Lista d'asteroides (82001-83000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 82001... 82101... 82201... 82301... 82401... 82501... 82601... 82701... 82801... 82901...

Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
82001–82100 editar
82001 - 2000 QF219 20 d'agosto, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82002 - 2000 QG219 20 d'agosto, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82003 - 2000 QU219 20 d'agosto, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82004 - 2000 QA226 20 d'agosto, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82005 - 2000 RA14 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82006 - 2000 RA18 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82007 - 2000 RU34 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82008 - 2000 RV35 3 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
82009 - 2000 RF68 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82010 - 2000 RN68 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82011 - 2000 RW68 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82012 - 2000 RQ70 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82013 - 2000 RA88 2 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
82014 - 2000 RL94 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82015 - 2000 RK95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82016 - 2000 RJ101 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82017 - 2000 SX6 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82018 - 2000 SD13 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82019 - 2000 SK23 26 de setiembre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
82020 - 2000 SZ23 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82021 - 2000 SJ25 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82022 - 2000 SQ29 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82023 - 2000 SG34 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82024 - 2000 SB46 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82025 - 2000 SM60 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82026 - 2000 SG68 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82027 - 2000 SJ72 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82028 - 2000 SF82 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82029 - 2000 SK91 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82030 - 2000 SG93 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82031 - 2000 SP98 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82032 - 2000 SQ103 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82033 - 2000 SC127 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82034 - 2000 SE134 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82035 - 2000 SP155 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82036 - 2000 SF162 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
82037 - 2000 SJ182 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82038 - 2000 SF184 20 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
82039 - 2000 SG186 21 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
82040 - 2000 SZ189 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82041 - 2000 SL191 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82042 - 2000 SR203 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82043 - 2000 SN238 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82044 - 2000 SP238 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82045 - 2000 SB241 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82046 - 2000 SA246 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82047 - 2000 SX256 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82048 - 2000 ST274 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82049 - 2000 SL291 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82050 - 2000 SW312 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82051 - 2000 SQ314 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
82052 - 2000 SR349 29 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82053 - 2000 SZ370 23 de setiembre, 2000 Mauna Kea B. J. Gladman, J. J. Kavelaars
82054 - 2000 TG39 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
82055 - 2000 TY40 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
82056 - 2000 TD50 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
82057 - 2000 UB24 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
82058 - 2000 UT27 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
82059 - 2000 UM30 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
82060 - 2000 WX8 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
82061 - 2000 WF49 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
82062 - 2000 WY66 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
82063 - 2000 WE125 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
82064 - 2000 WZ158 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
82065 - 2000 XB15 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
82066 - 2000 XG15 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
82067 - 2000 XD45 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
82068 - 2000 XR45 15 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
82069 - 2000 YW12 24 d'aviento, 2000 Haleakala NEAT
82070 - 2000 YT28 28 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
82071 - 2000 YA32 31 d'aviento, 2000 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky, L. Kiss
82072 - 2000 YJ62 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
82073 - 2000 YP115 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
82074 - 2000 YE119 31 d'aviento, 2000 Anderson Mesa LONEOS
82075 - 2000 YW134 26 d'aviento, 2000 Kitt Peak Spacewatch
82076 - 2001 AU25 4 de chinero, 2001 Fair Oaks Ranch J. V. McClusky
82077 - 2001 AG44 7 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
82078 - 2001 AH46 15 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
82079 - 2001 BV2 18 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
82080 - 2001 BH5 19 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
82081 - 2001 BC40 21 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
82082 - 2001 BD51 27 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
82083 - 2001 BN62 26 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
82084 - 2001 BJ70 30 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
82085 - 2001 CL20 3 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
82086 - 2001 CE32 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
82087 - 2001 DR2 16 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82088 - 2001 DP47 17 de febrero, 2001 Haleakala NEAT
82089 - 2001 DM64 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
82090 - 2001 DT78 22 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82091 - 2001 DE81 26 de febrero, 2001 Oizumi T. Kobayashi
82092 - 2001 DV86 27 de febrero, 2001 Piszkéstető Piszkéstető, K. Sárneczky, A. Derekas
82093 - 2001 ET12 13 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82094 - 2001 EN17 15 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82095 - 2001 EE23 15 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82096 - 2001 FW6 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82097 - 2001 FD7 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82098 - 2001 FS14 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82099 - 2001 FK16 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82100 - 2001 FT17 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82101–82200 editar
82101 - 2001 FB21 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82102 - 2001 FM21 21 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82103 - 2001 FB22 21 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82104 - 2001 FF25 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82105 - 2001 FG26 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82106 - 2001 FG45 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82107 - 2001 FV45 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82108 - 2001 FA46 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82109 - 2001 FT46 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82110 - 2001 FE48 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82111 - 2001 FP50 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82112 - 2001 FE55 20 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82113 - 2001 FG61 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82114 - 2001 FO66 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82115 - 2001 FH67 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82116 - 2001 FK71 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82117 - 2001 FM72 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82118 - 2001 FG73 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82119 - 2001 FA76 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82120 - 2001 FG76 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82121 - 2001 FQ77 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82122 - 2001 FR77 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82123 - 2001 FY77 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82124 - 2001 FO78 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82125 - 2001 FM82 23 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82126 - 2001 FS86 21 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82127 - 2001 FX89 27 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82128 - 2001 FC91 26 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82129 - 2001 FW99 16 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82130 - 2001 FX99 16 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82131 - 2001 FH110 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82132 - 2001 FF111 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82133 - 2001 FD113 18 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
82134 - 2001 FL119 20 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
82135 - 2001 FU120 26 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82136 - 2001 FF121 26 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82137 - 2001 FB123 23 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82138 - 2001 FU123 23 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82139 - 2001 FB124 23 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82140 - 2001 FE124 23 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82141 - 2001 FG130 29 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82142 - 2001 FV130 20 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82143 - 2001 FF134 20 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
82144 - 2001 FG135 21 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82145 - 2001 FJ144 23 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82146 - 2001 FM150 24 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82147 - 2001 FB156 26 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
82148 - 2001 FE159 29 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82149 - 2001 FG162 30 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
82150 - 2001 FM162 30 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
82151 - 2001 FB165 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82152 - 2001 FR169 23 de marzo, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
82153 - 2001 FT169 23 de marzo, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
82154 - 2001 FS170 24 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82155 - 2001 FZ173 24 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82156 - 2001 FJ175 31 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82157 - 2001 FM185 26 de marzo, 2001 Kitt Peak M. W. Buie
82158 - 2001 FP185 26 de marzo, 2001 Kitt Peak M. W. Buie
82159 - 2001 FY192 27 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
82160 - 2001 FF195 24 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
82161 - 2001 GC4 14 d'abril, 2001 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
82162 - 2001 GO6 14 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
82163 - 2001 GA11 15 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
82164 - 2001 GF11 1 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82165 - 2001 HC1 17 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82166 - 2001 HA2 17 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82167 - 2001 HV2 17 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82168 - 2001 HW3 17 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82169 - 2001 HY3 18 d'abril, 2001 Reedy Creek J. Broughton
82170 - 2001 HR7 17 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82171 - 2001 HO9 16 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82172 - 2001 HP9 16 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82173 - 2001 HS10 16 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82174 - 2001 HC11 18 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82175 - 2001 HV11 18 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82176 - 2001 HA12 18 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82177 - 2001 HJ12 18 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82178 - 2001 HB14 18 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82179 - 2001 HE16 22 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82180 - 2001 HJ16 23 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82181 - 2001 HV19 24 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82182 - 2001 HN22 22 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82183 - 2001 HR22 25 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82184 - 2001 HW22 26 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82185 - 2001 HD23 27 d'abril, 2001 Reedy Creek J. Broughton
82186 - 2001 HX24 28 d'abril, 2001 Farpoint G. Hug
82187 - 2001 HJ27 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82188 - 2001 HN27 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82189 - 2001 HN28 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82190 - 2001 HY29 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82191 - 2001 HA30 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82192 - 2001 HX31 28 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82193 - 2001 HA34 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82194 - 2001 HC34 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82195 - 2001 HJ34 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82196 - 2001 HU34 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82197 - 2001 HH35 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82198 - 2001 HC36 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82199 - 2001 HG36 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82200 - 2001 HO36 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82201–82300 editar
82201 - 2001 HU36 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82202 - 2001 HB37 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82203 - 2001 HH38 30 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
82204 - 2001 HL39 26 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82205 - 2001 HW39 26 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82206 - 2001 HY40 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82207 - 2001 HH41 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82208 - 2001 HP42 16 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82209 - 2001 HA45 16 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82210 - 2001 HH45 16 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82211 - 2001 HG46 17 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82212 - 2001 HZ46 18 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82213 - 2001 HK49 21 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82214 - 2001 HZ52 23 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82215 - 2001 HE53 23 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82216 - 2001 HL53 23 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82217 - 2001 HU53 23 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82218 - 2001 HW53 24 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82219 - 2001 HA55 24 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82220 - 2001 HH55 24 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82221 - 2001 HO55 24 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82222 - 2001 HV55 24 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82223 - 2001 HN56 24 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
82224 - 2001 HC59 21 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82225 - 2001 HO59 23 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82226 - 2001 HD61 24 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82227 - 2001 HS62 26 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82228 - 2001 HU64 27 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
82229 - 2001 HW64 27 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
82230 - 2001 HL65 30 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
82231 - 2001 HO67 16 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82232 Heuberger 2001 JU 11 de mayo, 2001 Winterthur M. Griesser
82233 - 2001 JF1 2 de mayo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82234 - 2001 JT1 11 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
82235 - 2001 JE3 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82236 - 2001 JF3 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82237 - 2001 JF4 15 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
82238 - 2001 JN4 15 de mayo, 2001 Palomar NEAT
82239 - 2001 JD5 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82240 - 2001 JQ6 14 de mayo, 2001 Palomar NEAT
82241 - 2001 JR6 14 de mayo, 2001 Palomar NEAT
82242 - 2001 JO8 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82243 - 2001 JN9 15 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
82244 - 2001 JO9 15 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
82245 - 2001 JM10 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82246 - 2001 JP10 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82247 - 2001 JR10 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82248 - 2001 KM1 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82249 - 2001 KO1 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82250 - 2001 KW2 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82251 - 2001 KZ3 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82252 - 2001 KY4 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82253 - 2001 KM6 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82254 - 2001 KL7 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82255 - 2001 KX7 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82256 - 2001 KM8 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82257 - 2001 KW8 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82258 - 2001 KG10 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82259 - 2001 KP10 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82260 - 2001 KZ10 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82261 - 2001 KZ12 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82262 - 2001 KG13 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82263 - 2001 KH13 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82264 - 2001 KB14 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82265 - 2001 KO14 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82266 - 2001 KB15 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82267 - 2001 KP15 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82268 - 2001 KO16 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82269 - 2001 KV16 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82270 - 2001 KZ16 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82271 - 2001 KL19 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82272 - 2001 KV20 21 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82273 - 2001 KG21 22 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82274 - 2001 KJ22 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82275 - 2001 KM22 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82276 - 2001 KH23 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82277 - 2001 KC24 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82278 - 2001 KE25 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82279 - 2001 KE26 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82280 - 2001 KY26 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82281 - 2001 KN27 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82282 - 2001 KY28 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82283 - 2001 KT29 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82284 - 2001 KJ30 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82285 - 2001 KS31 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82286 - 2001 KE34 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82287 - 2001 KM35 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82288 - 2001 KV35 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82289 - 2001 KW35 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82290 - 2001 KL36 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82291 - 2001 KB37 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82292 - 2001 KE37 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82293 - 2001 KJ38 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82294 - 2001 KO38 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82295 - 2001 KR39 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82296 - 2001 KA40 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82297 - 2001 KB40 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82298 - 2001 KL40 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82299 - 2001 KB43 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82300 - 2001 KE43 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82301–82400 editar
82301 - 2001 KR43 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82302 - 2001 KW43 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82303 - 2001 KV44 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82304 - 2001 KM45 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82305 - 2001 KP45 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82306 - 2001 KN48 24 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82307 - 2001 KX48 24 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82308 - 2001 KC49 24 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82309 - 2001 KL49 24 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82310 - 2001 KQ51 26 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82311 - 2001 KB54 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82312 - 2001 KJ54 22 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
82313 - 2001 KY55 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82314 - 2001 KT57 25 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82315 - 2001 KF59 26 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82316 - 2001 KY59 26 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82317 - 2001 KZ59 26 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82318 - 2001 KL60 16 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
82319 - 2001 KD61 17 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
82320 - 2001 KY61 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82321 - 2001 KE69 21 de mayo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82322 - 2001 KU74 26 de mayo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82323 - 2001 KP75 26 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
82324 - 2001 LF1 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82325 - 2001 LM1 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82326 - 2001 LU1 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82327 - 2001 LE3 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82328 - 2001 LH3 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82329 - 2001 LC4 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82330 - 2001 LA5 12 de chunio, 2001 Haleakala NEAT
82331 - 2001 LC5 15 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82332 Las Vegas 2001 LV6 15 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82333 - 2001 LF7 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82334 - 2001 LF9 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82335 - 2001 LA10 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82336 - 2001 LH11 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82337 - 2001 LM11 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82338 - 2001 LX12 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82339 - 2001 LB13 15 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82340 - 2001 LO14 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82341 - 2001 LO15 12 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82342 - 2001 LR16 14 de chunio, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82343 - 2001 LS16 14 de chunio, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82344 - 2001 LH17 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82345 - 2001 LO17 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82346 - 2001 LD18 10 de chunio, 2001 Hakos D. Husar
82347 - 2001 LO18 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82348 - 2001 LB19 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82349 - 2001 LD19 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82350 - 2001 LF19 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82351 - 2001 MS1 18 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82352 - 2001 MU1 18 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82353 - 2001 MA2 18 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82354 - 2001 MJ2 19 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82355 - 2001 MY2 16 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82356 - 2001 MB3 16 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82357 - 2001 MB4 16 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82358 - 2001 MU5 18 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82359 - 2001 MG6 21 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82360 - 2001 MP6 21 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82361 - 2001 MV6 23 de chunio, 2001 Badlands Badlands
82362 - 2001 MX6 17 de chunio, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82363 - 2001 MF7 21 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
82364 - 2001 MW7 20 de chunio, 2001 Reedy Creek J. Broughton
82365 - 2001 MP8 25 de chunio, 2001 Ondřejov P. Kušnirák
82366 - 2001 MR8 16 de chunio, 2001 Haleakala NEAT
82367 - 2001 MK9 21 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82368 - 2001 MT10 21 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82369 - 2001 MF12 21 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82370 - 2001 MD14 26 de chunio, 2001 Reedy Creek J. Broughton
82371 - 2001 MM14 28 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82372 - 2001 ME15 19 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82373 - 2001 MH15 21 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82374 - 2001 ML15 25 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82375 - 2001 MN15 25 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82376 - 2001 MC16 27 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82377 - 2001 MG16 27 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82378 - 2001 MB17 27 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82379 - 2001 MJ17 27 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82380 - 2001 MU17 28 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82381 - 2001 MH18 23 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82382 - 2001 MZ18 29 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82383 - 2001 MD19 29 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82384 - 2001 MV20 25 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82385 - 2001 MV21 28 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82386 - 2001 MM22 23 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82387 - 2001 MW24 16 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82388 - 2001 MX24 16 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82389 - 2001 MH25 17 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82390 - 2001 ML26 19 de chunio, 2001 Haleakala NEAT
82391 - 2001 MU26 19 de chunio, 2001 Haleakala NEAT
82392 - 2001 MQ28 26 de chunio, 2001 Palomar NEAT
82393 - 2001 MV28 27 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82394 - 2001 MN29 27 de chunio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82395 - 2001 NK1 12 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82396 - 2001 NR1 10 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82397 - 2001 NS2 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82398 - 2001 NZ3 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82399 - 2001 NS4 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82400 - 2001 NE6 13 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82401–82500 editar
82401 - 2001 NF6 13 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82402 - 2001 NG6 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82403 - 2001 NR7 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82404 - 2001 NV8 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82405 - 2001 NX8 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82406 - 2001 NE9 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82407 - 2001 NM10 14 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82408 - 2001 NR10 14 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82409 - 2001 NS10 14 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82410 - 2001 NU11 12 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82411 - 2001 NN12 13 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82412 - 2001 NN14 14 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82413 - 2001 NQ15 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82414 - 2001 NZ15 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82415 - 2001 NM16 14 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82416 - 2001 NP16 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82417 - 2001 NU16 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82418 - 2001 NC17 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82419 - 2001 ND17 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82420 - 2001 NN17 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82421 - 2001 NC18 9 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82422 - 2001 NM18 12 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82423 - 2001 NZ18 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82424 - 2001 NJ19 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82425 - 2001 NQ19 15 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82426 - 2001 NB20 12 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82427 - 2001 NA21 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82428 - 2001 NN21 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82429 - 2001 NZ21 14 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82430 - 2001 NG22 14 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82431 - 2001 OF 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82432 - 2001 OJ1 18 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82433 - 2001 OV1 18 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82434 - 2001 OR2 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82435 - 2001 OX3 18 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82436 - 2001 OF5 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82437 - 2001 OT5 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82438 - 2001 OK6 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82439 - 2001 OO6 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82440 - 2001 OP6 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82441 - 2001 ON7 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82442 - 2001 ON8 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82443 - 2001 OV8 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82444 - 2001 OB9 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82445 - 2001 OC9 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82446 - 2001 OH9 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82447 - 2001 OJ9 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82448 - 2001 OM9 20 de chulio, 2001 Reedy Creek J. Broughton
82449 - 2001 ON9 20 de chulio, 2001 Reedy Creek J. Broughton
82450 - 2001 OE10 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82451 - 2001 ON10 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82452 - 2001 OB11 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82453 - 2001 OD11 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82454 - 2001 OT12 21 de chulio, 2001 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
82455 - 2001 OE14 20 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82456 - 2001 OF14 20 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82457 - 2001 OH14 20 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82458 - 2001 OJ14 20 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82459 - 2001 OZ14 18 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82460 - 2001 OB16 19 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82461 - 2001 OC16 19 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82462 - 2001 OE16 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82463 - 2001 OV16 21 de chulio, 2001 San Marcello L. Tesi, G. Forti
82464 - 2001 OE17 21 de chulio, 2001 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
82465 - 2001 OA18 17 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82466 - 2001 OF18 17 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82467 - 2001 OS19 18 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82468 - 2001 OF20 21 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82469 - 2001 OL20 21 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82470 - 2001 OT21 21 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82471 - 2001 OW21 21 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82472 - 2001 OJ22 19 de chulio, 2001 OCA-Anza M. White, M. Collins
82473 - 2001 OR22 17 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82474 - 2001 OB23 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82475 - 2001 OP23 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82476 - 2001 OA24 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82477 - 2001 OC24 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82478 - 2001 OS25 18 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82479 - 2001 OU25 18 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82480 - 2001 OC30 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82481 - 2001 OR32 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82482 - 2001 OK33 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82483 - 2001 OH34 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82484 - 2001 OH36 21 de chulio, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82485 - 2001 OO36 21 de chulio, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82486 - 2001 OX36 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82487 - 2001 OC37 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82488 - 2001 OO37 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82489 - 2001 OQ37 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82490 - 2001 OR37 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82491 - 2001 OW38 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82492 - 2001 OF39 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82493 - 2001 OG39 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82494 - 2001 OP39 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82495 - 2001 OC41 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82496 - 2001 OQ42 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82497 - 2001 OQ43 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82498 - 2001 OW43 23 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82499 - 2001 OX43 23 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82500 - 2001 OC45 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82501–82600 editar
82501 - 2001 OL45 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82502 - 2001 OC46 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82503 - 2001 OU46 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82504 - 2001 OZ46 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82505 - 2001 OD47 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82506 - 2001 OC48 16 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82507 - 2001 OQ48 16 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82508 - 2001 OH49 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82509 - 2001 OQ49 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82510 - 2001 OT49 17 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82511 - 2001 OU49 17 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82512 - 2001 OY49 17 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82513 - 2001 OA50 17 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82514 - 2001 OG50 19 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82515 - 2001 OK50 19 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82516 - 2001 OH52 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82517 - 2001 OP52 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82518 - 2001 OF53 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82519 - 2001 OG53 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82520 - 2001 OP53 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82521 - 2001 OC54 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82522 - 2001 OD54 21 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82523 - 2001 OL54 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82524 - 2001 OE55 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82525 - 2001 OM55 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82526 - 2001 OV55 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82527 - 2001 OD57 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82528 - 2001 OW57 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82529 - 2001 OH58 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82530 - 2001 OW60 21 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82531 - 2001 OM61 21 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82532 - 2001 OL63 19 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82533 - 2001 OB64 23 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82534 - 2001 OE64 23 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82535 - 2001 OF64 24 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82536 - 2001 OM64 24 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82537 - 2001 OS64 27 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82538 - 2001 OJ65 24 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82539 - 2001 ON65 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82540 - 2001 OC66 22 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82541 - 2001 OC67 25 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82542 - 2001 OH67 26 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82543 - 2001 OQ67 27 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82544 - 2001 OU67 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82545 - 2001 OW67 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82546 - 2001 OB68 16 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82547 - 2001 OB69 18 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82548 - 2001 OH69 18 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82549 - 2001 OU69 19 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82550 - 2001 OB71 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82551 - 2001 OE71 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82552 - 2001 OH71 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82553 - 2001 OL71 20 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82554 - 2001 OA72 21 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82555 - 2001 OH74 17 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82556 - 2001 OE75 24 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82557 - 2001 OO75 24 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82558 - 2001 OM76 22 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82559 - 2001 OD77 28 de chulio, 2001 Ondřejov Ondřejov Observatory
82560 - 2001 OE78 26 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82561 - 2001 OF78 26 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82562 - 2001 OH78 26 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82563 - 2001 OP78 26 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82564 - 2001 OY79 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82565 - 2001 OE80 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82566 - 2001 OP80 29 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82567 - 2001 OT81 26 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82568 - 2001 OX81 26 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82569 - 2001 OG82 31 de chulio, 2001 Farpoint G. Hug
82570 - 2001 OR82 27 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82571 - 2001 OV82 27 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82572 - 2001 OU83 27 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82573 - 2001 OE85 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82574 - 2001 OH85 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82575 - 2001 OL85 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82576 - 2001 OW85 21 de chulio, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82577 - 2001 OO86 28 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82578 - 2001 OS86 28 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82579 - 2001 OV86 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82580 - 2001 OZ86 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82581 - 2001 OC87 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82582 - 2001 OG87 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82583 - 2001 OK87 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82584 - 2001 OL87 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82585 - 2001 OV87 30 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82586 - 2001 OH88 21 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82587 - 2001 OK88 21 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82588 - 2001 OX88 21 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82589 - 2001 OK89 22 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82590 - 2001 OO89 22 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82591 - 2001 OW89 23 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82592 - 2001 OM90 25 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82593 - 2001 OW90 25 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82594 - 2001 OH91 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82595 - 2001 OY92 23 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82596 - 2001 OG93 25 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82597 - 2001 OK93 25 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82598 - 2001 OX94 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82599 - 2001 OP95 31 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82600 - 2001 OU95 25 de chulio, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
82601–82700 editar
82601 - 2001 OC96 29 de chulio, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
82602 - 2001 OK96 23 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82603 - 2001 OQ96 24 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82604 - 2001 OS96 24 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82605 - 2001 OM97 25 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82606 - 2001 OO97 25 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82607 - 2001 OT97 25 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82608 - 2001 OD99 27 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82609 - 2001 OP99 27 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82610 - 2001 OS100 27 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82611 - 2001 OZ100 27 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82612 - 2001 OD101 27 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82613 - 2001 OE101 27 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82614 - 2001 OF101 27 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82615 - 2001 OL101 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82616 - 2001 OP101 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82617 - 2001 OR101 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82618 - 2001 OS101 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82619 - 2001 OW101 28 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82620 - 2001 OB102 28 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82621 - 2001 OC102 28 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82622 - 2001 OL102 28 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82623 - 2001 OB103 29 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82624 - 2001 OS103 29 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82625 - 2001 OX103 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82626 - 2001 OW104 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82627 - 2001 OY104 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82628 - 2001 OC105 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82629 - 2001 OF105 28 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82630 - 2001 OY106 29 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82631 - 2001 OZ106 29 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82632 - 2001 OY107 30 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82633 - 2001 OB108 31 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
82634 - 2001 OA111 19 de chulio, 2001 Palomar NEAT
82635 - 2001 OG111 21 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
82636 - 2001 OP111 27 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82637 - 2001 PV 2 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82638 - 2001 PF1 7 d'agosto, 2001 San Marcello L. Tesi, M. Tombelli
82639 - 2001 PO1 3 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82640 - 2001 PZ2 3 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82641 - 2001 PO5 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82642 - 2001 PX5 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82643 - 2001 PK6 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82644 - 2001 PT6 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82645 - 2001 PX8 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82646 - 2001 PB9 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82647 - 2001 PS10 8 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82648 - 2001 PQ11 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82649 - 2001 PX11 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82650 - 2001 PG12 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82651 - 2001 PT12 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82652 - 2001 PZ12 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82653 - 2001 PF13 13 d'agosto, 2001 Ondřejov P. Kušnirák
82654 - 2001 PL13 12 d'agosto, 2001 Farpoint G. Hug
82655 - 2001 PM13 12 d'agosto, 2001 Farpoint G. Hug
82656 - 2001 PQ13 10 d'agosto, 2001 Calar Alto K. Sárneczky, G. Szabó
82657 - 2001 PA14 14 d'agosto, 2001 San Marcello A. Boattini, G. Forti
82658 - 2001 PA16 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82659 - 2001 PD16 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82660 - 2001 PG16 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82661 - 2001 PM16 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82662 - 2001 PY16 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82663 - 2001 PW17 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82664 - 2001 PX17 9 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82665 - 2001 PG19 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82666 - 2001 PD20 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82667 - 2001 PM20 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82668 - 2001 PP20 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82669 - 2001 PZ20 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82670 - 2001 PC21 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82671 - 2001 PG21 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82672 - 2001 PQ21 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82673 - 2001 PC22 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82674 - 2001 PB23 10 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82675 - 2001 PT23 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82676 - 2001 PV23 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82677 - 2001 PW23 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82678 - 2001 PD24 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82679 - 2001 PN24 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82680 - 2001 PV25 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82681 - 2001 PY25 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82682 - 2001 PC26 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82683 - 2001 PZ26 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82684 - 2001 PE28 14 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82685 - 2001 PG33 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82686 - 2001 PJ33 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82687 - 2001 PO33 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82688 - 2001 PQ33 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82689 - 2001 PX33 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82690 - 2001 PB34 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82691 - 2001 PE34 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82692 - 2001 PH34 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82693 - 2001 PX34 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82694 - 2001 PB35 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82695 - 2001 PF35 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82696 - 2001 PK35 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82697 - 2001 PQ36 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82698 - 2001 PS36 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82699 - 2001 PT36 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82700 - 2001 PJ38 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82701–82800 editar
82701 - 2001 PQ39 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82702 - 2001 PZ39 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82703 - 2001 PC40 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82704 - 2001 PR40 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82705 - 2001 PC41 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82706 - 2001 PZ41 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82707 - 2001 PH42 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82708 - 2001 PX42 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82709 - 2001 PP43 13 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82710 - 2001 PU44 15 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82711 - 2001 PC45 11 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82712 - 2001 PD46 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82713 - 2001 PH46 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82714 - 2001 PE47 13 d'agosto, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
82715 - 2001 PP47 13 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82716 - 2001 PV47 13 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82717 - 2001 PX47 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82718 - 2001 PS48 14 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82719 - 2001 PF49 13 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82720 - 2001 PC50 15 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82721 - 2001 PE50 15 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82722 - 2001 PF50 15 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82723 - 2001 PN51 15 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82724 - 2001 PO51 15 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82725 - 2001 PV51 15 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82726 - 2001 PA53 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82727 - 2001 PK53 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82728 - 2001 PW55 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82729 - 2001 PD56 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82730 - 2001 PZ58 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82731 - 2001 PQ59 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82732 - 2001 PS59 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82733 - 2001 PU59 14 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82734 - 2001 PW59 13 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82735 - 2001 PA62 13 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82736 - 2001 PM62 13 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82737 - 2001 PK65 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82738 - 2001 QA 16 d'agosto, 2001 Farpoint Farpoint
82739 - 2001 QU 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82740 - 2001 QY 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82741 - 2001 QN1 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82742 - 2001 QR2 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82743 - 2001 QQ3 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82744 - 2001 QU3 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82745 - 2001 QE4 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82746 - 2001 QR4 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82747 - 2001 QV5 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82748 - 2001 QD6 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82749 - 2001 QX6 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82750 - 2001 QB7 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82751 - 2001 QF7 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82752 - 2001 QG7 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82753 - 2001 QO7 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82754 - 2001 QP7 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82755 - 2001 QX7 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82756 - 2001 QC8 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82757 - 2001 QH8 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82758 - 2001 QT8 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82759 - 2001 QA9 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82760 - 2001 QE9 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82761 - 2001 QL9 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82762 - 2001 QP10 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82763 - 2001 QC11 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82764 - 2001 QD11 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82765 - 2001 QP11 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82766 - 2001 QR11 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82767 - 2001 QR12 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82768 - 2001 QD13 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82769 - 2001 QH14 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82770 - 2001 QJ14 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82771 - 2001 QX14 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82772 - 2001 QH15 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82773 - 2001 QJ15 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82774 - 2001 QQ15 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82775 - 2001 QZ15 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82776 - 2001 QB17 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82777 - 2001 QF17 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82778 - 2001 QP17 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82779 - 2001 QU17 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82780 - 2001 QF18 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82781 - 2001 QX18 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82782 - 2001 QY18 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82783 - 2001 QE20 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82784 - 2001 QK20 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82785 - 2001 QL21 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82786 - 2001 QM22 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82787 - 2001 QP22 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82788 - 2001 QS22 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82789 - 2001 QU22 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82790 - 2001 QJ23 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82791 - 2001 QK23 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82792 - 2001 QM23 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82793 - 2001 QH24 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82794 - 2001 QN25 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82795 - 2001 QQ25 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82796 - 2001 QX25 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82797 - 2001 QY25 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82798 - 2001 QB26 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82799 - 2001 QF26 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82800 - 2001 QH26 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82801–82900 editar
82801 - 2001 QF27 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82802 - 2001 QM27 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82803 - 2001 QO28 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82804 - 2001 QJ30 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82805 - 2001 QO30 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82806 - 2001 QO31 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82807 - 2001 QK32 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82808 - 2001 QD33 17 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82809 - 2001 QK33 17 d'agosto, 2001 Ondřejov P. Kušnirák, U. Babiaková
82810 - 2001 QV34 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82811 - 2001 QZ34 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82812 - 2001 QD35 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82813 - 2001 QJ35 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82814 - 2001 QQ36 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82815 - 2001 QO37 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82816 - 2001 QR37 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82817 - 2001 QV37 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82818 - 2001 QM38 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82819 - 2001 QO38 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82820 - 2001 QT38 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82821 - 2001 QH39 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82822 - 2001 QW40 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82823 - 2001 QF41 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82824 - 2001 QM43 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82825 - 2001 QN43 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82826 - 2001 QA44 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82827 - 2001 QJ44 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82828 - 2001 QB45 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82829 - 2001 QJ45 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82830 - 2001 QS45 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82831 - 2001 QU45 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82832 - 2001 QE46 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82833 - 2001 QF46 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82834 - 2001 QL46 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82835 - 2001 QP46 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82836 - 2001 QE47 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82837 - 2001 QB48 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82838 - 2001 QU48 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82839 - 2001 QM49 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82840 - 2001 QE50 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82841 - 2001 QH50 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82842 - 2001 QK50 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82843 - 2001 QO50 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82844 - 2001 QQ50 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82845 - 2001 QR50 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82846 - 2001 QW50 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82847 - 2001 QJ52 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82848 - 2001 QM52 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82849 - 2001 QN52 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82850 - 2001 QW52 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82851 - 2001 QP53 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82852 - 2001 QT53 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82853 - 2001 QD55 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82854 - 2001 QC56 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82855 - 2001 QU56 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82856 - 2001 QA57 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82857 - 2001 QG57 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82858 - 2001 QY57 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82859 - 2001 QA58 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82860 - 2001 QE58 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82861 - 2001 QD59 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82862 - 2001 QP60 18 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82863 - 2001 QO61 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82864 - 2001 QS62 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82865 - 2001 QU62 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82866 - 2001 QG63 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82867 - 2001 QS63 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82868 - 2001 QT63 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82869 - 2001 QV63 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82870 - 2001 QC64 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82871 - 2001 QA66 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82872 - 2001 QC66 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82873 - 2001 QF66 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82874 - 2001 QU66 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82875 - 2001 QB67 18 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82876 - 2001 QR67 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82877 - 2001 QZ67 20 d'agosto, 2001 Nashville R. Clingan
82878 - 2001 QJ69 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82879 - 2001 QE70 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82880 - 2001 QN70 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82881 - 2001 QZ70 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82882 - 2001 QG71 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82883 - 2001 QJ73 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82884 - 2001 QQ75 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82885 - 2001 QC77 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82886 - 2001 QC81 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82887 - 2001 QK81 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82888 - 2001 QU81 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82889 - 2001 QW83 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82890 - 2001 QZ83 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82891 - 2001 QC84 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82892 - 2001 QN86 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82893 - 2001 QR86 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82894 - 2001 QZ86 17 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82895 - 2001 QG87 17 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82896 - 2001 QV87 22 d'agosto, 2001 Pic du Midi Pic du Midi
82897 - 2001 QM89 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82898 - 2001 QT89 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82899 - 2001 QS90 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82900 - 2001 QX94 23 d'agosto, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
82901–83000 editar
82901 - 2001 QZ94 23 d'agosto, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
82902 - 2001 QV96 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82903 - 2001 QD97 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82904 - 2001 QO98 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82905 - 2001 QS98 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82906 - 2001 QJ99 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82907 - 2001 QC100 18 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82908 - 2001 QU100 19 d'agosto, 2001 Ondřejov P. Kušnirák, U. Babiaková
82909 - 2001 QV100 19 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82910 - 2001 QX100 19 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82911 - 2001 QH101 18 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82912 - 2001 QU102 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82913 - 2001 QN103 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82914 - 2001 QS103 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82915 - 2001 QA104 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82916 - 2001 QH104 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82917 - 2001 QK104 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82918 - 2001 QR104 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82919 - 2001 QD106 18 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82920 - 2001 QF106 18 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82921 - 2001 QU107 18 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82922 - 2001 QZ107 23 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82923 - 2001 QN109 20 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82924 - 2001 QD110 24 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82925 - 2001 QG110 24 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82926 Jacquey 2001 QH110 25 d'agosto, 2001 Pises Pises
82927 - 2001 QK110 25 d'agosto, 2001 San Marcello L. Tesi, A. Boattini
82928 - 2001 QM110 19 d'agosto, 2001 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
82929 - 2001 QN110 20 d'agosto, 2001 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
82930 - 2001 QZ110 24 d'agosto, 2001 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
82931 - 2001 QE112 25 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82932 - 2001 QS112 25 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82933 - 2001 QU112 25 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82934 - 2001 QX112 25 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82935 - 2001 QK113 25 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82936 - 2001 QQ113 25 d'agosto, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
82937 - 2001 QW113 26 d'agosto, 2001 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
82938 - 2001 QB114 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82939 - 2001 QY114 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82940 - 2001 QZ115 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82941 - 2001 QC116 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82942 - 2001 QH116 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82943 - 2001 QG117 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82944 - 2001 QJ117 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82945 - 2001 QN117 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82946 - 2001 QN119 18 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82947 - 2001 QV121 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82948 - 2001 QD122 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82949 - 2001 QE124 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82950 - 2001 QB125 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82951 - 2001 QS125 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82952 - 2001 QC126 19 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82953 - 2001 QS126 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82954 - 2001 QW126 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82955 - 2001 QB127 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82956 - 2001 QT127 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82957 - 2001 QU127 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82958 - 2001 QP128 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82959 - 2001 QK129 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82960 - 2001 QN129 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82961 - 2001 QO129 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82962 - 2001 QH130 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82963 - 2001 QT130 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82964 - 2001 QL131 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82965 - 2001 QU131 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82966 - 2001 QD132 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82967 - 2001 QV132 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82968 - 2001 QF133 21 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82969 - 2001 QQ133 21 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82970 - 2001 QY134 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82971 - 2001 QD135 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82972 - 2001 QR136 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82973 - 2001 QA137 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82974 - 2001 QN138 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82975 - 2001 QQ139 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82976 - 2001 QK140 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82977 - 2001 QS140 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82978 - 2001 QT141 24 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82979 - 2001 QU141 24 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82980 - 2001 QO143 21 d'agosto, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82981 - 2001 QA144 21 d'agosto, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82982 - 2001 QC144 21 d'agosto, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82983 - 2001 QE144 21 d'agosto, 2001 Kitt Peak Spacewatch
82984 - 2001 QV146 20 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82985 - 2001 QC147 20 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82986 - 2001 QK147 20 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82987 - 2001 QR147 20 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82988 - 2001 QC148 20 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
82989 - 2001 QM148 20 d'agosto, 2001 Haleakala NEAT
82990 - 2001 QK152 25 d'agosto, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
82991 - 2001 QO153 27 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
82992 - 2001 QN154 27 d'agosto, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
82993 - 2001 QO154 28 d'agosto, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
82994 - 2001 QP154 30 d'agosto, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
82995 - 2001 QJ155 23 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82996 - 2001 QV156 23 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82997 - 2001 QW156 23 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82998 - 2001 QJ157 23 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
82999 - 2001 QZ158 23 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83000 - 2001 QG159 23 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS


Predecesor:
81001–82000
Lista d'asteroides
82001–83000
Succesor:
83001–84000