Lista d'asteroides (37001-38000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 37001... 37101... 37201... 37301... 37401... 37501... 37601... 37701... 37801... 37901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
37001-37100
37001 - 2000 TL29 3 d'octubre, 2000 LINEAR
37002 - 2000 TP29 3 d'octubre, 2000 LINEAR
37003 - 2000 TF35 6 d'octubre, 2000 LONEOS
37004 - 2000 TN36 6 d'octubre, 2000 LONEOS
37005 - 2000 TO37 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37006 - 2000 TS37 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37007 - 2000 TY37 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37008 - 2000 TB38 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37009 - 2000 TC41 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37010 - 2000 TW42 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37011 - 2000 TZ48 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37012 - 2000 TP51 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37013 - 2000 TA54 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37014 - 2000 TW55 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37015 - 2000 TY55 1 d'octubre, 2000 LINEAR
37016 - 2000 TE57 2 d'octubre, 2000 LONEOS
37017 - 2000 TG57 2 d'octubre, 2000 LONEOS
37018 - 2000 TE60 2 d'octubre, 2000 LONEOS
37019 - 2000 TA61 2 d'octubre, 2000 LONEOS
37020 - 2000 TE68 6 d'octubre, 2000 LONEOS
37021 - 2000 UB1 21 d'octubre, 2000 K. Korlević
37022 Robertovittori 2000 UT1 22 d'octubre, 2000 F. Manca, G. Ventre
37023 - 2000 UD2 22 d'octubre, 2000 K. Korlević
37024 - 2000 UM5 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37025 - 2000 US5 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37026 - 2000 UF6 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37027 - 2000 UO6 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37028 - 2000 UR6 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37029 - 2000 UZ6 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37030 - 2000 UB7 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37031 - 2000 UD8 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37032 - 2000 UL8 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37033 - 2000 UX8 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37034 - 2000 UC9 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37035 - 2000 UQ10 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37036 - 2000 UA20 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37037 - 2000 UK21 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37038 - 2000 UN21 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37039 - 2000 UX21 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37040 - 2000 UP22 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37041 - 2000 UZ22 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37042 - 2000 UN25 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37043 - 2000 US26 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37044 Papymarcel 2000 UE29 27 d'octubre, 2000 J.-C. Merlin
37045 - 2000 UG34 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37046 - 2000 UP35 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37047 - 2000 UU35 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37048 - 2000 UZ36 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37049 - 2000 UC38 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37050 - 2000 UW38 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37051 - 2000 UH39 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37052 - 2000 UO39 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37053 - 2000 UQ39 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37054 - 2000 UD40 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37055 - 2000 UT40 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37056 - 2000 UD42 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37057 - 2000 UN42 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37058 - 2000 US42 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37059 - 2000 UO43 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37060 - 2000 UK45 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37061 - 2000 UL45 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37062 - 2000 UR45 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37063 - 2000 UX45 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37064 - 2000 UO48 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37065 - 2000 UT48 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37066 - 2000 UJ49 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37067 - 2000 UW49 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37068 - 2000 UZ49 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37069 - 2000 UC50 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37070 - 2000 UT51 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37071 - 2000 UY51 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37072 - 2000 UF52 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37073 - 2000 UH53 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37074 - 2000 UV53 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37075 - 2000 UC54 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37076 - 2000 UK54 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37077 - 2000 UK55 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37078 - 2000 UZ57 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37079 - 2000 UM58 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37080 - 2000 US58 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37081 - 2000 UW59 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37082 - 2000 UH60 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37083 - 2000 UK60 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37084 - 2000 UD61 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37085 - 2000 UO63 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37086 - 2000 UU63 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37087 - 2000 UN67 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37088 - 2000 UE70 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37089 - 2000 UQ71 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37090 - 2000 UB72 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37091 - 2000 UK72 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37092 - 2000 UG78 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37093 - 2000 UE86 31 d'octubre, 2000 LINEAR
37094 - 2000 UD87 31 d'octubre, 2000 LINEAR
37095 - 2000 UR89 31 d'octubre, 2000 LINEAR
37096 - 2000 UY89 31 d'octubre, 2000 LINEAR
37097 - 2000 UM90 24 d'octubre, 2000 LINEAR
37098 - 2000 UL94 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37099 - 2000 UM94 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37100 - 2000 UH96 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37101-37200
37101 - 2000 UO96 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37102 - 2000 UW98 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37103 - 2000 UJ99 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37104 - 2000 UP99 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37105 - 2000 UA101 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37106 - 2000 UC101 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37107 - 2000 UK101 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37108 - 2000 UG102 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37109 - 2000 UZ102 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37110 - 2000 UF103 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37111 - 2000 UP103 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37112 - 2000 UG104 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37113 - 2000 UK104 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37114 - 2000 UO104 25 d'octubre, 2000 LINEAR
37115 - 2000 UE105 29 d'octubre, 2000 LINEAR
37116 - 2000 UG110 29 d'octubre, 2000 LINEAR
37117 - 2000 VU2 1 de noviembre, 2000 W. K. Y. Yeung
37118 - 2000 VW4 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37119 - 2000 VQ6 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37120 - 2000 VS6 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37121 - 2000 VU7 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37122 - 2000 VQ10 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37123 - 2000 VW10 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37124 - 2000 VH11 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37125 - 2000 VP12 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37126 - 2000 VX15 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37127 - 2000 VU17 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37128 - 2000 VD22 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37129 - 2000 VZ22 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37130 - 2000 VS26 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37131 - 2000 VW29 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37132 - 2000 VB30 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37133 - 2000 VD30 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37134 - 2000 VA32 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37135 - 2000 VO32 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37136 - 2000 VA33 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37137 - 2000 VK33 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37138 - 2000 VT33 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37139 - 2000 VH38 1 de noviembre, 2000 W. K. Y. Yeung
37140 - 2000 VQ38 1 de noviembre, 2000 Spacewatch
37141 Povolný 2000 VZ38 2 de noviembre, 2000 P. Pravec
37142 - 2000 VK41 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37143 - 2000 VG44 2 de noviembre, 2000 LINEAR
37144 - 2000 VL44 2 de noviembre, 2000 LINEAR
37145 - 2000 VZ45 2 de noviembre, 2000 LINEAR
37146 - 2000 VD46 3 de noviembre, 2000 LINEAR
37147 - 2000 VF48 2 de noviembre, 2000 LINEAR
37148 - 2000 VF49 2 de noviembre, 2000 LINEAR
37149 - 2000 VX52 3 de noviembre, 2000 LINEAR
37150 - 2000 VJ53 3 de noviembre, 2000 LINEAR
37151 - 2000 VF55 3 de noviembre, 2000 LINEAR
37152 - 2000 VV56 3 de noviembre, 2000 LINEAR
37153 - 2000 VK57 3 de noviembre, 2000 LINEAR
37154 - 2000 VZ58 8 de noviembre, 2000 W. K. Y. Yeung
37155 - 2000 VD59 5 de noviembre, 2000 LINEAR
37156 - 2000 VB60 1 de noviembre, 2000 LINEAR
37157 - 2000 VD61 2 de noviembre, 2000 LINEAR
37158 - 2000 VV61 9 de noviembre, 2000 LINEAR
37159 - 2000 WX 17 de noviembre, 2000 W. K. Y. Yeung
37160 - 2000 WR5 19 de noviembre, 2000 LINEAR
37161 - 2000 WE9 20 de noviembre, 2000 NEAT
37162 - 2000 WV9 22 de noviembre, 2000 G. Hug
37163 Huachucaclub 2000 WD11 19 de noviembre, 2000 J. Medkeff, D. Healy
37164 - 2000 WT12 22 de noviembre, 2000 NEAT
37165 - 2000 WS13 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37166 - 2000 WB22 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37167 - 2000 WE22 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37168 - 2000 WL22 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37169 - 2000 WX22 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37170 - 2000 WY26 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37171 - 2000 WO28 23 de noviembre, 2000 NEAT
37172 - 2000 WQ32 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37173 - 2000 WW33 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37174 - 2000 WE37 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37175 - 2000 WJ40 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37176 - 2000 WB42 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37177 - 2000 WC43 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37178 - 2000 WD45 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37179 - 2000 WW45 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37180 - 2000 WE46 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37181 - 2000 WS49 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37182 - 2000 WW49 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37183 - 2000 WH50 26 de noviembre, 2000 LINEAR
37184 - 2000 WC53 27 de noviembre, 2000 Spacewatch
37185 - 2000 WJ58 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37186 - 2000 WC60 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37187 - 2000 WP60 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37188 - 2000 WE61 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37189 - 2000 WJ62 23 de noviembre, 2000 NEAT
37190 - 2000 WC63 28 de noviembre, 2000 C. W. Juels
37191 - 2000 WP69 19 de noviembre, 2000 LINEAR
37192 - 2000 WL70 19 de noviembre, 2000 LINEAR
37193 - 2000 WF73 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37194 - 2000 WG73 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37195 - 2000 WD75 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37196 - 2000 WR76 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37197 - 2000 WR77 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37198 - 2000 WH79 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37199 - 2000 WV92 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37200 - 2000 WC93 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37201-37300
37201 - 2000 WS94 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37202 - 2000 WK95 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37203 - 2000 WS98 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37204 - 2000 WE100 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37205 - 2000 WD102 26 de noviembre, 2000 LINEAR
37206 - 2000 WQ102 26 de noviembre, 2000 LINEAR
37207 - 2000 WM103 26 de noviembre, 2000 LINEAR
37208 - 2000 WK104 27 de noviembre, 2000 LINEAR
37209 - 2000 WA108 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37210 - 2000 WW113 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37211 - 2000 WK119 20 de noviembre, 2000 LINEAR
37212 - 2000 WO126 16 de noviembre, 2000 Spacewatch
37213 - 2000 WD127 17 de noviembre, 2000 Spacewatch
37214 - 2000 WG130 19 de noviembre, 2000 Spacewatch
37215 - 2000 WU131 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37216 - 2000 WZ132 19 de noviembre, 2000 LINEAR
37217 - 2000 WV135 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37218 - 2000 WE137 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37219 - 2000 WN137 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37220 - 2000 WX138 21 de noviembre, 2000 LINEAR
37221 - 2000 WA142 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37222 - 2000 WB142 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37223 - 2000 WD142 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37224 - 2000 WH142 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37225 - 2000 WN142 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37226 - 2000 WQ142 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37227 - 2000 WW142 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37228 - 2000 WE146 23 de noviembre, 2000 NEAT
37229 - 2000 WJ146 23 de noviembre, 2000 NEAT
37230 - 2000 WA147 28 de noviembre, 2000 NEAT
37231 - 2000 WW148 29 de noviembre, 2000 NEAT
37232 - 2000 WS154 30 de noviembre, 2000 LINEAR
37233 - 2000 WV154 30 de noviembre, 2000 LINEAR
37234 - 2000 WY154 30 de noviembre, 2000 LINEAR
37235 - 2000 WP155 30 de noviembre, 2000 LINEAR
37236 - 2000 WX161 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37237 - 2000 WZ161 20 de noviembre, 2000 LONEOS
37238 - 2000 WY167 24 de noviembre, 2000 LONEOS
37239 - 2000 WB168 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37240 - 2000 WP171 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37241 - 2000 WS171 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37242 - 2000 WE172 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37243 - 2000 WM174 26 de noviembre, 2000 LINEAR
37244 - 2000 WF175 26 de noviembre, 2000 LINEAR
37245 - 2000 WL179 26 de noviembre, 2000 LINEAR
37246 - 2000 WH180 27 de noviembre, 2000 LINEAR
37247 - 2000 WM181 30 de noviembre, 2000 LONEOS
37248 - 2000 WB182 25 de noviembre, 2000 LINEAR
37249 - 2000 WZ182 17 de noviembre, 2000 LINEAR
37250 - 2000 WX183 30 de noviembre, 2000 LONEOS
37251 - 2000 WX184 29 de noviembre, 2000 Spacewatch
37252 - 2000 WR186 27 de noviembre, 2000 LINEAR
37253 - 2000 WN188 18 de noviembre, 2000 LONEOS
37254 - 2000 WO188 18 de noviembre, 2000 LONEOS
37255 - 2000 WX189 18 de noviembre, 2000 LONEOS
37256 - 2000 WX191 19 de noviembre, 2000 LONEOS
37257 - 2000 XM2 1 d'aviento, 2000 LINEAR
37258 - 2000 XT3 1 d'aviento, 2000 LINEAR
37259 - 2000 XF4 1 d'aviento, 2000 LINEAR
37260 - 2000 XR4 1 d'aviento, 2000 LINEAR
37261 - 2000 XC5 1 d'aviento, 2000 LINEAR
37262 - 2000 XC9 1 d'aviento, 2000 LINEAR
37263 - 2000 XP12 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37264 - 2000 XS16 1 d'aviento, 2000 LINEAR
37265 - 2000 XT17 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37266 - 2000 XG18 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37267 - 2000 XJ23 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37268 - 2000 XB24 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37269 - 2000 XO24 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37270 - 2000 XP32 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37271 - 2000 XR34 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37272 - 2000 XR39 4 d'aviento, 2000 LINEAR
37273 - 2000 XP40 5 d'aviento, 2000 LINEAR
37274 - 2000 XO42 5 d'aviento, 2000 LINEAR
37275 - 2000 XF43 5 d'aviento, 2000 LINEAR
37276 - 2000 XL43 5 d'aviento, 2000 LINEAR
37277 - 2000 YJ 16 d'aviento, 2000 LINEAR
37278 - 2000 YE7 20 d'aviento, 2000 LINEAR
37279 Hukvaldy 2000 YK12 22 d'aviento, 2000 P. Pravec, P. Kušnirák
37280 - 2000 YT19 28 d'aviento, 2000 J. V. McClusky
37281 - 2000 YA61 30 d'aviento, 2000 LINEAR
37282 - 2000 YJ67 28 d'aviento, 2000 LINEAR
37283 - 2000 YA71 30 d'aviento, 2000 LINEAR
37284 - 2000 YG76 30 d'aviento, 2000 LINEAR
37285 - 2000 YJ78 30 d'aviento, 2000 LINEAR
37286 - 2000 YL101 28 d'aviento, 2000 LINEAR
37287 - 2000 YM101 28 d'aviento, 2000 LINEAR
37288 - 2000 YU121 22 d'aviento, 2000 NEAT
37289 - 2000 YK124 29 d'aviento, 2000 LONEOS
37290 - 2000 YX135 22 d'aviento, 2000 NEAT
37291 - 2001 AP26 5 de chinero, 2001 LINEAR
37292 - 2001 AN34 4 de chinero, 2001 LINEAR
37293 - 2001 AF43 4 de chinero, 2001 LONEOS
37294 - 2001 BT44 19 de chinero, 2001 LINEAR
37295 - 2001 BB46 21 de chinero, 2001 LINEAR
37296 - 2001 BX54 19 de chinero, 2001 LINEAR
37297 - 2001 BQ77 26 de chinero, 2001 NEAT
37298 - 2001 BU80 19 de chinero, 2001 LINEAR
37299 - 2001 CN21 1 de febrero, 2001 LONEOS
37300 - 2001 CW32 13 de febrero, 2001 LINEAR
37301-37400
37301 - 2001 CA39 13 de febrero, 2001 LINEAR
37302 - 2001 EG11 2 de marzo, 2001 NEAT
37303 - 2001 EF23 15 de marzo, 2001 Spacewatch
37304 - 2001 EW23 15 de marzo, 2001 NEAT
37305 - 2001 HF55 24 d'abril, 2001 LINEAR
37306 - 2001 KW46 22 de mayo, 2001 LINEAR
37307 - 2001 LG16 13 de chunio, 2001 NEAT
37308 - 2001 OP16 21 de chulio, 2001 NEAT
37309 - 2001 OX62 20 de chulio, 2001 LONEOS
37310 - 2001 OE107 29 de chulio, 2001 LINEAR
37311 - 2001 PH28 14 d'agosto, 2001 NEAT
37312 - 2001 PJ62 13 d'agosto, 2001 NEAT
37313 - 2001 QC 16 d'agosto, 2001 M. Tombelli, A. Boattini
37314 - 2001 QP 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37315 - 2001 QQ16 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37316 - 2001 QS28 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37317 - 2001 QT31 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37318 - 2001 QZ31 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37319 - 2001 QL37 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37320 - 2001 QF51 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37321 - 2001 QX69 17 d'agosto, 2001 LINEAR
37322 - 2001 QM76 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37323 - 2001 QY76 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37324 - 2001 QN77 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37325 - 2001 QG78 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37326 - 2001 QA79 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37327 - 2001 QG79 16 d'agosto, 2001 LINEAR
37328 - 2001 QN99 22 d'agosto, 2001 LINEAR
37329 - 2001 QW108 23 d'agosto, 2001 NEAT
37330 - 2001 QN136 22 d'agosto, 2001 LINEAR
37331 - 2001 QY138 22 d'agosto, 2001 LINEAR
37332 - 2001 QJ140 22 d'agosto, 2001 LINEAR
37333 - 2001 QU178 27 d'agosto, 2001 NEAT
37334 - 2001 QW197 22 d'agosto, 2001 LINEAR
37335 - 2001 QX268 20 d'agosto, 2001 LINEAR
37336 - 2001 RM 6 de setiembre, 2001 LINEAR
37337 - 2001 RH72 10 de setiembre, 2001 LINEAR
37338 - 2001 RF93 11 de setiembre, 2001 LONEOS
37339 - 2001 RQ94 11 de setiembre, 2001 LONEOS
37340 - 2001 RY120 12 de setiembre, 2001 LINEAR
37341 - 2001 SO16 16 de setiembre, 2001 LINEAR
37342 - 2001 SA22 16 de setiembre, 2001 LINEAR
37343 - 2001 SG27 16 de setiembre, 2001 LINEAR
37344 - 2001 SS54 16 de setiembre, 2001 LINEAR
37345 - 2001 SV153 17 de setiembre, 2001 LINEAR
37346 - 2001 SU154 17 de setiembre, 2001 LINEAR
37347 - 2001 SB287 22 de setiembre, 2001 NEAT
37348 - 2001 SH289 27 de setiembre, 2001 NEAT
37349 - 2001 SV291 17 de setiembre, 2001 LONEOS
37350 - 2001 TU19 9 d'octubre, 2001 LINEAR
37351 - 2001 TE36 14 d'octubre, 2001 LINEAR
37352 - 2001 TW64 13 d'octubre, 2001 LINEAR
37353 - 2001 TG66 13 d'octubre, 2001 LINEAR
37354 - 2001 TN107 13 d'octubre, 2001 LINEAR
37355 - 2001 TQ116 14 d'octubre, 2001 LINEAR
37356 - 2001 TY187 14 d'octubre, 2001 LINEAR
37357 - 2001 TD196 12 d'octubre, 2001 NEAT
37358 - 2001 UM10 18 d'octubre, 2001 W. K. Y. Yeung
37359 - 2001 UM17 25 d'octubre, 2001 W. K. Y. Yeung
37360 - 2001 UZ24 18 d'octubre, 2001 LINEAR
37361 - 2001 UW46 17 d'octubre, 2001 LINEAR
37362 - 2001 UM65 18 d'octubre, 2001 LINEAR
37363 - 2001 UU94 19 d'octubre, 2001 NEAT
37364 - 2001 UW118 22 d'octubre, 2001 LINEAR
37365 - 2001 UG153 23 d'octubre, 2001 LINEAR
37366 - 2001 UZ157 23 d'octubre, 2001 LINEAR
37367 - 2001 VC 6 de noviembre, 2001 NEAT
37368 - 2001 VR 7 de noviembre, 2001 LINEAR
37369 - 2001 VV 6 de noviembre, 2001 LINEAR
37370 - 2001 VM9 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37371 - 2001 VR27 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37372 - 2001 VF33 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37373 - 2001 VM34 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37374 - 2001 VA37 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37375 - 2001 VY39 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37376 - 2001 VD42 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37377 - 2001 VP46 9 de noviembre, 2001 LINEAR
37378 - 2001 VU76 12 de noviembre, 2001 LINEAR
37379 - 2001 VP92 15 de noviembre, 2001 LINEAR
37380 - 2001 VF94 15 de noviembre, 2001 LINEAR
37381 - 2001 VZ119 12 de noviembre, 2001 LINEAR
37382 - 2001 VR120 12 de noviembre, 2001 LINEAR
37383 - 2001 VM122 13 de noviembre, 2001 NEAT
37384 - 2001 WU1 18 de noviembre, 2001 LINEAR
37385 - 2001 WP27 17 de noviembre, 2001 LINEAR
37386 - 2001 WG29 17 de noviembre, 2001 LINEAR
37387 - 2001 WT29 17 de noviembre, 2001 LINEAR
37388 - 2001 WJ36 17 de noviembre, 2001 LINEAR
37389 - 2001 WR38 17 de noviembre, 2001 LINEAR
37390 - 2001 WL49 30 de noviembre, 2001 J. V. McClusky
37391 Ebre 2001 XB 1 d'aviento, 2001 J. Nomen
37392 Yukiniall 2001 XP16 10 d'aviento, 2001 T. Pauwels, H. M. J. Boffin
37393 - 2001 XF24 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37394 - 2001 XK24 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37395 - 2001 XJ30 11 d'aviento, 2001 LINEAR
37396 - 2001 XM42 9 d'aviento, 2001 LINEAR
37397 - 2001 XP47 9 d'aviento, 2001 LINEAR
37398 - 2001 XY49 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37399 - 2001 XO61 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37400 - 2001 XG67 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37401-37500
37401 - 2001 XK74 11 d'aviento, 2001 LINEAR
37402 - 2001 XB98 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37403 - 2001 XV98 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37404 - 2001 XF99 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37405 - 2001 XT100 10 d'aviento, 2001 LINEAR
37406 - 2001 XG103 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37407 - 2001 XT113 11 d'aviento, 2001 LINEAR
37408 - 2001 XY114 13 d'aviento, 2001 LINEAR
37409 - 2001 XW115 13 d'aviento, 2001 LINEAR
37410 - 2001 XQ118 13 d'aviento, 2001 LINEAR
37411 - 2001 XH152 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37412 - 2001 XG183 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37413 - 2001 XB184 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37414 - 2001 XN191 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37415 - 2001 XQ196 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37416 - 2001 XR196 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37417 - 2001 XB197 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37418 - 2001 XD199 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37419 - 2001 XT199 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37420 - 2001 XT215 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37421 - 2001 XC217 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37422 - 2001 XF241 13 d'aviento, 2001 LINEAR
37423 - 2001 XV251 14 d'aviento, 2001 LINEAR
37424 - 2001 YA3 19 d'aviento, 2001 C. W. Juels
37425 - 2001 YM3 19 d'aviento, 2001 C. W. Juels
37426 - 2001 YU69 18 d'aviento, 2001 LINEAR
37427 - 2001 YJ82 18 d'aviento, 2001 LINEAR
37428 - 2001 YX91 17 d'aviento, 2001 NEAT
37429 - 2001 YE105 17 d'aviento, 2001 LINEAR
37430 - 2001 YN119 19 d'aviento, 2001 LINEAR
37431 - 2002 AT7 4 de chinero, 2002 NEAT
37432 Piszkéstető 2002 AE11 11 de chinero, 2002 K. Sárneczky, Z. Heiner
37433 - 2002 AA19 8 de chinero, 2002 NEAT
37434 - 2002 AQ25 8 de chinero, 2002 NEAT
37435 - 2111 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37436 - 2201 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37437 - 2576 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37438 - 2599 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37439 - 2610 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37440 - 2612 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37441 - 2700 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37442 - 2722 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37443 - 2788 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37444 - 2793 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37445 - 3056 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37446 - 4067 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37447 - 4162 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37448 - 4218 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37449 - 4235 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37450 - 4257 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37451 - 4280 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37452 Spirit 4282 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37453 - 4311 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37454 - 4636 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37455 - 4727 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37456 - 4790 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37457 - 4793 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37458 - 5008 P-L 22 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37459 - 6037 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37460 - 6102 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37461 - 6112 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37462 - 6293 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37463 - 6338 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37464 - 6352 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37465 - 6618 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37466 - 6727 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37467 - 6753 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37468 - 6782 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37469 - 6833 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37470 - 6834 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37471 - 7082 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37472 - 7613 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37473 - 9066 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37474 - 9618 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37475 - 1038 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37476 - 1107 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37477 - 1110 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37478 - 1120 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37479 - 1130 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37480 - 1149 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37481 - 1209 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37482 - 2114 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37483 - 2125 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37484 - 2174 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37485 - 2211 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37486 - 2282 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37487 - 3150 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37488 - 3203 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37489 - 4396 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37490 - 1082 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37491 - 1112 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37492 - 1115 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37493 - 1171 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37494 - 1174 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37495 - 1226 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37496 - 1287 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37497 - 1330 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37498 - 1507 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37499 - 2033 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37500 - 2118 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37501-37600
37501 - 2130 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37502 - 2257 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37503 - 2288 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37504 - 3052 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37505 - 3062 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37506 - 3107 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37507 - 3141 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37508 - 3190 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37509 - 3192 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37510 - 3235 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37511 - 3303 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37512 - 4197 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37513 - 5068 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37514 - 1118 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37515 - 2008 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37516 - 2027 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37517 - 2134 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37518 - 2410 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37519 Amphios 3040 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37520 - 3193 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37521 - 3280 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37522 - 3367 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37523 - 4076 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37524 - 4375 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37525 - 5127 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37526 - 5721 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
37527 - 1971 UJ1 26 d'octubre, 1971 L. Kohoutek
37528 - 1975 SX 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
37529 - 1977 EL8 12 de marzo, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
37530 - 1977 RP7 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
37531 - 1978 VF7 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
37532 - 1978 VL8 6 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
37533 - 1979 MX8 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
37534 - 1980 FL4 16 de marzo, 1980 C.-I. Lagerkvist
37535 - 1981 DP 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
37536 - 1981 EM2 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37537 - 1981 EP2 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37538 - 1981 EK3 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37539 - 1981 EY4 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37540 - 1981 ES7 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
37541 - 1981 EW7 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
37542 - 1981 EJ8 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
37543 - 1981 ER8 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
37544 - 1981 EY16 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
37545 - 1981 EA18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37546 - 1981 ET20 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37547 - 1981 EH22 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37548 - 1981 EO30 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37549 - 1981 ET30 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37550 - 1981 EE31 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37551 - 1981 EY34 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37552 - 1981 EU39 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37553 - 1981 EN43 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
37554 - 1981 ET44 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
37555 - 1981 EG47 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
37556 Svyaztie 1982 QP3 28 d'agosto, 1982 N. S. Chernykh, B. G. Marsden
37557 - 1984 JR 9 de mayo, 1984 J. Gibson
37558 - 1984 SG6 22 de setiembre, 1984 H. Debehogne
37559 - 1985 UR 20 d'octubre, 1985 A. Mrkos
37560 - 1986 QK3 29 d'agosto, 1986 H. Debehogne
37561 - 1988 CR 13 de febrero, 1988 E. W. Elst
37562 - 1988 MA 16 de chunio, 1988 E. F. Helin
37563 - 1988 SG2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
37564 - 1988 TR3 13 d'octubre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
37565 - 1988 VL3 3 de noviembre, 1988 T. Fujii, K. Watanabe
37566 - 1989 GY1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
37567 - 1989 SC3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
37568 - 1989 TP 4 d'octubre, 1989 E. F. Helin
37569 - 1989 UG 23 d'octubre, 1989 Y. Oshima
37570 - 1989 UD1 25 d'octubre, 1989 Y. Oshima
37571 - 1989 UE1 25 d'octubre, 1989 Y. Oshima
37572 - 1989 UC5 30 d'octubre, 1989 S. J. Bus
37573 Enricocaruso 1989 UB7 23 d'octubre, 1989 F. Börngen
37574 - 1990 QE6 25 d'agosto, 1990 H. E. Holt
37575 - 1990 QD7 20 d'agosto, 1990 E. W. Elst
37576 - 1990 QW9 24 d'agosto, 1990 H. E. Holt
37577 - 1990 RG 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
37578 - 1990 RY2 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
37579 - 1990 SO7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
37580 - 1990 SH8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
37581 - 1990 SU15 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
37582 Faraday 1990 TT3 12 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
37583 - 1990 TH8 13 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
37584 Schleiden 1990 TC9 10 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
37585 - 1990 VQ8 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
37586 - 1991 BP2 23 de chinero, 1991 M. Matsuyama, K. Watanabe
37587 - 1991 CK3 14 de febrero, 1991 E. F. Helin
37588 Lynnecox 1991 GA2 15 d'abril, 1991 C. S. Shoemaker
37589 - 1991 NN9 9 de chulio, 1991 E. F. Helin, K. J. Lawrence
37590 - 1991 RA14 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
37591 - 1991 TD4 10 d'octubre, 1991 K. J. Lawrence
37592 - 1991 TG7 3 d'octubre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
37593 - 1991 UJ 18 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
37594 - 1991 UJ1 29 d'octubre, 1991 Spacewatch
37595 - 1991 UZ1 29 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
37596 - 1991 VV6 9 de noviembre, 1991 E. W. Elst
37597 - 1992 EH10 2 de marzo, 1992 UESAC
37598 - 1992 EL17 2 de marzo, 1992 UESAC
37599 - 1992 EH18 3 de marzo, 1992 UESAC
37600 - 1992 EO20 2 de marzo, 1992 UESAC
37601-37700
37601 Vicjen 1992 GC1 3 d'abril, 1992 C. S. Shoemaker
37602 - 1992 HD1 24 d'abril, 1992 Spacewatch
37603 - 1992 HG1 24 d'abril, 1992 Spacewatch
37604 - 1992 OQ1 26 de chulio, 1992 E. W. Elst
37605 - 1992 PN2 2 d'agosto, 1992 H. E. Holt
37606 - 1992 RX4 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
37607 - 1992 RO7 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
37608 Löns 1992 SY16 24 de setiembre, 1992 F. Börngen, L. D. Schmadel
37609 - 1992 WS4 25 de noviembre, 1992 C. S. Shoemaker
37610 - 1993 FP7 17 de marzo, 1993 UESAC
37611 - 1993 FR29 21 de marzo, 1993 UESAC
37612 - 1993 FJ37 19 de marzo, 1993 UESAC
37613 - 1993 FE40 19 de marzo, 1993 UESAC
37614 - 1993 FT47 19 de marzo, 1993 UESAC
37615 - 1993 FX50 19 de marzo, 1993 UESAC
37616 - 1993 FK82 19 de marzo, 1993 UESAC
37617 - 1993 NN1 12 de chulio, 1993 E. W. Elst
37618 - 1993 OD3 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
37619 - 1993 OJ6 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
37620 - 1993 QA3 16 d'agosto, 1993 E. W. Elst
37621 - 1993 QT4 18 d'agosto, 1993 E. W. Elst
37622 - 1993 QO8 20 d'agosto, 1993 E. W. Elst
37623 - 1993 RN4 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
37624 - 1993 RT8 14 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
37625 - 1993 SR1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
37626 - 1993 SG2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
37627 - 1993 TD 11 d'octubre, 1993 V. S. Casulli
37628 - 1993 TK17 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37629 - 1993 TX19 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37630 - 1993 TM20 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37631 - 1993 TT27 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37632 - 1993 TT37 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37633 - 1993 TG39 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37634 - 1993 UZ 19 d'octubre, 1993 E. F. Helin
37635 - 1993 UJ1 20 d'octubre, 1993 E. F. Helin
37636 - 1993 UQ4 20 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37637 - 1993 UZ5 20 d'octubre, 1993 E. W. Elst
37638 - 1993 VB 6 de noviembre, 1993 R. H. McNaught
37639 - 1993 VR1 11 de noviembre, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
37640 - 1993 WF 20 de noviembre, 1993 V. S. Casulli
37641 - 1994 AO3 15 de chinero, 1994 T. Kobayashi
37642 - 1994 AA6 6 de chinero, 1994 Spacewatch
37643 - 1994 AX6 7 de chinero, 1994 Spacewatch
37644 - 1994 BN3 16 de chinero, 1994 E. W. Elst, C. Pollas
37645 - 1994 CM13 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
37646 - 1994 CS13 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
37647 - 1994 ES3 15 de marzo, 1994 T. Kobayashi
37648 - 1994 EV6 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
37649 - 1994 FC 19 de marzo, 1994 R. H. McNaught
37650 - 1994 FP 21 de marzo, 1994 R. H. McNaught
37651 - 1994 GX 3 d'abril, 1994 G. J. Garradd
37652 - 1994 JS1 4 de mayo, 1994 C. W. Hergenrother, T. B. Spahr
37653 - 1994 JJ4 3 de mayo, 1994 Spacewatch
37654 - 1994 JQ6 4 de mayo, 1994 Spacewatch
37655 Illapa 1994 PM 1 d'agosto, 1994 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
37656 - 1994 PP6 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37657 - 1994 PX14 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37658 - 1994 PK18 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37659 - 1994 PM20 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37660 - 1994 PG22 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37661 - 1994 PJ26 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37662 - 1994 PT26 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37663 - 1994 PT32 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37664 - 1994 PF39 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
37665 - 1994 RH17 3 de setiembre, 1994 E. W. Elst
37666 - 1994 SV7 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
37667 - 1994 SZ7 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
37668 - 1994 SX9 28 de setiembre, 1994 Spacewatch
37669 - 1994 TH1 2 d'octubre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
37670 - 1994 TW12 10 d'octubre, 1994 Spacewatch
37671 - 1994 UY11 31 d'octubre, 1994 PCAS
37672 - 1994 VC 1 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
37673 - 1994 WR5 28 de noviembre, 1994 Spacewatch
37674 - 1994 XH3 2 d'aviento, 1994 Spacewatch
37675 - 1995 AJ1 6 de chinero, 1995 M. Hirasawa, S. Suzuki
37676 - 1995 BV11 29 de chinero, 1995 Spacewatch
37677 - 1995 CA1 3 de febrero, 1995 T. Kobayashi
37678 McClure 1995 CR1 3 de febrero, 1995 D. J. Asher
37679 - 1995 DH5 22 de febrero, 1995 Spacewatch
37680 - 1995 FD2 23 de marzo, 1995 Spacewatch
37681 - 1995 FB7 23 de marzo, 1995 Spacewatch
37682 - 1995 GZ6 4 d'abril, 1995 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37683 - 1995 KK 19 de mayo, 1995 V. S. Casulli
37684 - 1995 NE 1 de chulio, 1995 Spacewatch
37685 - 1995 OU2 22 de chulio, 1995 Spacewatch
37686 - 1995 OR3 22 de chulio, 1995 Spacewatch
37687 - 1995 QB10 30 d'agosto, 1995 R. Weber
37688 - 1995 ST17 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
37689 - 1995 SH70 27 de setiembre, 1995 Spacewatch
37690 - 1995 UV16 17 d'octubre, 1995 Spacewatch
37691 - 1995 UN74 21 d'octubre, 1995 Spacewatch
37692 Loribragg 1995 VX 12 de noviembre, 1995 AMOS
37693 - 1995 VQ1 15 de noviembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
37694 - 1995 WC6 26 de noviembre, 1995 Kleť
37695 - 1995 WT10 16 de noviembre, 1995 Spacewatch
37696 - 1995 WE27 18 de noviembre, 1995 Spacewatch
37697 - 1995 YW4 16 d'aviento, 1995 Spacewatch
37698 - 1995 YL8 18 d'aviento, 1995 Spacewatch
37699 - 1996 AH1 13 de chinero, 1996 Kleť
37700 - 1996 AL3 10 de chinero, 1996 AMOS
37701-37800
37701 - 1996 AR8 13 de chinero, 1996 Spacewatch
37702 - 1996 BB9 20 de chinero, 1996 Spacewatch
37703 - 1996 CD1 11 de febrero, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37704 - 1996 EK9 12 de marzo, 1996 Spacewatch
37705 - 1996 GD20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
37706 - 1996 RN 8 de setiembre, 1996 V. Giuliani, P. Chiavenna
37707 - 1996 RK3 15 de setiembre, 1996 P. G. Comba
37708 - 1996 RX3 13 de setiembre, 1996 NEAT
37709 - 1996 RL4 12 de setiembre, 1996 NEAT
37710 - 1996 RD12 8 de setiembre, 1996 Spacewatch
37711 - 1996 RP12 8 de setiembre, 1996 Spacewatch
37712 - 1996 RD14 8 de setiembre, 1996 Spacewatch
37713 - 1996 RY22 13 de setiembre, 1996 Spacewatch
37714 - 1996 RK29 11 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
37715 - 1996 RN31 13 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
37716 - 1996 RP32 15 de setiembre, 1996 Uppsala-DLR Trojan Survey
37717 - 1996 RQ33 11 de setiembre, 1996 C.-I. Lagerkvist
37718 - 1996 SR4 20 de setiembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37719 - 1996 SG6 18 de setiembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37720 - 1996 SH7 23 de setiembre, 1996 T. Okuni
37721 - 1996 TX8 10 d'octubre, 1996 T. B. Spahr
37722 - 1996 TC13 12 d'octubre, 1996 Farra d'Isonzo
37723 - 1996 TX28 7 d'octubre, 1996 Spacewatch
37724 - 1996 TP30 7 d'octubre, 1996 Spacewatch
37725 - 1996 TA35 11 d'octubre, 1996 Spacewatch
37726 - 1996 TK36 12 d'octubre, 1996 Spacewatch
37727 - 1996 TE39 8 d'octubre, 1996 E. W. Elst
37728 - 1996 TG39 8 d'octubre, 1996 E. W. Elst
37729 - 1996 TK54 14 d'octubre, 1996 T. Seki
37730 - 1996 TA55 10 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37731 - 1996 TY64 5 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37732 - 1996 TY68 10 d'octubre, 1996 C.-I. Lagerkvist
37733 - 1996 UD1 16 d'octubre, 1996 S. P. Laurie
37734 - 1996 UR3 30 d'octubre, 1996 A. Testa, V. Giuliani
37735 - 1996 VL 1 de noviembre, 1996 V. S. Casulli
37736 - 1996 VU6 15 de noviembre, 1996 Kleť
37737 - 1996 VS13 5 de noviembre, 1996 Spacewatch
37738 - 1996 VM14 5 de noviembre, 1996 Spacewatch
37739 - 1996 VC15 5 de noviembre, 1996 Spacewatch
37740 - 1996 VU29 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
37741 - 1996 WR1 30 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
37742 - 1996 WB2 30 de noviembre, 1996 L. Lai
37743 - 1996 XQ 1 d'aviento, 1996 N. Sato
37744 - 1996 XU14 8 d'aviento, 1996 C. W. Hergenrother
37745 - 1996 XD22 8 d'aviento, 1996 Spacewatch
37746 - 1996 XD32 14 d'aviento, 1996 N. Sato
37747 - 1996 YS 20 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
37748 - 1997 AF2 3 de chinero, 1997 T. Kobayashi
37749 - 1997 AG18 12 de chinero, 1997 Osservatorio San Vittore
37750 - 1997 BZ 19 de chinero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37751 - 1997 CH1 1 de febrero, 1997 T. Kobayashi
37752 - 1997 CR12 3 de febrero, 1997 Spacewatch
37753 - 1997 CO13 7 de febrero, 1997 Kleť
37754 - 1997 CX15 6 de febrero, 1997 Spacewatch
37755 - 1997 EA 1 de marzo, 1997 T. Kobayashi
37756 - 1997 EH11 3 de marzo, 1997 Farra d'Isonzo
37757 - 1997 EG26 4 de marzo, 1997 Spacewatch
37758 - 1997 EB36 4 de marzo, 1997 LINEAR
37759 - 1997 EL36 4 de marzo, 1997 LINEAR
37760 - 1997 EG41 10 de marzo, 1997 LINEAR
37761 - 1997 EN51 5 de marzo, 1997 E. W. Elst
37762 - 1997 GU1 2 d'abril, 1997 Spacewatch
37763 - 1997 GB3 7 d'abril, 1997 Spacewatch
37764 - 1997 GT3 2 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
37765 - 1997 GF11 3 d'abril, 1997 LINEAR
37766 - 1997 GM11 3 d'abril, 1997 LINEAR
37767 - 1997 GP16 3 d'abril, 1997 LINEAR
37768 - 1997 GV16 3 d'abril, 1997 LINEAR
37769 - 1997 GJ18 3 d'abril, 1997 LINEAR
37770 - 1997 GQ21 6 d'abril, 1997 LINEAR
37771 - 1997 GQ22 6 d'abril, 1997 LINEAR
37772 - 1997 GF23 6 d'abril, 1997 LINEAR
37773 - 1997 GY24 7 d'abril, 1997 M. T. Chamberlin
37774 - 1997 GC25 7 d'abril, 1997 Spacewatch
37775 - 1997 GY26 7 d'abril, 1997 Spacewatch
37776 - 1997 GW28 8 d'abril, 1997 Spacewatch
37777 - 1997 GE32 12 d'abril, 1997 A. López, R. Pacheco
37778 - 1997 HE2 29 d'abril, 1997 Spacewatch
37779 - 1997 HE10 30 d'abril, 1997 LINEAR
37780 - 1997 HO11 30 d'abril, 1997 LINEAR
37781 - 1997 HB13 30 d'abril, 1997 LINEAR
37782 - 1997 JP11 3 de mayo, 1997 E. W. Elst
37783 - 1997 MP2 28 de chunio, 1997 LINEAR
37784 - 1997 SY2 23 de setiembre, 1997 Farra d'Isonzo
37785 - 1997 SL15 27 de setiembre, 1997 ODAS
37786 - 1997 SS17 30 de setiembre, 1997 Y. Ikari
37787 - 1997 SX24 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
37788 Suchan 1997 SK34 25 de setiembre, 1997 Ondřejov
37789 - 1997 UL16 23 d'octubre, 1997 Spacewatch
37790 - 1997 UX26 27 d'octubre, 1997 Uppsala-DLR Trojan Survey
37791 - 1997 VB4 7 de noviembre, 1997 P. G. Comba
37792 - 1997 VQ7 2 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37793 - 1997 WE 18 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
37794 - 1997 WP7 19 de noviembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
37795 - 1997 WC8 24 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
37796 - 1997 WK13 24 de noviembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
37797 - 1997 WU15 23 de noviembre, 1997 Spacewatch
37798 - 1997 WU24 28 de noviembre, 1997 Spacewatch
37799 - 1997 WC31 29 de noviembre, 1997 LINEAR
37800 - 1997 WW36 29 de noviembre, 1997 LINEAR
37801-37900
37801 - 1997 WO47 19 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37802 - 1997 XD11 3 d'aviento, 1997 Spacewatch
37803 - 1997 YY 20 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
37804 - 1997 YE4 23 d'aviento, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37805 - 1997 YM10 28 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
37806 - 1997 YQ11 30 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
37807 - 1997 YZ12 27 d'aviento, 1997 Spacewatch
37808 - 1997 YL14 31 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
37809 - 1997 YU15 29 d'aviento, 1997 Spacewatch
37810 - 1997 YP17 31 d'aviento, 1997 Spacewatch
37811 - 1998 AR4 6 de chinero, 1998 Spacewatch
37812 - 1998 AB6 8 de chinero, 1998 ODAS
37813 - 1998 AM6 4 de chinero, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37814 - 1998 AT6 4 de chinero, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37815 - 1998 BK1 19 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37816 - 1998 BT2 19 de chinero, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
37817 - 1998 BV2 19 de chinero, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
37818 - 1998 BC5 18 de chinero, 1998 ODAS
37819 - 1998 BE5 20 de chinero, 1998 F. B. Zoltowski
37820 - 1998 BL8 25 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37821 - 1998 BM8 25 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37822 - 1998 BQ8 25 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37823 - 1998 BS8 25 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37824 - 1998 BU14 25 de chinero, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
37825 - 1998 BM17 22 de chinero, 1998 Spacewatch
37826 - 1998 BS24 28 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37827 - 1998 BR32 29 de chinero, 1998 ODAS
37828 - 1998 BK33 31 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37829 - 1998 BQ33 31 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37830 - 1998 BX33 31 de chinero, 1998 T. Kobayashi
37831 - 1998 BH36 27 de chinero, 1998 E. W. Elst
37832 - 1998 BA38 29 de chinero, 1998 Spacewatch
37833 - 1998 BL39 29 de chinero, 1998 Spacewatch
37834 - 1998 BG41 25 de chinero, 1998 NEAT
37835 - 1998 BC44 25 de chinero, 1998 U. Munari, M. Tombelli
37836 - 1998 BD44 25 de chinero, 1998 U. Munari, M. Tombelli
37837 - 1998 CA2 9 de febrero, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37838 - 1998 DF 17 de febrero, 1998 P. Antonini
37839 - 1998 DX1 19 de febrero, 1998 Farra d'Isonzo
37840 - 1998 DA3 20 de febrero, 1998 Osservatorio San Vittore
37841 - 1998 DQ4 22 de febrero, 1998 NEAT
37842 - 1998 DT4 22 de febrero, 1998 NEAT
37843 - 1998 DA6 22 de febrero, 1998 NEAT
37844 - 1998 DD6 22 de febrero, 1998 NEAT
37845 - 1998 DF6 22 de febrero, 1998 NEAT
37846 - 1998 DV6 17 de febrero, 1998 Spacewatch
37847 - 1998 DH9 22 de febrero, 1998 NEAT
37848 - 1998 DB14 27 de febrero, 1998 ODAS
37849 - 1998 DP16 22 de febrero, 1998 Spacewatch
37850 - 1998 DX21 22 de febrero, 1998 Spacewatch
37851 - 1998 DH26 24 de febrero, 1998 Spacewatch
37852 - 1998 DG32 22 de febrero, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
37853 - 1998 DB35 27 de febrero, 1998 E. W. Elst
37854 - 1998 EY11 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
37855 - 1998 EE12 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
37856 - 1998 EV12 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
37857 - 1998 EV14 5 de marzo, 1998 J. Broughton
37858 - 1998 EX15 3 de marzo, 1998 LINEAR
37859 Bobkoff 1998 FE3 23 de marzo, 1998 P. Pravec
37860 - 1998 FP4 23 de marzo, 1998 Spacewatch
37861 - 1998 FA5 23 de marzo, 1998 P. G. Comba
37862 - 1998 FR5 24 de marzo, 1998 P. G. Comba
37863 - 1998 FB7 20 de marzo, 1998 Spacewatch
37864 - 1998 FJ10 24 de marzo, 1998 ODAS
37865 - 1998 FS15 28 de marzo, 1998 ODAS
37866 - 1998 FU15 28 de marzo, 1998 ODAS
37867 - 1998 FO16 20 de marzo, 1998 LINEAR
37868 - 1998 FH18 20 de marzo, 1998 LINEAR
37869 - 1998 FN21 20 de marzo, 1998 LINEAR
37870 - 1998 FJ23 20 de marzo, 1998 LINEAR
37871 - 1998 FB28 20 de marzo, 1998 LINEAR
37872 - 1998 FW28 20 de marzo, 1998 LINEAR
37873 - 1998 FM29 20 de marzo, 1998 LINEAR
37874 - 1998 FX29 20 de marzo, 1998 LINEAR
37875 - 1998 FV34 20 de marzo, 1998 LINEAR
37876 - 1998 FY37 20 de marzo, 1998 LINEAR
37877 - 1998 FX41 20 de marzo, 1998 LINEAR
37878 - 1998 FG43 20 de marzo, 1998 LINEAR
37879 - 1998 FB47 20 de marzo, 1998 LINEAR
37880 - 1998 FP47 20 de marzo, 1998 LINEAR
37881 - 1998 FL48 20 de marzo, 1998 LINEAR
37882 - 1998 FE49 20 de marzo, 1998 LINEAR
37883 - 1998 FA51 20 de marzo, 1998 LINEAR
37884 - 1998 FH54 20 de marzo, 1998 LINEAR
37885 - 1998 FG56 20 de marzo, 1998 LINEAR
37886 - 1998 FH56 20 de marzo, 1998 LINEAR
37887 - 1998 FQ58 20 de marzo, 1998 LINEAR
37888 - 1998 FG59 20 de marzo, 1998 LINEAR
37889 - 1998 FW59 20 de marzo, 1998 LINEAR
37890 - 1998 FY59 20 de marzo, 1998 LINEAR
37891 - 1998 FY60 20 de marzo, 1998 LINEAR
37892 - 1998 FA61 20 de marzo, 1998 LINEAR
37893 - 1998 FR61 20 de marzo, 1998 LINEAR
37894 - 1998 FE62 20 de marzo, 1998 LINEAR
37895 - 1998 FJ62 20 de marzo, 1998 LINEAR
37896 - 1998 FV62 20 de marzo, 1998 LINEAR
37897 - 1998 FP64 20 de marzo, 1998 LINEAR
37898 - 1998 FG65 20 de marzo, 1998 LINEAR
37899 - 1998 FZ65 20 de marzo, 1998 LINEAR
37900 - 1998 FF66 20 de marzo, 1998 LINEAR
37901-38000
37901 - 1998 FW66 20 de marzo, 1998 LINEAR
37902 - 1998 FH67 20 de marzo, 1998 LINEAR
37903 - 1998 FU67 20 de marzo, 1998 LINEAR
37904 - 1998 FU68 20 de marzo, 1998 LINEAR
37905 - 1998 FU70 20 de marzo, 1998 LINEAR
37906 - 1998 FR73 28 de marzo, 1998 Stroncone
37907 - 1998 FD76 24 de marzo, 1998 LINEAR
37908 - 1998 FA78 24 de marzo, 1998 LINEAR
37909 - 1998 FT79 24 de marzo, 1998 LINEAR
37910 - 1998 FS84 24 de marzo, 1998 LINEAR
37911 - 1998 FA85 24 de marzo, 1998 LINEAR
37912 - 1998 FG90 24 de marzo, 1998 LINEAR
37913 - 1998 FO90 24 de marzo, 1998 LINEAR
37914 - 1998 FK94 24 de marzo, 1998 LINEAR
37915 - 1998 FK101 31 de marzo, 1998 LINEAR
37916 - 1998 FN101 31 de marzo, 1998 LINEAR
37917 - 1998 FJ103 31 de marzo, 1998 LINEAR
37918 - 1998 FD104 31 de marzo, 1998 LINEAR
37919 - 1998 FO104 31 de marzo, 1998 LINEAR
37920 - 1998 FC109 31 de marzo, 1998 LINEAR
37921 - 1998 FM109 31 de marzo, 1998 LINEAR
37922 - 1998 FQ109 31 de marzo, 1998 LINEAR
37923 - 1998 FD113 31 de marzo, 1998 LINEAR
37924 - 1998 FB114 31 de marzo, 1998 LINEAR
37925 - 1998 FL114 31 de marzo, 1998 LINEAR
37926 - 1998 FX114 31 de marzo, 1998 LINEAR
37927 - 1998 FS115 31 de marzo, 1998 LINEAR
37928 - 1998 FO121 20 de marzo, 1998 LINEAR
37929 - 1998 FY122 20 de marzo, 1998 LINEAR
37930 - 1998 FG123 20 de marzo, 1998 LINEAR
37931 - 1998 FG125 24 de marzo, 1998 LINEAR
37932 - 1998 FF129 22 de marzo, 1998 LINEAR
37933 - 1998 FM140 29 de marzo, 1998 LINEAR
37934 - 1998 FO141 29 de marzo, 1998 LINEAR
37935 - 1998 GW 3 d'abril, 1998 Spacewatch
37936 - 1998 GH1 4 d'abril, 1998 F. B. Zoltowski
37937 - 1998 GA9 2 d'abril, 1998 LINEAR
37938 - 1998 GH9 2 d'abril, 1998 LINEAR
37939 Hašler 1998 HA 16 d'abril, 1998 L. Šarounová
37940 - 1998 HA4 19 d'abril, 1998 Spacewatch
37941 - 1998 HS6 22 d'abril, 1998 ODAS
37942 - 1998 HY8 17 d'abril, 1998 Spacewatch
37943 - 1998 HF18 18 d'abril, 1998 LINEAR
37944 - 1998 HK19 18 d'abril, 1998 LINEAR
37945 - 1998 HP19 18 d'abril, 1998 LINEAR
37946 - 1998 HH20 20 d'abril, 1998 LINEAR
37947 - 1998 HJ20 20 d'abril, 1998 LINEAR
37948 - 1998 HN23 25 d'abril, 1998 NEAT
37949 - 1998 HD29 20 d'abril, 1998 LINEAR
37950 - 1998 HU33 20 d'abril, 1998 LINEAR
37951 - 1998 HE42 24 d'abril, 1998 Spacewatch
37952 - 1998 HW45 20 d'abril, 1998 LINEAR
37953 - 1998 HX46 20 d'abril, 1998 LINEAR
37954 - 1998 HF47 20 d'abril, 1998 LINEAR
37955 - 1998 HK50 29 d'abril, 1998 Spacewatch
37956 - 1998 HO53 21 d'abril, 1998 LINEAR
37957 - 1998 HJ54 21 d'abril, 1998 LINEAR
37958 - 1998 HR57 21 d'abril, 1998 LINEAR
37959 - 1998 HM62 21 d'abril, 1998 LINEAR
37960 - 1998 HP64 21 d'abril, 1998 LINEAR
37961 - 1998 HG71 21 d'abril, 1998 LINEAR
37962 - 1998 HW74 21 d'abril, 1998 LINEAR
37963 - 1998 HF79 21 d'abril, 1998 LINEAR
37964 - 1998 HR84 21 d'abril, 1998 LINEAR
37965 - 1998 HH89 21 d'abril, 1998 LINEAR
37966 - 1998 HO90 21 d'abril, 1998 LINEAR
37967 - 1998 HG93 21 d'abril, 1998 LINEAR
37968 - 1998 HB94 21 d'abril, 1998 LINEAR
37969 - 1998 HW97 21 d'abril, 1998 LINEAR
37970 - 1998 HG100 21 d'abril, 1998 LINEAR
37971 - 1998 HS102 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
37972 - 1998 HJ105 23 d'abril, 1998 LINEAR
37973 - 1998 HG106 23 d'abril, 1998 LINEAR
37974 - 1998 HE115 23 d'abril, 1998 LINEAR
37975 - 1998 HB118 23 d'abril, 1998 LINEAR
37976 - 1998 HC118 23 d'abril, 1998 LINEAR
37977 - 1998 HC123 23 d'abril, 1998 LINEAR
37978 - 1998 HR124 23 d'abril, 1998 LINEAR
37979 - 1998 HG125 23 d'abril, 1998 LINEAR
37980 - 1998 HH126 23 d'abril, 1998 LINEAR
37981 - 1998 HD130 19 d'abril, 1998 LINEAR
37982 - 1998 HB132 19 d'abril, 1998 LINEAR
37983 - 1998 HB136 20 d'abril, 1998 LINEAR
37984 - 1998 HA138 20 d'abril, 1998 LINEAR
37985 - 1998 HF144 21 d'abril, 1998 LINEAR
37986 - 1998 HQ144 21 d'abril, 1998 LINEAR
37987 - 1998 HO145 21 d'abril, 1998 LINEAR
37988 - 1998 HB153 23 d'abril, 1998 NEAT
37989 - 1998 HZ153 28 d'abril, 1998 Spacewatch
37990 - 1998 KN4 22 de mayo, 1998 LONEOS
37991 - 1998 KZ5 24 de mayo, 1998 Spacewatch
37992 - 1998 KP6 22 de mayo, 1998 LONEOS
37993 - 1998 KM8 23 de mayo, 1998 LONEOS
37994 - 1998 KV12 22 de mayo, 1998 LINEAR
37995 - 1998 KG24 22 de mayo, 1998 LINEAR
37996 - 1998 KE27 22 de mayo, 1998 LINEAR
37997 - 1998 KW30 22 de mayo, 1998 LINEAR
37998 - 1998 KF34 22 de mayo, 1998 LINEAR
37999 - 1998 KL34 22 de mayo, 1998 LINEAR
38000 - 1998 KK35 22 de mayo, 1998 LINEAR


Predecesor:
36001–37000
Lista d'asteroides
37001–38000
Succesor:
38001–39000