Lista d'asteroides (136001-137000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 136001... 136101... 136201... 136301... 136401... 136501... 136601... 136701... 136801... 136901...

Nombre Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
136001–136100 editar
136001 - 2002 VS43 4 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
136002 - 2002 VZ43 4 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
136003 - 2002 VB53 6 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136004 - 2002 VR55 6 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136005 - 2002 VB56 6 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136006 - 2002 VR56 6 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136007 - 2002 VU59 3 de noviembre, 2002 Haleakala NEAT
136008 - 2002 VB60 3 de noviembre, 2002 Haleakala NEAT
136009 - 2002 VM61 5 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136010 - 2002 VJ63 6 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136011 - 2002 VB64 6 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136012 - 2002 VG64 6 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136013 - 2002 VP66 6 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136014 - 2002 VV67 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136015 - 2002 VT68 7 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136016 - 2002 VQ71 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136017 - 2002 VH74 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136018 - 2002 VP76 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136019 - 2002 VP77 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136020 - 2002 VM81 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136021 - 2002 VR82 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136022 - 2002 VV82 7 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136023 - 2002 VW85 11 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136024 - 2002 VK87 8 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136025 - 2002 VH88 11 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136026 - 2002 VY96 12 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136027 - 2002 VS100 11 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136028 - 2002 VR101 11 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136029 - 2002 VU104 12 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136030 - 2002 VV104 12 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136031 - 2002 VK109 12 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136032 - 2002 VP110 12 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136033 - 2002 VM113 13 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
136034 - 2002 VU117 13 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136035 - 2002 VC120 12 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136036 - 2002 VK122 13 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
136037 - 2002 VG129 6 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136038 - 2002 WR 20 de noviembre, 2002 Socorro LINEAR
136039 - 2002 WR4 21 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
136040 - 2002 WL7 24 de noviembre, 2002 Palomar NEAT
136041 - 2002 WY11 27 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136042 - 2002 WJ12 27 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136043 - 2002 WB14 28 de noviembre, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136044 - 2002 XH6 1 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136045 - 2002 XK8 2 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136046 - 2002 XW8 2 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136047 - 2002 XK16 3 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
136048 - 2002 XD17 3 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
136049 - 2002 XN23 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136050 - 2002 XH26 2 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136051 - 2002 XF27 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136052 - 2002 XL30 6 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136053 - 2002 XQ30 6 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136054 - 2002 XN33 7 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
136055 - 2002 XR36 6 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136056 - 2002 XQ49 10 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136057 - 2002 XZ49 10 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136058 - 2002 XH53 10 d'aviento, 2002 Kitt Peak Spacewatch
136059 - 2002 XV55 10 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
136060 - 2002 XD73 11 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136061 - 2002 XK75 11 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136062 - 2002 XJ76 11 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136063 - 2002 XC78 11 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
136064 - 2002 XW83 13 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
136065 - 2002 XD84 13 d'aviento, 2002 Haleakala NEAT
136066 - 2002 XU84 11 d'aviento, 2002 Palomar NEAT
136067 - 2002 XK88 12 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136068 - 2002 XH93 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136069 - 2002 XO98 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136070 - 2002 XO102 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136071 - 2002 XF106 5 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136072 - 2002 YN 27 d'aviento, 2002 Anderson Mesa LONEOS
136073 - 2002 YH6 28 d'aviento, 2002 Needville Needville
136074 - 2002 YJ16 31 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136075 - 2002 YD29 31 d'aviento, 2002 Socorro LINEAR
136076 - 2003 AC8 3 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136077 - 2003 AP17 4 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136078 - 2003 AH30 4 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136079 - 2003 AR36 7 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136080 - 2003 AQ49 5 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136081 - 2003 AH57 5 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136082 - 2003 AH60 5 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136083 - 2003 AY65 7 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136084 - 2003 AE66 7 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136085 - 2003 AQ74 10 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136086 - 2003 AC77 10 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136087 - 2003 AO86 1 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136088 - 2003 BO7 26 de chinero, 2003 Palomar NEAT
136089 - 2003 BG17 26 de chinero, 2003 Haleakala NEAT
136090 - 2003 BZ28 27 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136091 - 2003 BK31 27 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136092 - 2003 BN36 27 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136093 - 2003 BA48 27 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136094 - 2003 BC51 27 de chinero, 2003 Socorro LINEAR
136095 - 2003 BG68 27 de chinero, 2003 Haleakala NEAT
136096 - 2003 CV8 1 de febrero, 2003 Haleakala NEAT
136097 - 2003 CS17 6 de febrero, 2003 Palomar NEAT
136098 - 2003 DD 19 de febrero, 2003 Haleakala NEAT
136099 - 2003 DD4 22 de febrero, 2003 Palomar NEAT
136100 - 2003 DW12 26 de febrero, 2003 Campo Imperatore CINEOS
136101–136200 editar
136101 - 2003 EA2 5 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
136102 - 2003 EW2 5 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
136103 - 2003 EN22 6 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
136104 - 2003 EO22 6 de marzo, 2003 Socorro LINEAR
136105 - 2003 EC27 6 de marzo, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136106 - 2003 EW33 7 de marzo, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136107 - 2003 EY58 12 de marzo, 2003 Palomar NEAT
136108 - 2003 EL61 7 de marzo, 2003 Sierra Nevada F. J. Aceituno, P. Santos-Sanz, J. L. Ortiz
136109 - 2003 FA22 25 de marzo, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136110 - 2003 FZ60 26 de marzo, 2003 Palomar NEAT
136111 - 2003 FC79 27 de marzo, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136112 - 2003 FY104 26 de marzo, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136113 - 2003 GA5 1 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
136114 - 2003 GU37 7 d'abril, 2003 Palomar NEAT
136115 - 2003 HC3 24 d'abril, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136116 - 2003 HA16 23 d'abril, 2003 Socorro LINEAR
136117 - 2003 HL28 26 d'abril, 2003 Haleakala NEAT
136118 - 2003 KV 21 de mayo, 2003 Reedy Creek J. Broughton
136119 - 2003 KH19 29 de mayo, 2003 Socorro LINEAR
136120 - 2003 LG7 1 de chunio, 2003 Cerro Tololo M. W. Buie
136121 - 2003 OA 18 de chulio, 2003 Siding Spring R. H. McNaught
136122 - 2003 OQ29 24 de chulio, 2003 Palomar NEAT
136123 - 2003 QK40 22 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
136124 - 2003 QC56 23 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
136125 - 2003 QU65 25 d'agosto, 2003 Palomar NEAT
136126 - 2003 QN79 26 d'agosto, 2003 Socorro LINEAR
136127 - 2003 RA15 14 de setiembre, 2003 Haleakala NEAT
136128 - 2003 SO36 17 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136129 - 2003 SL57 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136130 - 2003 SH87 17 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136131 - 2003 SE96 18 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136132 - 2003 SC98 18 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
136133 - 2003 SC110 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
136134 - 2003 SY117 16 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136135 - 2003 SN138 20 de setiembre, 2003 Palomar NEAT
136136 - 2003 ST147 21 de setiembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136137 - 2003 SU188 22 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136138 - 2003 SH199 21 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136139 - 2003 SH201 24 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136140 - 2003 SS220 29 de setiembre, 2003 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
136141 - 2003 SM228 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136142 - 2003 ST235 27 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136143 - 2003 SQ251 26 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136144 - 2003 SV288 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136145 - 2003 SC291 29 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136146 - 2003 SA294 28 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136147 - 2003 SU296 29 de setiembre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136148 - 2003 SC306 30 de setiembre, 2003 Socorro LINEAR
136149 - 2003 SR313 29 de setiembre, 2003 Goodricke-Pigott J. W. Kessel
136150 - 2003 TJ 2 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136151 - 2003 TM2 1 d'octubre, 2003 Goodricke-Pigott J. W. Kessel
136152 - 2003 TQ12 14 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136153 - 2003 TH13 2 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
136154 - 2003 TX14 14 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136155 - 2003 TQ24 1 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136156 - 2003 TX27 1 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136157 - 2003 TQ39 2 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136158 - 2003 UU14 16 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136159 - 2003 UE15 16 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136160 - 2003 UU15 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136161 - 2003 US23 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136162 - 2003 UR29 21 d'octubre, 2003 Fountain Hills Fountain Hills
136163 - 2003 UY40 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136164 - 2003 UO47 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136165 - 2003 UQ48 16 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136166 - 2003 UH73 19 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136167 - 2003 UP85 17 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136168 - 2003 UC98 19 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136169 - 2003 UN109 19 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136170 - 2003 UD118 17 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136171 - 2003 UE119 17 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136172 - 2003 US123 19 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136173 - 2003 UU129 17 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
136174 - 2003 UJ132 19 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
136175 - 2003 UV132 19 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
136176 - 2003 UU141 17 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136177 - 2003 UY143 17 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136178 - 2003 UJ146 17 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136179 - 2003 UE147 17 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136180 - 2003 UJ183 21 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
136181 - 2003 UB199 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136182 - 2003 UE202 21 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136183 - 2003 UH208 22 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136184 - 2003 UV209 23 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136185 - 2003 UH210 23 d'octubre, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136186 - 2003 UV210 23 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136187 - 2003 UP218 21 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136188 - 2003 UC232 24 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136189 - 2003 UT237 23 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136190 - 2003 UU243 24 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136191 - 2003 UU247 24 d'octubre, 2003 Haleakala NEAT
136192 - 2003 UT253 22 d'octubre, 2003 Palomar NEAT
136193 - 2003 UX256 25 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136194 - 2003 UX267 28 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136195 - 2003 UU276 30 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136196 - 2003 UF279 26 d'octubre, 2003 Socorro LINEAR
136197 - 2003 UH287 22 d'octubre, 2003 Kitt Peak M. W. Buie
136198 - 2003 UJ296 16 d'octubre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136199 Eris 2003 UB313 21 d'octubre, 2003 Palomar M. E. Brown, C. A. Trujillo, D. Rabinowitz
136200 - 2003 VS5 15 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136201–136300 editar
136201 - 2003 VM8 15 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
136202 - 2003 WY3 18 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
136203 - 2003 WD6 18 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
136204 - 2003 WL7 16 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136205 - 2003 WM10 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136206 - 2003 WN19 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136207 - 2003 WW19 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136208 - 2003 WD20 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136209 - 2003 WF20 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136210 - 2003 WG30 18 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136211 - 2003 WN33 18 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
136212 - 2003 WA35 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136213 - 2003 WJ50 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136214 - 2003 WM50 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136215 - 2003 WK61 19 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136216 - 2003 WK71 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136217 - 2003 WK72 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136218 - 2003 WR73 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136219 - 2003 WZ76 19 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
136220 - 2003 WO78 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136221 - 2003 WW80 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136222 - 2003 WE82 19 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136223 - 2003 WL84 19 de noviembre, 2003 Catalina CSS
136224 - 2003 WH86 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136225 - 2003 WJ99 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136226 - 2003 WH100 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136227 - 2003 WZ103 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136228 - 2003 WN106 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136229 - 2003 WG112 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136230 - 2003 WC117 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136231 - 2003 WH118 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136232 - 2003 WH119 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136233 - 2003 WX120 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136234 - 2003 WA121 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136235 - 2003 WL122 20 de noviembre, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136236 - 2003 WP137 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136237 - 2003 WU141 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136238 - 2003 WX141 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136239 - 2003 WG142 21 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136240 - 2003 WY143 21 de noviembre, 2003 Palomar NEAT
136241 - 2003 WM170 20 de noviembre, 2003 Socorro LINEAR
136242 - 2003 XZ 1 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136243 - 2003 XY2 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136244 - 2003 XV3 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136245 - 2003 XE4 1 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136246 - 2003 XN5 3 d'aviento, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136247 - 2003 XU5 3 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136248 - 2003 XK9 4 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136249 - 2003 XP15 3 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136250 - 2003 XP16 14 d'aviento, 2003 Palomar NEAT
136251 - 2003 XD19 14 d'aviento, 2003 Palomar NEAT
136252 - 2003 XX34 3 d'aviento, 2003 Anderson Mesa LONEOS
136253 - 2003 XA39 4 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136254 - 2003 YL7 17 d'aviento, 2003 Palomar NEAT
136255 - 2003 YE18 16 d'aviento, 2003 Catalina CSS
136256 - 2003 YS31 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136257 - 2003 YR37 18 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136258 - 2003 YQ43 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136259 - 2003 YH45 17 d'aviento, 2003 Bergisch Gladbach W. Bickel
136260 - 2003 YV58 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136261 - 2003 YO60 19 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136262 - 2003 YV64 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136263 - 2003 YR68 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136264 - 2003 YC70 21 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136265 - 2003 YN71 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136266 - 2003 YV74 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136267 - 2003 YR80 18 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136268 - 2003 YB83 18 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136269 - 2003 YQ87 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136270 - 2003 YP89 19 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136271 - 2003 YT95 19 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136272 - 2003 YF107 22 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136273 - 2003 YT107 25 d'aviento, 2003 Piszkéstető K. Sárneczky
136274 - 2003 YO111 23 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136275 - 2003 YM113 23 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136276 - 2003 YZ123 28 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136277 - 2003 YL125 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136278 - 2003 YO125 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136279 - 2003 YU125 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136280 - 2003 YW125 27 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136281 - 2003 YY128 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136282 - 2003 YZ129 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136283 - 2003 YE130 27 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136284 - 2003 YY134 28 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136285 - 2003 YF140 28 d'aviento, 2003 Kitt Peak Spacewatch
136286 - 2003 YG146 28 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136287 - 2003 YR151 29 d'aviento, 2003 Socorro LINEAR
136288 - 2004 AZ1 13 de chinero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
136289 - 2004 AY2 3 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136290 - 2004 AH6 13 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136291 - 2004 AV9 15 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136292 - 2004 AU10 15 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136293 - 2004 AG14 13 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136294 - 2004 AK26 13 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136295 - 2004 BF2 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136296 - 2004 BR2 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136297 - 2004 BN9 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136298 - 2004 BP9 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136299 - 2004 BU13 17 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136300 - 2004 BU14 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136301–136400 editar
136301 - 2004 BX14 16 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136302 - 2004 BL19 17 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136303 - 2004 BC23 17 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136304 - 2004 BB24 19 de chinero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
136305 - 2004 BA34 19 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136306 - 2004 BF35 19 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136307 - 2004 BX43 22 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136308 - 2004 BK44 22 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136309 - 2004 BO44 22 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136310 - 2004 BB47 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136311 - 2004 BP47 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136312 - 2004 BQ49 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136313 - 2004 BO51 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136314 - 2004 BS51 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136315 - 2004 BF56 23 de chinero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
136316 - 2004 BU56 23 de chinero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
136317 - 2004 BO57 23 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136318 - 2004 BK60 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136319 - 2004 BA61 21 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136320 - 2004 BX61 22 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136321 - 2004 BM74 24 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136322 - 2004 BP80 24 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136323 - 2004 BE81 26 de chinero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
136324 - 2004 BY86 22 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136325 - 2004 BC88 23 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136326 - 2004 BS89 23 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136327 - 2004 BG94 22 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136328 - 2004 BX101 29 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136329 - 2004 BC105 24 de chinero, 2004 Socorro LINEAR
136330 - 2004 BM107 28 de chinero, 2004 Catalina CSS
136331 - 2004 BG108 28 de chinero, 2004 Catalina CSS
136332 - 2004 BS111 29 de chinero, 2004 Catalina CSS
136333 - 2004 BA149 16 de chinero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136334 - 2004 BX149 17 de chinero, 2004 Palomar NEAT
136335 - 2004 CZ4 10 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136336 - 2004 CK12 11 de febrero, 2004 Catalina CSS
136337 - 2004 CY12 11 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136338 - 2004 CT14 11 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136339 - 2004 CW14 11 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136340 - 2004 CV18 10 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136341 - 2004 CO23 12 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136342 - 2004 CR26 11 de febrero, 2004 Catalina CSS
136343 - 2004 CO31 12 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136344 - 2004 CE33 12 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136345 - 2004 CO35 11 de febrero, 2004 Catalina CSS
136346 - 2004 CT44 13 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136347 - 2004 CO52 11 de febrero, 2004 Catalina CSS
136348 - 2004 CQ70 12 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136349 - 2004 CA71 12 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136350 - 2004 CS71 13 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136351 - 2004 CZ71 13 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136352 - 2004 CA77 11 de febrero, 2004 Catalina CSS
136353 - 2004 CC78 11 de febrero, 2004 Anderson Mesa LONEOS
136354 - 2004 CK78 11 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136355 - 2004 CF81 12 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136356 - 2004 CG98 14 de febrero, 2004 Catalina CSS
136357 - 2004 CX121 12 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136358 - 2004 DB3 16 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136359 - 2004 DS4 16 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136360 - 2004 DO19 17 de febrero, 2004 Socorro LINEAR
136361 - 2004 DP23 18 de febrero, 2004 Catalina CSS
136362 - 2004 DF27 16 de febrero, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136363 - 2004 DS30 17 de febrero, 2004 Socorro LINEAR
136364 - 2004 DV72 17 de febrero, 2004 Palomar NEAT
136365 - 2004 EZ2 9 de marzo, 2004 Palomar NEAT
136366 - 2004 EK5 11 de marzo, 2004 Palomar NEAT
136367 - 2004 EU11 10 de marzo, 2004 Altschwendt Altschwendt
136368 - 2004 EC15 11 de marzo, 2004 Palomar NEAT
136369 - 2004 EG22 15 de marzo, 2004 Goodricke-Pigott Goodricke-Pigott
136370 - 2004 ED26 14 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136371 - 2004 ER30 15 de marzo, 2004 Catalina CSS
136372 - 2004 EY34 12 de marzo, 2004 Palomar NEAT
136373 - 2004 EN55 14 de marzo, 2004 Palomar NEAT
136374 - 2004 EA59 15 de marzo, 2004 Palomar NEAT
136375 - 2004 EV64 14 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136376 - 2004 EF83 14 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136377 - 2004 FV22 17 de marzo, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136378 - 2004 FF24 17 de marzo, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136379 - 2004 FY33 16 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136380 - 2004 FR36 16 de marzo, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136381 - 2004 FU44 16 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136382 - 2004 FQ49 18 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136383 - 2004 FT65 19 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136384 - 2004 FS104 23 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136385 - 2004 FR148 31 de marzo, 2004 Socorro LINEAR
136386 - 2004 FD152 17 de marzo, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136387 - 2004 GJ34 13 d'abril, 2004 Palomar NEAT
136388 - 2004 GA37 14 d'abril, 2004 Anderson Mesa LONEOS
136389 - 2004 HJ40 19 d'abril, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136390 - 2004 HA41 19 d'abril, 2004 Socorro LINEAR
136391 - 2004 JA25 15 de mayo, 2004 Socorro LINEAR
136392 - 2004 PL93 11 d'agosto, 2004 Socorro LINEAR
136393 - 2004 SE30 17 de setiembre, 2004 Socorro LINEAR
136394 - 2004 TB106 7 d'octubre, 2004 Socorro LINEAR
136395 - 2004 TO212 8 d'octubre, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136396 - 2004 XZ113 10 d'aviento, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136397 - 2004 XB134 15 d'aviento, 2004 Socorro LINEAR
136398 - 2004 XC158 14 d'aviento, 2004 Kitt Peak Spacewatch
136399 - 2004 XZ176 11 d'aviento, 2004 Catalina CSS
136400 - 2004 XW180 14 d'aviento, 2004 Catalina CSS
136401–136500 editar
136401 - 2004 YV19 18 d'aviento, 2004 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136402 - 2004 YD20 18 d'aviento, 2004 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136403 - 2004 YS20 18 d'aviento, 2004 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136404 - 2005 AU11 6 de chinero, 2005 Catalina CSS
136405 - 2005 AV16 6 de chinero, 2005 Socorro LINEAR
136406 - 2005 AR32 11 de chinero, 2005 Socorro LINEAR
136407 - 2005 AR39 13 de chinero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136408 - 2005 AT53 13 de chinero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136409 - 2005 AE54 13 de chinero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136410 - 2005 AX56 15 de chinero, 2005 Catalina CSS
136411 - 2005 AL79 15 de chinero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136412 - 2005 BG25 18 de chinero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136413 - 2005 CH11 1 de febrero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136414 - 2005 CW35 3 de febrero, 2005 Socorro LINEAR
136415 - 2005 CE43 2 de febrero, 2005 Socorro LINEAR
136416 - 2005 CY43 2 de febrero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136417 - 2005 CO45 2 de febrero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136418 - 2005 CJ46 2 de febrero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136419 - 2005 CA48 2 de febrero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136420 - 2005 CL48 2 de febrero, 2005 Catalina CSS
136421 - 2005 CK49 2 de febrero, 2005 Catalina CSS
136422 - 2005 CS49 2 de febrero, 2005 Catalina CSS
136423 - 2005 CH50 2 de febrero, 2005 Socorro LINEAR
136424 - 2005 CW51 2 de febrero, 2005 Catalina CSS
136425 - 2005 CQ58 2 de febrero, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136426 - 2005 CJ69 4 de febrero, 2005 Anderson Mesa LONEOS
136427 - 2005 ET3 1 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136428 - 2005 EK12 2 de marzo, 2005 Catalina CSS
136429 - 2005 EU13 3 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136430 - 2005 EV13 3 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136431 - 2005 ER16 3 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136432 - 2005 EW20 3 de marzo, 2005 Catalina CSS
136433 - 2005 ER28 3 de marzo, 2005 Catalina CSS
136434 - 2005 EA32 3 de marzo, 2005 Catalina CSS
136435 - 2005 EH32 3 de marzo, 2005 Catalina CSS
136436 - 2005 EA41 1 de marzo, 2005 Catalina CSS
136437 - 2005 EZ42 3 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136438 - 2005 EU45 3 de marzo, 2005 Catalina CSS
136439 - 2005 EV53 4 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136440 - 2005 EK56 4 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136441 - 2005 EP58 4 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136442 - 2005 EE62 4 de marzo, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136443 - 2005 EN67 4 de marzo, 2005 Socorro LINEAR
136444 - 2005 EX84 4 de marzo, 2005 Catalina CSS
136445 - 2005 EP108 4 de marzo, 2005 Catalina CSS
136446 - 2005 EO115 4 de marzo, 2005 Socorro LINEAR
136447 - 2005 EN124 8 de marzo, 2005 Anderson Mesa LONEOS
136448 - 2005 ES125 8 de marzo, 2005 Catalina CSS
136449 - 2005 EA140 9 de marzo, 2005 Socorro LINEAR
136450 - 2005 EX141 10 de marzo, 2005 Catalina CSS
136451 - 2005 EU154 8 de marzo, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136452 - 2005 EQ166 11 de marzo, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136453 - 2005 EO173 8 de marzo, 2005 Anderson Mesa LONEOS
136454 - 2005 EF182 9 de marzo, 2005 Catalina CSS
136455 - 2005 ET184 9 de marzo, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136456 - 2005 EO188 10 de marzo, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136457 - 2005 EK202 8 de marzo, 2005 Catalina CSS
136458 - 2005 EM206 13 de marzo, 2005 Catalina CSS
136459 - 2005 EA219 10 de marzo, 2005 Catalina CSS
136460 - 2005 EJ224 10 de marzo, 2005 Anderson Mesa LONEOS
136461 - 2005 EO224 11 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136462 - 2005 EO227 9 de marzo, 2005 Socorro LINEAR
136463 - 2005 EK252 10 de marzo, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136464 - 2005 EV253 11 de marzo, 2005 Socorro LINEAR
136465 - 2005 EA266 13 de marzo, 2005 Catalina CSS
136466 - 2005 EO271 13 de marzo, 2005 Catalina CSS
136467 - 2005 EO276 8 de marzo, 2005 Socorro LINEAR
136468 - 2005 EF283 11 de marzo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136469 - 2005 FM2 17 de marzo, 2005 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
136470 - 2005 FY6 30 de marzo, 2005 Catalina CSS
136471 - 2005 FJ7 30 de marzo, 2005 Catalina CSS
136472 - 2005 FY9 31 de marzo, 2005 Palomar M. E. Brown, C. A. Trujillo, D. Rabinowitz
136473 - 2005 GB 1 d'abril, 2005 Piszkéstető Piszkéstető
136474 - 2005 GX27 3 d'abril, 2005 Palomar NEAT
136475 - 2005 GE44 5 d'abril, 2005 Anderson Mesa LONEOS
136476 - 2005 GT55 6 d'abril, 2005 Anderson Mesa LONEOS
136477 - 2005 GB59 4 d'abril, 2005 Catalina CSS
136478 - 2005 GD63 2 d'abril, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136479 - 2005 GH68 2 d'abril, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136480 - 2005 GL69 3 d'abril, 2005 Palomar NEAT
136481 - 2005 GV75 5 d'abril, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136482 - 2005 GV77 6 d'abril, 2005 Catalina CSS
136483 - 2005 GB79 6 d'abril, 2005 Catalina CSS
136484 - 2005 GQ81 6 d'abril, 2005 Catalina CSS
136485 - 2005 GU82 4 d'abril, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136486 - 2005 GY95 6 d'abril, 2005 Anderson Mesa LONEOS
136487 - 2005 GZ100 9 d'abril, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136488 - 2005 GS119 7 d'abril, 2005 Catalina CSS
136489 - 2005 GG133 10 d'abril, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136490 - 2005 GD134 10 d'abril, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136491 - 2005 GL140 13 d'abril, 2005 Socorro LINEAR
136492 - 2005 GS140 11 d'abril, 2005 Goodricke-Pigott Goodricke-Pigott
136493 - 2005 GW141 9 d'abril, 2005 Socorro LINEAR
136494 - 2005 GE150 11 d'abril, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136495 - 2005 GA161 13 d'abril, 2005 Socorro LINEAR
136496 - 2005 GZ180 12 d'abril, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136497 - 2005 HG3 16 d'abril, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136498 - 2005 JO20 4 de mayo, 2005 Catalina CSS
136499 - 2005 JX20 4 de mayo, 2005 Catalina CSS
136500 - 2005 JY44 9 de mayo, 2005 Catalina CSS
136501–136600 editar
136501 - 2005 JO68 6 de mayo, 2005 Catalina CSS
136502 - 2005 JG132 13 de mayo, 2005 Siding Spring SSS
136503 - 2005 JO146 13 de mayo, 2005 Catalina CSS
136504 - 2005 JX153 4 de mayo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136505 - 2005 JX160 8 de mayo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136506 - 2005 KF1 16 de mayo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136507 - 2005 KV5 16 de mayo, 2005 Palomar NEAT
136508 - 2005 KO8 18 de mayo, 2005 Siding Spring SSS
136509 - 2005 KC12 31 de mayo, 2005 Catalina CSS
136510 - 2005 LH 1 de chunio, 2005 RAS A. Lowe
136511 - 2005 MQ45 27 de chunio, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136512 - 2005 NA50 5 de chulio, 2005 Palomar NEAT
136513 - 2005 NL93 5 de chulio, 2005 Siding Spring SSS
136514 - 2005 QT36 25 d'agosto, 2005 Palomar NEAT
136515 - 2005 QF37 25 d'agosto, 2005 Palomar NEAT
136516 - 2005 QR49 26 d'agosto, 2005 Palomar NEAT
136517 - 2005 SY20 25 de setiembre, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136518 - 2005 SF70 28 de setiembre, 2005 Piszkéstető Piszkéstető
136519 - 2005 SZ242 30 de setiembre, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136520 - 2005 UR314 28 d'octubre, 2005 Catalina CSS
136521 - 2006 DE3 20 de febrero, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136522 - 2006 DA59 24 de febrero, 2006 Catalina CSS
136523 - 2006 DM195 28 de febrero, 2006 Socorro LINEAR
136524 - 2006 EY16 2 de marzo, 2006 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136525 - 2006 FQ44 23 de marzo, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136526 - 2006 FU45 24 de marzo, 2006 Anderson Mesa LONEOS
136527 - 2006 GK22 2 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136528 - 2006 GM22 2 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136529 - 2006 GH36 7 d'abril, 2006 Socorro LINEAR
136530 - 2006 GS37 9 d'abril, 2006 Siding Spring SSS
136531 - 2006 HA4 18 d'abril, 2006 Palomar NEAT
136532 - 2006 HL11 19 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136533 - 2006 HX25 20 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136534 - 2006 KK16 20 de mayo, 2006 Anderson Mesa LONEOS
136535 - 2006 KA85 25 de mayo, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136536 - 2006 LJ5 11 de chunio, 2006 Palomar NEAT
136537 - 2006 LX6 11 de chunio, 2006 Palomar NEAT
136538 - 2006 MN3 19 de chunio, 2006 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136539 - 2144 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136540 - 2543 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136541 - 3012 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136542 - 3089 P-L 25 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136543 - 3111 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136544 - 4773 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136545 - 5552 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136546 - 6208 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136547 - 6297 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136548 - 6329 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136549 - 6702 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136550 - 6747 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136551 - 6864 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136552 - 1047 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136553 - 1445 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136554 - 2062 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136555 - 2254 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136556 - 3299 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136557 - 5214 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136558 - 5429 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136559 - 1035 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136560 - 1109 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136561 - 1304 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136562 - 2609 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136563 - 3288 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels


Predecesor:
135001–136000
Lista d'asteroides
136001–137000
Succesor:
137001–138000