Lista d'asteroides (55001-56000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 55001... 55101... 55201... 55301... 55401... 55501... 55601... 55701... 55801... 55901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
55001-55100
55001 - 2001 QW18 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55002 - 2001 QF19 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55003 - 2001 QV21 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55004 - 2001 QT22 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55005 - 2001 QQ23 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55006 - 2001 QZ24 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55007 - 2001 QC26 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55008 - 2001 QW26 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55009 - 2001 QZ26 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55010 - 2001 QD27 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55011 - 2001 QV29 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55012 - 2001 QG30 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55013 - 2001 QB31 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55014 - 2001 QC31 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55015 - 2001 QQ31 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55016 - 2001 QE32 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55017 - 2001 QH32 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55018 - 2001 QH33 16 d'agosto, 2001 NEAT
55019 - 2001 QO34 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55020 - 2001 QS34 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55021 - 2001 QK38 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55022 - 2001 QQ38 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55023 - 2001 QV38 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55024 - 2001 QB40 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55025 - 2001 QF40 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55026 - 2001 QG41 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55027 - 2001 QL42 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55028 - 2001 QO42 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55029 - 2001 QN45 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55030 - 2001 QP45 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55031 - 2001 QJ47 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55032 - 2001 QX47 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55033 - 2001 QT48 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55034 - 2001 QA49 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55035 - 2001 QP51 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55036 - 2001 QQ51 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55037 - 2001 QT51 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55038 - 2001 QP52 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55039 - 2001 QK54 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55040 - 2001 QE56 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55041 - 2001 QD57 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55042 - 2001 QX58 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55043 - 2001 QL59 18 d'agosto, 2001 LINEAR
55044 - 2001 QZ59 18 d'agosto, 2001 LINEAR
55045 - 2001 QH62 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55046 - 2001 QQ64 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55047 - 2001 QX65 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55048 - 2001 QK66 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55049 - 2001 QJ67 18 d'agosto, 2001 LINEAR
55050 - 2001 QU67 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55051 - 2001 QT68 20 d'agosto, 2001 C. Wolfe
55052 - 2001 QU68 20 d'agosto, 2001 C. Wolfe
55053 - 2001 QV68 20 d'agosto, 2001 C. Wolfe
55054 - 2001 QH69 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55055 - 2001 QR69 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55056 - 2001 QU69 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55057 - 2001 QJ70 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55058 - 2001 QC73 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55059 - 2001 QG73 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55060 - 2001 QM73 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55061 - 2001 QK74 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55062 - 2001 QU77 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55063 - 2001 QS78 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55064 - 2001 QP80 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55065 - 2001 QY80 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55066 - 2001 QF81 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55067 - 2001 QQ81 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55068 - 2001 QX83 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55069 - 2001 QR85 20 d'agosto, 2001 LINEAR
55070 - 2001 QZ85 22 d'agosto, 2001 W. K. Y. Yeung
55071 - 2001 QE86 18 d'agosto, 2001 NEAT
55072 - 2001 QK89 16 d'agosto, 2001 NEAT
55073 - 2001 QY92 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55074 - 2001 QH93 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55075 - 2001 QP96 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55076 - 2001 QQ96 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55077 - 2001 QP98 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55078 - 2001 QB101 20 d'agosto, 2001 NEAT
55079 - 2001 QM103 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55080 - 2001 QM104 21 d'agosto, 2001 LINEAR
55081 - 2001 QP109 21 d'agosto, 2001 NEAT
55082 Xlendi 2001 QJ110 25 d'agosto, 2001 J. Tichá, M. Tichý
55083 - 2001 QV110 24 d'agosto, 2001 P. Kušnirák, P. Pravec
55084 - 2001 QE115 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55085 - 2001 QL115 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55086 - 2001 QQ117 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55087 - 2001 QB120 18 d'agosto, 2001 LINEAR
55088 - 2001 QV120 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55089 - 2001 QD121 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55090 - 2001 QX121 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55091 - 2001 QT122 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55092 - 2001 QO123 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55093 - 2001 QZ123 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55094 - 2001 QS127 20 d'agosto, 2001 LINEAR
55095 - 2001 QZ129 20 d'agosto, 2001 LINEAR
55096 - 2001 QB132 20 d'agosto, 2001 LINEAR
55097 - 2001 QT132 20 d'agosto, 2001 LINEAR
55098 - 2001 QS133 21 d'agosto, 2001 LINEAR
55099 - 2001 QK137 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55100 - 2001 QM137 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55101-55200
55101 - 2001 QW137 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55102 - 2001 QX137 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55103 - 2001 QE138 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55104 - 2001 QU138 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55105 - 2001 QN139 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55106 - 2001 QR141 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55107 - 2001 QS141 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55108 Beamueller 2001 QU142 24 d'agosto, 2001 R. A. Tucker
55109 - 2001 QL145 24 d'agosto, 2001 Spacewatch
55110 - 2001 QF146 25 d'agosto, 2001 Spacewatch
55111 - 2001 QD152 26 d'agosto, 2001 LINEAR
55112 Mariangela 2001 QQ153 28 d'agosto, 2001 J. Guarro
55113 - 2001 QD158 23 d'agosto, 2001 LONEOS
55114 - 2001 QD160 23 d'agosto, 2001 LONEOS
55115 - 2001 QQ162 23 d'agosto, 2001 LONEOS
55116 - 2001 QU165 24 d'agosto, 2001 NEAT
55117 - 2001 QW165 24 d'agosto, 2001 NEAT
55118 - 2001 QC166 24 d'agosto, 2001 NEAT
55119 - 2001 QM167 24 d'agosto, 2001 NEAT
55120 - 2001 QP168 25 d'agosto, 2001 NEAT
55121 - 2001 QU168 26 d'agosto, 2001 NEAT
55122 - 2001 QW169 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55123 - 2001 QL170 23 d'agosto, 2001 LINEAR
55124 - 2001 QU170 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55125 - 2001 QD173 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55126 - 2001 QQ174 27 d'agosto, 2001 LINEAR
55127 - 2001 QZ174 21 d'agosto, 2001 Spacewatch
55128 - 2001 QH177 21 d'agosto, 2001 NEAT
55129 - 2001 QZ177 26 d'agosto, 2001 NEAT
55130 - 2001 QR179 25 d'agosto, 2001 NEAT
55131 - 2001 QY180 29 d'agosto, 2001 NEAT
55132 - 2001 QB182 30 d'agosto, 2001 NEAT
55133 - 2001 QL182 29 d'agosto, 2001 NEAT
55134 - 2001 QM183 25 d'agosto, 2001 W. Bickel
55135 - 2001 QP183 28 d'agosto, 2001 W. Bickel
55136 - 2001 QD185 21 d'agosto, 2001 NEAT
55137 - 2001 QK185 21 d'agosto, 2001 LINEAR
55138 - 2001 QL185 21 d'agosto, 2001 LINEAR
55139 - 2001 QQ190 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55140 - 2001 QC193 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55141 - 2001 QP193 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55142 - 2001 QD194 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55143 - 2001 QS195 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55144 - 2001 QK198 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55145 - 2001 QE199 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55146 - 2001 QO199 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55147 - 2001 QT199 22 d'agosto, 2001 LINEAR
55148 - 2001 QE200 22 d'agosto, 2001 NEAT
55149 - 2001 QD202 23 d'agosto, 2001 Spacewatch
55150 - 2001 QQ202 23 d'agosto, 2001 LONEOS
55151 - 2001 QE214 23 d'agosto, 2001 LONEOS
55152 - 2001 QN218 23 d'agosto, 2001 LONEOS
55153 - 2001 QZ218 23 d'agosto, 2001 LONEOS
55154 - 2001 QD220 23 d'agosto, 2001 LINEAR
55155 - 2001 QV220 24 d'agosto, 2001 LONEOS
55156 - 2001 QX222 24 d'agosto, 2001 LONEOS
55157 - 2001 QV227 24 d'agosto, 2001 LONEOS
55158 - 2001 QS230 24 d'agosto, 2001 LONEOS
55159 - 2001 QW234 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55160 - 2001 QT236 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55161 - 2001 QB238 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55162 - 2001 QT238 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55163 - 2001 QV238 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55164 - 2001 QU239 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55165 - 2001 QC242 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55166 - 2001 QV243 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55167 - 2001 QY243 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55168 - 2001 QK250 24 d'agosto, 2001 NEAT
55169 - 2001 QQ252 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55170 - 2001 QU255 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55171 - 2001 QO256 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55172 - 2001 QY257 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55173 - 2001 QZ257 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55174 - 2001 QW258 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55175 - 2001 QN261 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55176 - 2001 QD262 25 d'agosto, 2001 LINEAR
55177 - 2001 QM263 25 d'agosto, 2001 LONEOS
55178 - 2001 QF265 26 d'agosto, 2001 LINEAR
55179 - 2001 QT276 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55180 - 2001 QW279 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55181 - 2001 QD280 19 d'agosto, 2001 LINEAR
55182 - 2001 QB282 19 d'agosto, 2001 LONEOS
55183 - 2001 QK284 18 d'agosto, 2001 NEAT
55184 - 2001 QX286 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55185 - 2001 QB287 17 d'agosto, 2001 LINEAR
55186 - 2001 QQ289 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55187 - 2001 QX290 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55188 - 2001 QF292 16 d'agosto, 2001 LINEAR
55189 - 2001 QW294 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55190 - 2001 QC297 24 d'agosto, 2001 LINEAR
55191 - 2001 QG297 24 d'agosto, 2001 LONEOS
55192 - 2001 RN2 8 de setiembre, 2001 P. G. Comba
55193 - 2001 RH4 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55194 - 2001 RP11 10 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55195 - 2001 RC13 9 de setiembre, 2001 LINEAR
55196 - 2001 RM16 11 de setiembre, 2001 A. Boattini, L. Tesi
55197 - 2001 RN17 11 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55198 - 2001 RV18 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55199 - 2001 RG19 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55200 - 2001 RO19 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55201-55300
55201 - 2001 RL23 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55202 - 2001 RW23 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55203 - 2001 RZ24 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55204 - 2001 RE28 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55205 - 2001 RQ29 7 de setiembre, 2001 LINEAR
55206 - 2001 RM32 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55207 - 2001 RN32 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55208 - 2001 RJ35 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55209 - 2001 RA36 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55210 - 2001 RN36 8 de setiembre, 2001 LINEAR
55211 - 2001 RL43 13 de setiembre, 2001 J. Nomen
55212 - 2001 RG46 12 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55213 - 2001 RC49 11 de setiembre, 2001 LINEAR
55214 - 2001 RJ49 9 de setiembre, 2001 LINEAR
55215 - 2001 RG54 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55216 - 2001 RH60 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55217 - 2001 RV60 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55218 - 2001 RW60 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55219 - 2001 RQ61 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55220 - 2001 RE63 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55221 Nancynoblitt 2001 RM63 11 de setiembre, 2001 Oakley
55222 - 2001 RP63 12 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55223 - 2001 RQ63 12 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55224 - 2001 RR69 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55225 - 2001 RG70 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55226 - 2001 RV70 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55227 - 2001 RB71 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55228 - 2001 RR72 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55229 - 2001 RH73 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55230 - 2001 RO73 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55231 - 2001 RC74 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55232 - 2001 RR74 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55233 - 2001 RZ74 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55234 - 2001 RC75 10 de setiembre, 2001 LINEAR
55235 - 2001 RD80 9 de setiembre, 2001 NEAT
55236 - 2001 RW80 13 de setiembre, 2001 NEAT
55237 - 2001 RK81 14 de setiembre, 2001 NEAT
55238 - 2001 RY83 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55239 - 2001 RZ84 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55240 - 2001 RP85 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55241 - 2001 RL86 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55242 - 2001 RP86 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55243 - 2001 RF87 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55244 - 2001 RA89 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55245 - 2001 RQ92 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55246 - 2001 RM93 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55247 - 2001 RO93 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55248 - 2001 RF99 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55249 - 2001 RQ102 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55250 - 2001 RX102 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55251 - 2001 RZ105 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55252 - 2001 RZ107 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55253 - 2001 RZ110 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55254 - 2001 RP117 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55255 - 2001 RJ118 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55256 - 2001 RZ119 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55257 - 2001 RQ120 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55258 - 2001 RX120 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55259 - 2001 RH122 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55260 - 2001 RG123 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55261 - 2001 RV125 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55262 - 2001 RE126 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55263 - 2001 RR126 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55264 - 2001 RW127 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55265 - 2001 RF130 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55266 - 2001 RX130 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55267 - 2001 RP132 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55268 - 2001 RE133 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55269 - 2001 RG141 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55270 - 2001 RT147 10 de setiembre, 2001 LONEOS
55271 - 2001 RV150 11 de setiembre, 2001 LONEOS
55272 - 2001 RG155 12 de setiembre, 2001 LINEAR
55273 - 2001 SY 17 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55274 - 2001 SN3 17 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55275 - 2001 SX9 18 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55276 Kenlarner 2001 SK10 16 de setiembre, 2001 Needville
55277 - 2001 SV15 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55278 - 2001 SP17 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55279 - 2001 SX17 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55280 - 2001 SC20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55281 - 2001 SH20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55282 - 2001 SK20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55283 - 2001 SN20 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55284 - 2001 SN21 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55285 - 2001 SQ22 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55286 - 2001 SS22 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55287 - 2001 SC24 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55288 - 2001 SZ30 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55289 - 2001 SB37 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55290 - 2001 SV37 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55291 - 2001 SG38 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55292 - 2001 SN39 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55293 - 2001 SY39 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55294 - 2001 ST42 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55295 - 2001 SJ43 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55296 - 2001 SG44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55297 - 2001 SO44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55298 - 2001 ST44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55299 - 2001 SX44 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55300 - 2001 SL45 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55301-55400
55301 - 2001 SR46 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55302 - 2001 SC48 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55303 - 2001 SB51 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55304 - 2001 SM51 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55305 - 2001 SE53 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55306 - 2001 SP53 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55307 - 2001 SO56 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55308 - 2001 SW56 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55309 - 2001 SN58 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55310 - 2001 SY58 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55311 - 2001 SR59 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55312 - 2001 SK60 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55313 - 2001 SS63 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55314 - 2001 SC64 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55315 - 2001 SJ65 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55316 - 2001 SQ66 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55317 - 2001 SF67 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55318 - 2001 SR71 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55319 - 2001 SK73 18 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55320 - 2001 SL73 19 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55321 - 2001 SC78 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55322 - 2001 SH82 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55323 - 2001 SN94 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55324 - 2001 SH106 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55325 - 2001 SL106 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55326 - 2001 SR107 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55327 - 2001 SD109 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55328 - 2001 SJ110 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55329 - 2001 SQ111 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55330 - 2001 SD114 20 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55331 Putzi 2001 SY115 21 de setiembre, 2001 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
55332 - 2001 SR117 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55333 - 2001 SZ117 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55334 - 2001 SU120 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55335 - 2001 SO123 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55336 - 2001 SS123 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55337 - 2001 SL124 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55338 - 2001 SK125 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55339 - 2001 SO125 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55340 - 2001 ST125 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55341 - 2001 SK128 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55342 - 2001 SX128 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55343 - 2001 SU135 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55344 - 2001 SH138 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55345 - 2001 SL138 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55346 - 2001 SS139 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55347 - 2001 SH142 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55348 - 2001 SV144 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55349 - 2001 SF147 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55350 - 2001 SK147 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55351 - 2001 ST147 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55352 - 2001 SD150 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55353 - 2001 SW152 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55354 - 2001 SQ154 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55355 - 2001 SD155 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55356 - 2001 SY157 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55357 - 2001 SY160 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55358 - 2001 SP161 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55359 - 2001 SV171 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55360 - 2001 SK173 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55361 - 2001 SN176 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55362 - 2001 SM178 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55363 - 2001 SZ178 17 de setiembre, 2001 LINEAR
55364 - 2001 ST180 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55365 - 2001 ST181 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55366 - 2001 SA184 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55367 - 2001 SX208 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55368 - 2001 SJ218 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55369 - 2001 SX224 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55370 - 2001 SG232 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55371 - 2001 SP239 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55372 - 2001 SZ239 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55373 - 2001 SE240 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55374 - 2001 SE244 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55375 - 2001 SW247 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55376 - 2001 SM250 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55377 - 2001 SV254 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55378 - 2001 SA255 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55379 - 2001 SW255 19 de setiembre, 2001 LINEAR
55380 - 2001 SB264 24 de setiembre, 2001 LINEAR
55381 - 2001 SX264 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55382 - 2001 SS265 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55383 - 2001 SX266 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55384 - 2001 SQ267 25 de setiembre, 2001 W. K. Y. Yeung
55385 - 2001 SJ271 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55386 - 2001 SY271 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55387 - 2001 SD272 20 de setiembre, 2001 LINEAR
55388 - 2001 SN276 21 de setiembre, 2001 NEAT
55389 - 2001 SX276 21 de setiembre, 2001 NEAT
55390 - 2001 SY276 21 de setiembre, 2001 NEAT
55391 - 2001 ST277 21 de setiembre, 2001 LONEOS
55392 - 2001 SA280 21 de setiembre, 2001 LONEOS
55393 - 2001 SB280 21 de setiembre, 2001 LONEOS
55394 - 2001 SN280 21 de setiembre, 2001 LONEOS
55395 - 2001 SY285 28 de setiembre, 2001 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
55396 - 2001 SZ287 27 de setiembre, 2001 NEAT
55397 - 2001 SY288 22 de setiembre, 2001 R. A. Tucker
55398 - 2001 SX289 29 de setiembre, 2001 NEAT
55399 - 2001 SQ291 17 de setiembre, 2001 LONEOS
55400 - 2001 SB315 25 de setiembre, 2001 LINEAR
55401-55500
55401 - 2001 SX316 24 de setiembre, 2001 LONEOS
55402 - 2001 SS322 25 de setiembre, 2001 LINEAR
55403 - 2001 SG325 16 de setiembre, 2001 LINEAR
55404 - 2001 SY343 22 de setiembre, 2001 NEAT
55405 - 2001 SV348 18 de setiembre, 2001 NEAT
55406 - 2001 TD1 8 d'octubre, 2001 NEAT
55407 - 2001 TQ1 11 d'octubre, 2001 Farpoint
55408 - 2001 TC2 11 d'octubre, 2001 LINEAR
55409 - 2001 TF2 5 d'octubre, 2001 NEAT
55410 - 2001 TB4 7 d'octubre, 2001 NEAT
55411 - 2001 TM4 7 d'octubre, 2001 NEAT
55412 - 2001 TO4 7 d'octubre, 2001 NEAT
55413 - 2001 TA9 9 d'octubre, 2001 LINEAR
55414 - 2001 TM9 11 d'octubre, 2001 LINEAR
55415 - 2001 TA11 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55416 - 2001 TF16 11 d'octubre, 2001 LINEAR
55417 - 2001 TR16 11 d'octubre, 2001 LINEAR
55418 - 2001 TJ17 13 d'octubre, 2001 L. Tesi, M. Tombelli
55419 - 2001 TF19 9 d'octubre, 2001 LINEAR
55420 - 2001 TV20 9 d'octubre, 2001 LINEAR
55421 - 2001 TJ24 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55422 - 2001 TW30 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55423 - 2001 TT33 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55424 - 2001 TQ34 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55425 - 2001 TR43 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55426 - 2001 TL45 14 d'octubre, 2001 W. K. Y. Yeung
55427 - 2001 TF47 14 d'octubre, 2001 Asiago-DLR Asteroid Survey
55428 - 2001 TN47 14 d'octubre, 2001 Asiago-DLR Asteroid Survey
55429 - 2001 TQ52 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55430 - 2001 TY52 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55431 - 2001 TG55 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55432 - 2001 TR56 15 d'octubre, 2001 W. K. Y. Yeung
55433 - 2001 TU60 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55434 - 2001 TZ66 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55435 - 2001 TY67 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55436 - 2001 TL69 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55437 - 2001 TB78 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55438 - 2001 TJ78 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55439 - 2001 TZ84 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55440 - 2001 TY85 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55441 - 2001 TS87 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55442 - 2001 TQ92 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55443 - 2001 TY92 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55444 - 2001 TC96 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55445 - 2001 TB102 15 d'octubre, 2001 LINEAR
55446 - 2001 TZ108 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55447 - 2001 TJ111 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55448 - 2001 TT114 14 d'octubre, 2001 LINEAR
55449 - 2001 TB118 15 d'octubre, 2001 LINEAR
55450 - 2001 TG120 15 d'octubre, 2001 LINEAR
55451 - 2001 TM123 12 d'octubre, 2001 NEAT
55452 - 2001 TE125 12 d'octubre, 2001 NEAT
55453 - 2001 TZ127 10 d'octubre, 2001 NEAT
55454 - 2001 TJ128 11 d'octubre, 2001 NEAT
55455 - 2001 TR131 11 d'octubre, 2001 NEAT
55456 - 2001 TW131 11 d'octubre, 2001 NEAT
55457 - 2001 TH133 12 d'octubre, 2001 NEAT
55458 - 2001 TK137 14 d'octubre, 2001 NEAT
55459 - 2001 TW139 10 d'octubre, 2001 NEAT
55460 - 2001 TW148 10 d'octubre, 2001 NEAT
55461 - 2001 TC154 15 d'octubre, 2001 NEAT
55462 - 2001 TB160 15 d'octubre, 2001 NEAT
55463 - 2001 TL160 15 d'octubre, 2001 Spacewatch
55464 - 2001 TG165 15 d'octubre, 2001 NEAT
55465 - 2001 TS167 15 d'octubre, 2001 LINEAR
55466 - 2001 TM168 15 d'octubre, 2001 LINEAR
55467 - 2001 TH173 13 d'octubre, 2001 LINEAR
55468 - 2001 TE195 15 d'octubre, 2001 NEAT
55469 - 2001 TT205 11 d'octubre, 2001 LINEAR
55470 - 2001 TS226 14 d'octubre, 2001 NEAT
55471 - 2001 TZ226 15 d'octubre, 2001 NEAT
55472 - 2001 TJ227 15 d'octubre, 2001 LINEAR
55473 - 2001 TK227 15 d'octubre, 2001 LINEAR
55474 - 2001 TY229 15 d'octubre, 2001 NEAT
55475 - 2001 TO233 15 d'octubre, 2001 NEAT
55476 - 2001 TS239 15 d'octubre, 2001 NEAT
55477 Soroban 2001 UC1 18 d'octubre, 2001 H. Maeno
55478 - 2001 UH7 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55479 - 2001 UO15 25 d'octubre, 2001 W. K. Y. Yeung
55480 - 2001 UO20 17 d'octubre, 2001 NEAT
55481 - 2001 UN21 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55482 - 2001 UJ22 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55483 - 2001 UD23 18 d'octubre, 2001 LINEAR
55484 - 2001 UC24 18 d'octubre, 2001 LINEAR
55485 - 2001 UM25 18 d'octubre, 2001 LINEAR
55486 - 2001 UR33 16 d'octubre, 2001 LINEAR
55487 - 2001 UR35 16 d'octubre, 2001 LINEAR
55488 - 2001 UZ44 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55489 - 2001 UX45 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55490 - 2001 UZ45 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55491 - 2001 UU46 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55492 - 2001 UZ47 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55493 - 2001 UX48 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55494 - 2001 UG50 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55495 - 2001 UY53 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55496 - 2001 UC73 16 d'octubre, 2001 LINEAR
55497 - 2001 UA83 20 d'octubre, 2001 LINEAR
55498 - 2001 UT83 20 d'octubre, 2001 LINEAR
55499 - 2001 UE84 20 d'octubre, 2001 LINEAR
55500 - 2001 UK90 21 d'octubre, 2001 Spacewatch
55501-55600
55501 - 2001 UH92 18 d'octubre, 2001 NEAT
55502 - 2001 UK93 19 d'octubre, 2001 NEAT
55503 - 2001 UC100 17 d'octubre, 2001 LINEAR
55504 - 2001 UG112 21 d'octubre, 2001 LINEAR
55505 - 2001 UK113 22 d'octubre, 2001 LINEAR
55506 - 2001 UZ116 22 d'octubre, 2001 LINEAR
55507 - 2001 UG122 22 d'octubre, 2001 LINEAR
55508 - 2001 UE124 22 d'octubre, 2001 NEAT
55509 - 2001 UA140 23 d'octubre, 2001 LINEAR
55510 - 2001 UU160 23 d'octubre, 2001 LINEAR
55511 - 2001 US177 21 d'octubre, 2001 LINEAR
55512 - 2001 UU178 23 d'octubre, 2001 NEAT
55513 - 2001 UL182 16 d'octubre, 2001 NEAT
55514 - 2001 VJ6 9 de noviembre, 2001 LINEAR
55515 - 2001 VS18 9 de noviembre, 2001 LINEAR
55516 - 2001 VE24 9 de noviembre, 2001 LINEAR
55517 - 2001 VE29 9 de noviembre, 2001 LINEAR
55518 - 2001 VR40 9 de noviembre, 2001 LINEAR
55519 - 2001 VA43 9 de noviembre, 2001 LINEAR
55520 - 2001 VM44 9 de noviembre, 2001 LINEAR
55521 - 2001 VG49 10 de noviembre, 2001 LINEAR
55522 - 2001 VY50 10 de noviembre, 2001 LINEAR
55523 - 2001 VB51 10 de noviembre, 2001 LINEAR
55524 - 2001 VP55 10 de noviembre, 2001 LINEAR
55525 - 2001 VW55 10 de noviembre, 2001 LINEAR
55526 - 2001 VV58 10 de noviembre, 2001 LINEAR
55527 - 2001 VN59 10 de noviembre, 2001 LINEAR
55528 - 2001 VF77 8 de noviembre, 2001 NEAT
55529 - 2001 VC88 12 de noviembre, 2001 NEAT
55530 - 2001 VV93 15 de noviembre, 2001 LINEAR
55531 - 2001 VL121 15 de noviembre, 2001 NEAT
55532 - 2001 WG2 18 de noviembre, 2001 LINEAR
55533 - 2001 WN8 17 de noviembre, 2001 LINEAR
55534 - 2001 WU23 17 de noviembre, 2001 Spacewatch
55535 - 2001 WD27 17 de noviembre, 2001 LINEAR
55536 - 2001 WQ29 17 de noviembre, 2001 LINEAR
55537 - 2001 WM37 17 de noviembre, 2001 LINEAR
55538 - 2001 WX39 17 de noviembre, 2001 LINEAR
55539 - 2001 WV41 18 de noviembre, 2001 LINEAR
55540 - 2001 WC45 19 de noviembre, 2001 LINEAR
55541 - 2001 WV47 19 de noviembre, 2001 LONEOS
55542 - 2001 XO5 7 d'aviento, 2001 LINEAR
55543 Nemeghaire 2001 XN16 8 d'aviento, 2001 H. M. J. Boffin
55544 - 2001 XW24 10 d'aviento, 2001 LINEAR
55545 - 2001 XY34 9 d'aviento, 2001 LINEAR
55546 - 2001 XQ48 10 d'aviento, 2001 LINEAR
55547 - 2001 XA49 10 d'aviento, 2001 LINEAR
55548 - 2001 XB50 10 d'aviento, 2001 LINEAR
55549 - 2001 XC59 10 d'aviento, 2001 LINEAR
55550 - 2001 XW70 11 d'aviento, 2001 LINEAR
55551 - 2001 XZ88 10 d'aviento, 2001 LINEAR
55552 - 2001 XN106 10 d'aviento, 2001 LINEAR
55553 - 2001 XE257 7 d'aviento, 2001 LINEAR
55554 - 2001 XY257 7 d'aviento, 2001 NEAT
55555 DNA 2001 YR2 19 d'aviento, 2001 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
55556 - 2001 YJ34 18 d'aviento, 2001 LINEAR
55557 - 2001 YH53 18 d'aviento, 2001 LINEAR
55558 - 2001 YL101 17 d'aviento, 2001 LINEAR
55559 - 2001 YS110 18 d'aviento, 2001 R. A. Tucker
55560 - 2001 YB136 22 d'aviento, 2001 LINEAR
55561 Madenberg 2002 AF9 9 de chinero, 2002 B. L. Stevens
55562 - 2002 AM29 8 de chinero, 2002 LINEAR
55563 - 2002 AW34 12 de chinero, 2002 NEAT
55564 - 2002 AQ188 10 de chinero, 2002 NEAT
55565 - 2002 AW197 10 de chinero, 2002 Palomar
55566 - 2002 BZ25 26 de chinero, 2002 LINEAR
55567 - 2002 CS6 1 de febrero, 2002 LINEAR
55568 - 2002 CU15 8 de febrero, 2002 C. W. Juels, P. R. Holvorcem
55569 - 2002 CZ61 6 de febrero, 2002 LINEAR
55570 - 2002 CV78 7 de febrero, 2002 LINEAR
55571 - 2002 CP82 7 de febrero, 2002 LINEAR
55572 - 2002 CN140 8 de febrero, 2002 LINEAR
55573 - 2002 CQ172 8 de febrero, 2002 LINEAR
55574 - 2002 CF245 13 de febrero, 2002 LINEAR
55575 - 2002 DC16 16 de febrero, 2002 NEAT
55576 Amycus 2002 GB10 8 d'abril, 2002 NEAT
55577 - 2002 GY94 9 d'abril, 2002 LINEAR
55578 - 2002 GK105 11 d'abril, 2002 LONEOS
55579 - 2002 JM51 9 de mayo, 2002 LINEAR
55580 - 2002 JB110 11 de mayo, 2002 LINEAR
55581 - 2002 NH 1 de chulio, 2002 NEAT
55582 - 2002 PM42 5 d'agosto, 2002 LINEAR
55583 - 2002 PQ42 5 d'agosto, 2002 LINEAR
55584 - 2002 PV44 5 d'agosto, 2002 LINEAR
55585 - 2002 PQ45 5 d'agosto, 2002 LINEAR
55586 - 2002 PT47 10 d'agosto, 2002 LINEAR
55587 - 2002 PD50 10 d'agosto, 2002 LINEAR
55588 - 2002 PV81 9 d'agosto, 2002 LINEAR
55589 - 2002 PO93 14 d'agosto, 2002 NEAT
55590 - 2002 PB97 14 d'agosto, 2002 LINEAR
55591 - 2002 PD116 13 d'agosto, 2002 LINEAR
55592 - 2002 PY128 14 d'agosto, 2002 LINEAR
55593 - 2002 RM20 4 de setiembre, 2002 LONEOS
55594 - 2002 RE62 5 de setiembre, 2002 LINEAR
55595 - 2002 RL63 5 de setiembre, 2002 LINEAR
55596 - 2002 RV65 5 de setiembre, 2002 LINEAR
55597 - 2002 RO66 7 de setiembre, 2002 J. Nomen
55598 - 2002 RF99 5 de setiembre, 2002 LINEAR
55599 - 2002 RP100 5 de setiembre, 2002 LINEAR
55600 - 2002 RO106 5 de setiembre, 2002 LINEAR
55601-55700
55601 - 2002 RC110 6 de setiembre, 2002 LINEAR
55602 - 2002 RT116 7 de setiembre, 2002 LINEAR
55603 - 2002 RE117 7 de setiembre, 2002 P. Kušnirák, P. Pravec
55604 - 2002 RS135 10 de setiembre, 2002 NEAT
55605 - 2002 RW139 10 de setiembre, 2002 NEAT
55606 - 2002 RN154 10 de setiembre, 2002 NEAT
55607 - 2002 RV183 11 de setiembre, 2002 NEAT
55608 - 2002 SO1 26 de setiembre, 2002 NEAT
55609 - 2002 SC9 27 de setiembre, 2002 NEAT
55610 - 2002 SO40 30 de setiembre, 2002 NEAT
55611 - 2002 SR50 30 de setiembre, 2002 NEAT
55612 - 2002 TW49 2 d'octubre, 2002 LINEAR
55613 - 2002 TY49 2 d'octubre, 2002 LINEAR
55614 - 2002 TJ59 4 d'octubre, 2002 J. Nomen
55615 - 2002 TL65 4 d'octubre, 2002 LINEAR
55616 - 2002 TA78 1 d'octubre, 2002 LONEOS
55617 - 2002 TF79 1 d'octubre, 2002 LINEAR
55618 - 2002 TB81 1 d'octubre, 2002 LINEAR
55619 - 2002 TM108 1 d'octubre, 2002 LINEAR
55620 - 2002 TK121 3 d'octubre, 2002 NEAT
55621 - 2002 TQ138 4 d'octubre, 2002 LONEOS
55622 - 2002 TY143 4 d'octubre, 2002 LINEAR
55623 - 2002 TZ158 5 d'octubre, 2002 NEAT
55624 - 2002 TE196 3 d'octubre, 2002 LINEAR
55625 - 2002 TF196 3 d'octubre, 2002 LINEAR
55626 - 2002 TN206 4 d'octubre, 2002 LINEAR
55627 - 2002 TW232 6 d'octubre, 2002 LINEAR
55628 - 2002 TN249 7 d'octubre, 2002 LINEAR
55629 - 2002 TJ251 7 d'octubre, 2002 NEAT
55630 - 2002 TD261 9 d'octubre, 2002 LINEAR
55631 - 2002 TX281 10 d'octubre, 2002 LINEAR
55632 - 2002 TR282 10 d'octubre, 2002 LINEAR
55633 - 2002 TU283 10 d'octubre, 2002 LINEAR
55634 - 2002 TH284 10 d'octubre, 2002 LINEAR
55635 - 2002 TK284 10 d'octubre, 2002 LINEAR
55636 - 2002 TX300 15 d'octubre, 2002 NEAT
55637 - 2002 UX25 30 d'octubre, 2002 Spacewatch
55638 - 2002 VE95 14 de noviembre, 2002 NEAT
55639 - 2070 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55640 - 2114 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55641 - 2125 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55642 - 2138 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55643 - 2179 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55644 - 2582 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55645 - 2625 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55646 - 2637 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55647 - 2676 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55648 - 2786 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55649 - 3023 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55650 - 3536 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55651 - 4043 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55652 - 4048 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55653 - 4088 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55654 - 4093 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55655 - 4101 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55656 - 4708 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55657 - 4905 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55658 - 6061 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55659 - 6110 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55660 - 6119 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55661 - 6184 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55662 - 6224 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55663 - 6247 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55664 - 6281 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55665 - 6527 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55666 - 6631 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55667 - 6691 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55668 - 6722 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55669 - 6810 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55670 - 9581 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55671 - 9587 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55672 - 1049 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55673 - 1150 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55674 - 2112 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55675 - 2316 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55676 Klythios 3034 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55677 - 3201 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55678 Lampos 3291 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55679 - 4230 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55680 - 4289 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55681 - 1143 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55682 - 1303 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55683 - 1361 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55684 - 1510 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55685 - 2030 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55686 - 2041 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55687 - 2049 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55688 - 2053 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55689 - 2237 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55690 - 2696 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55691 - 3028 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55692 - 3118 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55693 - 4149 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55694 - 4199 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55695 - 4225 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55696 - 4227 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55697 - 4233 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55698 - 4301 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55699 - 5396 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55700 - 1092 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55701-55800
55701 Ukalegon 1193 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55702 Thymoitos 1302 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55703 - 2032 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55704 - 2165 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55705 - 2190 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55706 - 2241 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55707 - 2246 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55708 - 2288 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55709 - 2434 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55710 - 3081 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55711 - 3122 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55712 - 3174 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55713 - 3463 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55714 - 3491 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55715 - 3536 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55716 - 4249 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55717 - 5027 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55718 - 5096 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55719 - 5131 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
55720 - 1972 RE 15 de setiembre, 1972 T. Gehrels
55721 - 1978 UX4 27 d'octubre, 1978 C. M. Olmstead
55722 - 1978 VU3 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
55723 - 1979 MP2 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
55724 - 1979 MB5 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
55725 - 1979 MG5 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
55726 - 1979 MG8 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
55727 - 1981 ED5 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
55728 - 1981 EV17 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
55729 - 1981 ER30 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
55730 - 1981 EM33 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
55731 - 1981 EO37 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
55732 - 1986 QN2 28 d'agosto, 1986 H. Debehogne
55733 Lepsius 1986 WS2 27 de noviembre, 1986 F. Börngen
55734 - 1986 WD6 27 de noviembre, 1986 CERGA
55735 Magdeburg 1987 QV 22 d'agosto, 1987 F. Börngen
55736 - 1987 QC1 21 d'agosto, 1987 Z. Vávrová
55737 - 1988 CQ1 11 de febrero, 1988 E. W. Elst
55738 - 1988 VG3 14 de noviembre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
55739 - 1989 TV 4 d'octubre, 1989 E. F. Helin
55740 - 1989 YL2 30 d'aviento, 1989 R. H. McNaught
55741 - 1990 QZ3 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
55742 - 1990 QC10 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
55743 - 1990 RF6 9 de setiembre, 1990 H. Debehogne
55744 - 1990 RL7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
55745 - 1990 SY7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
55746 - 1990 SW9 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
55747 - 1990 SQ14 25 de setiembre, 1990 H. Debehogne
55748 - 1990 VV11 14 de noviembre, 1990 E. W. Elst
55749 Eulenspiegel 1991 AT2 15 de chinero, 1991 F. Börngen
55750 - 1991 GP8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
55751 - 1991 NM4 8 de chulio, 1991 H. Debehogne
55752 - 1991 PD12 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
55753 Raman 1991 RF5 13 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
55754 - 1991 RP18 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
55755 Blythe 1991 TB15 6 d'octubre, 1991 A. Lowe
55756 - 1991 VJ9 4 de noviembre, 1991 Spacewatch
55757 - 1991 XN 7 d'aviento, 1991 E. F. Helin
55758 - 1991 XR 3 d'aviento, 1991 C. S. Shoemaker
55759 Erdmannsdorff 1991 XJ1 10 d'aviento, 1991 F. Börngen
55760 - 1992 BL1 30 de chinero, 1992 E. F. Helin
55761 - 1992 CM2 2 de febrero, 1992 E. W. Elst
55762 - 1992 CE3 2 de febrero, 1992 E. W. Elst
55763 - 1992 DO7 29 de febrero, 1992 UESAC
55764 - 1992 DG12 26 de febrero, 1992 Spacewatch
55765 - 1992 EN4 1 de marzo, 1992 UESAC
55766 - 1992 EL6 1 de marzo, 1992 UESAC
55767 - 1992 EW10 6 de marzo, 1992 UESAC
55768 - 1992 GH4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
55769 - 1992 HJ5 24 d'abril, 1992 H. Debehogne
55770 - 1992 OW 28 de chulio, 1992 R. H. McNaught
55771 - 1992 PD1 8 d'agosto, 1992 E. W. Elst
55772 Loder 1992 YB5 30 d'aviento, 1992 F. Börngen
55773 - 1993 BG6 27 de chinero, 1993 E. W. Elst
55774 - 1993 FA8 17 de marzo, 1993 UESAC
55775 - 1993 FY10 19 de marzo, 1993 UESAC
55776 - 1993 FH14 17 de marzo, 1993 UESAC
55777 - 1993 FC17 19 de marzo, 1993 UESAC
55778 - 1993 FW23 21 de marzo, 1993 UESAC
55779 - 1993 FX23 21 de marzo, 1993 UESAC
55780 - 1993 FQ34 19 de marzo, 1993 UESAC
55781 - 1993 FN36 19 de marzo, 1993 UESAC
55782 - 1993 FF41 19 de marzo, 1993 UESAC
55783 - 1993 FZ43 19 de marzo, 1993 UESAC
55784 - 1993 FK74 21 de marzo, 1993 UESAC
55785 - 1993 FF80 17 de marzo, 1993 UESAC
55786 - 1993 OE3 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
55787 - 1993 OB10 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
55788 - 1993 PX6 15 d'agosto, 1993 E. W. Elst
55789 - 1993 RF11 14 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
55790 - 1993 RP15 15 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
55791 - 1993 SA2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
55792 - 1993 SV3 18 de setiembre, 1993 H. E. Holt
55793 - 1993 SS4 19 de setiembre, 1993 E. W. Elst
55794 - 1993 TV14 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
55795 - 1993 TF18 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
55796 - 1994 AX13 12 de chinero, 1994 Spacewatch
55797 - 1994 CN15 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
55798 - 1994 ES5 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
55799 - 1994 EC6 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
55800 - 1994 ED7 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
55801-55900
55801 - 1994 PV4 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
55802 - 1994 PM6 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
55803 - 1994 PD7 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
55804 - 1994 PD13 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
55805 - 1994 PE15 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
55806 - 1994 PB26 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
55807 - 1994 PM38 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
55808 - 1994 RN 7 de setiembre, 1994 Stroncone
55809 - 1994 RW15 3 de setiembre, 1994 E. W. Elst
55810 - 1994 TC 4 d'octubre, 1994 P. Sicoli, P. Ghezzi
55811 - 1994 TE12 10 d'octubre, 1994 Spacewatch
55812 - 1994 UC9 28 d'octubre, 1994 Spacewatch
55813 - 1994 VQ2 8 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
55814 - 1994 YD 24 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
55815 - 1994 YU2 31 d'aviento, 1994 D. I. Steel
55816 - 1995 CO 4 de febrero, 1995 J. B. Child, J. E. Rogers
55817 - 1995 DA6 24 de febrero, 1995 Spacewatch
55818 - 1995 DG11 25 de febrero, 1995 Spacewatch
55819 - 1995 EF7 2 de marzo, 1995 Spacewatch
55820 - 1995 FW 25 de marzo, 1995 G. J. Garradd
55821 - 1995 JA1 4 de mayo, 1995 Spacewatch
55822 - 1995 LV 4 de chunio, 1995 Spacewatch
55823 - 1995 OF12 22 de chulio, 1995 Spacewatch
55824 - 1995 QN1 19 d'agosto, 1995 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
55825 - 1995 SD4 27 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
55826 - 1995 SY7 17 de setiembre, 1995 Spacewatch
55827 - 1995 SL43 25 de setiembre, 1995 Spacewatch
55828 - 1995 UN6 16 d'octubre, 1995 A. Boattini, L. Tesi
55829 - 1995 UG12 17 d'octubre, 1995 Spacewatch
55830 - 1995 WA19 17 de noviembre, 1995 Spacewatch
55831 - 1995 XL 12 d'aviento, 1995 D. di Cicco
55832 - 1996 GD17 13 d'abril, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55833 - 1996 GM18 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
55834 - 1996 GW18 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
55835 - 1996 HH6 17 d'abril, 1996 Spacewatch
55836 - 1996 HW22 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
55837 - 1996 JV2 15 de mayo, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55838 - 1996 LN 7 de chunio, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55839 - 1996 LH1 13 de chunio, 1996 S. P. Laurie
55840 - 1996 NB2 15 de chulio, 1996 NEAT
55841 - 1996 NW4 14 de chulio, 1996 E. W. Elst
55842 - 1996 PU 9 d'agosto, 1996 NEAT
55843 - 1996 PD1 9 d'agosto, 1996 G. J. Garradd
55844 - 1996 RN2 12 de setiembre, 1996 C. W. Hergenrother
55845 - 1996 RO2 13 de setiembre, 1996 Osservatorio San Vittore
55846 - 1996 RJ5 15 de setiembre, 1996 S. P. Laurie
55847 - 1996 SQ 20 de setiembre, 1996 D. di Cicco
55848 - 1996 SF6 18 de setiembre, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55849 - 1996 TZ11 3 d'octubre, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55850 - 1996 TV21 6 d'octubre, 1996 Spacewatch
55851 - 1996 TA31 8 d'octubre, 1996 Spacewatch
55852 - 1996 TS34 10 d'octubre, 1996 Spacewatch
55853 - 1996 TF52 5 d'octubre, 1996 E. W. Elst
55854 - 1996 VS1 8 de noviembre, 1996 M. Cavagna, P. Chiavenna
55855 - 1996 VB7 2 de noviembre, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55856 - 1996 VQ15 5 de noviembre, 1996 Spacewatch
55857 - 1996 XU2 2 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
55858 - 1996 XT20 5 d'aviento, 1996 Spacewatch
55859 - 1997 AO8 2 de chinero, 1997 Spacewatch
55860 - 1997 BQ6 31 de chinero, 1997 L. Šarounová
55861 - 1997 CZ12 4 de febrero, 1997 Spacewatch
55862 - 1997 CV28 6 de febrero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
55863 - 1997 OM2 31 de chulio, 1997 ODAS
55864 - 1997 PC 1 d'agosto, 1997 NEAT
55865 - 1997 PZ 3 d'agosto, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55866 - 1997 PV4 11 d'agosto, 1997 A. López, R. Pacheco
55867 - 1997 RX2 3 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
55868 - 1997 SH31 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
55869 - 1997 TB2 3 d'octubre, 1997 ODAS
55870 - 1997 TD26 11 d'octubre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
55871 - 1997 UE1 21 d'octubre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
55872 - 1997 UW5 21 d'octubre, 1997 Spacewatch
55873 Shiomidake 1997 UP7 26 d'octubre, 1997 M. Akiyama
55874 Brlka 1997 UL9 28 d'octubre, 1997 P. Pravec
55875 Hirohatagaoka 1997 VH 1 de noviembre, 1997 A. Asami
55876 - 1997 VH3 6 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
55877 - 1997 VZ6 4 de noviembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
55878 - 1997 VX7 3 de noviembre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55879 - 1997 WG 18 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
55880 - 1997 WS 18 de noviembre, 1997 P. G. Comba
55881 - 1997 WU1 19 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
55882 - 1997 WY1 20 de noviembre, 1997 F. B. Zoltowski
55883 - 1997 WF8 23 de noviembre, 1997 N. Sato
55884 - 1997 WG9 21 de noviembre, 1997 Spacewatch
55885 - 1997 WV18 23 de noviembre, 1997 Spacewatch
55886 - 1997 WT35 29 de noviembre, 1997 LINEAR
55887 - 1997 WE37 29 de noviembre, 1997 LINEAR
55888 - 1997 WG44 29 de noviembre, 1997 LINEAR
55889 - 1997 WD52 29 de noviembre, 1997 LINEAR
55890 - 1997 WO54 29 de noviembre, 1997 LINEAR
55891 - 1997 XF3 3 d'aviento, 1997 ODAS
55892 - 1997 XQ5 1 d'aviento, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55893 - 1997 YL 20 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
55894 - 1997 YS3 22 d'aviento, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55895 - 1998 AP 5 de chinero, 1998 T. Kobayashi
55896 - 1998 AM5 8 de chinero, 1998 ODAS
55897 - 1998 AH6 8 de chinero, 1998 ODAS
55898 - 1998 AG10 15 de chinero, 1998 ODAS
55899 - 1998 BJ10 24 de chinero, 1998 F. B. Zoltowski
55900 - 1998 CQ 3 de febrero, 1998 A. Galád, A. Pravda
55901-56000
55901 - 1998 CL2 15 de febrero, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55902 - 1998 CO2 15 de febrero, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
55903 - 1998 DN 17 de febrero, 1998 Campo Catino
55904 - 1998 DR1 20 de febrero, 1998 Kleť
55905 - 1998 DD3 21 de febrero, 1998 Kleť
55906 - 1998 DS20 28 de febrero, 1998 P. G. Comba
55907 - 1998 DW27 23 de febrero, 1998 Spacewatch
55908 - 1998 EV4 1 de marzo, 1998 Spacewatch
55909 - 1998 EB11 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
55910 - 1998 EN12 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
55911 - 1998 EP12 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
55912 - 1998 FD9 22 de marzo, 1998 Spacewatch
55913 - 1998 FL12 26 de marzo, 1998 ODAS
55914 - 1998 FV14 26 de marzo, 1998 ODAS
55915 - 1998 FB17 20 de marzo, 1998 LINEAR
55916 - 1998 FM25 20 de marzo, 1998 LINEAR
55917 - 1998 FN30 20 de marzo, 1998 LINEAR
55918 - 1998 FP30 20 de marzo, 1998 LINEAR
55919 - 1998 FA39 20 de marzo, 1998 LINEAR
55920 - 1998 FM43 20 de marzo, 1998 LINEAR
55921 - 1998 FK50 20 de marzo, 1998 LINEAR
55922 - 1998 FL51 20 de marzo, 1998 LINEAR
55923 - 1998 FD55 20 de marzo, 1998 LINEAR
55924 - 1998 FE55 20 de marzo, 1998 LINEAR
55925 - 1998 FY57 20 de marzo, 1998 LINEAR
55926 - 1998 FE60 20 de marzo, 1998 LINEAR
55927 - 1998 FN60 20 de marzo, 1998 LINEAR
55928 - 1998 FG64 20 de marzo, 1998 LINEAR
55929 - 1998 FW64 20 de marzo, 1998 LINEAR
55930 - 1998 FY64 20 de marzo, 1998 LINEAR
55931 - 1998 FM67 20 de marzo, 1998 LINEAR
55932 - 1998 FE68 20 de marzo, 1998 LINEAR
55933 - 1998 FD73 30 de marzo, 1998 P. Pravec, M. Wolf
55934 - 1998 FF73 28 de marzo, 1998 LINEAR
55935 - 1998 FO74 24 de marzo, 1998 W. Bickel
55936 - 1998 FO76 24 de marzo, 1998 LINEAR
55937 - 1998 FN105 31 de marzo, 1998 LINEAR
55938 - 1998 FO113 31 de marzo, 1998 LINEAR
55939 - 1998 FD118 31 de marzo, 1998 LINEAR
55940 - 1998 GU8 2 d'abril, 1998 LINEAR
55941 - 1998 HS4 23 d'abril, 1998 Kleť
55942 - 1998 HJ12 19 d'abril, 1998 Spacewatch
55943 - 1998 HJ15 20 d'abril, 1998 Spacewatch
55944 - 1998 HP18 18 d'abril, 1998 LINEAR
55945 - 1998 HF23 20 d'abril, 1998 LINEAR
55946 - 1998 HP24 22 d'abril, 1998 Višnjan Observatory
55947 - 1998 HQ42 23 d'abril, 1998 NEAT
55948 - 1998 HY45 20 d'abril, 1998 LINEAR
55949 - 1998 HZ45 20 d'abril, 1998 LINEAR
55950 - 1998 HG58 21 d'abril, 1998 LINEAR
55951 - 1998 HP58 21 d'abril, 1998 LINEAR
55952 - 1998 HR61 21 d'abril, 1998 LINEAR
55953 - 1998 HG65 21 d'abril, 1998 LINEAR
55954 - 1998 HX68 21 d'abril, 1998 LINEAR
55955 - 1998 HJ81 21 d'abril, 1998 LINEAR
55956 - 1998 HO100 21 d'abril, 1998 LINEAR
55957 - 1998 HZ100 21 d'abril, 1998 LINEAR
55958 - 1998 HK109 23 d'abril, 1998 LINEAR
55959 - 1998 HC126 23 d'abril, 1998 LINEAR
55960 - 1998 HX133 19 d'abril, 1998 LINEAR
55961 - 1998 HB143 21 d'abril, 1998 LINEAR
55962 - 1998 HA152 19 d'abril, 1998 LINEAR
55963 - 1998 HV152 22 d'abril, 1998 LINEAR
55964 - 1998 KB2 22 de mayo, 1998 LINEAR
55965 - 1998 KN14 22 de mayo, 1998 LINEAR
55966 - 1998 KV14 22 de mayo, 1998 LINEAR
55967 - 1998 KT47 22 de mayo, 1998 LINEAR
55968 - 1998 KV54 23 de mayo, 1998 LINEAR
55969 - 1998 KH56 27 de mayo, 1998 LINEAR
55970 - 1998 NO1 2 de chulio, 1998 LONEOS
55971 - 1998 OA9 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
55972 - 1998 QS20 17 d'agosto, 1998 LINEAR
55973 - 1998 QA49 17 d'agosto, 1998 LINEAR
55974 - 1998 QK72 24 d'agosto, 1998 LINEAR
55975 - 1998 QB94 17 d'agosto, 1998 LINEAR
55976 - 1998 RE5 15 de setiembre, 1998 J. Broughton
55977 - 1998 RJ19 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55978 - 1998 RN52 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55979 - 1998 RP54 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55980 - 1998 RG61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55981 - 1998 RO61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55982 - 1998 RS61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55983 - 1998 RC72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55984 - 1998 RZ77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55985 - 1998 RU79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
55986 - 1998 ST24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
55987 - 1998 SO27 24 de setiembre, 1998 CSS
55988 - 1998 SD47 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
55989 - 1998 SA62 18 de setiembre, 1998 LONEOS
55990 - 1998 SQ71 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
55991 - 1998 SL78 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55992 - 1998 SX82 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55993 - 1998 SZ102 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55994 - 1998 SR105 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55995 - 1998 SK107 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55996 - 1998 SC110 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55997 - 1998 SB128 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55998 - 1998 SQ135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
55999 - 1998 SK144 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
56000 Mesopotamia 1998 SN144 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst


Predecesor:
54001–55000
Lista d'asteroides
55001–56000
Succesor:
56001–57000