Lista d'asteroides (27001-28000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 27001... 27101... 27201... 27301... 27401... 27501... 27601... 27701... 27801... 27901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
27001-27100
27001 - 1998 DC6 22 de febrero, 1998 NEAT
27002 - 1998 DV9 23 de febrero, 1998 D. J. Tholen, R. J. Whiteley
27003 Katoizumi 1998 DB13 21 de febrero, 1998 A. Nakamura
27004 - 1998 DP23 27 de febrero, 1998 ODAS
27005 - 1998 DR35 27 de febrero, 1998 G. Forti, M. Tombelli
27006 - 1998 EX7 2 de marzo, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27007 - 1998 FQ1 21 de marzo, 1998 Spacewatch
27008 - 1998 FW2 20 de marzo, 1998 C. B. Luginbuhl
27009 - 1998 FB11 25 de marzo, 1998 ODAS
27010 - 1998 FR13 26 de marzo, 1998 NEAT
27011 - 1998 FU22 20 de marzo, 1998 LINEAR
27012 - 1998 FZ46 20 de marzo, 1998 LINEAR
27013 - 1998 FU60 20 de marzo, 1998 LINEAR
27014 - 1998 FP106 31 de marzo, 1998 LINEAR
27015 - 1998 HS135 19 d'abril, 1998 LINEAR
27016 - 1998 HK143 21 d'abril, 1998 LINEAR
27017 - 1998 JX 1 de mayo, 1998 NEAT
27018 - 1998 KQ52 23 de mayo, 1998 LINEAR
27019 - 1998 MN33 24 de chunio, 1998 LINEAR
27020 - 1998 OQ10 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
27021 - 1998 OQ14 26 de chulio, 1998 E. W. Elst
27022 - 1998 QA44 17 d'agosto, 1998 LINEAR
27023 - 1998 QE54 20 d'agosto, 1998 LONEOS
27024 - 1998 QL57 30 d'agosto, 1998 Spacewatch
27025 - 1998 QY77 24 d'agosto, 1998 LINEAR
27026 - 1998 QG86 24 d'agosto, 1998 LINEAR
27027 - 1998 QA98 28 d'agosto, 1998 LINEAR
27028 - 1998 QS98 28 d'agosto, 1998 LINEAR
27029 - 1998 QP105 25 d'agosto, 1998 E. W. Elst
27030 - 1998 QW105 25 d'agosto, 1998 E. W. Elst
27031 - 1998 RO4 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27032 - 1998 RQ5 15 de setiembre, 1998 LONEOS
27033 - 1998 RN33 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27034 - 1998 RL34 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27035 - 1998 RM34 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27036 - 1998 RZ54 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27037 - 1998 RB55 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27038 - 1998 RZ57 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27039 - 1998 RU61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27040 - 1998 RD62 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27041 - 1998 RN63 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27042 - 1998 RD69 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27043 - 1998 RS71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27044 - 1998 RP74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27045 - 1998 RY74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27046 - 1998 RP75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27047 - 1998 RA80 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27048 - 1998 RO80 14 de setiembre, 1998 LINEAR
27049 Kraus 1998 SB3 18 de setiembre, 1998 R. A. Tucker
27050 - 1998 SW4 17 de setiembre, 1998 LONEOS
27051 - 1998 SM5 16 de setiembre, 1998 Spacewatch
27052 - 1998 SN13 21 de setiembre, 1998 ODAS
27053 - 1998 SU21 17 de setiembre, 1998 Višnjan Observatory
27054 - 1998 SA25 18 de setiembre, 1998 LONEOS
27055 - 1998 SQ27 24 de setiembre, 1998 CSS
27056 Ginoloria 1998 SB28 26 de setiembre, 1998 P. G. Comba
27057 - 1998 SP33 26 de setiembre, 1998 LINEAR
27058 - 1998 SP37 21 de setiembre, 1998 Spacewatch
27059 - 1998 SS37 21 de setiembre, 1998 Spacewatch
27060 - 1998 SU37 21 de setiembre, 1998 Spacewatch
27061 - 1998 SW53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
27062 - 1998 SJ58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
27063 - 1998 SY60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
27064 - 1998 SY63 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27065 - 1998 SJ64 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27066 - 1998 SZ64 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27067 - 1998 SS67 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27068 - 1998 SU74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27069 - 1998 SK75 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27070 - 1998 SA101 26 de setiembre, 1998 LINEAR
27071 - 1998 SA109 26 de setiembre, 1998 LINEAR
27072 - 1998 SS117 26 de setiembre, 1998 LINEAR
27073 - 1998 SK132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
27074 - 1998 SS132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
27075 - 1998 SY143 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27076 - 1998 ST146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
27077 - 1998 TL2 13 d'octubre, 1998 ODAS
27078 - 1998 TC6 15 d'octubre, 1998 K. Korlević
27079 Vsetín 1998 TO6 15 d'octubre, 1998 P. Pravec
27080 - 1998 TH16 14 d'octubre, 1998 K. Korlević
27081 - 1998 TK16 15 d'octubre, 1998 K. Korlević
27082 - 1998 TT30 10 d'octubre, 1998 LONEOS
27083 - 1998 TG32 11 d'octubre, 1998 LONEOS
27084 - 1998 TD33 14 d'octubre, 1998 LONEOS
27085 - 1998 UA1 19 d'octubre, 1998 T. Stafford
27086 - 1998 UX6 20 d'octubre, 1998 Farra d'Isonzo
27087 Tillmannmohr 1998 UA15 24 d'octubre, 1998 J. Tichá, M. Tichý
27088 Valmez 1998 UC15 22 d'octubre, 1998 P. Pravec
27089 - 1998 UE15 23 d'octubre, 1998 K. Korlević
27090 - 1998 UP18 25 d'octubre, 1998 T. Kobayashi
27091 - 1998 UY21 28 d'octubre, 1998 LINEAR
27092 - 1998 UY22 30 d'octubre, 1998 K. Korlević
27093 - 1998 UB23 30 d'octubre, 1998 K. Korlević
27094 Salgari 1998 UC23 25 d'octubre, 1998 U. Munari, F. Castellani
27095 Girardiwanda 1998 UE23 25 d'octubre, 1998 U. Munari, F. Castellani
27096 - 1998 UL24 18 d'octubre, 1998 LONEOS
27097 - 1998 UM26 18 d'octubre, 1998 E. W. Elst
27098 - 1998 UC41 28 d'octubre, 1998 LINEAR
27099 - 1998 UJ43 28 d'octubre, 1998 LINEAR
27100 - 1998 VV6 12 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
27101-27200
27101 - 1998 VK7 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27102 - 1998 VV7 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27103 - 1998 VB15 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27104 - 1998 VH18 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27105 - 1998 VB20 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27106 - 1998 VV29 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27107 - 1998 VB30 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27108 - 1998 VM30 10 de noviembre, 1998 LINEAR
27109 - 1998 VV32 15 de noviembre, 1998 CSS
27110 - 1998 VX33 11 de noviembre, 1998 ODAS
27111 - 1998 VV34 12 de noviembre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
27112 - 1998 VC35 12 de noviembre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
27113 - 1998 VY54 14 de noviembre, 1998 LINEAR
27114 Lukasiewicz 1998 WG2 19 de noviembre, 1998 P. G. Comba
27115 - 1998 WG3 19 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
27116 - 1998 WL3 19 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
27117 - 1998 WQ3 19 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
27118 - 1998 WD8 25 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
27119 - 1998 WH8 25 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
27120 - 1998 WV8 28 de noviembre, 1998 I. P. Griffin
27121 - 1998 WV10 21 de noviembre, 1998 LINEAR
27122 - 1998 WY13 21 de noviembre, 1998 LINEAR
27123 - 1998 WM14 21 de noviembre, 1998 LINEAR
27124 - 1998 WA20 29 de noviembre, 1998 F. B. Zoltowski
27125 - 1998 WZ20 18 de noviembre, 1998 LINEAR
27126 - 1998 WG23 18 de noviembre, 1998 LINEAR
27127 - 1998 WB24 25 de noviembre, 1998 LINEAR
27128 - 1998 WB25 28 de noviembre, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27129 - 1998 XN1 7 d'aviento, 1998 ODAS
27130 Dipaola 1998 XA3 8 d'aviento, 1998 A. Boattini, M. Tombelli
27131 - 1998 XU3 9 d'aviento, 1998 T. Kobayashi
27132 Ježek 1998 XJ9 11 d'aviento, 1998 P. Pravec, L. Šarounová
27133 - 1998 XQ9 14 d'aviento, 1998 K. Korlević
27134 - 1998 XO11 13 d'aviento, 1998 T. Kobayashi
27135 - 1998 XB12 15 d'aviento, 1998 LINEAR
27136 - 1998 XJ16 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27137 - 1998 XP27 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27138 - 1998 XU42 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27139 - 1998 XX46 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27140 - 1998 XW49 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27141 - 1998 XT52 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27142 - 1998 XG61 13 d'aviento, 1998 Spacewatch
27143 - 1998 XK63 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27144 - 1998 XN74 14 d'aviento, 1998 LINEAR
27145 - 1998 XC94 15 d'aviento, 1998 LINEAR
27146 - 1998 YL1 16 d'aviento, 1998 LINEAR
27147 - 1998 YE2 17 d'aviento, 1998 ODAS
27148 - 1998 YT2 17 d'aviento, 1998 ODAS
27149 - 1998 YN3 17 d'aviento, 1998 T. Kobayashi
27150 Annasante 1998 YQ3 16 d'aviento, 1998 Osservatorio San Vittore
27151 - 1998 YT3 17 d'aviento, 1998 K. Korlević
27152 - 1998 YN5 21 d'aviento, 1998 T. Kobayashi
27153 - 1998 YO5 21 d'aviento, 1998 T. Kobayashi
27154 - 1998 YG7 22 d'aviento, 1998 T. Kobayashi
27155 - 1998 YM16 22 d'aviento, 1998 Spacewatch
27156 - 1998 YK22 21 d'aviento, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27157 - 1998 YK27 25 d'aviento, 1998 K. Korlević
27158 - 1998 YZ29 27 d'aviento, 1998 LONEOS
27159 - 1999 AA2 6 de chinero, 1999 K. Korlević
27160 - 1999 AQ4 11 de chinero, 1999 T. Kobayashi
27161 - 1999 AR4 11 de chinero, 1999 T. Kobayashi
27162 - 1999 AM6 8 de chinero, 1999 LINEAR
27163 - 1999 AA7 9 de chinero, 1999 K. Korlević
27164 - 1999 AH7 9 de chinero, 1999 K. Korlević
27165 - 1999 AM7 10 de chinero, 1999 K. Korlević
27166 - 1999 AN20 12 de chinero, 1999 F. B. Zoltowski
27167 - 1999 AH21 14 de chinero, 1999 K. Korlević
27168 - 1999 AN21 14 de chinero, 1999 K. Korlević
27169 - 1999 AS23 14 de chinero, 1999 LONEOS
27170 - 1999 AN30 14 de chinero, 1999 Spacewatch
27171 - 1999 AD33 15 de chinero, 1999 Spacewatch
27172 - 1999 AN34 15 de chinero, 1999 LONEOS
27173 - 1999 BM1 18 de chinero, 1999 Kleť
27174 - 1999 BB2 19 de chinero, 1999 Črni Vrh
27175 - 1999 BS2 18 de chinero, 1999 T. Kobayashi
27176 - 1999 BR3 19 de chinero, 1999 K. Korlević
27177 - 1999 BU3 19 de chinero, 1999 K. Korlević
27178 - 1999 BT6 21 de chinero, 1999 ODAS
27179 - 1999 BJ10 23 de chinero, 1999 K. Korlević
27180 - 1999 CM1 7 de febrero, 1999 T. Kobayashi
27181 - 1999 CX1 7 de febrero, 1999 T. Kobayashi
27182 - 1999 CL3 8 de febrero, 1999 F. Uto
27183 - 1999 CF4 10 de febrero, 1999 F. B. Zoltowski
27184 - 1999 CX4 8 de febrero, 1999 S. Donati
27185 - 1999 CH37 10 de febrero, 1999 LINEAR
27186 - 1999 CA39 10 de febrero, 1999 LINEAR
27187 - 1999 CQ40 10 de febrero, 1999 LINEAR
27188 - 1999 CL46 10 de febrero, 1999 LINEAR
27189 - 1999 CF51 10 de febrero, 1999 LINEAR
27190 - 1999 CW51 10 de febrero, 1999 LINEAR
27191 - 1999 CO54 10 de febrero, 1999 LINEAR
27192 - 1999 CR59 12 de febrero, 1999 LINEAR
27193 - 1999 CD60 12 de febrero, 1999 LINEAR
27194 - 1999 CF60 12 de febrero, 1999 LINEAR
27195 - 1999 CD61 12 de febrero, 1999 LINEAR
27196 - 1999 CF64 12 de febrero, 1999 LINEAR
27197 - 1999 CW65 12 de febrero, 1999 LINEAR
27198 - 1999 CR66 12 de febrero, 1999 LINEAR
27199 - 1999 CE67 12 de febrero, 1999 LINEAR
27200 - 1999 CV69 12 de febrero, 1999 LINEAR
27201-27300
27201 - 1999 CR70 12 de febrero, 1999 LINEAR
27202 - 1999 CU70 12 de febrero, 1999 LINEAR
27203 - 1999 CR74 12 de febrero, 1999 LINEAR
27204 - 1999 CY74 12 de febrero, 1999 LINEAR
27205 - 1999 CY75 12 de febrero, 1999 LINEAR
27206 - 1999 CZ80 12 de febrero, 1999 LINEAR
27207 - 1999 CD97 10 de febrero, 1999 LINEAR
27208 - 1999 CF104 12 de febrero, 1999 LINEAR
27209 - 1999 CN105 12 de febrero, 1999 LINEAR
27210 - 1999 CZ105 12 de febrero, 1999 LINEAR
27211 - 1999 CO106 12 de febrero, 1999 LINEAR
27212 - 1999 CW106 12 de febrero, 1999 LINEAR
27213 - 1999 CA110 12 de febrero, 1999 LINEAR
27214 - 1999 CE117 12 de febrero, 1999 LINEAR
27215 - 1999 CK128 11 de febrero, 1999 LINEAR
27216 - 1999 CV136 9 de febrero, 1999 Spacewatch
27217 - 1999 CC154 14 de febrero, 1999 LONEOS
27218 - 1999 DS1 18 de febrero, 1999 NEAT
27219 - 1999 EL 9 de marzo, 1999 T. Stafford
27220 - 1999 FN25 19 de marzo, 1999 LINEAR
27221 - 1999 FA27 19 de marzo, 1999 LINEAR
27222 - 1999 FR34 19 de marzo, 1999 LINEAR
27223 - 1999 GC5 7 d'abril, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
27224 - 1999 GC9 10 d'abril, 1999 LONEOS
27225 - 1999 GB17 15 d'abril, 1999 LINEAR
27226 - 1999 GC17 15 d'abril, 1999 LINEAR
27227 - 1999 GB48 7 d'abril, 1999 LONEOS
27228 - 1999 JG11 9 de mayo, 1999 K. Korlević
27229 - 1999 JX37 10 de mayo, 1999 LINEAR
27230 - 1999 JD50 10 de mayo, 1999 LINEAR
27231 - 1999 JM57 10 de mayo, 1999 LINEAR
27232 - 1999 JE122 13 de mayo, 1999 LINEAR
27233 - 1999 NP8 13 de chulio, 1999 LINEAR
27234 - 1999 RC2 6 de setiembre, 1999 CSS
27235 - 1999 RA46 7 de setiembre, 1999 LINEAR
27236 - 1999 RU96 7 de setiembre, 1999 LINEAR
27237 - 1999 RR102 8 de setiembre, 1999 LINEAR
27238 - 1999 RL173 9 de setiembre, 1999 LINEAR
27239 - 1999 RW211 8 de setiembre, 1999 LINEAR
27240 - 1999 TR36 12 d'octubre, 1999 LONEOS
27241 - 1999 TP93 2 d'octubre, 1999 LINEAR
27242 - 1999 TN219 1 d'octubre, 1999 CSS
27243 - 1999 UK24 28 d'octubre, 1999 CSS
27244 - 1999 VA34 3 de noviembre, 1999 LINEAR
27245 - 1999 VJ149 14 de noviembre, 1999 LINEAR
27246 - 1999 VU194 2 de noviembre, 1999 CSS
27247 - 1999 VA200 5 de noviembre, 1999 CSS
27248 - 1999 VN210 12 de noviembre, 1999 LONEOS
27249 - 1999 WO8 28 de noviembre, 1999 S. Sposetti
27250 - 1999 XB 1 d'aviento, 1999 LINEAR
27251 - 1999 XG14 5 d'aviento, 1999 LINEAR
27252 - 1999 XK14 5 d'aviento, 1999 LINEAR
27253 - 1999 XC28 6 d'aviento, 1999 LINEAR
27254 - 1999 XZ29 6 d'aviento, 1999 LINEAR
27255 - 1999 XD34 6 d'aviento, 1999 LINEAR
27256 - 1999 XF34 6 d'aviento, 1999 LINEAR
27257 - 1999 XG34 6 d'aviento, 1999 LINEAR
27258 - 1999 XF49 7 d'aviento, 1999 LINEAR
27259 - 1999 XS136 13 d'aviento, 1999 C. W. Juels
27260 - 1999 XF164 8 d'aviento, 1999 LINEAR
27261 - 1999 XS165 8 d'aviento, 1999 LINEAR
27262 - 1999 XT184 12 d'aviento, 1999 LINEAR
27263 - 1999 XA193 12 d'aviento, 1999 LINEAR
27264 - 1999 XQ205 12 d'aviento, 1999 LINEAR
27265 - 1999 XV233 4 d'aviento, 1999 LONEOS
27266 - 1999 YH 16 d'aviento, 1999 LINEAR
27267 Wiberg 1999 YH7 28 d'aviento, 1999 J. V. McClusky
27268 - 1999 YS9 31 d'aviento, 1999 T. Kobayashi
27269 - 2000 AB3 3 de chinero, 2000 M. Tombelli, A. Boattini
27270 Guidotti 2000 AY4 2 de chinero, 2000 L. Tesi, G. Cattani
27271 - 2000 AD23 3 de chinero, 2000 LINEAR
27272 - 2000 AO31 3 de chinero, 2000 LINEAR
27273 - 2000 AT34 3 de chinero, 2000 LINEAR
27274 - 2000 AW38 3 de chinero, 2000 LINEAR
27275 - 2000 AB47 4 de chinero, 2000 LINEAR
27276 - 2000 AC54 4 de chinero, 2000 LINEAR
27277 - 2000 AY55 4 de chinero, 2000 LINEAR
27278 - 2000 AU61 4 de chinero, 2000 LINEAR
27279 - 2000 AW62 4 de chinero, 2000 LINEAR
27280 - 2000 AJ65 4 de chinero, 2000 LINEAR
27281 - 2000 AB68 4 de chinero, 2000 LINEAR
27282 - 2000 AX91 5 de chinero, 2000 LINEAR
27283 - 2000 AC92 5 de chinero, 2000 LINEAR
27284 - 2000 AJ97 4 de chinero, 2000 LINEAR
27285 - 2000 AT97 4 de chinero, 2000 LINEAR
27286 - 2000 AL111 5 de chinero, 2000 LINEAR
27287 - 2000 AC112 5 de chinero, 2000 LINEAR
27288 - 2000 AQ125 5 de chinero, 2000 LINEAR
27289 - 2000 AF126 5 de chinero, 2000 LINEAR
27290 - 2000 AM127 5 de chinero, 2000 LINEAR
27291 - 2000 AV129 5 de chinero, 2000 LINEAR
27292 - 2000 AC130 5 de chinero, 2000 LINEAR
27293 - 2000 AX136 4 de chinero, 2000 LINEAR
27294 - 2000 AT142 5 de chinero, 2000 LINEAR
27295 - 2000 AU143 5 de chinero, 2000 LINEAR
27296 - 2000 AO144 5 de chinero, 2000 LINEAR
27297 - 2000 AT144 5 de chinero, 2000 LINEAR
27298 - 2000 AD146 7 de chinero, 2000 LINEAR
27299 - 2000 AU160 3 de chinero, 2000 LINEAR
27300 - 2000 AA168 8 de chinero, 2000 LINEAR
27301-27400
27301 - 2000 AT168 6 de chinero, 2000 LINEAR
27302 - 2000 AA171 7 de chinero, 2000 LINEAR
27303 - 2000 AT180 7 de chinero, 2000 LINEAR
27304 - 2000 AS196 8 de chinero, 2000 LINEAR
27305 - 2000 AJ203 10 de chinero, 2000 LINEAR
27306 - 2000 AV203 10 de chinero, 2000 LINEAR
27307 - 2000 AC220 8 de chinero, 2000 Spacewatch
27308 - 2000 AW229 3 de chinero, 2000 LINEAR
27309 - 2000 AC233 4 de chinero, 2000 LINEAR
27310 - 2000 AD237 5 de chinero, 2000 LINEAR
27311 - 2000 AO237 5 de chinero, 2000 LONEOS
27312 - 2000 AD240 6 de chinero, 2000 LONEOS
27313 - 2000 AT243 7 de chinero, 2000 LINEAR
27314 - 2000 AG247 2 de chinero, 2000 LINEAR
27315 - 2000 BC 16 de chinero, 2000 K. Korlević
27316 - 2000 BS3 27 de chinero, 2000 T. Kobayashi
27317 - 2000 BU3 27 de chinero, 2000 T. Kobayashi
27318 - 2000 BS9 26 de chinero, 2000 Spacewatch
27319 - 2000 BV10 28 de chinero, 2000 Spacewatch
27320 - 2000 BF23 30 de chinero, 2000 CSS
27321 - 2000 CR2 4 de febrero, 2000 T. Kobayashi
27322 - 2000 CW24 2 de febrero, 2000 LINEAR
27323 - 2000 CG25 2 de febrero, 2000 LINEAR
27324 - 2000 CN25 2 de febrero, 2000 LINEAR
27325 - 2000 CB36 2 de febrero, 2000 LINEAR
27326 - 2000 CC37 2 de febrero, 2000 LINEAR
27327 - 2000 CW37 3 de febrero, 2000 LINEAR
27328 - 2000 CW45 2 de febrero, 2000 LINEAR
27329 - 2000 CA52 2 de febrero, 2000 LINEAR
27330 - 2000 CY52 2 de febrero, 2000 LINEAR
27331 - 2000 CE58 5 de febrero, 2000 LINEAR
27332 - 2000 CE63 2 de febrero, 2000 LINEAR
27333 - 2000 CX85 4 de febrero, 2000 LINEAR
27334 - 2000 CN87 4 de febrero, 2000 LINEAR
27335 - 2000 CL88 4 de febrero, 2000 LINEAR
27336 - 2000 CZ88 4 de febrero, 2000 LINEAR
27337 - 2000 CR90 6 de febrero, 2000 LINEAR
27338 - 2000 CD93 6 de febrero, 2000 LINEAR
27339 - 2000 CZ94 8 de febrero, 2000 LINEAR
27340 - 2000 CH97 12 de febrero, 2000 J. M. Roe
27341 Fabiomuzzi 2000 CK97 10 de febrero, 2000 Osservatorio San Vittore
27342 - 2000 CB102 2 de febrero, 2000 LINEAR
27343 - 2000 CT102 2 de febrero, 2000 LINEAR
27344 Vesevlada 2000 DM2 26 de febrero, 2000 L. Šarounová
27345 - 2000 DC8 28 de febrero, 2000 Spacewatch
27346 - 2000 DN8 27 de febrero, 2000 LINEAR
27347 - 2000 DN14 25 de febrero, 2000 CSS
27348 - 2000 DX14 26 de febrero, 2000 CSS
27349 - 2000 DS15 26 de febrero, 2000 CSS
27350 - 2000 DA47 29 de febrero, 2000 LINEAR
27351 - 2000 DO73 29 de febrero, 2000 LINEAR
27352 - 2000 DL74 29 de febrero, 2000 LINEAR
27353 - 2000 DY74 29 de febrero, 2000 LINEAR
27354 - 2000 DG75 29 de febrero, 2000 LINEAR
27355 - 2000 DB79 29 de febrero, 2000 LINEAR
27356 - 2000 DK88 29 de febrero, 2000 LINEAR
27357 - 2000 DG99 29 de febrero, 2000 LINEAR
27358 - 2000 DX104 29 de febrero, 2000 LINEAR
27359 - 2000 DT106 29 de febrero, 2000 LINEAR
27360 - 2000 DH107 29 de febrero, 2000 LINEAR
27361 - 2000 DJ112 29 de febrero, 2000 LINEAR
27362 - 2000 EO 2 de marzo, 2000 N. Brady
27363 - 2000 EX3 1 de marzo, 2000 CSS
27364 - 2000 EJ14 3 de marzo, 2000 A. Boattini, G. Forti
27365 - 2000 EE21 3 de marzo, 2000 CSS
27366 - 2000 EF29 4 de marzo, 2000 LINEAR
27367 - 2000 ER35 8 de marzo, 2000 LINEAR
27368 - 2000 EW36 8 de marzo, 2000 LINEAR
27369 - 2000 EJ40 8 de marzo, 2000 LINEAR
27370 - 2000 EM40 8 de marzo, 2000 LINEAR
27371 - 2000 ER40 8 de marzo, 2000 LINEAR
27372 - 2000 EW42 8 de marzo, 2000 LINEAR
27373 - 2000 EM47 9 de marzo, 2000 LINEAR
27374 - 2000 ER47 9 de marzo, 2000 LINEAR
27375 - 2000 ER49 9 de marzo, 2000 LINEAR
27376 - 2000 EB50 7 de marzo, 2000 K. Korlević
27377 - 2000 EY54 10 de marzo, 2000 Spacewatch
27378 - 2000 EG55 10 de marzo, 2000 Spacewatch
27379 - 2000 EM58 8 de marzo, 2000 LINEAR
27380 - 2000 EL61 10 de marzo, 2000 LINEAR
27381 - 2000 ES64 10 de marzo, 2000 LINEAR
27382 - 2000 EF65 10 de marzo, 2000 LINEAR
27383 - 2000 ES79 5 de marzo, 2000 LINEAR
27384 - 2000 ET81 5 de marzo, 2000 LINEAR
27385 - 2000 EC83 5 de marzo, 2000 LINEAR
27386 - 2000 EO85 8 de marzo, 2000 LINEAR
27387 - 2000 ES85 8 de marzo, 2000 LINEAR
27388 - 2000 ET86 8 de marzo, 2000 LINEAR
27389 - 2000 EY86 8 de marzo, 2000 LINEAR
27390 - 2000 EC87 8 de marzo, 2000 LINEAR
27391 - 2000 EU90 9 de marzo, 2000 LINEAR
27392 - 2000 EW90 9 de marzo, 2000 LINEAR
27393 - 2000 EL91 9 de marzo, 2000 LINEAR
27394 - 2000 EW91 9 de marzo, 2000 LINEAR
27395 - 2000 EX94 9 de marzo, 2000 LINEAR
27396 Shuji 2000 EE101 13 de marzo, 2000 A. Nakamura
27397 - 2000 EZ103 14 de marzo, 2000 LINEAR
27398 - 2000 EN104 15 de marzo, 2000 LINEAR
27399 - 2000 EC106 11 de marzo, 2000 LONEOS
27400 - 2000 EE106 11 de marzo, 2000 LONEOS
27401-27500
27401 - 2000 EH107 6 de marzo, 2000 NEAT
27402 - 2000 EZ108 8 de marzo, 2000 LINEAR
27403 - 2000 EP111 8 de marzo, 2000 NEAT
27404 - 2000 EU112 9 de marzo, 2000 LINEAR
27405 - 2000 EX112 9 de marzo, 2000 LINEAR
27406 - 2000 EA114 9 de marzo, 2000 LINEAR
27407 - 2000 ES122 11 de marzo, 2000 LONEOS
27408 - 2000 EJ125 11 de marzo, 2000 LONEOS
27409 - 2000 EJ135 11 de marzo, 2000 LONEOS
27410 - 2000 EO136 12 de marzo, 2000 LINEAR
27411 - 2000 EF137 13 de marzo, 2000 LINEAR
27412 - 2000 EY137 10 de marzo, 2000 CSS
27413 - 2000 EW138 11 de marzo, 2000 CSS
27414 - 2000 EY139 12 de marzo, 2000 CSS
27415 - 2000 EO145 3 de marzo, 2000 CSS
27416 - 2000 EN147 4 de marzo, 2000 CSS
27417 - 2000 EN148 4 de marzo, 2000 CSS
27418 - 2000 ET151 6 de marzo, 2000 NEAT
27419 - 2000 EX153 6 de marzo, 2000 NEAT
27420 - 2000 EF158 12 de marzo, 2000 LONEOS
27421 - 2000 EK164 3 de marzo, 2000 LINEAR
27422 - 2000 ET170 5 de marzo, 2000 LINEAR
27423 - 2000 EM177 3 de marzo, 2000 CSS
27424 - 2000 EB186 1 de marzo, 2000 Spacewatch
27425 - 2000 EP198 1 de marzo, 2000 CSS
27426 - 2000 EP199 1 de marzo, 2000 CSS
27427 - 2000 FE1 31 de marzo, 2000 Farpoint
27428 - 2000 FD5 29 de marzo, 2000 T. Kobayashi
27429 - 2000 FL8 28 de marzo, 2000 Farpoint
27430 - 2000 FD12 28 de marzo, 2000 LINEAR
27431 - 2000 FM25 27 de marzo, 2000 LONEOS
27432 - 2000 FO27 27 de marzo, 2000 LONEOS
27433 - 2000 FM32 29 de marzo, 2000 LINEAR
27434 - 2000 FJ35 29 de marzo, 2000 LINEAR
27435 - 2000 FZ35 29 de marzo, 2000 LINEAR
27436 - 2000 FA37 29 de marzo, 2000 LINEAR
27437 - 2000 FB38 29 de marzo, 2000 LINEAR
27438 - 2000 FM38 29 de marzo, 2000 LINEAR
27439 - 2000 FW38 29 de marzo, 2000 LINEAR
27440 - 2000 FD39 29 de marzo, 2000 LINEAR
27441 - 2000 FN47 29 de marzo, 2000 LINEAR
27442 - 2000 FT48 30 de marzo, 2000 LINEAR
27443 - 2000 FH49 30 de marzo, 2000 LINEAR
27444 - 2000 FL49 30 de marzo, 2000 LINEAR
27445 - 2000 FB57 30 de marzo, 2000 CSS
27446 - 2000 FJ60 29 de marzo, 2000 LINEAR
27447 - 2000 GH5 4 d'abril, 2000 LINEAR
27448 - 2000 GQ6 4 d'abril, 2000 LINEAR
27449 - 2000 GD14 5 d'abril, 2000 LINEAR
27450 - 2000 GV16 5 d'abril, 2000 LINEAR
27451 - 2000 GE20 12 d'abril, 2000 LINEAR
27452 - 2000 GS25 5 d'abril, 2000 LINEAR
27453 - 2000 GN26 5 d'abril, 2000 LINEAR
27454 - 2000 GM27 5 d'abril, 2000 LINEAR
27455 - 2000 GM29 5 d'abril, 2000 LINEAR
27456 - 2000 GK35 5 d'abril, 2000 LINEAR
27457 - 2000 GP39 5 d'abril, 2000 LINEAR
27458 - 2000 GC42 5 d'abril, 2000 LINEAR
27459 - 2000 GR42 5 d'abril, 2000 LINEAR
27460 - 2000 GW42 5 d'abril, 2000 LINEAR
27461 - 2000 GL49 5 d'abril, 2000 LINEAR
27462 - 2000 GJ55 5 d'abril, 2000 LINEAR
27463 - 2000 GR58 5 d'abril, 2000 LINEAR
27464 - 2000 GE59 5 d'abril, 2000 LINEAR
27465 - 2000 GB62 5 d'abril, 2000 LINEAR
27466 - 2000 GJ65 5 d'abril, 2000 LINEAR
27467 - 2000 GF69 5 d'abril, 2000 LINEAR
27468 - 2000 GC71 5 d'abril, 2000 LINEAR
27469 - 2000 GN72 5 d'abril, 2000 LINEAR
27470 - 2000 GT72 5 d'abril, 2000 LINEAR
27471 - 2000 GG76 5 d'abril, 2000 LINEAR
27472 - 2000 GP76 5 d'abril, 2000 LINEAR
27473 - 2000 GV78 5 d'abril, 2000 LINEAR
27474 - 2000 GB83 2 d'abril, 2000 LINEAR
27475 - 2000 GQ85 3 d'abril, 2000 LINEAR
27476 - 2000 GS85 3 d'abril, 2000 LINEAR
27477 - 2000 GT85 3 d'abril, 2000 LINEAR
27478 - 2000 GB86 4 d'abril, 2000 LINEAR
27479 - 2000 GF88 4 d'abril, 2000 LINEAR
27480 - 2000 GV88 4 d'abril, 2000 LINEAR
27481 - 2000 GS91 4 d'abril, 2000 LINEAR
27482 - 2000 GA92 4 d'abril, 2000 LINEAR
27483 - 2000 GN93 5 d'abril, 2000 LINEAR
27484 - 2000 GN94 5 d'abril, 2000 LINEAR
27485 - 2000 GO94 5 d'abril, 2000 LINEAR
27486 - 2000 GQ95 6 d'abril, 2000 LINEAR
27487 - 2000 GU96 6 d'abril, 2000 LINEAR
27488 - 2000 GM98 7 d'abril, 2000 LINEAR
27489 - 2000 GW99 7 d'abril, 2000 LINEAR
27490 - 2000 GS102 7 d'abril, 2000 LINEAR
27491 - 2000 GC104 7 d'abril, 2000 LINEAR
27492 - 2000 GN104 7 d'abril, 2000 LINEAR
27493 - 2000 GU105 7 d'abril, 2000 LINEAR
27494 - 2000 GW108 7 d'abril, 2000 LINEAR
27495 - 2000 GD114 7 d'abril, 2000 LINEAR
27496 - 2000 GC125 7 d'abril, 2000 LINEAR
27497 - 2000 GF125 7 d'abril, 2000 LINEAR
27498 - 2000 GH125 7 d'abril, 2000 LINEAR
27499 - 2000 GW125 7 d'abril, 2000 LINEAR
27500 Mandelbrot 2000 GW132 12 d'abril, 2000 P. G. Comba
27501-27600
27501 - 2000 GP135 8 d'abril, 2000 LINEAR
27502 Stephbecca 2000 GR137 3 d'abril, 2000 L. H. Wasserman
27503 - 2000 GM140 4 d'abril, 2000 LONEOS
27504 - 2000 GK141 7 d'abril, 2000 LONEOS
27505 - 2000 GN141 7 d'abril, 2000 LONEOS
27506 - 2000 GQ141 7 d'abril, 2000 LONEOS
27507 - 2000 GS141 7 d'abril, 2000 LONEOS
27508 - 2000 GS142 7 d'abril, 2000 LONEOS
27509 - 2000 GB143 7 d'abril, 2000 LONEOS
27510 - 2000 GD143 7 d'abril, 2000 LONEOS
27511 - 2000 GD153 6 d'abril, 2000 LONEOS
27512 - 2000 GC167 4 d'abril, 2000 LINEAR
27513 - 2000 GY169 4 d'abril, 2000 LONEOS
27514 Markov 2000 HM3 26 d'abril, 2000 P. G. Comba
27515 - 2000 HM7 27 d'abril, 2000 LINEAR
27516 - 2000 HN10 27 d'abril, 2000 LINEAR
27517 - 2000 HD13 28 d'abril, 2000 LINEAR
27518 - 2000 HE14 28 d'abril, 2000 LINEAR
27519 - 2000 HV20 27 d'abril, 2000 LINEAR
27520 - 2000 HL26 24 d'abril, 2000 LONEOS
27521 - 2000 HS26 24 d'abril, 2000 LONEOS
27522 - 2000 HF29 27 d'abril, 2000 LINEAR
27523 - 2000 HC31 28 d'abril, 2000 LINEAR
27524 - 2000 HZ33 25 d'abril, 2000 LONEOS
27525 Vartovka 2000 HZ34 29 d'abril, 2000 P. Pravec, P. Kušnirák
27526 - 2000 HP51 29 d'abril, 2000 LINEAR
27527 - 2000 HL52 29 d'abril, 2000 LINEAR
27528 - 2000 HS54 29 d'abril, 2000 LINEAR
27529 - 2000 HJ64 26 d'abril, 2000 LONEOS
27530 - 2000 HC66 26 d'abril, 2000 LONEOS
27531 - 2000 HH66 26 d'abril, 2000 LONEOS
27532 - 2000 HL66 26 d'abril, 2000 LONEOS
27533 - 2000 HP70 26 d'abril, 2000 LONEOS
27534 - 2000 HB76 27 d'abril, 2000 LINEAR
27535 - 2000 HL76 27 d'abril, 2000 LINEAR
27536 - 2000 HY77 28 d'abril, 2000 LINEAR
27537 - 2000 HZ83 30 d'abril, 2000 LONEOS
27538 - 2000 HB89 29 d'abril, 2000 LINEAR
27539 - 2000 HB97 27 d'abril, 2000 LONEOS
27540 - 2000 HA100 27 d'abril, 2000 LONEOS
27541 - 2000 JU2 3 de mayo, 2000 LINEAR
27542 - 2000 JB11 3 de mayo, 2000 LINEAR
27543 - 2000 JC13 6 de mayo, 2000 LINEAR
27544 - 2000 JR14 6 de mayo, 2000 LINEAR
27545 - 2000 JX16 5 de mayo, 2000 LINEAR
27546 - 2000 JB17 5 de mayo, 2000 LINEAR
27547 - 2000 JW20 6 de mayo, 2000 LINEAR
27548 - 2000 JY22 7 de mayo, 2000 LINEAR
27549 - 2000 JF23 7 de mayo, 2000 LINEAR
27550 - 2000 JC24 7 de mayo, 2000 LINEAR
27551 - 2000 JU31 7 de mayo, 2000 LINEAR
27552 - 2000 JZ32 7 de mayo, 2000 LINEAR
27553 - 2000 JB39 7 de mayo, 2000 LINEAR
27554 - 2000 JM39 7 de mayo, 2000 LINEAR
27555 - 2000 JT43 7 de mayo, 2000 LINEAR
27556 - 2000 JO54 6 de mayo, 2000 LINEAR
27557 - 2000 JP55 6 de mayo, 2000 LINEAR
27558 - 2000 JW55 6 de mayo, 2000 LINEAR
27559 - 2000 JB66 6 de mayo, 2000 LINEAR
27560 - 2000 JK81 8 de mayo, 2000 LINEAR
27561 - 2000 KJ1 24 de mayo, 2000 Črni Vrh
27562 - 2000 KJ54 27 de mayo, 2000 LONEOS
27563 - 2000 KD60 25 de mayo, 2000 LONEOS
27564 - 2000 KE77 27 de mayo, 2000 LINEAR
27565 - 2000 KX81 24 de mayo, 2000 LONEOS
27566 - 2000 LX32 4 de chunio, 2000 LINEAR
27567 - 2000 OK36 24 de chulio, 2000 LINEAR
27568 - 2000 PT6 4 d'agosto, 2000 LINEAR
27569 - 2000 QW122 25 d'agosto, 2000 LINEAR
27570 - 2000 QA150 25 d'agosto, 2000 LINEAR
27571 - 2000 QT204 31 d'agosto, 2000 LINEAR
27572 - 2000 QS227 31 d'agosto, 2000 LINEAR
27573 - 2000 RU2 1 de setiembre, 2000 LINEAR
27574 - 2000 RT16 1 de setiembre, 2000 LINEAR
27575 - 2000 RX29 1 de setiembre, 2000 LINEAR
27576 - 2000 RM70 2 de setiembre, 2000 LINEAR
27577 - 2000 RZ76 8 de setiembre, 2000 LINEAR
27578 - 2000 SX142 23 de setiembre, 2000 LINEAR
27579 - 2000 TA29 3 d'octubre, 2000 LINEAR
27580 - 2000 UJ23 24 d'octubre, 2000 LINEAR
27581 - 2000 UR26 24 d'octubre, 2000 LINEAR
27582 - 2000 UJ50 24 d'octubre, 2000 LINEAR
27583 - 2000 UF72 25 d'octubre, 2000 LINEAR
27584 - 2000 UH99 25 d'octubre, 2000 LINEAR
27585 - 2000 VN1 1 de noviembre, 2000 LINEAR
27586 - 2000 XH34 4 d'aviento, 2000 LINEAR
27587 - 2000 XG39 4 d'aviento, 2000 LINEAR
27588 - 2000 YP10 22 d'aviento, 2000 LINEAR
27589 - 2000 YV95 30 d'aviento, 2000 LINEAR
27590 - 2000 YO132 30 d'aviento, 2000 LONEOS
27591 - 2001 AL15 2 de chinero, 2001 LINEAR
27592 - 2001 AL44 14 de chinero, 2001 Uppsala-DLR Asteroid Survey
27593 - 2001 CA13 1 de febrero, 2001 LINEAR
27594 - 2001 CZ19 1 de febrero, 2001 LINEAR
27595 - 2001 CR42 13 de febrero, 2001 LINEAR
27596 - 2001 DH 16 de febrero, 2001 W. K. Y. Yeung
27597 - 2001 DF14 19 de febrero, 2001 LINEAR
27598 - 2001 DZ28 17 de febrero, 2001 LINEAR
27599 - 2001 FN2 18 de marzo, 2001 LINEAR
27600 - 2001 FB26 18 de marzo, 2001 LINEAR
27601-27700
27601 - 2001 FC29 19 de marzo, 2001 LINEAR
27602 - 2001 FA34 18 de marzo, 2001 LINEAR
27603 - 2001 FL162 30 de marzo, 2001 NEAT
27604 - 2001 FY174 19 de marzo, 2001 LONEOS
27605 - 2001 HN9 16 d'abril, 2001 LINEAR
27606 - 2001 KW 17 de mayo, 2001 LINEAR
27607 - 2001 KN1 17 de mayo, 2001 LINEAR
27608 - 2001 KZ11 18 de mayo, 2001 LINEAR
27609 - 2001 KO13 18 de mayo, 2001 LINEAR
27610 - 2001 KB16 18 de mayo, 2001 LINEAR
27611 - 2001 KB17 18 de mayo, 2001 LINEAR
27612 - 2001 KG25 17 de mayo, 2001 LINEAR
27613 - 2001 KV28 21 de mayo, 2001 LINEAR
27614 - 2001 KN33 18 de mayo, 2001 LINEAR
27615 - 2001 KX38 22 de mayo, 2001 LINEAR
27616 - 2001 KY42 22 de mayo, 2001 LINEAR
27617 - 2001 KX44 22 de mayo, 2001 LINEAR
27618 - 2001 KL55 22 de mayo, 2001 LINEAR
27619 - 2001 KS57 25 de mayo, 2001 LINEAR
27620 - 2001 KO61 18 de mayo, 2001 LONEOS
27621 - 2001 KF67 26 de mayo, 2001 NEAT
27622 - 2001 KS71 24 de mayo, 2001 LONEOS
27623 - 2001 LE 3 de chunio, 2001 NEAT
27624 - 2001 MD3 19 de chunio, 2001 NEAT
27625 - 2001 MX3 16 de chunio, 2001 LINEAR
27626 - 2001 NA 1 de chulio, 2001 J. Broughton
27627 - 2038 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27628 - 2041 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27629 - 2054 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27630 - 2228 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27631 - 3106 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27632 - 3539 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27633 - 4005 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27634 - 4200 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27635 - 4528 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27636 - 4778 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27637 - 2070 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27638 - 2287 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27639 - 3156 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27640 - 3273 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27641 - 4131 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27642 - 4281 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27643 - 1093 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27644 - 1343 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27645 - 2074 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27646 - 2266 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27647 - 2312 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27648 - 3222 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27649 - 3327 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27650 - 5137 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27651 - 2025 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27652 - 2462 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27653 - 4208 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27654 - 5739 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
27655 - 1968 OK 18 de chulio, 1968 C. Torres, S. Cofre
27656 - 1974 OU1 26 de chulio, 1974 M. R. Cesco
27657 - 1974 PC 12 d'agosto, 1974 T. Gehrels
27658 - 1978 RV 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
27659 - 1978 SO7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
27660 - 1978 TR7 2 d'octubre, 1978 L. V. Zhuravleva
27661 - 1978 UK6 27 d'octubre, 1978 C. M. Olmstead
27662 - 1978 UK7 27 d'octubre, 1978 C. M. Olmstead
27663 - 1978 VP4 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
27664 - 1978 VX5 6 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
27665 - 1978 VZ5 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
27666 - 1978 VU6 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
27667 - 1979 KJ 19 de mayo, 1979 R. M. West
27668 - 1979 ME4 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
27669 - 1979 MQ4 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
27670 - 1979 MY6 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
27671 - 1979 MG7 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
27672 - 1980 FA1 16 de marzo, 1980 C.-I. Lagerkvist
27673 - 1980 UN1 31 d'octubre, 1980 S. J. Bus
27674 - 1980 UR1 31 d'octubre, 1980 S. J. Bus
27675 - 1981 CH 2 de febrero, 1981 L. Brožek
27676 - 1981 DH3 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
27677 - 1981 EV3 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27678 - 1981 EX3 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27679 - 1981 EA5 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27680 - 1981 EQ8 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
27681 - 1981 EG10 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
27682 - 1981 EC17 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
27683 - 1981 ED20 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27684 - 1981 EX20 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27685 - 1981 EE21 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27686 - 1981 ES21 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27687 - 1981 EM23 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
27688 - 1981 EX23 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
27689 - 1981 EU25 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27690 - 1981 EL27 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27691 - 1981 EA29 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
27692 - 1981 EC34 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
27693 - 1981 EG34 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
27694 - 1981 EX34 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27695 - 1981 EW36 7 de marzo, 1981 S. J. Bus
27696 - 1981 EG40 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27697 - 1981 EM45 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
27698 - 1981 EN47 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
27699 - 1982 JV1 15 de mayo, 1982 Palomar
27700 - 1982 SW3 28 de setiembre, 1982 J. Gibson
27701-27800
27701 - 1983 QR 30 d'agosto, 1983 J. Gibson
27702 - 1984 SE1 27 de setiembre, 1984 A. Mrkos
27703 - 1984 SA2 29 de setiembre, 1984 A. Mrkos
27704 - 1984 WB4 27 de noviembre, 1984 CERGA
27705 - 1985 DU1 16 de febrero, 1985 H. Debehogne
27706 Strogen 1985 TM3 11 d'octubre, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
27707 - 1986 QY3 31 d'agosto, 1986 H. Debehogne
27708 - 1987 WP 20 de noviembre, 1987 J. Alu, E. F. Helin
27709 - 1988 CU3 13 de febrero, 1988 E. W. Elst
27710 Henseling 1988 RY1 7 de setiembre, 1988 F. Börngen
27711 Kirschvink 1988 VT4 4 de noviembre, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
27712 Coudray 1988 VR7 3 de noviembre, 1988 F. Börngen
27713 - 1989 AA 2 de chinero, 1989 E. F. Helin
27714 - 1989 BR 29 de chinero, 1989 M. Iwamoto, T. Furuta
27715 - 1989 CR1 5 de febrero, 1989 Y. Oshima
27716 - 1989 CX1 13 de febrero, 1989 T. Seki
27717 - 1989 CF3 4 de febrero, 1989 E. W. Elst
27718 - 1989 GH3 2 d'abril, 1989 E. W. Elst
27719 Fast 1989 SR3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
27720 - 1989 UP3 26 d'octubre, 1989 E. F. Helin
27721 - 1989 WJ 20 de noviembre, 1989 Y. Oshima
27722 - 1990 OB2 29 de chulio, 1990 H. E. Holt
27723 - 1990 QA 19 d'agosto, 1990 R. H. McNaught
27724 - 1990 QA1 21 d'agosto, 1990 E. W. Elst
27725 - 1990 QF4 23 d'agosto, 1990 H. E. Holt
27726 - 1990 QM5 29 d'agosto, 1990 H. E. Holt
27727 - 1990 QM7 20 d'agosto, 1990 E. W. Elst
27728 - 1990 QD8 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
27729 - 1990 QK9 16 d'agosto, 1990 E. W. Elst
27730 - 1990 QU9 26 d'agosto, 1990 H. E. Holt
27731 - 1990 RK3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
27732 - 1990 RH7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
27733 - 1990 RM7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
27734 - 1990 RA8 14 de setiembre, 1990 H. Debehogne
27735 - 1990 SZ5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
27736 - 1990 SA6 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
27737 - 1990 SA8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
27738 - 1990 TT4 9 d'octubre, 1990 R. H. McNaught
27739 - 1990 UV 17 d'octubre, 1990 T. Seki
27740 - 1990 UC1 20 d'octubre, 1990 T. Seki
27741 - 1990 UJ4 16 d'octubre, 1990 E. W. Elst
27742 - 1990 UP4 16 d'octubre, 1990 E. W. Elst
27743 - 1990 VM 8 de noviembre, 1990 R. H. McNaught
27744 - 1990 VO6 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
27745 - 1990 WS 18 de noviembre, 1990 E. W. Elst
27746 - 1990 WE3 18 de noviembre, 1990 E. W. Elst
27747 - 1990 YW 18 d'aviento, 1990 E. F. Helin
27748 Vivianhoette 1991 AL 9 de chinero, 1991 S. Izumikawa, O. Muramatsu
27749 - 1991 BJ2 23 de chinero, 1991 K. Endate, K. Watanabe
27750 - 1991 CW2 14 de febrero, 1991 E. F. Helin
27751 - 1991 FQ2 20 de marzo, 1991 H. Debehogne
27752 - 1991 GL8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
27753 - 1991 PF5 3 d'agosto, 1991 E. W. Elst
27754 - 1991 PP9 5 d'agosto, 1991 H. E. Holt
27755 - 1991 PD11 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
27756 - 1991 PS14 6 d'agosto, 1991 H. E. Holt
27757 - 1991 PO18 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
27758 Michelson 1991 RJ4 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
27759 - 1991 RE6 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27760 - 1991 RB7 2 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
27761 - 1991 RL13 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27762 - 1991 RD16 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27763 - 1991 RN22 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
27764 von Flüe 1991 RV40 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
27765 Brockhaus 1991 RJ41 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
27766 - 1991 TO 1 d'octubre, 1991 R. H. McNaught
27767 - 1991 TP 1 d'octubre, 1991 R. H. McNaught
27768 - 1991 UV1 29 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
27769 - 1991 UA3 31 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
27770 - 1991 VF1 4 de noviembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
27771 - 1991 VY2 5 de noviembre, 1991 A. Sugie
27772 - 1991 VD6 2 de noviembre, 1991 E. W. Elst
27773 - 1991 VN8 4 de noviembre, 1991 Spacewatch
27774 - 1991 YB1 29 d'aviento, 1991 E. W. Elst
27775 - 1992 CA3 2 de febrero, 1992 E. W. Elst
27776 Cortland 1992 DH1 25 de febrero, 1992 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
27777 - 1992 DN3 25 de febrero, 1992 Spacewatch
27778 - 1992 DF6 29 de febrero, 1992 UESAC
27779 - 1992 DY8 29 de febrero, 1992 UESAC
27780 - 1992 ER18 1 de marzo, 1992 UESAC
27781 - 1992 EE19 1 de marzo, 1992 UESAC
27782 - 1992 EH24 2 de marzo, 1992 UESAC
27783 - 1992 GV3 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
27784 - 1992 OE 27 de chulio, 1992 R. H. McNaught
27785 - 1992 OE3 26 de chulio, 1992 E. W. Elst
27786 - 1992 PN1 8 d'agosto, 1992 E. W. Elst
27787 - 1992 UO6 28 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
27788 - 1993 AS 13 de chinero, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
27789 - 1993 BB7 23 de chinero, 1993 E. W. Elst
27790 - 1993 CG1 13 de febrero, 1993 T. Seki
27791 Masaru 1993 DD1 24 de febrero, 1993 Y. Kushida, O. Muramatsu
27792 - 1993 DR2 20 de febrero, 1993 E. W. Elst
27793 - 1993 FL1 25 de marzo, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
27794 - 1993 FY5 17 de marzo, 1993 UESAC
27795 - 1993 FO12 17 de marzo, 1993 UESAC
27796 - 1993 FK13 17 de marzo, 1993 UESAC
27797 - 1993 FQ17 17 de marzo, 1993 UESAC
27798 - 1993 FJ19 17 de marzo, 1993 UESAC
27799 - 1993 FQ23 21 de marzo, 1993 UESAC
27800 - 1993 FA28 21 de marzo, 1993 UESAC
27801-27900
27801 - 1993 FS28 21 de marzo, 1993 UESAC
27802 - 1993 FY30 19 de marzo, 1993 UESAC
27803 - 1993 FU35 19 de marzo, 1993 UESAC
27804 - 1993 FP38 19 de marzo, 1993 UESAC
27805 - 1993 FJ40 19 de marzo, 1993 UESAC
27806 - 1993 FS46 19 de marzo, 1993 UESAC
27807 - 1993 FF49 19 de marzo, 1993 UESAC
27808 - 1993 FT56 17 de marzo, 1993 UESAC
27809 - 1993 HS1 20 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
27810 Daveturner 1993 OC2 23 de chulio, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
27811 - 1993 OA7 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
27812 - 1993 OJ8 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
27813 - 1993 PS3 14 d'agosto, 1993 E. W. Elst
27814 - 1993 RR 16 de setiembre, 1993 Spacewatch
27815 - 1993 SA1 16 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
27816 - 1993 TH2 15 d'octubre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
27817 - 1993 TO17 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
27818 - 1993 TH24 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
27819 - 1993 TG27 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
27820 - 1993 TD34 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
27821 - 1993 TU34 9 d'octubre, 1993 E. W. Elst
27822 - 1993 UG1 19 d'octubre, 1993 E. F. Helin
27823 - 1993 UC8 20 d'octubre, 1993 E. W. Elst
27824 - 1993 UD8 20 d'octubre, 1993 E. W. Elst
27825 - 1993 VP 9 de noviembre, 1993 S. Otomo
27826 - 1993 WQ 22 de noviembre, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
27827 - 1993 XJ1 9 d'aviento, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
27828 - 1994 AY2 12 de chinero, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
27829 - 1994 BM4 21 de chinero, 1994 S. Otomo
27830 - 1994 CK14 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
27831 - 1994 DF 18 de febrero, 1994 T. Urata
27832 - 1994 EW 10 de marzo, 1994 Spacewatch
27833 - 1994 PB4 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27834 - 1994 PW13 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27835 - 1994 PZ13 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27836 - 1994 PQ16 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27837 - 1994 PU16 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27838 - 1994 PU20 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27839 - 1994 PX20 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27840 - 1994 PJ28 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27841 - 1994 PS36 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
27842 - 1994 QJ 28 d'agosto, 1994 R. H. McNaught
27843 - 1994 RM3 5 de setiembre, 1994 Spacewatch
27844 - 1994 TG1 2 d'octubre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
27845 Josephmeyer 1994 TJ16 5 d'octubre, 1994 F. Börngen
27846 Honegger 1994 TT16 5 d'octubre, 1994 F. Börngen
27847 - 1994 UT 31 d'octubre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
27848 - 1994 UZ 31 d'octubre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
27849 Suyumbika 1994 UU1 29 d'octubre, 1994 T. V. Kryachko
27850 - 1994 UD2 31 d'octubre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
27851 - 1994 VG2 8 de noviembre, 1994 S. Otomo
27852 - 1994 WQ 25 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
27853 - 1994 XA1 6 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
27854 - 1994 YG1 28 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
27855 - 1995 AK 4 de chinero, 1995 A. Testa, F. Manca
27856 - 1995 AX3 2 de chinero, 1995 E. W. Elst
27857 - 1995 BZ 25 de chinero, 1995 T. Kobayashi
27858 - 1995 BZ1 30 de chinero, 1995 D. di Cicco
27859 - 1995 BB2 29 de chinero, 1995 T. Kobayashi
27860 - 1995 BV2 27 de chinero, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
27861 - 1995 BL4 28 de chinero, 1995 K. Endate, K. Watanabe
27862 - 1995 BJ5 23 de chinero, 1995 Spacewatch
27863 - 1995 DZ5 24 de febrero, 1995 Spacewatch
27864 Antongraff 1995 EA9 5 de marzo, 1995 F. Börngen
27865 - 1995 FQ 30 de marzo, 1995 S. Mottola, E. Koldewey
27866 - 1995 FZ6 23 de marzo, 1995 Spacewatch
27867 - 1995 KF4 26 de mayo, 1995 Spacewatch
27868 - 1995 MY1 23 de chunio, 1995 Spacewatch
27869 - 1995 SR45 26 de setiembre, 1995 Spacewatch
27870 - 1995 VW 12 de noviembre, 1995 AMOS
27871 - 1995 VL15 15 de noviembre, 1995 Spacewatch
27872 - 1995 WU7 28 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
27873 - 1995 XP1 15 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
27874 - 1995 YM1 21 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
27875 - 1996 BL3 27 de chinero, 1996 T. Kobayashi
27876 - 1996 BM4 24 de chinero, 1996 LINEAR
27877 - 1996 BX4 16 de chinero, 1996 Spacewatch
27878 - 1996 CE1 11 de febrero, 1996 T. Kobayashi
27879 Shibata 1996 CZ2 15 de febrero, 1996 T. Okuni
27880 - 1996 EQ 14 de marzo, 1996 D. di Cicco
27881 - 1996 EC1 15 de marzo, 1996 NEAT
27882 - 1996 EJ1 10 de marzo, 1996 K. Endate, K. Watanabe
27883 - 1996 ET1 15 de marzo, 1996 NEAT
27884 - 1996 EZ1 15 de marzo, 1996 NEAT
27885 - 1996 ED2 15 de marzo, 1996 NEAT
27886 - 1996 ER12 13 de marzo, 1996 Spacewatch
27887 - 1996 GU1 12 d'abril, 1996 K. Endate, K. Watanabe
27888 - 1996 GG5 11 d'abril, 1996 Spacewatch
27889 - 1996 GR17 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
27890 - 1996 GG18 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
27891 - 1996 HY 20 d'abril, 1996 T. Kobayashi
27892 - 1996 HG25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
27893 - 1996 HK25 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
27894 - 1996 JU12 10 de mayo, 1996 Spacewatch
27895 - 1996 LL 6 de chunio, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27896 - 1996 NB 13 de chulio, 1996 A. Galád, A. Pravda
27897 - 1996 NF4 14 de chulio, 1996 E. W. Elst
27898 - 1996 OS2 23 de chulio, 1996 AMOS
27899 - 1996 QF 18 d'agosto, 1996 D. di Cicco
27900 - 1996 RM 7 de setiembre, 1996 V. Giuliani, P. Chiavenna
27901-28000
27901 - 1996 RR4 13 de setiembre, 1996 NEAT
27902 - 1996 RA5 13 de setiembre, 1996 S. P. Laurie
27903 - 1996 RS11 8 de setiembre, 1996 Spacewatch
27904 - 1996 SV4 20 de setiembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27905 - 1996 SK6 20 de setiembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27906 - 1996 TZ7 12 d'octubre, 1996 D. di Cicco
27907 - 1996 TU9 15 d'octubre, 1996 Kleť
27908 - 1996 TX9 4 d'octubre, 1996 S. P. Laurie
27909 - 1996 TD11 14 d'octubre, 1996 R. Linderholm
27910 - 1996 TA14 10 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27911 - 1996 TC14 10 d'octubre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27912 - 1996 TJ14 9 d'octubre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
27913 - 1996 TC41 8 d'octubre, 1996 E. W. Elst
27914 - 1996 TN41 8 d'octubre, 1996 E. W. Elst
27915 Nancywright 1996 UU1 30 d'octubre, 1996 P. G. Comba
27916 - 1996 VX1 1 de noviembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27917 Edoardo 1996 VU2 6 de noviembre, 1996 L. Tesi, G. Cattani
27918 - 1996 VJ4 6 de noviembre, 1996 N. Sato
27919 - 1996 VP4 13 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
27920 - 1996 VV8 7 de noviembre, 1996 K. Endate, K. Watanabe
27921 - 1996 VY26 11 de noviembre, 1996 Spacewatch
27922 Mascheroni 1996 XW8 8 d'aviento, 1996 P. G. Comba
27923 - 1996 XJ32 4 d'aviento, 1996 U. Munari, M. Tombelli
27924 - 1997 AZ10 9 de chinero, 1997 D. di Cicco
27925 - 1997 CJ1 1 de febrero, 1997 T. Kobayashi
27926 - 1997 EM15 4 de marzo, 1997 Spacewatch
27927 - 1997 EQ32 11 de marzo, 1997 Spacewatch
27928 - 1997 EG38 5 de marzo, 1997 LINEAR
27929 - 1997 FC1 28 de marzo, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27930 - 1997 GN6 2 d'abril, 1997 LINEAR
27931 - 1997 GU7 2 d'abril, 1997 LINEAR
27932 - 1997 GF8 2 d'abril, 1997 LINEAR
27933 - 1997 GW14 3 d'abril, 1997 LINEAR
27934 - 1997 HT11 30 d'abril, 1997 LINEAR
27935 - 1997 JN 2 de mayo, 1997 Spacewatch
27936 - 1997 JF12 3 de mayo, 1997 E. W. Elst
27937 - 1997 JJ13 3 de mayo, 1997 E. W. Elst
27938 - 1997 JG16 3 de mayo, 1997 E. W. Elst
27939 - 1997 LL2 5 de chunio, 1997 Spacewatch
27940 - 1997 LB4 9 de chunio, 1997 Spacewatch
27941 - 1997 LB6 13 de chunio, 1997 Spacewatch
27942 - 1997 LL9 7 de chunio, 1997 E. W. Elst
27943 - 1997 LB12 7 de chunio, 1997 E. W. Elst
27944 - 1997 MA3 28 de chunio, 1997 LINEAR
27945 - 1997 MK3 28 de chunio, 1997 LINEAR
27946 - 1997 NA 1 de chulio, 1997 Spacewatch
27947 Emilemathieu 1997 NH3 9 de chulio, 1997 P. G. Comba
27948 - 1997 NQ3 6 de chulio, 1997 Spacewatch
27949 - 1997 NU4 8 de chulio, 1997 ODAS
27950 - 1997 OF1 30 de chulio, 1997 G. R. Viscome
27951 - 1997 OG2 30 de chulio, 1997 ODAS
27952 Atapuerca 1997 PR4 11 d'agosto, 1997 A. López, R. Pacheco
27953 - 1997 PF5 11 d'agosto, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27954 - 1997 QB4 27 d'agosto, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
27955 - 1997 QU4 24 d'agosto, 1997 T. Okuni
27956 - 1997 RC 1 de setiembre, 1997 Z. Moravec
27957 - 1997 RV8 12 de setiembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27958 - 1997 RP9 9 de setiembre, 1997 V. Giuliani
27959 Fagioli 1997 SE1 19 de setiembre, 1997 L. Tesi, G. Cattani
27960 - 1997 SN1 21 de setiembre, 1997 L. Šarounová
27961 - 1997 SU1 22 de setiembre, 1997 Kleť
27962 - 1997 SY1 23 de setiembre, 1997 M. Wolf, P. Pravec
27963 - 1997 ST2 25 de setiembre, 1997 P. Pravec, M. Wolf
27964 - 1997 SW15 27 de setiembre, 1997 ODAS
27965 - 1997 SH25 29 de setiembre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
27966 - 1997 SA34 16 de setiembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27967 - 1997 TE 1 d'octubre, 1997 Osservatorio San Vittore
27968 - 1997 TM1 3 d'octubre, 1997 ODAS
27969 - 1997 TT3 3 d'octubre, 1997 ODAS
27970 - 1997 TR9 2 d'octubre, 1997 Spacewatch
27971 - 1997 TO12 2 d'octubre, 1997 Spacewatch
27972 - 1997 TA18 8 d'octubre, 1997 A. Sugie
27973 - 1997 TR25 12 d'octubre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27974 Drejsl 1997 UH 19 d'octubre, 1997 L. Šarounová
27975 Mazurkiewicz 1997 UJ1 23 d'octubre, 1997 P. G. Comba
27976 - 1997 UY3 26 d'octubre, 1997 T. Kobayashi
27977 Distratis 1997 UK5 25 d'octubre, 1997 L. Tesi, A. Boattini
27978 Lubosluka 1997 UN9 29 d'octubre, 1997 L. Šarounová
27979 - 1997 UH19 28 d'octubre, 1997 Spacewatch
27980 - 1997 UA21 27 d'octubre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27981 - 1997 UK21 20 d'octubre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27982 - 1997 UH22 26 d'octubre, 1997 N. Sato
27983 Bernardi 1997 UU24 26 d'octubre, 1997 A. Boattini, M. Tombelli
27984 Herminefranz 1997 VN 1 de noviembre, 1997 Starkenburg
27985 Remanzacco 1997 VC1 2 de noviembre, 1997 Remanzacco
27986 Hanuš 1997 VV2 4 de noviembre, 1997 L. Šarounová
27987 - 1997 VR3 6 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
27988 Menabrea 1997 VA4 7 de noviembre, 1997 P. G. Comba
27989 - 1997 VG4 7 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
27990 - 1997 VD6 9 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
27991 - 1997 VW6 6 de noviembre, 1997 N. Sato
27992 - 1997 VR7 2 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27993 - 1997 WK 18 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
27994 - 1997 WM1 19 de noviembre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
27995 - 1997 WL2 23 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
27996 - 1997 WJ5 23 de noviembre, 1997 Spacewatch
27997 - 1997 WV7 23 de noviembre, 1997 N. Sato
27998 - 1997 WU8 20 de noviembre, 1997 Spacewatch
27999 - 1997 WV21 30 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
28000 - 1997 WC35 29 de noviembre, 1997 LINEAR


Predecesor:
26001–27000
Lista d'asteroides
27001–28000
Succesor:
28001–29000