAUB
64471 64300 Semboès ORTH
64474 64270 Sendòs SALB
64469 64800 Sent Avit VATH
64470 64160 Sent Armon LGSL
64472 64160 Sent Castin LGSL
64473 64260 Senta Coloma
64478 64110 Sent Haust MIEY
64479 64300 Sent Guironç ORTH
64480 64390 Sent Gladia-Ariba-Munenh SAUB
64481 64400 Sent Goen JOS
64482 64160 Sent Jacme LGSL
64486 64330 Sent Joan Potge GARL
64488 64160 Sent Laurenç-Bretanha LGSL
64491 64370 Sent Medard ARTH
64494 64270 Sent Pèr de Lèren SALB
64498 64800 Sent Vincenç VATH
64515 64160 Sètza-Maubèc VIC
64516 64160 Setzèra LGSL
64517 64350 Semiac-Blaishon LEVB
64518 64320 Sendets CAP
64519 64121 Sèrras-Castèth LUY
64520 64160 Sèrras-Morlans LGSL
64521 64170 Sèrra-Senta Maria LACQ
64184 64170 Sescau LACQ
64185 64490 Seta ASPE
64512 64150 Seuvalada LAG
64514 64410 Sevin ARZ
64523 64160 Sevinhac THEZ
64522 64260 Sevinhac-Meirac
64186 64190 Sharra NAVX
64525 64230 Siròs MIEY
64188 64130 Sohüta XIBE
64526 64420 Somolon OUSG
64528 64780 Suhuskune OSTI
64529 64190 Sus NAVX
64530 64190 Susmior NAVX
64531 64190 Tabalha-Usquenh SAUB
64532 64330 Tadossa-Aussau GARL
64534 64330 Taron-Sadirac-Vièlanava GARL
64535 64360 Tarsac MONN
64536 64450 Tèsa THEZ
64475 64560 Urdatx-Santa Grazi XIBE
64541 64370 Urdès LACQ
64424 64130 Urdiñarbe XIBE
64542 64490 Urdós ASPE
64543 64430 Urepele BAÏG
64540 64990 Urketa NIVA
64544 64160 Uròst LGSL
64545 64122 Urruña SPB
64050 64130 Ürrüstoi-Larrabile XIBE
64546 64240 Urt
64548 64370 Usan ARZ
64549 64230 Usenh MIEY
64550 64110 Usòs GAVE
64547 64480 Ustáriz ERR
64088 64300 Valensun ORTH
64090 64330 Valirac GARL
64091 64510 Valiròs VATH
64121 64230 Veiria MIEY
64111 64460 Ventajor-Serèr VIC
64114 64160 Vernadèths LGSL
64117 64150 Vesingran LACQ
64118 64350 Vetrac LEVB
64552 64330 Vialèr, Lo GARL
64554 64170 Vièlanava d'Artès LACQ
64555 64190 Vièlanava de Navarrencs NAVX
64556 64150 Vièla Segura LAG
64129 64140 Vilhèra CAP
64128 64260 Vilhèras d'Aussau
64557 64410 Vinhas ARZ
64131 64300 Viron LAG
64132 64320 Visanòs CAP
64560 64450 Vivent THEZ
64509 64470 Zalgize-Doneztebe XIBE
64166 64220 Zaro BAÏG
64189 64500 Ziburu SPB
64527 64250 Zuraide ERR

Vinclos externos[editar | editar código]