Lista d'asteroides (65001-66000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 65001... 65101... 65201... 65301... 65401... 65501... 65601... 65701... 65801... 65901...

Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
65001–65100 edit
65001 Teodorescu 2002 AF67 9 de chinero, 2002 Campo Imperatore CINEOS
65002 - 2002 AT70 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65003 - 2002 AB71 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65004 - 2002 AM71 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65005 - 2002 AE77 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65006 - 2002 AN78 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65007 - 2002 AG81 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65008 - 2002 AL81 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65009 - 2002 AO81 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65010 - 2002 AR82 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65011 - 2002 AJ83 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65012 - 2002 AE86 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65013 - 2002 AO86 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65014 - 2002 AU88 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65015 - 2002 AX88 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65016 - 2002 AF89 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65017 - 2002 AD95 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65018 - 2002 AK95 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65019 - 2002 AC99 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65020 - 2002 AW99 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65021 - 2002 AY103 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65022 - 2002 AQ104 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65023 - 2002 AF106 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65024 - 2002 AP106 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65025 - 2002 AS106 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65026 - 2002 AD109 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65027 - 2002 AH109 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65028 - 2002 AM110 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65029 - 2002 AC111 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65030 - 2002 AR111 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65031 - 2002 AS111 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65032 - 2002 AR112 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65033 - 2002 AW112 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65034 - 2002 AM114 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65035 - 2002 AG116 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65036 - 2002 AB119 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65037 - 2002 AV119 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65038 - 2002 AT128 14 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65039 - 2002 AK129 14 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65040 - 2002 AC132 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65041 - 2002 AS133 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65042 - 2002 AF135 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65043 - 2002 AY137 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65044 - 2002 AH139 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65045 - 2002 AS140 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65046 - 2002 AF148 13 de chinero, 2002 Palomar NEAT
65047 - 2002 AE149 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65048 - 2002 AW151 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65049 - 2002 AV153 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65050 - 2002 AZ153 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65051 - 2002 AV156 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65052 - 2002 AA157 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65053 - 2002 AP159 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65054 - 2002 AF169 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65055 - 2002 AX169 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65056 - 2002 AH170 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65057 - 2002 AQ171 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65058 - 2002 AP173 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65059 - 2002 AB176 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65060 - 2002 AD177 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65061 - 2002 AS179 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65062 - 2002 AD181 5 de chinero, 2002 Palomar NEAT
65063 - 2002 AK181 5 de chinero, 2002 Palomar NEAT
65064 - 2002 AN183 6 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65065 - 2002 AL184 7 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65066 - 2002 AU185 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65067 - 2002 AE186 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65068 - 2002 AK186 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65069 - 2002 AL186 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65070 - 2002 AD187 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65071 - 2002 AJ188 9 de chinero, 2002 Palomar NEAT
65072 - 2002 AP188 10 de chinero, 2002 Palomar NEAT
65073 - 2002 AD189 10 de chinero, 2002 Palomar NEAT
65074 - 2002 AM189 10 de chinero, 2002 Palomar NEAT
65075 - 2002 AU191 12 de chinero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65076 - 2002 AF199 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65077 - 2002 AB202 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65078 - 2002 BR3 18 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65079 - 2002 BV6 18 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65080 - 2002 BE8 18 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65081 - 2002 BS11 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65082 - 2002 BA13 18 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65083 - 2002 BL15 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65084 - 2002 BJ16 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65085 - 2002 BB20 22 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65086 - 2002 BY20 25 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65087 - 2002 BM22 22 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65088 - 2002 BU23 23 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65089 - 2002 BB26 26 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65090 - 2002 BT30 23 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
65091 - 2002 CF 1 de febrero, 2002 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
65092 - 2002 CK1 3 de febrero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65093 - 2002 CG2 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65094 - 2002 CU2 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65095 - 2002 CN3 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65096 - 2002 CQ3 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65097 - 2002 CC4 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65098 - 2002 CG5 4 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65099 - 2002 CH13 8 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
65100 Birtwhistle 2002 CR15 8 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
65101–65200 edit
65101 - 2002 CS15 8 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
65102 - 2002 CY17 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65103 - 2002 CQ18 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65104 - 2002 CK20 4 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65105 - 2002 CR26 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65106 - 2002 CW26 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65107 - 2002 CW31 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65108 - 2002 CR33 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65109 - 2002 CV36 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65110 - 2002 CO37 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65111 - 2002 CG40 6 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
65112 - 2002 CR44 6 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65113 - 2002 CD47 3 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
65114 - 2002 CH49 3 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
65115 - 2002 CK50 12 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65116 - 2002 CH51 12 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65117 - 2002 CW51 12 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65118 - 2002 CD52 12 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65119 - 2002 CF53 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65120 - 2002 CB54 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65121 - 2002 CT56 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65122 - 2002 CB59 13 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65123 - 2002 CN61 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65124 - 2002 CV61 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65125 - 2002 CQ62 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65126 - 2002 CS62 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65127 - 2002 CG63 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65128 - 2002 CN65 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65129 - 2002 CO73 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65130 - 2002 CD86 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65131 - 2002 CY88 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65132 - 2002 CF91 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65133 - 2002 CH94 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65134 - 2002 CH96 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65135 - 2002 CH99 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65136 - 2002 CF101 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65137 - 2002 CQ103 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65138 - 2002 CX103 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65139 - 2002 CE104 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65140 - 2002 CV104 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65141 - 2002 CL108 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65142 - 2002 CK111 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65143 - 2002 CY112 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65144 - 2002 CO113 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65145 - 2002 CG114 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65146 - 2002 CT114 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65147 - 2002 CN116 15 de febrero, 2002 Uccle E. W. Elst, H. Debehogne
65148 - 2002 CE117 11 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
65149 - 2002 CH122 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65150 - 2002 CA126 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65151 - 2002 CR127 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65152 - 2002 CU135 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65153 - 2002 CK136 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65154 - 2002 CH138 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65155 - 2002 CP140 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65156 - 2002 CG143 9 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65157 - 2002 CB147 9 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65158 - 2002 CT149 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65159 Sprowls 2002 CN152 14 de febrero, 2002 Cordell-Lorenz D. T. Durig
65160 - 2002 CB157 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65161 - 2002 CX159 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65162 - 2002 CF161 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65163 - 2002 CJ161 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65164 - 2002 CF162 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65165 - 2002 CR163 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65166 - 2002 CJ165 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65167 - 2002 CJ166 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65168 - 2002 CL166 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65169 - 2002 CR167 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65170 - 2002 CE170 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65171 - 2002 CB173 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65172 - 2002 CQ174 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65173 - 2002 CP203 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65174 - 2002 CW207 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65175 - 2002 CC218 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65176 - 2002 CL219 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65177 - 2002 CW219 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65178 - 2002 CX221 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65179 - 2002 CN224 11 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65180 - 2002 CV224 11 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65181 - 2002 CB226 3 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
65182 - 2002 CV232 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65183 - 2002 CU235 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65184 - 2002 CD239 11 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65185 - 2002 CF243 11 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65186 - 2002 CH244 11 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65187 - 2002 CJ246 13 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65188 - 2002 CA247 15 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65189 - 2002 CR247 15 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65190 - 2002 CV247 15 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65191 - 2002 CR257 6 de febrero, 2002 Kitt Peak M. W. Buie
65192 - 2002 CO261 7 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
65193 - 2002 CA263 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65194 - 2002 CV264 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65195 - 2002 CD266 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65196 - 2002 CF280 7 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65197 - 2002 CY282 8 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65198 - 2002 CR286 8 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65199 - 2002 CP287 9 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65200 - 2002 CL294 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65201–65300 edit
65201 - 2002 CX294 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65202 - 2002 CO304 15 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
65203 - 2002 DU 17 de febrero, 2002 Needville Needville
65204 - 2002 DQ12 22 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65205 - 2002 DW12 24 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65206 - 2002 DB13 24 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65207 - 2002 DY13 16 de febrero, 2002 Palomar NEAT
65208 - 2002 DJ16 19 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65209 - 2002 DB17 20 de febrero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65210 - 2002 EG 2 de marzo, 2002 Uccle E. W. Elst, H. Debehogne
65211 - 2002 EK1 6 de marzo, 2002 Ondřejov P. Kušnirák
65212 - 2002 EU1 5 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65213 - 2002 EC9 12 de marzo, 2002 Nogales Tenagra II
65214 - 2002 EV12 14 de marzo, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65215 - 2002 EX13 3 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
65216 - 2002 EZ13 5 de marzo, 2002 Palomar NEAT
65217 - 2002 EY16 9 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65218 - 2002 EJ20 9 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65219 - 2002 EY21 10 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
65220 - 2002 EH22 10 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
65221 - 2002 ET22 10 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
65222 - 2002 EM29 9 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65223 - 2002 EU34 11 de marzo, 2002 Palomar NEAT
65224 - 2002 EJ44 13 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65225 - 2002 EK44 13 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65226 - 2002 EQ46 11 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
65227 - 2002 ES46 11 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
65228 - 2002 EH58 13 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65229 - 2002 EE61 13 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65230 - 2002 ER71 13 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65231 - 2002 ED74 13 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65232 - 2002 EO87 9 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65233 - 2002 EW87 9 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65234 - 2002 ET95 14 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65235 - 2002 EG97 11 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65236 - 2002 EW97 12 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65237 - 2002 EY97 12 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65238 - 2002 EZ97 12 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65239 - 2002 EV101 6 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65240 - 2002 EU106 9 de marzo, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65241 - 2002 EP110 9 de marzo, 2002 Catalina CSS
65242 - 2002 EW115 10 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
65243 - 2002 EP118 10 de marzo, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65244 - 2002 ED126 12 de marzo, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65245 - 2002 EH130 12 de marzo, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65246 - 2002 EH146 14 de marzo, 2002 Palomar NEAT
65247 - 2002 FR 18 de marzo, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65248 - 2002 FN4 20 de marzo, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65249 - 2002 FF6 20 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65250 - 2002 FT14 16 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65251 - 2002 FV14 16 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65252 - 2002 FP24 19 de marzo, 2002 Palomar NEAT
65253 - 2002 FO26 20 de marzo, 2002 Palomar NEAT
65254 - 2002 FY26 20 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65255 - 2002 FM31 20 de marzo, 2002 Palomar NEAT
65256 - 2002 FP34 20 de marzo, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65257 - 2002 FU36 23 de marzo, 2002 Socorro LINEAR
65258 - 2002 FH37 30 de marzo, 2002 Palomar NEAT
65259 - 2002 GP 3 d'abril, 2002 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
65260 - 2002 GE2 6 d'abril, 2002 Emerald Lane L. Ball
65261 - 2002 GC11 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65262 - 2002 GU12 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65263 - 2002 GA16 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65264 - 2002 GW16 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65265 - 2002 GY16 15 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65266 - 2002 GL20 14 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65267 - 2002 GR22 14 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
65268 - 2002 GP23 15 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65269 - 2002 GR34 2 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65270 - 2002 GC38 3 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65271 - 2002 GD39 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65272 - 2002 GE41 4 d'abril, 2002 Haleakala NEAT
65273 - 2002 GN45 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65274 - 2002 GM55 5 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65275 - 2002 GN55 5 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65276 - 2002 GR78 9 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65277 - 2002 GL80 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65278 - 2002 GW101 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65279 - 2002 GJ108 11 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65280 - 2002 GK113 11 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65281 - 2002 GM121 10 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65282 - 2002 GW148 14 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65283 - 2002 GT172 10 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65284 - 2002 HE1 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65285 - 2002 HU1 16 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65286 - 2002 HC8 21 d'abril, 2002 Reedy Creek J. Broughton
65287 - 2002 HL11 22 d'abril, 2002 Palomar NEAT
65288 - 2002 HW13 21 d'abril, 2002 Socorro LINEAR
65289 - 2002 JX 3 de mayo, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
65290 - 2002 JA4 5 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65291 - 2002 JX11 6 de mayo, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65292 - 2002 JA15 8 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65293 - 2002 JM18 7 de mayo, 2002 Palomar NEAT
65294 - 2002 JJ22 8 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65295 - 2002 JC24 8 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65296 - 2002 JS25 8 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65297 - 2002 JB31 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65298 - 2002 JA39 9 de mayo, 2002 Palomar NEAT
65299 - 2002 JZ41 8 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65300 - 2002 JT44 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65301–65400 edit
65301 - 2002 JP48 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65302 - 2002 JB49 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65303 - 2002 JP52 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65304 - 2002 JT52 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65305 - 2002 JC60 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65306 - 2002 JL63 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65307 - 2002 JD64 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65308 - 2002 JC65 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65309 - 2002 JZ66 10 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65310 - 2002 JL70 7 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65311 - 2002 JZ75 11 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65312 - 2002 JP76 11 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65313 - 2002 JB80 11 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65314 - 2002 JM80 11 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65315 - 2002 JE102 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65316 - 2002 JG103 10 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65317 - 2002 JY103 10 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65318 - 2002 JH107 11 de mayo, 2002 Palomar NEAT
65319 - 2002 JJ127 7 de mayo, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65320 - 2002 JX128 8 de mayo, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65321 - 2002 JD133 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65322 - 2002 KS 16 de mayo, 2002 Haleakala NEAT
65323 - 2002 KR4 16 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
65324 - 2002 LA11 5 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65325 - 2002 LO18 6 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65326 - 2002 LZ18 6 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65327 - 2002 LV20 6 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65328 - 2002 LU23 8 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65329 - 2002 LX31 8 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65330 - 2002 LR33 5 de chunio, 2002 Palomar NEAT
65331 - 2002 LW35 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65332 - 2002 LM44 4 de chunio, 2002 Palomar NEAT
65333 - 2002 LZ53 10 de chunio, 2002 Palomar NEAT
65334 - 2002 LF57 10 de chunio, 2002 Palomar NEAT
65335 - 2002 LR58 3 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65336 - 2002 LS58 3 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
65337 - 2002 MD4 17 de chunio, 2002 Palomar NEAT
65338 - 2002 NH1 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65339 - 2002 NJ2 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65340 - 2002 NR11 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65341 - 2002 NC13 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65342 - 2002 NL13 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65343 - 2002 NO16 5 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65344 - 2002 NL18 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65345 - 2002 NF19 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65346 - 2002 NC20 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65347 - 2002 NR20 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65348 - 2002 NU25 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65349 - 2002 NR26 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65350 - 2002 NG34 14 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65351 - 2002 ND37 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65352 - 2002 NJ40 14 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65353 - 2002 NR40 14 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65354 - 2002 NG43 15 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65355 - 2002 NH52 14 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65356 - 2002 NE54 5 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65357 Antoniucci 2002 NR55 12 de chulio, 2002 Campo Imperatore CINEOS
65358 - 2002 OS 17 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65359 - 2002 ON10 22 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65360 - 2002 OE11 22 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65361 - 2002 OO16 18 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
65362 - 2002 OG22 22 de chulio, 2002 Palomar NEAT
65363 Ruthanna 2002 PQ11 7 d'agosto, 2002 Needville J. Dellinger
65364 - 2002 PG16 6 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65365 - 2002 PD24 6 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65366 - 2002 PF26 6 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65367 - 2002 PR29 6 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65368 - 2002 PB41 4 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65369 - 2002 PL44 5 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65370 - 2002 PS44 5 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65371 - 2002 PB46 9 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65372 - 2002 PX46 9 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65373 - 2002 PC52 8 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65374 - 2002 PP55 9 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65375 - 2002 PM56 9 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65376 - 2002 PM63 11 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65377 - 2002 PT63 12 d'agosto, 2002 Reedy Creek J. Broughton
65378 - 2002 PD82 9 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65379 - 2002 PL83 10 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65380 - 2002 PQ97 14 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65381 - 2002 PP121 13 d'agosto, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65382 - 2002 PN127 14 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65383 - 2002 PN129 15 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65384 - 2002 PC136 14 d'agosto, 2002 Socorro LINEAR
65385 - 2002 QW 16 d'agosto, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65386 - 2002 QS6 20 d'agosto, 2002 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
65387 - 2002 QM42 30 d'agosto, 2002 Palomar NEAT
65388 - 2002 QF47 30 d'agosto, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65389 - 2002 RF12 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65390 - 2002 RA13 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65391 - 2002 RJ25 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65392 - 2002 RH28 5 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65393 - 2002 RG29 3 de setiembre, 2002 Haleakala NEAT
65394 - 2002 RC62 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65395 - 2002 RY63 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65396 - 2002 RQ69 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65397 - 2002 RL71 5 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65398 - 2002 RP72 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65399 - 2002 RR79 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65400 - 2002 RJ83 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65401–65500 edit
65401 - 2002 RX86 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65402 - 2002 RU92 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65403 - 2002 RO94 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65404 - 2002 RX104 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65405 - 2002 RY105 5 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65406 - 2002 RS112 7 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65407 - 2002 RP120 4 de setiembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65408 - 2002 RM136 11 de setiembre, 2002 Haleakala NEAT
65409 - 2002 RM212 15 de setiembre, 2002 Haleakala NEAT
65410 - 2002 ST16 27 de setiembre, 2002 Palomar NEAT
65411 - 2002 SH30 28 de setiembre, 2002 Haleakala NEAT
65412 - 2002 SS47 30 de setiembre, 2002 Socorro LINEAR
65413 - 2002 TB28 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65414 - 2002 TE30 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65415 - 2002 TW39 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65416 - 2002 TK40 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65417 - 2002 TG44 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65418 - 2002 TC47 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65419 - 2002 TB50 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65420 - 2002 TF51 2 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65421 - 2002 TG75 1 d'octubre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65422 - 2002 TL79 1 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65423 - 2002 TL89 3 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
65424 - 2002 TO111 3 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65425 - 2002 TL129 4 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
65426 - 2002 TS135 4 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65427 - 2002 TU168 3 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65428 - 2002 TY176 5 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65429 - 2002 TV177 11 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
65430 - 2002 TK180 14 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65431 - 2002 TC198 4 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65432 - 2002 TH209 6 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65433 - 2002 TX238 7 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65434 - 2002 TD243 9 d'octubre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65435 - 2002 TQ253 8 d'octubre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65436 - 2002 TJ261 9 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65437 - 2002 TM275 9 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65438 - 2002 TA280 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65439 - 2002 TV281 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65440 - 2002 TF285 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65441 - 2002 TF291 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65442 - 2002 TV291 10 d'octubre, 2002 Socorro LINEAR
65443 - 2002 TR300 15 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
65444 - 2002 UO29 31 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
65445 - 2002 UK39 31 d'octubre, 2002 Palomar NEAT
65446 - 2002 VP25 5 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65447 - 2002 VR34 5 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65448 - 2002 VN35 5 de noviembre, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65449 - 2002 VS37 4 de noviembre, 2002 Haleakala NEAT
65450 - 2002 VX52 6 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65451 - 2002 VL58 6 de noviembre, 2002 Haleakala NEAT
65452 - 2002 VZ65 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65453 - 2002 VJ68 7 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65454 - 2002 VD69 8 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65455 - 2002 VC75 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65456 - 2002 VW76 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65457 - 2002 VQ78 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65458 - 2002 VD102 11 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
65459 - 2002 WV7 24 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
65460 - 2002 WU11 27 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65461 - 2002 WU12 28 de noviembre, 2002 Fountain Hills Fountain Hills
65462 - 2002 XB2 1 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65463 - 2002 XD2 1 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65464 - 2002 XN3 2 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65465 - 2002 XQ20 2 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65466 - 2002 XR21 2 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65467 - 2002 XG26 7 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65468 - 2002 XV27 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65469 - 2002 XJ29 5 d'aviento, 2002 Kitt Peak Spacewatch
65470 - 2002 XC47 8 d'aviento, 2002 Haleakala NEAT
65471 - 2002 YT5 27 d'aviento, 2002 Anderson Mesa LONEOS
65472 - 2002 YJ7 30 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65473 - 2002 YT23 31 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
65474 - 2003 AZ5 1 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65475 - 2003 AB16 4 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65476 - 2003 AU29 4 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65477 - 2003 AX37 7 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65478 - 2003 AW53 5 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65479 - 2003 AP75 10 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65480 - 2003 BP12 26 de chinero, 2003 Anderson Mesa LONEOS
65481 - 2003 BW36 28 de chinero, 2003 Kitt Peak Spacewatch
65482 - 2003 BH63 28 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65483 - 2003 BD84 31 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65484 - 2003 BL90 30 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
65485 - 2003 CK9 2 de febrero, 2003 Socorro LINEAR
65486 - 2003 CJ19 8 de febrero, 2003 Socorro LINEAR
65487 - 2003 CD20 9 de febrero, 2003 La Silla R. Michelsen, G. Masi
65488 - 2003 DT8 22 de febrero, 2003 Palomar NEAT
65489 - 2003 FX128 22 de marzo, 2003 Palomar NEAT
65490 - 2062 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65491 - 2084 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65492 - 2104 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65493 - 2119 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65494 - 2123 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65495 - 2200 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65496 - 2211 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65497 - 2606 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65498 - 2647 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65499 - 2650 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65500 - 2759 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65501–65600 edit
65501 - 2766 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65502 - 2856 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65503 - 3028 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65504 - 3544 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65505 - 4085 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65506 - 4102 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65507 - 4151 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65508 - 4179 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65509 - 4186 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65510 - 4241 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65511 - 4243 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65512 - 4246 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65513 - 4258 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65514 - 4270 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65515 - 4712 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65516 - 4726 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65517 - 4759 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65518 - 4838 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65519 - 4853 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65520 - 4857 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65521 - 4894 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65522 - 5570 P-L 22 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65523 - 5578 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65524 - 5585 P-L 22 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65525 - 6052 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65526 - 6075 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65527 - 6099 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65528 - 6118 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65529 - 6200 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65530 - 6216 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65531 - 6296 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65532 - 6389 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65533 - 6592 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65534 - 6711 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65535 - 6773 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65536 - 6826 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65537 - 6855 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65538 - 7561 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65539 - 7562 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65540 - 7628 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65541 - 9593 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65542 - 1143 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65543 - 1223 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65544 - 2233 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65545 - 2235 T-1 25 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65546 - 3256 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65547 - 3337 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65548 - 4311 T-1 26 de marzo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65549 - 4869 T-1 13 de mayo, 1971 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65550 - 1062 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65551 - 1206 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65552 - 1261 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65553 - 1297 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65554 - 1350 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65555 - 1464 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65556 - 1541 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65557 - 1606 T-2 24 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65558 - 1611 T-2 24 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65559 - 2065 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65560 - 2175 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65561 - 2195 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65562 - 2219 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65563 - 2238 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65564 - 2264 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65565 - 2300 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65566 - 3022 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65567 - 3039 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65568 - 3105 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65569 - 3127 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65570 - 3139 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65571 - 3165 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65572 - 3173 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65573 - 3203 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65574 - 3229 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65575 - 3245 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65576 - 3277 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65577 - 3324 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65578 - 4137 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65579 - 4173 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65580 - 4181 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65581 - 4275 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65582 - 4362 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65583 Theoklymenos 4646 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65584 - 5051 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65585 - 5064 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65586 - 5160 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65587 - 1033 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65588 - 1086 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65589 - 1122 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65590 Archeptolemos 1305 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65591 - 2147 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65592 - 2155 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65593 - 2375 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65594 - 2396 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65595 - 2430 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65596 - 3033 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65597 - 3047 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65598 - 3059 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65599 - 3079 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65600 - 3121 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65601–65700 edit
65601 - 3159 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65602 - 3192 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65603 - 3229 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65604 - 3235 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65605 - 3245 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65606 - 3315 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65607 - 3360 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65608 - 3441 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65609 - 3445 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65610 - 3470 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65611 - 3498 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65612 - 3564 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65613 - 3923 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65614 - 4096 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65615 - 4163 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65616 - 4165 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65617 - 4172 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65618 - 4217 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65619 - 4218 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65620 - 4238 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65621 - 4247 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65622 - 4287 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65623 - 4297 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65624 - 4347 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65625 - 4377 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65626 - 5052 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65627 - 5090 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65628 - 5098 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65629 - 5118 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65630 - 5134 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65631 - 5143 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65632 - 5177 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65633 - 5291 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65634 - 5644 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
65635 - 1977 EA8 12 de marzo, 1977 Kiso H. Kosai, K. Hurukawa
65636 - 1979 ME1 24 de chunio, 1979 Siding Spring E. F. Helin, S. J. Bus
65637 - 1979 VS2 14 de noviembre, 1979 Nauchnyj L. V. Zhuravleva
65638 - 1981 DN1 28 de febrero, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65639 - 1981 DS2 28 de febrero, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65640 - 1981 DY2 28 de febrero, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65641 - 1981 DR3 28 de febrero, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65642 - 1981 ES2 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65643 - 1981 EH12 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65644 - 1981 EO12 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65645 - 1981 EG13 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65646 - 1981 EE17 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65647 - 1981 EZ28 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65648 - 1981 ES32 7 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65649 - 1981 ES33 1 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65650 - 1981 EP35 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65651 - 1981 EV35 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65652 - 1981 ED41 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65653 - 1981 EP44 7 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65654 - 1981 ES47 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65655 - 1981 EV47 2 de marzo, 1981 Siding Spring S. J. Bus
65656 - 1981 RR1 1 de setiembre, 1981 La Silla H. Debehogne
65657 Hube 1982 QB4 16 d'agosto, 1982 Siding Spring A. Lowe
65658 - 1982 UA6 20 d'octubre, 1982 Nauchnyj L. G. Karachkina
65659 - 1983 XE 1 d'aviento, 1983 Anderson Mesa E. Bowell
65660 - 1985 PM1 14 d'agosto, 1985 Caussols CERGA
65661 - 1985 VB1 1 de noviembre, 1985 La Silla R. M. West
65662 - 1986 QD1 26 d'agosto, 1986 La Silla H. Debehogne
65663 - 1986 QC3 29 d'agosto, 1986 La Silla H. Debehogne
65664 - 1986 RE5 4 de setiembre, 1986 La Silla H. Debehogne
65665 - 1986 RP5 9 de setiembre, 1986 La Silla H. Debehogne
65666 - 1987 RU 12 de setiembre, 1987 La Silla H. Debehogne
65667 - 1987 SM5 30 de setiembre, 1987 Brorfelde P. Jensen
65668 - 1988 AX1 14 de chinero, 1988 Kleť A. Mrkos
65669 - 1988 CJ4 13 de febrero, 1988 La Silla E. W. Elst
65670 - 1988 CS5 13 de febrero, 1988 La Silla E. W. Elst
65671 - 1988 DE3 22 de febrero, 1988 Siding Spring R. H. McNaught
65672 - 1988 QD 16 d'agosto, 1988 Palomar C. S. Shoemaker
65673 - 1988 RH4 1 de setiembre, 1988 La Silla H. Debehogne
65674 - 1988 SM 29 de setiembre, 1988 Siding Spring M. Hartley
65675 Mohr-Gruber 1989 AG6 11 de chinero, 1989 Tautenburg Observatory F. Börngen
65676 - 1989 CC3 4 de febrero, 1989 La Silla E. W. Elst
65677 - 1989 EB1 1 de marzo, 1989 Yorii M. Arai, H. Mori
65678 - 1989 SU2 26 de setiembre, 1989 La Silla E. W. Elst
65679 - 1989 UQ 26 d'octubre, 1989 Caussols C. Pollas
65680 - 1990 EH1 2 de marzo, 1990 La Silla E. W. Elst
65681 - 1990 EO1 2 de marzo, 1990 La Silla E. W. Elst
65682 - 1990 QU2 24 d'agosto, 1990 Palomar H. E. Holt
65683 - 1990 QW5 29 d'agosto, 1990 Palomar H. E. Holt
65684 - 1990 QY5 29 d'agosto, 1990 Palomar H. E. Holt
65685 Behring 1990 TY1 10 d'octubre, 1990 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
65686 - 1990 TN8 14 d'octubre, 1990 Kleť A. Mrkos
65687 - 1990 VO1 12 de noviembre, 1990 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65688 - 1990 VD8 13 de noviembre, 1990 Palomar C. S. Shoemaker
65689 - 1990 WM4 16 de noviembre, 1990 La Silla E. W. Elst
65690 - 1991 DG 20 de febrero, 1991 Siding Spring R. H. McNaught
65691 - 1991 PT10 7 d'agosto, 1991 Palomar H. E. Holt
65692 - 1991 RH3 12 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
65693 - 1991 RO11 4 de setiembre, 1991 La Silla E. W. Elst
65694 Franzrosenzweig 1991 RX40 10 de setiembre, 1991 Tautenburg Observatory F. Börngen
65695 - 1991 SC3 29 de setiembre, 1991 Kitt Peak Spacewatch
65696 Pierrehenry 1991 TP15 6 d'octubre, 1991 Palomar A. Lowe
65697 Paulandrew 1991 TU15 6 d'octubre, 1991 Palomar A. Lowe
65698 Emmarochelle 1991 TP16 6 d'octubre, 1991 Palomar A. Lowe
65699 - 1991 VY5 2 de noviembre, 1991 La Silla E. W. Elst
65700 - 1991 VW6 9 de noviembre, 1991 La Silla E. W. Elst
65701–65800 edit
65701 - 1992 BY1 30 de chinero, 1992 La Silla E. W. Elst
65702 - 1992 EK4 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
65703 - 1992 EY4 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
65704 - 1992 ED16 1 de marzo, 1992 La Silla UESAC
65705 - 1992 GH3 4 d'abril, 1992 La Silla E. W. Elst
65706 - 1992 NA 1 de chulio, 1992 Siding Spring R. H. McNaught
65707 - 1992 PY1 8 d'agosto, 1992 Caussols E. W. Elst
65708 Ehrlich 1992 RB1 4 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
65709 - 1992 RP1 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
65710 - 1992 RT1 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
65711 - 1992 RJ2 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
65712 - 1992 SJ17 24 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
65713 - 1992 UQ1 19 d'octubre, 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65714 - 1992 VR 2 de noviembre, 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65715 - 1992 WV1 16 de noviembre, 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65716 - 1993 BZ2 25 de chinero, 1993 Geisei T. Seki
65717 - 1993 BX3 31 de chinero, 1993 Siding Spring R. H. McNaught
65718 - 1993 FL 23 de marzo, 1993 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
65719 - 1993 FY17 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65720 - 1993 FN19 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65721 - 1993 FV28 21 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65722 - 1993 FY35 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65723 - 1993 FO45 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65724 - 1993 FV46 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65725 - 1993 FB52 17 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65726 - 1993 FL60 19 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65727 - 1993 FY70 21 de marzo, 1993 La Silla UESAC
65728 - 1993 FD84 26 de marzo, 1993 Kitt Peak Spacewatch
65729 - 1993 JQ 14 de mayo, 1993 La Silla E. W. Elst
65730 - 1993 LP1 14 de chunio, 1993 Siding Spring R. H. McNaught
65731 - 1993 OH6 20 de chulio, 1993 La Silla E. W. Elst
65732 - 1993 OJ10 20 de chulio, 1993 La Silla E. W. Elst
65733 - 1993 PC 15 d'agosto, 1993 Kitt Peak Spacewatch
65734 - 1993 PU4 15 d'agosto, 1993 Caussols E. W. Elst
65735 - 1993 QY3 18 d'agosto, 1993 Caussols E. W. Elst
65736 - 1993 QH7 20 d'agosto, 1993 La Silla E. W. Elst
65737 - 1993 RE7 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
65738 - 1993 RE9 14 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
65739 - 1993 SG13 16 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
65740 - 1993 TO10 15 d'octubre, 1993 Kitt Peak Spacewatch
65741 - 1993 TB14 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65742 - 1993 TY18 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65743 - 1993 TY19 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65744 - 1993 TR23 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65745 - 1993 TT31 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65746 - 1993 TX34 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65747 - 1993 TE38 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65748 - 1993 TS38 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65749 - 1993 TT38 9 d'octubre, 1993 La Silla E. W. Elst
65750 - 1993 UV2 20 d'octubre, 1993 Siding Spring R. H. McNaught
65751 - 1994 BM2 19 de chinero, 1994 Kitt Peak Spacewatch
65752 - 1994 CY10 7 de febrero, 1994 La Silla E. W. Elst
65753 - 1994 CZ17 8 de febrero, 1994 La Silla E. W. Elst
65754 - 1994 CP18 8 de febrero, 1994 La Silla E. W. Elst
65755 - 1994 EW3 8 de marzo, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
65756 - 1994 EO4 5 de marzo, 1994 Kitt Peak Spacewatch
65757 - 1994 FV 21 de marzo, 1994 Siding Spring G. J. Garradd
65758 - 1994 PG3 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
65759 - 1994 PA4 10 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
65760 - 1994 PD21 12 d'agosto, 1994 La Silla E. W. Elst
65761 - 1994 RA 1 de setiembre, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
65762 - 1994 RG 4 de setiembre, 1994 Stroncone Stroncone
65763 - 1994 RC10 12 de setiembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
65764 - 1994 TH15 13 d'octubre, 1994 Kiyosato S. Otomo
65765 - 1994 UR1 25 d'octubre, 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65766 - 1994 WG1 27 de noviembre, 1994 Oizumi T. Kobayashi
65767 - 1995 BZ11 29 de chinero, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65768 - 1995 DR6 24 de febrero, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65769 Mahalia 1995 EN8 4 de marzo, 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
65770 - 1995 KF1 28 de mayo, 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
65771 - 1995 KQ3 25 de mayo, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65772 - 1995 MM1 22 de chunio, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65773 - 1995 OQ2 22 de chulio, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65774 - 1995 OW3 22 de chulio, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65775 - 1995 SO2 18 de setiembre, 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
65776 - 1995 SW3 20 de setiembre, 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
65777 - 1995 SW25 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65778 - 1995 SD33 21 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65779 - 1995 SV50 26 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65780 - 1995 TM1 14 d'octubre, 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65781 - 1995 TT1 14 d'octubre, 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65782 - 1995 UG 16 d'octubre, 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
65783 - 1995 UK 17 d'octubre, 1995 Yatsuka H. Abe
65784 - 1995 UF4 20 d'octubre, 1995 Nanyo T. Okuni
65785 - 1995 UC5 26 d'octubre, 1995 Colleverde V. S. Casulli
65786 - 1995 UV8 28 d'octubre, 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
65787 - 1995 UU14 17 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65788 - 1995 UJ20 19 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65789 - 1995 UB24 19 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65790 - 1995 UT25 20 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65791 - 1995 UE45 28 d'octubre, 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
65792 - 1995 WJ1 18 de noviembre, 1995 Oizumi T. Kobayashi
65793 - 1995 WS3 21 de noviembre, 1995 Kleť Kleť
65794 - 1995 WG27 18 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65795 - 1995 WQ27 19 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65796 - 1995 XK1 15 d'aviento, 1995 Oizumi T. Kobayashi
65797 - 1995 YL 19 d'aviento, 1995 Oizumi T. Kobayashi
65798 - 1995 YR6 16 d'aviento, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65799 - 1995 YB10 18 d'aviento, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65800 - 1995 YH25 19 d'aviento, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65801–65900 edit
65801 - 1996 AJ7 12 de chinero, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65802 - 1996 BA3 27 de chinero, 1996 Oizumi T. Kobayashi
65803 Didymos 1996 GT 11 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65804 - 1996 HT6 18 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65805 - 1996 HO14 17 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
65806 - 1996 HW18 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
65807 - 1996 JT9 13 de mayo, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65808 - 1996 LO1 14 de chunio, 1996 Haleakala NEAT
65809 - 1996 RW15 13 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65810 - 1996 RL26 5 de setiembre, 1996 Bergisch Gladbach W. Bickel
65811 - 1996 RW30 13 de setiembre, 1996 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
65812 - 1996 SG7 30 de setiembre, 1996 Stroncone A. Vagnozzi
65813 - 1996 TT5 7 d'octubre, 1996 Catalina Station T. B. Spahr
65814 - 1996 TH8 9 d'octubre, 1996 Haleakala NEAT
65815 - 1996 TB18 4 d'octubre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65816 - 1996 TW28 7 d'octubre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65817 - 1996 TC33 10 d'octubre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65818 - 1996 TP39 8 d'octubre, 1996 La Silla E. W. Elst
65819 - 1996 TE40 8 d'octubre, 1996 La Silla E. W. Elst
65820 - 1996 TR40 8 d'octubre, 1996 La Silla E. W. Elst
65821 - 1996 UC3 30 d'octubre, 1996 Colleverde V. S. Casulli
65822 - 1996 VO5 14 de noviembre, 1996 Oohira T. Urata
65823 - 1996 VO10 4 de noviembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65824 - 1996 VJ11 4 de noviembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65825 - 1996 VF19 7 de noviembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65826 - 1996 VA28 11 de noviembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65827 - 1996 VG32 4 de noviembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65828 - 1996 VZ37 1 de noviembre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65829 - 1996 WS2 26 de noviembre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65830 - 1996 XA 1 d'aviento, 1996 Prescott P. G. Comba
65831 - 1996 XQ4 6 d'aviento, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65832 - 1996 XN5 7 d'aviento, 1996 Oizumi T. Kobayashi
65833 - 1996 XE6 7 d'aviento, 1996 Oizumi T. Kobayashi
65834 - 1996 XK7 1 d'aviento, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65835 - 1996 XJ11 2 d'aviento, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65836 - 1996 XS15 10 d'aviento, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65837 - 1996 XX20 5 d'aviento, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65838 - 1996 XD26 8 d'aviento, 1996 Chichibu N. Sato
65839 - 1996 XV28 12 d'aviento, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65840 - 1997 AA4 6 de chinero, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65841 - 1997 AD9 2 de chinero, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65842 - 1997 AF14 4 de chinero, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65843 - 1997 AR15 12 de chinero, 1997 Haleakala NEAT
65844 - 1997 AV15 12 de chinero, 1997 Haleakala NEAT
65845 - 1997 AK22 14 de chinero, 1997 Campo Imperatore A. Boattini, A. Di Paola
65846 - 1997 BT2 30 de chinero, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65847 - 1997 BH6 31 de chinero, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65848 - 1997 BP9 30 de chinero, 1997 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
65849 - 1997 CF9 1 de febrero, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65850 - 1997 CG28 7 de febrero, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65851 - 1997 EM2 4 de marzo, 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
65852 - 1997 EX7 7 de marzo, 1997 Bologna Osservatorio San Vittore
65853 - 1997 EV38 5 de marzo, 1997 Socorro LINEAR
65854 - 1997 EH46 7 de marzo, 1997 Bergisch Gladbach W. Bickel
65855 - 1997 GQ5 8 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65856 - 1997 GX11 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65857 - 1997 GN17 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65858 - 1997 GL35 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65859 - 1997 GF42 9 d'abril, 1997 La Silla E. W. Elst
65860 - 1997 HW7 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65861 - 1997 JK4 1 de mayo, 1997 Socorro LINEAR
65862 - 1997 JN11 3 de mayo, 1997 La Silla E. W. Elst
65863 - 1997 KW1 28 de mayo, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65864 - 1997 OT 27 de chulio, 1997 Caussols ODAS
65865 - 1997 OQ1 31 de chulio, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65866 - 1997 PA4 10 d'agosto, 1997 Rand G. R. Viscome
65867 - 1997 QG5 25 d'agosto, 1997 Reedy Creek J. Broughton
65868 - 1997 RR5 8 de setiembre, 1997 Prescott P. G. Comba
65869 - 1997 SP17 30 de setiembre, 1997 Nanyo T. Okuni
65870 - 1997 UK9 30 d'octubre, 1997 Haleakala NEAT
65871 - 1997 UC22 28 d'octubre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65872 - 1997 VQ2 1 de noviembre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65873 - 1997 WD7 24 de noviembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65874 - 1997 WL13 24 de noviembre, 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
65875 - 1997 WY14 23 de noviembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65876 - 1997 WV28 29 de noviembre, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65877 - 1997 XK1 4 d'aviento, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65878 - 1997 XD10 5 d'aviento, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65879 - 1997 YC2 21 d'aviento, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65880 - 1997 YD5 21 d'aviento, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65881 - 1997 YO5 25 d'aviento, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65882 - 1997 YR8 28 d'aviento, 1997 Stroncone Stroncone
65883 - 1997 YX13 31 d'aviento, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65884 - 1997 YP15 29 d'aviento, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65885 Lubenow 1997 YF20 27 d'aviento, 1997 Anderson Mesa M. W. Buie
65886 - 1998 AM 5 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
65887 - 1998 AW6 5 de chinero, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65888 - 1998 BS3 18 de chinero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65889 - 1998 BB4 23 de chinero, 1998 Zeno T. Stafford
65890 - 1998 BW23 26 de chinero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65891 - 1998 BQ24 28 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
65892 - 1998 BH30 28 de chinero, 1998 Bédoin P. Antonini
65893 - 1998 BY33 31 de chinero, 1998 Oizumi T. Kobayashi
65894 - 1998 BO48 30 de chinero, 1998 Geisei T. Seki
65895 - 1998 CP 3 de febrero, 1998 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
65896 - 1998 CW1 1 de febrero, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65897 - 1998 DQ7 22 de febrero, 1998 Haleakala NEAT
65898 - 1998 DG9 22 de febrero, 1998 Haleakala NEAT
65899 - 1998 DG12 23 de febrero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65900 - 1998 DV15 23 de febrero, 1998 Haleakala NEAT
65901–66000 edit
65901 - 1998 DM16 22 de febrero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65902 - 1998 DW17 23 de febrero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65903 - 1998 DS25 23 de febrero, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65904 - 1998 DL35 26 de febrero, 1998 Reedy Creek J. Broughton
65905 - 1998 EH2 2 de marzo, 1998 Caussols ODAS
65906 - 1998 EZ5 3 de marzo, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65907 - 1998 EX11 1 de marzo, 1998 La Silla E. W. Elst
65908 - 1998 FQ 18 de marzo, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65909 - 1998 FH12 25 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65910 - 1998 FR21 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65911 - 1998 FO25 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65912 - 1998 FQ26 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65913 - 1998 FD28 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65914 - 1998 FB32 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65915 - 1998 FO34 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65916 - 1998 FJ36 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65917 - 1998 FG38 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65918 - 1998 FZ38 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65919 - 1998 FH39 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65920 - 1998 FV46 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65921 - 1998 FM47 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65922 - 1998 FQ47 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65923 - 1998 FW47 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65924 - 1998 FE53 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65925 - 1998 FE54 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65926 - 1998 FN55 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65927 - 1998 FV55 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65928 - 1998 FW55 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65929 - 1998 FL56 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65930 - 1998 FS57 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65931 - 1998 FK59 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65932 - 1998 FK60 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65933 - 1998 FT64 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65934 - 1998 FE65 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65935 - 1998 FF65 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65936 - 1998 FJ69 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65937 - 1998 FZ72 26 de marzo, 1998 Caussols ODAS
65938 - 1998 FV77 24 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65939 - 1998 FK79 24 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65940 - 1998 FE80 24 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65941 - 1998 FU87 24 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65942 - 1998 FL90 24 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65943 - 1998 FR98 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65944 - 1998 FZ99 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65945 - 1998 FZ100 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65946 - 1998 FT103 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65947 - 1998 FZ103 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65948 - 1998 FT106 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65949 - 1998 FJ107 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65950 - 1998 FE114 31 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65951 - 1998 FU119 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65952 - 1998 FF122 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65953 - 1998 FD123 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65954 - 1998 FT131 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65955 - 1998 FU132 20 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65956 - 1998 FA146 24 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65957 - 1998 FO147 26 de marzo, 1998 Socorro LINEAR
65958 - 1998 GG1 4 d'abril, 1998 Woomera F. B. Zoltowski
65959 - 1998 GU7 2 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65960 - 1998 GX8 2 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65961 - 1998 HC1 18 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65962 - 1998 HU1 18 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65963 - 1998 HC5 22 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65964 - 1998 HB6 21 d'abril, 1998 Caussols ODAS
65965 - 1998 HR7 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65966 - 1998 HH8 24 d'abril, 1998 Stroncone Stroncone
65967 - 1998 HM10 17 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65968 - 1998 HV17 18 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65969 - 1998 HN19 18 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65970 - 1998 HB22 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65971 - 1998 HY26 21 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65972 - 1998 HJ28 23 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65973 - 1998 HZ38 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65974 - 1998 HP39 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65975 - 1998 HV46 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65976 - 1998 HF51 25 d'abril, 1998 Anderson Mesa LONEOS
65977 - 1998 HZ69 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65978 - 1998 HS98 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65979 - 1998 HX105 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65980 - 1998 HB107 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65981 - 1998 HD119 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65982 - 1998 HN119 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65983 - 1998 HS124 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65984 - 1998 HA125 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65985 - 1998 HX146 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65986 - 1998 HA147 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65987 - 1998 HD152 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
65988 - 1998 KQ1 18 de mayo, 1998 Anderson Mesa LONEOS
65989 - 1998 KZ12 22 de mayo, 1998 Socorro LINEAR
65990 - 1998 KR14 22 de mayo, 1998 Socorro LINEAR
65991 - 1998 KL36 22 de mayo, 1998 Socorro LINEAR
65992 - 1998 KG49 23 de mayo, 1998 Socorro LINEAR
65993 - 1998 KP52 23 de mayo, 1998 Socorro LINEAR
65994 - 1998 KE53 23 de mayo, 1998 Socorro LINEAR
65995 - 1998 KZ57 23 de mayo, 1998 Socorro LINEAR
65996 - 1998 MX5 24 de chunio, 1998 Socorro LINEAR
65997 - 1998 ME35 24 de chunio, 1998 Socorro LINEAR
65998 - 1998 MX40 28 de chunio, 1998 La Silla E. W. Elst
65999 - 1998 ND 1 de chulio, 1998 Anderson Mesa LONEOS
66000 - 1998 OE1 20 de chulio, 1998 San Marcello A. Boattini, M. Tombelli


Predecesor:
64001–65000
Lista d'asteroides
65001–66000
Succesor:
66001–67000