Lista d'asteroides (131001-132000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 131001... 131101... 131201... 131301... 131401... 131501... 131601... 131701... 131801... 131901...

Nombre Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
131001–131100 editar
131001 - 2000 WJ180 27 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
131002 - 2000 WP188 18 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131003 - 2000 WC192 19 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131004 - 2000 WT195 19 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
131005 - 2000 XF2 3 d'aviento, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
131006 - 2000 XW3 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131007 - 2000 XL8 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131008 - 2000 XM8 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131009 - 2000 XP9 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131010 - 2000 XQ9 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131011 - 2000 XA10 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131012 - 2000 XJ10 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131013 - 2000 XM10 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131014 - 2000 XG13 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131015 - 2000 XV15 1 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131016 - 2000 XX25 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131017 - 2000 XR26 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131018 - 2000 XA27 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131019 - 2000 XC31 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131020 - 2000 XG32 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131021 - 2000 XR33 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131022 - 2000 XQ37 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131023 - 2000 XK38 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131024 - 2000 XD39 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131025 - 2000 XO39 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131026 - 2000 XE41 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131027 - 2000 XP42 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131028 - 2000 XQ42 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131029 - 2000 XV42 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131030 - 2000 XG46 5 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131031 - 2000 XU46 7 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131032 - 2000 XQ48 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131033 - 2000 XG50 4 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131034 - 2000 XZ52 6 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131035 - 2000 XV53 5 d'aviento, 2000 Uccle T. Pauwels
131036 - 2000 YE 16 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131037 - 2000 YN 16 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131038 - 2000 YP 16 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131039 - 2000 YO2 17 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131040 - 2000 YM8 16 d'aviento, 2000 Uccle T. Pauwels
131041 - 2000 YA13 24 d'aviento, 2000 Haleakala NEAT
131042 - 2000 YF16 23 d'aviento, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
131043 - 2000 YU25 22 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131044 - 2000 YB26 23 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131045 - 2000 YH32 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131046 - 2000 YX32 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131047 - 2000 YB35 28 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131048 - 2000 YM38 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131049 - 2000 YP38 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131050 - 2000 YF48 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131051 - 2000 YK48 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131052 - 2000 YW48 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131053 - 2000 YY50 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131054 - 2000 YA53 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131055 - 2000 YP54 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131056 - 2000 YU54 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131057 - 2000 YG56 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131058 - 2000 YE58 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131059 - 2000 YP59 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131060 - 2000 YB62 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131061 - 2000 YG62 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131062 - 2000 YG69 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131063 - 2000 YP69 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131064 - 2000 YA70 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131065 - 2000 YS75 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131066 - 2000 YF77 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131067 - 2000 YO78 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131068 - 2000 YT79 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131069 - 2000 YD83 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131070 - 2000 YY85 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131071 - 2000 YR89 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131072 - 2000 YH91 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131073 - 2000 YQ91 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131074 - 2000 YZ92 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131075 - 2000 YP94 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131076 - 2000 YC103 28 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131077 - 2000 YH105 28 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131078 - 2000 YL106 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131079 - 2000 YG110 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131080 - 2000 YC111 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131081 - 2000 YG119 29 d'aviento, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131082 - 2000 YG121 21 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131083 - 2000 YV122 28 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131084 - 2000 YE123 28 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131085 - 2000 YL124 29 d'aviento, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131086 - 2000 YT126 29 d'aviento, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131087 - 2000 YM127 29 d'aviento, 2000 Haleakala NEAT
131088 - 2000 YZ131 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131089 - 2000 YY134 17 d'aviento, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131090 - 2000 YY136 23 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131091 - 2000 YG140 31 d'aviento, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131092 - 2000 YP142 30 d'aviento, 2000 Socorro LINEAR
131093 - 2000 YV142 31 d'aviento, 2000 Anderson Mesa LONEOS
131094 - 2001 AQ3 2 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131095 - 2001 AW3 2 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131096 - 2001 AT5 2 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131097 - 2001 AG8 2 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131098 - 2001 AL13 2 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131099 - 2001 AP13 2 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131100 - 2001 AB20 2 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131101–131200 editar
131101 - 2001 AA21 3 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131102 - 2001 AB24 3 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131103 - 2001 AS26 5 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131104 - 2001 AN28 5 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131105 - 2001 AV28 4 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131106 - 2001 AN29 4 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131107 - 2001 AV30 4 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131108 - 2001 AO32 4 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131109 - 2001 AA33 4 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131110 - 2001 AS34 4 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131111 - 2001 AN35 5 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131112 - 2001 AQ35 5 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131113 - 2001 AO45 15 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131114 - 2001 AY48 15 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131115 - 2001 BN 17 de chinero, 2001 Oizumi T. Kobayashi
131116 - 2001 BS 17 de chinero, 2001 Oizumi T. Kobayashi
131117 - 2001 BC1 16 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
131118 - 2001 BA4 18 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131119 - 2001 BK4 18 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131120 - 2001 BY4 18 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131121 - 2001 BS7 19 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131122 - 2001 BG11 19 de chinero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131123 - 2001 BO22 20 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131124 - 2001 BT22 20 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131125 - 2001 BD24 20 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131126 - 2001 BD28 20 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131127 - 2001 BJ31 20 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131128 - 2001 BX31 20 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131129 - 2001 BE36 19 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131130 - 2001 BH36 19 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131131 - 2001 BL36 19 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131132 - 2001 BW36 21 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131133 - 2001 BA41 24 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131134 - 2001 BD44 19 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131135 - 2001 BW46 21 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131136 - 2001 BT47 21 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131137 - 2001 BC50 21 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131138 - 2001 BV50 28 de chinero, 2001 Oizumi T. Kobayashi
131139 - 2001 BE52 17 de chinero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131140 - 2001 BV52 17 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
131141 - 2001 BX53 18 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
131142 - 2001 BF57 20 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131143 - 2001 BM62 26 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131144 - 2001 BF63 29 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131145 - 2001 BZ72 27 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
131146 - 2001 BN73 29 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
131147 - 2001 BD75 31 de chinero, 2001 Haleakala NEAT
131148 - 2001 BM79 21 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131149 - 2001 BF80 21 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131150 - 2001 BE82 31 de chinero, 2001 Socorro LINEAR
131151 - 2001 CD7 1 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131152 - 2001 CH9 1 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131153 - 2001 CV9 2 de febrero, 2001 Oaxaca J. M. Roe
131154 - 2001 CZ9 3 de febrero, 2001 Piera J. Guarro
131155 - 2001 CC10 2 de febrero, 2001 Farpoint G. Hug
131156 - 2001 CK14 1 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131157 - 2001 CH16 1 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131158 - 2001 CD18 2 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131159 - 2001 CS19 2 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131160 - 2001 CQ21 1 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131161 - 2001 CL23 1 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131162 - 2001 CO24 1 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131163 - 2001 CT26 1 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131164 - 2001 CW27 2 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131165 - 2001 CU28 2 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131166 - 2001 CK30 2 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131167 - 2001 CH31 3 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131168 - 2001 CR32 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131169 - 2001 CX32 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131170 - 2001 CD34 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131171 - 2001 CO36 15 de febrero, 2001 Oizumi T. Kobayashi
131172 - 2001 CV37 15 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131173 - 2001 CN38 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131174 - 2001 CW38 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131175 - 2001 CX38 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131176 - 2001 CE39 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131177 - 2001 CL39 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131178 - 2001 CK40 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131179 - 2001 CW40 15 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131180 - 2001 CR41 15 de febrero, 2001 Črni Vrh Črni Vrh
131181 - 2001 CT41 15 de febrero, 2001 Ondřejov P. Pravec, L. Šarounová
131182 - 2001 CC43 15 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131183 - 2001 CJ45 15 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131184 - 2001 CE46 15 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131185 - 2001 CR46 13 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131186 - 2001 DS 16 de febrero, 2001 Nogales Tenagra II
131187 - 2001 DW 16 de febrero, 2001 Nogales Tenagra II
131188 - 2001 DE2 16 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131189 - 2001 DO3 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131190 - 2001 DH6 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131191 - 2001 DC7 17 de febrero, 2001 Farpoint Farpoint
131192 - 2001 DN7 16 de febrero, 2001 Oizumi T. Kobayashi
131193 - 2001 DY7 17 de febrero, 2001 Nogales Tenagra II
131194 - 2001 DD10 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131195 - 2001 DZ11 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131196 - 2001 DY17 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131197 - 2001 DA18 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131198 - 2001 DW19 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131199 - 2001 DO23 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131200 - 2001 DD27 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131201–131300 editar
131201 - 2001 DN27 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131202 - 2001 DS28 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131203 - 2001 DT29 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131204 - 2001 DE32 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131205 - 2001 DK36 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131206 - 2001 DV41 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131207 - 2001 DH43 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131208 - 2001 DH48 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131209 - 2001 DS48 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131210 - 2001 DV48 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131211 - 2001 DE49 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131212 - 2001 DU49 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131213 - 2001 DP50 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131214 - 2001 DV62 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131215 - 2001 DB63 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131216 - 2001 DL63 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131217 - 2001 DW67 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131218 - 2001 DL71 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131219 - 2001 DT76 21 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131220 - 2001 DN78 22 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131221 - 2001 DZ80 22 de febrero, 2001 Nogales Tenagra II
131222 - 2001 DW82 22 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131223 - 2001 DQ91 20 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131224 - 2001 DT92 19 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131225 - 2001 DD93 19 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131226 - 2001 DM93 19 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131227 - 2001 DZ95 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131228 - 2001 DK97 17 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131229 - 2001 DU100 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131230 - 2001 DD101 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131231 - 2001 DJ101 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131232 - 2001 DC103 16 de febrero, 2001 Socorro LINEAR
131233 - 2001 DL105 16 de febrero, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131234 - 2001 DT107 22 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131235 - 2001 DA109 17 de febrero, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131236 - 2001 ER 4 de marzo, 2001 Oaxaca J. M. Roe
131237 - 2001 EE1 1 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131238 - 2001 EW1 1 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131239 - 2001 EB2 1 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131240 - 2001 EN8 2 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131241 - 2001 EY8 2 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131242 - 2001 EE9 2 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131243 - 2001 EV14 15 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131244 - 2001 FD 18 de marzo, 2001 Oizumi T. Kobayashi
131245 - 2001 FF1 16 de marzo, 2001 Junk Bond D. Healy
131246 - 2001 FH4 16 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131247 - 2001 FU4 19 de marzo, 2001 Prescott P. G. Comba
131248 - 2001 FX8 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131249 - 2001 FP12 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131250 - 2001 FV13 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131251 - 2001 FY13 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131252 - 2001 FJ16 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131253 - 2001 FA18 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131254 - 2001 FN18 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131255 - 2001 FB23 21 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131256 - 2001 FA25 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131257 - 2001 FG29 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131258 - 2001 FD30 20 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131259 - 2001 FE30 20 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131260 - 2001 FG33 17 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131261 - 2001 FU35 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131262 - 2001 FD36 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131263 - 2001 FX39 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131264 - 2001 FA43 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131265 - 2001 FD43 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131266 - 2001 FM44 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131267 - 2001 FX45 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131268 - 2001 FW50 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131269 - 2001 FF51 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131270 - 2001 FY59 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131271 - 2001 FT61 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131272 - 2001 FR63 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131273 - 2001 FQ64 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131274 - 2001 FO65 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131275 - 2001 FL66 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131276 - 2001 FV67 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131277 - 2001 FB69 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131278 - 2001 FQ70 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131279 - 2001 FC71 19 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131280 - 2001 FX82 23 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131281 - 2001 FP92 16 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131282 - 2001 FW93 16 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131283 - 2001 FX96 16 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131284 - 2001 FH97 16 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131285 - 2001 FO104 18 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131286 - 2001 FP104 18 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131287 - 2001 FS106 18 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131288 - 2001 FT106 18 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131289 - 2001 FD107 18 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131290 - 2001 FL109 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131291 - 2001 FD111 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131292 - 2001 FD112 18 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131293 - 2001 FY112 18 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131294 - 2001 FM115 19 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131295 - 2001 FH121 26 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131296 - 2001 FK121 23 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131297 - 2001 FB125 29 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131298 - 2001 FJ125 29 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131299 - 2001 FE128 30 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131300 - 2001 FF131 20 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131301–131400 editar
131301 - 2001 FG139 21 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131302 - 2001 FO143 23 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131303 - 2001 FV144 23 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131304 - 2001 FA145 23 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131305 - 2001 FF145 23 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131306 - 2001 FE152 26 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131307 - 2001 FD154 27 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131308 - 2001 FN154 26 de marzo, 2001 Socorro LINEAR
131309 - 2001 FH158 27 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131310 - 2001 FZ158 29 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131311 - 2001 FF159 29 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131312 - 2001 FR160 29 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131313 - 2001 FO171 24 de marzo, 2001 Haleakala NEAT
131314 - 2001 FW173 21 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131315 - 2001 FK177 18 de marzo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131316 - 2001 FE179 20 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131317 - 2001 FF180 20 de marzo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131318 - 2001 FL194 22 de marzo, 2001 Kitt Peak Kitt Peak
131319 - 2001 GB5 15 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131320 - 2001 GJ8 15 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131321 - 2001 GW8 15 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131322 - 2001 GK9 15 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131323 - 2001 GE11 15 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
131324 - 2001 HH7 21 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131325 - 2001 HW8 16 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131326 - 2001 HG18 21 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131327 - 2001 HC23 27 d'abril, 2001 Emerald Lane L. Ball
131328 - 2001 HM23 23 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131329 - 2001 HP24 27 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131330 - 2001 HW26 27 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
131331 - 2001 HC27 27 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
131332 - 2001 HK30 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131333 - 2001 HZ31 28 d'abril, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
131334 - 2001 HD34 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131335 - 2001 HO34 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131336 - 2001 HP35 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131337 - 2001 HP37 29 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131338 - 2001 HU41 16 d'abril, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131339 - 2001 HZ42 16 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131340 - 2001 HW44 16 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131341 - 2001 HN47 18 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
131342 - 2001 HG49 21 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131343 - 2001 HX53 24 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131344 - 2001 HK54 24 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131345 - 2001 HY55 24 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131346 - 2001 HU56 24 d'abril, 2001 Haleakala NEAT
131347 - 2001 HE58 25 d'abril, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131348 - 2001 HB59 21 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131349 - 2001 HN59 23 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131350 - 2001 HC64 27 d'abril, 2001 Socorro LINEAR
131351 - 2001 JE 2 de mayo, 2001 Reedy Creek J. Broughton
131352 - 2001 JA1 11 de mayo, 2001 Ondřejov L. Šarounová
131353 - 2001 JE2 15 de mayo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131354 - 2001 JJ2 15 de mayo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131355 - 2001 JV3 15 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
131356 - 2001 JB4 15 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
131357 - 2001 JM8 15 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131358 - 2001 KA2 19 de mayo, 2001 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
131359 - 2001 KJ2 17 de mayo, 2001 Haleakala NEAT
131360 - 2001 KN4 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131361 - 2001 KN5 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131362 - 2001 KO5 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131363 - 2001 KF7 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131364 - 2001 KR7 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131365 - 2001 KN11 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131366 - 2001 KE16 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131367 - 2001 KS16 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131368 - 2001 KR18 21 de mayo, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131369 - 2001 KX18 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131370 - 2001 KF22 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131371 - 2001 KJ25 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131372 - 2001 KR26 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131373 - 2001 KS26 17 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131374 - 2001 KG29 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131375 - 2001 KL30 21 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131376 - 2001 KX31 23 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131377 - 2001 KQ33 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131378 - 2001 KP35 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131379 - 2001 KT38 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131380 - 2001 KL39 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131381 - 2001 KU39 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131382 - 2001 KY39 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131383 - 2001 KJ40 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131384 - 2001 KC41 23 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131385 - 2001 KE41 23 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131386 - 2001 KR42 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131387 - 2001 KN49 24 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131388 - 2001 KQ52 18 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131389 - 2001 KG53 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131390 - 2001 KN55 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131391 - 2001 KR55 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131392 - 2001 KS55 22 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131393 - 2001 KS56 23 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131394 - 2001 KC60 26 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131395 - 2001 KS61 18 de mayo, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
131396 - 2001 KK62 18 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131397 - 2001 KX62 18 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131398 - 2001 KZ64 22 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131399 - 2001 KN65 22 de mayo, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131400 - 2001 KT74 26 de mayo, 2001 Socorro LINEAR
131401–131500 editar
131401 - 2001 LY 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
131402 - 2001 LP3 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
131403 - 2001 LS3 13 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
131404 - 2001 LZ4 12 de chunio, 2001 Haleakala NEAT
131405 - 2001 LB8 15 de chunio, 2001 Palomar NEAT
131406 - 2001 LB12 15 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
131407 - 2001 LR18 15 de chunio, 2001 Palomar NEAT
131408 - 2001 MN3 18 de chunio, 2001 Socorro LINEAR
131409 - 2001 MX5 18 de chunio, 2001 Palomar NEAT
131410 - 2001 MN8 24 de chunio, 2001 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
131411 - 2001 MN9 21 de chunio, 2001 Palomar NEAT
131412 - 2001 MP16 27 de chunio, 2001 Palomar NEAT
131413 - 2001 NT 8 de chulio, 2001 Palomar NEAT
131414 - 2001 NB6 14 de chulio, 2001 Emerald Lane L. Ball
131415 - 2001 NA19 13 de chulio, 2001 Palomar NEAT
131416 - 2001 OA 16 de chulio, 2001 Reedy Creek J. Broughton
131417 - 2001 OC5 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131418 - 2001 OO5 17 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131419 - 2001 OH13 20 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
131420 - 2001 OO45 16 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
131421 - 2001 OL58 20 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131422 - 2001 OU71 21 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
131423 - 2001 OF77 29 de chulio, 2001 Ondřejov Ondřejov Observatory
131424 - 2001 OZ79 29 de chulio, 2001 Palomar NEAT
131425 - 2001 OK81 29 de chulio, 2001 Socorro LINEAR
131426 - 2001 OX93 27 de chulio, 2001 Palomar NEAT
131427 - 2001 OW98 26 de chulio, 2001 Palomar NEAT
131428 - 2001 OO100 27 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131429 - 2001 OH101 27 de chulio, 2001 Haleakala NEAT
131430 - 2001 OX102 29 de chulio, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131431 - 2001 PL4 10 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131432 - 2001 PX39 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131433 - 2001 PB40 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131434 - 2001 PX40 11 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131435 - 2001 PD42 12 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131436 - 2001 QS11 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131437 - 2001 QX37 16 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131438 - 2001 QS60 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131439 - 2001 QK68 20 d'agosto, 2001 Oakley C. Wolfe
131440 - 2001 QB71 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131441 - 2001 QS82 17 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131442 - 2001 QX86 17 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131443 - 2001 QH88 21 d'agosto, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131444 - 2001 QA91 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131445 - 2001 QG94 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131446 - 2001 QP100 24 d'agosto, 2001 Emerald Lane L. Ball
131447 - 2001 QZ113 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131448 - 2001 QD128 20 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131449 - 2001 QL134 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131450 - 2001 QH151 23 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131451 - 2001 QD174 26 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131452 - 2001 QV186 21 d'agosto, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131453 - 2001 QR189 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131454 - 2001 QE190 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131455 - 2001 QG190 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131456 - 2001 QF191 22 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131457 - 2001 QJ191 22 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131458 - 2001 QA194 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131459 - 2001 QC194 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131460 - 2001 QE194 22 d'agosto, 2001 Socorro LINEAR
131461 - 2001 QF221 24 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131462 - 2001 QL227 24 d'agosto, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131463 - 2001 QT286 17 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131464 - 2001 QK289 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131465 - 2001 QU290 16 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131466 - 2001 QU326 23 d'agosto, 2001 Palomar NEAT
131467 - 2001 RZ5 8 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131468 - 2001 RM7 7 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131469 - 2001 RR9 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131470 - 2001 RN46 11 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131471 - 2001 RY46 11 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131472 - 2001 RV67 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131473 - 2001 RQ73 10 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131474 - 2001 RA82 12 de setiembre, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
131475 - 2001 RL82 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131476 - 2001 RB92 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131477 - 2001 RN93 11 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131478 - 2001 RV95 11 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131479 - 2001 RG99 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131480 - 2001 RY101 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131481 - 2001 RT111 12 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131482 - 2001 SF30 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131483 - 2001 SS34 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131484 - 2001 SU38 16 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131485 - 2001 SO68 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131486 - 2001 SZ78 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131487 - 2001 SS90 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131488 - 2001 SL94 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131489 - 2001 SA159 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131490 - 2001 SJ164 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131491 - 2001 SW178 17 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131492 - 2001 SP181 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131493 - 2001 SP185 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131494 - 2001 ST227 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131495 - 2001 SW236 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131496 - 2001 SM239 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131497 - 2001 SQ248 19 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131498 - 2001 ST260 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131499 - 2001 SU266 25 de setiembre, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131500 - 2001 SK270 26 de setiembre, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131501–131600 editar
131501 - 2001 SX272 26 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131502 - 2001 SW273 19 de setiembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131503 - 2001 SS279 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131504 - 2001 SX280 21 de setiembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131505 - 2001 SK283 27 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131506 - 2001 SP288 28 de setiembre, 2001 Palomar NEAT
131507 - 2001 SC305 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131508 - 2001 SE318 20 de setiembre, 2001 Socorro LINEAR
131509 - 2001 TK11 13 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131510 - 2001 TV33 14 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131511 - 2001 TL43 14 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131512 - 2001 TS46 15 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131513 - 2001 TD69 13 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131514 - 2001 TU79 13 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131515 - 2001 TO96 14 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131516 - 2001 TH117 14 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131517 - 2001 TN120 15 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131518 - 2001 TW120 15 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131519 - 2001 TL191 14 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131520 - 2001 TW192 14 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131521 - 2001 TJ193 14 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131522 - 2001 TW196 15 d'octubre, 2001 Haleakala NEAT
131523 - 2001 TY199 11 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131524 - 2001 TD236 15 d'octubre, 2001 Palomar NEAT
131525 - 2001 UZ41 17 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131526 - 2001 UJ46 17 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131527 - 2001 UQ52 17 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131528 - 2001 UT52 17 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131529 - 2001 UE73 17 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131530 - 2001 UO79 20 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131531 - 2001 UL81 20 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131532 - 2001 UK95 19 d'octubre, 2001 Palomar NEAT
131533 - 2001 UV103 20 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131534 - 2001 UQ104 20 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131535 - 2001 UU111 21 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131536 - 2001 UW112 21 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131537 - 2001 UV115 22 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131538 - 2001 UH123 22 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131539 - 2001 US133 21 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131540 - 2001 UX150 23 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131541 - 2001 UE153 23 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131542 - 2001 UH153 23 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131543 - 2001 UZ163 17 d'octubre, 2001 Haleakala NEAT
131544 - 2001 UD177 21 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
131545 - 2001 UK209 20 d'octubre, 2001 Palomar NEAT
131546 - 2001 VJ3 9 de noviembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131547 - 2001 VD12 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131548 - 2001 VF17 11 de noviembre, 2001 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
131549 - 2001 VJ21 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131550 - 2001 VX21 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131551 - 2001 VX23 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131552 - 2001 VG27 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131553 - 2001 VN29 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131554 - 2001 VK31 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131555 - 2001 VS32 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131556 - 2001 VP33 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131557 - 2001 VS34 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131558 - 2001 VB36 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131559 - 2001 VU37 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131560 - 2001 VT41 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131561 - 2001 VN42 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131562 - 2001 VR42 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131563 - 2001 VY44 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131564 - 2001 VR45 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131565 - 2001 VX48 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131566 - 2001 VM52 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131567 - 2001 VG60 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131568 - 2001 VK61 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131569 - 2001 VE63 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131570 - 2001 VJ66 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131571 - 2001 VM66 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131572 - 2001 VT66 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131573 - 2001 VX78 9 de noviembre, 2001 Palomar NEAT
131574 - 2001 VE86 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131575 - 2001 VP86 13 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131576 - 2001 VT86 13 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131577 - 2001 VW111 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131578 - 2001 VT113 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131579 - 2001 VA120 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131580 - 2001 VX120 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131581 - 2001 VG121 15 de noviembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131582 - 2001 WK4 20 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131583 - 2001 WM4 20 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131584 - 2001 WT5 22 de noviembre, 2001 Oizumi T. Kobayashi
131585 - 2001 WW7 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131586 - 2001 WH8 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131587 - 2001 WA10 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131588 - 2001 WF28 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131589 - 2001 WW35 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131590 - 2001 WV39 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131591 - 2001 WX52 19 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131592 - 2001 WT64 20 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131593 - 2001 WH99 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131594 - 2001 WL99 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
131595 - 2001 WP100 16 de noviembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131596 - 2001 XK 4 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131597 - 2001 XT2 8 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131598 - 2001 XK6 12 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131599 - 2001 XM7 7 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131600 - 2001 XG9 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131601–131700 editar
131601 - 2001 XV9 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131602 - 2001 XS16 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131603 - 2001 XD18 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131604 - 2001 XE18 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131605 - 2001 XH18 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131606 - 2001 XM18 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131607 - 2001 XQ19 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131608 - 2001 XV19 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131609 - 2001 XJ21 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131610 - 2001 XN22 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131611 - 2001 XX22 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131612 - 2001 XU24 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131613 - 2001 XA27 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131614 - 2001 XK27 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131615 - 2001 XF28 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131616 - 2001 XX29 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131617 - 2001 XX31 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131618 - 2001 XX33 7 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131619 - 2001 XE40 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131620 - 2001 XQ41 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131621 - 2001 XP45 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131622 - 2001 XE46 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131623 - 2001 XG46 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131624 - 2001 XF52 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131625 - 2001 XN56 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131626 - 2001 XR58 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131627 - 2001 XF60 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131628 - 2001 XX60 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131629 - 2001 XB62 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131630 - 2001 XO64 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131631 - 2001 XQ66 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131632 - 2001 XT66 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131633 - 2001 XK67 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131634 - 2001 XN68 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131635 - 2001 XW71 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131636 - 2001 XJ72 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131637 - 2001 XU72 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131638 - 2001 XB73 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131639 - 2001 XE76 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131640 - 2001 XK77 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131641 - 2001 XX82 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131642 - 2001 XO85 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131643 - 2001 XS85 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131644 - 2001 XM86 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131645 - 2001 XS87 13 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131646 - 2001 XH88 14 d'aviento, 2001 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131647 - 2001 XP90 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131648 - 2001 XH99 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131649 - 2001 XK101 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131650 - 2001 XA103 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131651 - 2001 XC105 14 d'aviento, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131652 - 2001 XM105 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131653 - 2001 XO106 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131654 - 2001 XC107 10 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131655 - 2001 XT112 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131656 - 2001 XL114 13 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131657 - 2001 XP114 13 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131658 - 2001 XM118 13 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131659 - 2001 XQ134 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131660 - 2001 XM144 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131661 - 2001 XX146 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131662 - 2001 XX149 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131663 - 2001 XE150 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131664 - 2001 XZ164 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131665 - 2001 XA167 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131666 - 2001 XC167 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131667 - 2001 XW168 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131668 - 2001 XO171 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131669 - 2001 XP175 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131670 - 2001 XJ176 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131671 - 2001 XQ176 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131672 - 2001 XV177 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131673 - 2001 XH179 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131674 - 2001 XE183 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131675 - 2001 XG184 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131676 - 2001 XY184 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131677 - 2001 XZ184 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131678 - 2001 XV186 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131679 - 2001 XY186 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131680 - 2001 XK187 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131681 - 2001 XK189 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131682 - 2001 XX192 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131683 - 2001 XP194 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131684 - 2001 XG197 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131685 - 2001 XH201 10 d'aviento, 2001 Bergisch Gladbach W. Bickel
131686 - 2001 XG204 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131687 - 2001 XW206 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131688 - 2001 XW207 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131689 - 2001 XT209 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131690 - 2001 XR214 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131691 - 2001 XN232 15 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131692 - 2001 XK233 15 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131693 - 2001 XC239 15 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131694 - 2001 XZ239 15 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131695 - 2001 XS254 9 d'aviento, 2001 Mauna Kea S. S. Sheppard, J. T. Kleyna, D. C. Jewitt
131696 - 2001 XT254 9 d'aviento, 2001 Mauna Kea S. S. Sheppard, J. T. Kleyna, D. C. Jewitt
131697 - 2001 XH255 11 d'aviento, 2001 Mauna Kea J. T. Kleyna, S. S. Sheppard, D. C. Jewitt
131698 - 2001 XS257 7 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131699 - 2001 YA 16 d'aviento, 2001 Oaxaca J. M. Roe
131700 - 2001 YN 17 d'aviento, 2001 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131701–131800 editar
131701 - 2001 YV 18 d'aviento, 2001 Kingsnake J. V. McClusky
131702 - 2001 YZ3 22 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131703 - 2001 YF9 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131704 - 2001 YB10 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131705 - 2001 YE11 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131706 - 2001 YS18 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131707 - 2001 YM39 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131708 - 2001 YB44 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131709 - 2001 YE49 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131710 - 2001 YM50 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131711 - 2001 YJ54 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131712 - 2001 YE65 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131713 - 2001 YN65 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131714 - 2001 YZ70 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131715 - 2001 YD71 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131716 - 2001 YJ71 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131717 - 2001 YL71 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131718 - 2001 YB72 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131719 - 2001 YR77 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131720 - 2001 YG78 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131721 - 2001 YK80 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131722 - 2001 YR82 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131723 - 2001 YT82 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131724 - 2001 YZ83 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131725 - 2001 YB86 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131726 - 2001 YS86 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131727 - 2001 YH87 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131728 - 2001 YJ87 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131729 - 2001 YP91 17 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131730 - 2001 YE92 18 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131731 - 2001 YX94 17 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131732 - 2001 YC103 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131733 - 2001 YY108 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131734 - 2001 YK111 18 d'aviento, 2001 Anderson Mesa LONEOS
131735 - 2001 YG113 19 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131736 - 2001 YB114 19 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131737 - 2001 YD114 19 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131738 - 2001 YF114 19 d'aviento, 2001 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
131739 - 2001 YJ115 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131740 - 2001 YH117 18 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131741 - 2001 YV121 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131742 - 2001 YX121 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131743 - 2001 YH125 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131744 - 2001 YW125 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131745 - 2001 YT130 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131746 - 2001 YW130 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131747 - 2001 YJ133 21 d'aviento, 2001 Haleakala NEAT
131748 - 2001 YU133 20 d'aviento, 2001 Kitt Peak Spacewatch
131749 - 2001 YE134 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131750 - 2001 YS137 22 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
131751 - 2001 YT151 19 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131752 - 2001 YQ154 19 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131753 - 2001 YR154 19 d'aviento, 2001 Palomar NEAT
131754 - 2002 AO 5 de chinero, 2002 Oizumi T. Kobayashi
131755 - 2002 AN1 6 de chinero, 2002 Oizumi T. Kobayashi
131756 - 2002 AQ1 6 de chinero, 2002 Oizumi T. Kobayashi
131757 - 2002 AV2 6 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131758 - 2002 AV5 4 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131759 - 2002 AP8 6 de chinero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
131760 - 2002 AW9 11 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131761 - 2002 AB10 11 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131762 - 2002 AD11 11 de chinero, 2002 Piszkéstető Piszkéstető
131763 - 2002 AJ11 11 de chinero, 2002 Piszkéstető Piszkéstető
131764 - 2002 AZ11 10 de chinero, 2002 Campo Imperatore CINEOS
131765 - 2002 AF12 10 de chinero, 2002 Campo Imperatore CINEOS
131766 - 2002 AT12 10 de chinero, 2002 Campo Imperatore CINEOS
131767 - 2002 AZ12 11 de chinero, 2002 Campo Imperatore CINEOS
131768 - 2002 AB14 12 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131769 - 2002 AE15 6 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131770 - 2002 AZ16 5 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131771 - 2002 AB17 5 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131772 - 2002 AV18 13 de chinero, 2002 Oizumi T. Kobayashi
131773 - 2002 AW18 13 de chinero, 2002 Oizumi T. Kobayashi
131774 - 2002 AZ18 8 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131775 - 2002 AF20 5 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131776 - 2002 AM20 5 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131777 - 2002 AE21 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131778 - 2002 AL23 5 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131779 - 2002 AO23 5 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
131780 - 2002 AM24 8 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131781 - 2002 AL25 6 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131782 - 2002 AZ26 14 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131783 - 2002 AE27 14 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131784 - 2002 AL27 5 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
131785 - 2002 AU27 7 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
131786 - 2002 AH28 7 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
131787 - 2002 AR29 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131788 - 2002 AS30 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131789 - 2002 AU34 10 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131790 - 2002 AH39 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131791 - 2002 AU39 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131792 - 2002 AC41 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131793 - 2002 AF41 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131794 - 2002 AJ46 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131795 - 2002 AU50 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131796 - 2002 AB51 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131797 - 2002 AQ52 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131798 - 2002 AV52 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131799 - 2002 AD53 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131800 - 2002 AM53 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131801–131900 editar
131801 - 2002 AU53 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131802 - 2002 AR56 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131803 - 2002 AD59 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131804 - 2002 AY62 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131805 - 2002 AE64 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131806 - 2002 AS66 12 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131807 - 2002 AN75 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131808 - 2002 AB77 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131809 - 2002 AW85 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131810 - 2002 AV86 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131811 - 2002 AC87 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131812 - 2002 AK87 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131813 - 2002 AR87 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131814 - 2002 AW87 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131815 - 2002 AT88 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131816 - 2002 AS89 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131817 - 2002 AH90 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131818 - 2002 AB91 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131819 - 2002 AO93 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131820 - 2002 AX93 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131821 - 2002 AG95 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131822 - 2002 AM96 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131823 - 2002 AY97 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131824 - 2002 AQ98 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131825 - 2002 AP99 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131826 - 2002 AS101 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131827 - 2002 AO102 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131828 - 2002 AQ106 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131829 - 2002 AM107 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131830 - 2002 AQ107 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131831 - 2002 AC108 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131832 - 2002 AK108 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131833 - 2002 AJ110 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131834 - 2002 AO110 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131835 - 2002 AJ113 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131836 - 2002 AP113 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131837 - 2002 AX113 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131838 - 2002 AG115 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131839 - 2002 AO116 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131840 - 2002 AV116 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131841 - 2002 AK117 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131842 - 2002 AY117 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131843 - 2002 AM118 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131844 - 2002 AW119 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131845 - 2002 AH120 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131846 - 2002 AU120 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131847 - 2002 AN121 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131848 - 2002 AK123 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131849 - 2002 AP125 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131850 - 2002 AT125 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131851 - 2002 AW125 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131852 - 2002 AC128 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131853 - 2002 AL129 13 de chinero, 2002 Needville Needville
131854 - 2002 AK130 12 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131855 - 2002 AL132 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131856 - 2002 AQ137 9 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131857 - 2002 AY144 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131858 - 2002 AC145 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131859 - 2002 AS147 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131860 - 2002 AN148 11 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
131861 - 2002 AS148 11 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131862 - 2002 AA151 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131863 - 2002 AG152 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131864 - 2002 AM152 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131865 - 2002 AD153 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131866 - 2002 AG153 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131867 - 2002 AA154 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131868 - 2002 AW154 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131869 - 2002 AJ155 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131870 - 2002 AU156 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131871 - 2002 AP157 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131872 - 2002 AN158 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131873 - 2002 AJ159 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131874 - 2002 AP160 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131875 - 2002 AR161 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131876 - 2002 AZ161 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131877 - 2002 AG163 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131878 - 2002 AY163 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131879 - 2002 AR164 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131880 - 2002 AV164 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131881 - 2002 AZ165 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131882 - 2002 AA166 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131883 - 2002 AF166 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131884 - 2002 AJ166 13 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131885 - 2002 AP168 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131886 - 2002 AU168 15 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131887 - 2002 AC175 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131888 - 2002 AY177 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131889 - 2002 AD179 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131890 - 2002 AE179 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131891 - 2002 AQ179 14 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131892 - 2002 AJ182 5 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131893 - 2002 AW182 5 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
131894 - 2002 AK184 7 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131895 - 2002 AH186 8 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131896 - 2002 AQ189 10 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131897 - 2002 AL198 8 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131898 - 2002 BB1 19 de chinero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131899 - 2002 BC1 19 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131900 - 2002 BG1 19 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131901–132000 editar
131901 - 2002 BY1 21 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131902 - 2002 BA2 21 de chinero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131903 - 2002 BE7 18 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131904 - 2002 BD8 18 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131905 - 2002 BQ9 18 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131906 - 2002 BA10 18 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131907 - 2002 BG14 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131908 - 2002 BO14 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131909 - 2002 BX14 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131910 - 2002 BR15 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131911 - 2002 BC16 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131912 - 2002 BQ16 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131913 - 2002 BA17 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131914 - 2002 BD17 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131915 - 2002 BB18 21 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131916 - 2002 BJ18 21 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131917 - 2002 BM19 21 de chinero, 2002 Palomar NEAT
131918 - 2002 BA20 22 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131919 - 2002 BM24 23 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131920 - 2002 BA27 19 de chinero, 2002 Socorro LINEAR
131921 - 2002 BH27 19 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
131922 - 2002 BX28 19 de chinero, 2002 Anderson Mesa LONEOS
131923 - 2002 CR1 4 de febrero, 2002 Badlands R. Dyvig
131924 - 2002 CT1 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
131925 - 2002 CB2 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
131926 - 2002 CQ2 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
131927 - 2002 CE3 3 de febrero, 2002 Palomar NEAT
131928 - 2002 CV4 5 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131929 - 2002 CN5 4 de febrero, 2002 Palomar NEAT
131930 - 2002 CC6 4 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
131931 - 2002 CQ8 5 de febrero, 2002 Palomar NEAT
131932 - 2002 CB11 6 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131933 - 2002 CC13 8 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131934 - 2002 CF13 8 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131935 - 2002 CW13 8 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131936 - 2002 CQ14 9 de febrero, 2002 Nashville R. Clingan
131937 - 2002 CB15 9 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131938 - 2002 CC15 9 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131939 - 2002 CH15 9 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131940 - 2002 CR24 6 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
131941 - 2002 CB25 7 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
131942 - 2002 CC28 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131943 - 2002 CS28 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131944 - 2002 CF29 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131945 - 2002 CL29 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131946 - 2002 CQ30 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131947 - 2002 CM31 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131948 - 2002 CS31 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131949 - 2002 CC33 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131950 - 2002 CO33 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131951 - 2002 CS33 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131952 - 2002 CQ34 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131953 - 2002 CB36 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131954 - 2002 CD36 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131955 - 2002 CS36 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131956 - 2002 CK37 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131957 - 2002 CG39 11 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131958 - 2002 CS41 7 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
131959 - 2002 CJ42 7 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
131960 - 2002 CB43 12 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131961 - 2002 CD43 12 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131962 - 2002 CG45 8 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
131963 - 2002 CT49 3 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
131964 - 2002 CY49 3 de febrero, 2002 Haleakala NEAT
131965 - 2002 CU50 12 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131966 - 2002 CP51 12 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
131967 - 2002 CR52 12 de febrero, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
131968 - 2002 CY52 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131969 - 2002 CG53 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131970 - 2002 CW53 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131971 - 2002 CQ54 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131972 - 2002 CG56 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131973 - 2002 CK56 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131974 - 2002 CQ57 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131975 - 2002 CB58 7 de febrero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
131976 - 2002 CM61 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131977 - 2002 CB62 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131978 - 2002 CE62 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131979 - 2002 CJ64 6 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131980 - 2002 CG70 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131981 - 2002 CQ72 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131982 - 2002 CQ73 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131983 - 2002 CH77 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131984 - 2002 CZ77 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131985 - 2002 CL80 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131986 - 2002 CF81 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131987 - 2002 CR82 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131988 - 2002 CS83 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131989 - 2002 CF87 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131990 - 2002 CX89 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131991 - 2002 CU92 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131992 - 2002 CE94 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131993 - 2002 CQ94 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131994 - 2002 CH95 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131995 - 2002 CT95 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131996 - 2002 CC96 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131997 - 2002 CM97 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131998 - 2002 CP97 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
131999 - 2002 CT97 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
132000 - 2002 CZ97 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR


Predecesor:
130001–131000
Lista d'asteroides
131001–132000
Succesor:
132001–133000