Lista d'asteroides (130001-131000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 130001... 130101... 130201... 130301... 130401... 130501... 130601... 130701... 130801... 130901...

Nombre Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
130001–130100 editar
130001 - 1999 VC34 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130002 - 1999 VR35 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130003 - 1999 VB39 10 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130004 - 1999 VN42 4 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130005 - 1999 VE43 4 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130006 - 1999 VB45 4 de noviembre, 1999 Catalina CSS
130007 - 1999 VC45 4 de noviembre, 1999 Catalina CSS
130008 - 1999 VU46 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130009 - 1999 VH52 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130010 - 1999 VR52 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130011 - 1999 VP53 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130012 - 1999 VR53 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130013 - 1999 VB56 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130014 - 1999 VZ56 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130015 - 1999 VF57 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130016 - 1999 VU59 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130017 - 1999 VB66 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130018 - 1999 VK67 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130019 - 1999 VW68 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130020 - 1999 VC69 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130021 - 1999 VY74 5 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130022 - 1999 VD77 5 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130023 - 1999 VV77 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130024 - 1999 VK80 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130025 - 1999 VU80 4 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130026 - 1999 VG84 6 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130027 - 1999 VC88 3 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130028 - 1999 VO90 5 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130029 - 1999 VR93 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130030 - 1999 VH95 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130031 - 1999 VT96 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130032 - 1999 VE98 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130033 - 1999 VP98 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130034 - 1999 VT99 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130035 - 1999 VA123 5 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130036 - 1999 VO125 6 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130037 - 1999 VR125 6 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130038 - 1999 VM127 9 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130039 - 1999 VY136 12 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130040 - 1999 VO137 12 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130041 - 1999 VL140 10 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130042 - 1999 VE147 12 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130043 - 1999 VZ148 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130044 - 1999 VK149 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130045 - 1999 VZ157 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130046 - 1999 VF159 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130047 - 1999 VJ163 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130048 - 1999 VG164 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130049 - 1999 VU166 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130050 - 1999 VL167 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130051 - 1999 VK168 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130052 - 1999 VO171 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130053 - 1999 VW171 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130054 - 1999 VM173 15 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130055 - 1999 VY173 1 de noviembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
130056 - 1999 VA177 5 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130057 - 1999 VA179 6 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130058 - 1999 VN179 6 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130059 - 1999 VT181 9 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130060 - 1999 VO185 15 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130061 - 1999 VR187 15 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130062 - 1999 VU188 15 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130063 - 1999 VZ191 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130064 - 1999 VB192 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130065 - 1999 VC192 14 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130066 - 1999 VK193 1 de noviembre, 1999 Catalina CSS
130067 - 1999 VM194 1 de noviembre, 1999 Catalina CSS
130068 - 1999 VH196 4 de noviembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
130069 - 1999 VV196 1 de noviembre, 1999 Catalina CSS
130070 - 1999 VK197 3 de noviembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
130071 - 1999 VD198 3 de noviembre, 1999 Catalina CSS
130072 - 1999 VL198 3 de noviembre, 1999 Catalina CSS
130073 - 1999 VH204 9 de noviembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
130074 - 1999 VG205 11 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130075 - 1999 VO217 5 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130076 - 1999 VA224 5 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130077 - 1999 VA225 5 de noviembre, 1999 Socorro LINEAR
130078 - 1999 WH2 26 de noviembre, 1999 Linz E. Meyer
130079 - 1999 WW2 26 de noviembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
130080 - 1999 WQ6 28 de noviembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
130081 - 1999 WM12 29 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130082 - 1999 WP13 29 de noviembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
130083 - 1999 WV14 28 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130084 - 1999 WM16 29 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130085 - 1999 WX16 30 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130086 - 1999 WW17 30 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130087 - 1999 WA25 28 de noviembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130088 - 1999 XQ3 4 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130089 - 1999 XC5 4 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130090 - 1999 XJ6 4 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130091 - 1999 XC10 5 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130092 - 1999 XD13 5 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130093 - 1999 XP14 3 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130094 - 1999 XW14 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130095 - 1999 XR16 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130096 - 1999 XJ19 3 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130097 - 1999 XW20 5 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130098 - 1999 XM21 5 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130099 - 1999 XU22 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130100 - 1999 XY28 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130101–130200 editar
130101 - 1999 XM29 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130102 - 1999 XO30 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130103 - 1999 XR30 6 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130104 - 1999 XB41 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130105 - 1999 XW42 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130106 - 1999 XT47 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130107 - 1999 XS51 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130108 - 1999 XQ58 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130109 - 1999 XC65 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130110 - 1999 XQ65 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130111 - 1999 XR67 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130112 - 1999 XF70 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130113 - 1999 XY72 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130114 - 1999 XS73 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130115 - 1999 XO78 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130116 - 1999 XH79 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130117 - 1999 XD80 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130118 - 1999 XR80 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130119 - 1999 XH81 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130120 - 1999 XH84 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130121 - 1999 XH86 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130122 - 1999 XZ90 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130123 - 1999 XJ92 7 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130124 - 1999 XJ105 10 d'aviento, 1999 Les Tardieux M. Bœuf
130125 - 1999 XV105 11 d'aviento, 1999 Oizumi T. Kobayashi
130126 - 1999 XW106 4 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130127 - 1999 XC110 4 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130128 - 1999 XG118 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130129 - 1999 XS127 12 d'aviento, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
130130 - 1999 XB133 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130131 - 1999 XC133 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130132 - 1999 XQ133 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130133 - 1999 XP134 3 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130134 - 1999 XR135 8 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130135 - 1999 XF136 13 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130136 - 1999 XP137 3 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
130137 - 1999 XT137 11 d'aviento, 1999 Uccle T. Pauwels
130138 - 1999 XT145 7 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130139 - 1999 XF148 7 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130140 - 1999 XC150 8 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130141 - 1999 XZ153 8 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130142 - 1999 XP157 8 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130143 - 1999 XC177 10 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130144 - 1999 XQ182 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130145 - 1999 XD186 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130146 - 1999 XS191 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130147 - 1999 XF199 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130148 - 1999 XT202 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130149 - 1999 XZ204 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130150 - 1999 XJ206 12 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130151 - 1999 XB209 13 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130152 - 1999 XV213 14 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130153 - 1999 XA217 13 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130154 - 1999 XQ220 14 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130155 - 1999 XD223 15 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130156 - 1999 XS225 13 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130157 - 1999 XL228 14 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130158 - 1999 XD231 7 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130159 - 1999 XH233 2 d'aviento, 1999 Anderson Mesa LONEOS
130160 - 1999 XP235 2 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130161 - 1999 XG237 5 d'aviento, 1999 Catalina CSS
130162 - 1999 YM 16 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130163 - 1999 YX5 29 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130164 - 1999 YW9 27 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130165 - 1999 YV11 27 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130166 - 1999 YL17 31 d'aviento, 1999 Kitt Peak Spacewatch
130167 - 1999 YV27 30 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130168 - 1999 YX27 30 d'aviento, 1999 Socorro LINEAR
130169 - 2000 AG1 2 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130170 - 2000 AL4 3 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130171 - 2000 AS6 2 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130172 - 2000 AU6 2 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130173 - 2000 AU10 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130174 - 2000 AO18 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130175 - 2000 AL20 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130176 - 2000 AO28 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130177 - 2000 AH36 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130178 - 2000 AD39 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130179 - 2000 AC45 5 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130180 - 2000 AP52 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130181 - 2000 AZ52 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130182 - 2000 AZ55 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130183 - 2000 AS58 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130184 - 2000 AA60 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130185 - 2000 AE66 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130186 - 2000 AE70 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130187 - 2000 AJ83 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130188 - 2000 AZ85 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130189 - 2000 AY86 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130190 - 2000 AG90 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130191 - 2000 AS92 2 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130192 - 2000 AB93 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130193 - 2000 AM95 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130194 - 2000 AZ128 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130195 - 2000 AM129 5 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130196 - 2000 AW133 4 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130197 - 2000 AL152 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130198 - 2000 AY152 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130199 - 2000 AC161 3 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130200 - 2000 AG167 8 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130201–130300 editar
130201 - 2000 AE170 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130202 - 2000 AJ171 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130203 - 2000 AT176 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130204 - 2000 AZ176 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130205 - 2000 AY181 7 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130206 - 2000 AK201 9 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130207 - 2000 AV205 15 de chinero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
130208 - 2000 AB211 5 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130209 - 2000 AZ214 7 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130210 - 2000 AX217 8 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130211 - 2000 AF219 8 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130212 - 2000 AD220 8 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130213 - 2000 AX222 9 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130214 - 2000 AC227 10 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130215 - 2000 AK228 13 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130216 - 2000 AC238 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130217 - 2000 AA239 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130218 - 2000 AG239 6 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130219 - 2000 AG242 7 de chinero, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130220 - 2000 AM245 9 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130221 - 2000 AG248 2 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130222 - 2000 BM 24 de chinero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
130223 - 2000 BA2 27 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130224 - 2000 BL7 29 de chinero, 2000 Socorro LINEAR
130225 - 2000 BW10 25 de chinero, 2000 Bergisch Gladbach W. Bickel
130226 - 2000 BT20 28 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130227 - 2000 BC22 30 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130228 - 2000 BV32 28 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130229 - 2000 BV33 30 de chinero, 2000 Catalina CSS
130230 - 2000 BN36 27 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130231 - 2000 BS38 27 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130232 - 2000 BC50 16 de chinero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130233 - 2000 CJ8 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130234 - 2000 CR13 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130235 - 2000 CC24 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130236 - 2000 CX24 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130237 - 2000 CJ26 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130238 - 2000 CK32 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130239 - 2000 CU39 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130240 - 2000 CD41 6 de febrero, 2000 Prescott P. G. Comba
130241 - 2000 CE53 10 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130242 - 2000 CR54 2 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130243 - 2000 CA75 6 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130244 - 2000 CD76 4 de febrero, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
130245 - 2000 CO77 8 de febrero, 2000 Prescott P. G. Comba
130246 - 2000 CN83 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130247 - 2000 CE85 4 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130248 - 2000 CV90 6 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130249 - 2000 CS106 5 de febrero, 2000 Catalina CSS
130250 - 2000 CD116 3 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130251 - 2000 CM118 11 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130252 - 2000 CN135 4 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130253 - 2000 DV2 27 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130254 - 2000 DJ14 28 de febrero, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130255 - 2000 DQ18 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130256 - 2000 DG24 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130257 - 2000 DB31 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130258 - 2000 DL33 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130259 - 2000 DV33 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130260 - 2000 DP38 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130261 - 2000 DV38 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130262 - 2000 DY39 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130263 - 2000 DP42 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130264 - 2000 DZ44 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130265 - 2000 DB48 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130266 - 2000 DF50 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130267 - 2000 DK53 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130268 - 2000 DP54 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130269 - 2000 DU54 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130270 - 2000 DZ54 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130271 - 2000 DJ60 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130272 - 2000 DY60 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130273 - 2000 DV64 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130274 - 2000 DT65 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130275 - 2000 DD70 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130276 - 2000 DY76 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130277 - 2000 DT79 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130278 - 2000 DZ82 28 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130279 - 2000 DO87 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130280 - 2000 DJ103 29 de febrero, 2000 Socorro LINEAR
130281 - 2000 EM 2 de marzo, 2000 Prescott P. G. Comba
130282 - 2000 EZ2 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130283 - 2000 EB8 4 de marzo, 2000 Lake Tekapo N. Brady
130284 - 2000 EL17 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130285 - 2000 EW18 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130286 - 2000 EN22 3 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130287 - 2000 EW27 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130288 - 2000 ED35 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130289 - 2000 EX35 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130290 - 2000 EO39 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130291 - 2000 ES39 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130292 - 2000 ER41 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130293 - 2000 EH44 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130294 - 2000 EA59 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130295 - 2000 EF60 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130296 - 2000 EF62 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130297 - 2000 ET62 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130298 - 2000 EA68 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130299 - 2000 EQ68 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130300 - 2000 EV69 10 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130301–130400 editar
130301 - 2000 EP71 9 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130302 - 2000 EH78 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130303 - 2000 EO79 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130304 - 2000 EY82 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130305 - 2000 EW88 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130306 - 2000 EN96 12 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130307 - 2000 EP102 14 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130308 - 2000 EZ102 9 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130309 - 2000 EM103 12 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130310 - 2000 EP103 12 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130311 - 2000 EW105 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130312 - 2000 EX107 8 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130313 - 2000 EM120 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130314 - 2000 EU121 11 de marzo, 2000 Catalina CSS
130315 - 2000 EV122 11 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130316 - 2000 EK123 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130317 - 2000 EK124 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130318 - 2000 EO130 11 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130319 - 2000 EX140 2 de marzo, 2000 Catalina CSS
130320 - 2000 EL141 2 de marzo, 2000 Catalina CSS
130321 - 2000 EW163 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130322 - 2000 EO166 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130323 - 2000 ED169 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130324 - 2000 EC170 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130325 - 2000 EV178 4 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130326 - 2000 EJ183 5 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130327 - 2000 EU189 3 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130328 - 2000 FT6 27 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130329 - 2000 FG11 28 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130330 - 2000 FK11 28 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130331 - 2000 FJ14 30 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130332 - 2000 FC23 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130333 - 2000 FT23 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130334 - 2000 FD24 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130335 - 2000 FZ26 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130336 - 2000 FU27 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130337 - 2000 FR29 27 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130338 - 2000 FO34 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130339 - 2000 FC39 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130340 - 2000 FU43 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130341 - 2000 FU47 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130342 - 2000 FK53 30 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130343 - 2000 FB56 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130344 - 2000 FL57 26 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130345 - 2000 FQ57 26 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130346 - 2000 FA61 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130347 - 2000 FV63 29 de marzo, 2000 Socorro LINEAR
130348 - 2000 FJ72 25 de marzo, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130349 - 2000 FC73 26 de marzo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130350 - 2000 GS4 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130351 - 2000 GQ16 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130352 - 2000 GU19 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130353 - 2000 GD21 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130354 - 2000 GF25 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130355 - 2000 GG35 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130356 - 2000 GW43 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130357 - 2000 GD47 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130358 - 2000 GT61 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130359 - 2000 GQ65 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130360 - 2000 GW70 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130361 - 2000 GN86 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130362 - 2000 GY87 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130363 - 2000 GH93 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130364 - 2000 GJ97 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130365 - 2000 GV100 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130366 - 2000 GT116 2 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130367 - 2000 GS118 3 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130368 - 2000 GF121 5 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130369 - 2000 GZ124 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130370 - 2000 GP129 5 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130371 - 2000 GZ147 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130372 - 2000 GP149 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130373 - 2000 GU156 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130374 - 2000 GB164 12 d'abril, 2000 Haleakala NEAT
130375 - 2000 GX170 5 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130376 - 2000 GJ178 2 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130377 - 2000 GJ183 3 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130378 - 2000 HR 24 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130379 - 2000 HO15 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130380 - 2000 HN33 30 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130381 - 2000 HR35 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130382 - 2000 HW60 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130383 - 2000 HA61 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130384 - 2000 HB77 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
130385 - 2000 JS29 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
130386 - 2000 JY33 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
130387 - 2000 JJ40 7 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
130388 - 2000 JY66 1 de mayo, 2000 Haleakala NEAT
130389 - 2000 JH70 1 de mayo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130390 - 2000 JW70 1 de mayo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130391 - 2000 JG81 6 de mayo, 2000 La Silla La Silla
130392 - 2000 KM60 25 de mayo, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130393 - 2000 KV67 30 de mayo, 2000 Socorro LINEAR
130394 - 2000 LL14 7 de chunio, 2000 Socorro LINEAR
130395 - 2000 LX25 11 de chunio, 2000 Socorro LINEAR
130396 - 2000 LD31 6 de chunio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130397 - 2000 LB32 5 de chunio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130398 - 2000 NR8 5 de chulio, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130399 - 2000 NG13 5 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130400 - 2000 NP13 5 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130401–130500 editar
130401 - 2000 NX18 5 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130402 - 2000 OP6 29 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130403 - 2000 OZ13 23 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130404 - 2000 OQ16 23 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130405 - 2000 OO17 23 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130406 - 2000 OF25 23 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130407 - 2000 OV29 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130408 - 2000 ON32 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130409 - 2000 OB33 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130410 - 2000 OW40 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130411 - 2000 OU44 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130412 - 2000 OT45 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130413 - 2000 OO47 31 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130414 - 2000 OU51 30 de chulio, 2000 Socorro LINEAR
130415 - 2000 OH57 29 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130416 - 2000 OJ58 29 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130417 - 2000 OR58 29 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130418 - 2000 OV60 29 de chulio, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130419 - 2000 PP 1 d'agosto, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130420 - 2000 PB10 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130421 - 2000 PN11 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130422 - 2000 PZ15 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130423 - 2000 PA16 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130424 - 2000 PV18 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130425 - 2000 PF19 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130426 - 2000 PT21 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130427 - 2000 PU21 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130428 - 2000 PF22 1 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130429 - 2000 PY22 2 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130430 - 2000 PM24 2 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130431 - 2000 PQ24 2 d'agosto, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130432 - 2000 QM4 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130433 - 2000 QO9 26 d'agosto, 2000 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
130434 - 2000 QU11 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130435 - 2000 QB12 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130436 - 2000 QY13 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130437 - 2000 QJ15 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130438 - 2000 QS17 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130439 - 2000 QO18 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130440 - 2000 QW18 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130441 - 2000 QQ20 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130442 - 2000 QL24 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130443 - 2000 QC26 26 d'agosto, 2000 Reedy Creek J. Broughton
130444 - 2000 QJ29 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130445 - 2000 QV31 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130446 - 2000 QO36 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130447 - 2000 QZ42 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130448 - 2000 QP43 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130449 - 2000 QY48 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130450 - 2000 QP50 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130451 - 2000 QE56 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130452 - 2000 QX56 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130453 - 2000 QT59 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130454 - 2000 QK61 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130455 - 2000 QD63 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130456 - 2000 QE63 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130457 - 2000 QZ65 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130458 - 2000 QG66 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130459 - 2000 QZ66 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130460 - 2000 QL67 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130461 - 2000 QR71 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130462 - 2000 QU73 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130463 - 2000 QR74 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130464 - 2000 QU77 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130465 - 2000 QF78 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130466 - 2000 QL78 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130467 - 2000 QO78 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130468 - 2000 QQ79 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130469 - 2000 QQ80 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130470 - 2000 QM82 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130471 - 2000 QJ85 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130472 - 2000 QM85 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130473 - 2000 QJ86 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130474 - 2000 QU87 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130475 - 2000 QC90 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130476 - 2000 QZ93 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130477 - 2000 QK94 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130478 - 2000 QY95 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130479 - 2000 QB97 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130480 - 2000 QE97 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130481 - 2000 QQ97 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130482 - 2000 QX97 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130483 - 2000 QX100 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130484 - 2000 QY101 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130485 - 2000 QN103 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130486 - 2000 QA106 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130487 - 2000 QJ112 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130488 - 2000 QS112 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130489 - 2000 QN113 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130490 - 2000 QY116 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130491 - 2000 QT117 29 d'agosto, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
130492 - 2000 QT118 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130493 - 2000 QV118 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130494 - 2000 QH120 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130495 - 2000 QX126 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130496 - 2000 QT127 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130497 - 2000 QY127 24 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130498 - 2000 QW128 25 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130499 - 2000 QB129 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130500 - 2000 QR134 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130501–130600 editar
130501 - 2000 QK136 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130502 - 2000 QR138 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130503 - 2000 QC140 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130504 - 2000 QL140 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130505 - 2000 QQ141 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130506 - 2000 QN144 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130507 - 2000 QS144 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130508 - 2000 QG145 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130509 - 2000 QK145 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130510 - 2000 QS151 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130511 - 2000 QG152 28 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130512 - 2000 QS154 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130513 - 2000 QG159 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130514 - 2000 QR163 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130515 - 2000 QC165 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130516 - 2000 QJ166 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130517 - 2000 QW168 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130518 - 2000 QN169 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130519 - 2000 QQ172 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130520 - 2000 QO175 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130521 - 2000 QV180 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130522 - 2000 QC182 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130523 - 2000 QX183 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130524 - 2000 QB189 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130525 - 2000 QX191 26 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130526 - 2000 QQ194 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130527 - 2000 QW198 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130528 - 2000 QY199 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130529 - 2000 QY200 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130530 - 2000 QK201 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130531 - 2000 QY201 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130532 - 2000 QB202 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130533 - 2000 QK204 29 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130534 - 2000 QX204 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130535 - 2000 QU207 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130536 - 2000 QV208 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130537 - 2000 QV210 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130538 - 2000 QC213 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130539 - 2000 QG213 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130540 - 2000 QJ213 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130541 - 2000 QJ215 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130542 - 2000 QZ215 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130543 - 2000 QH216 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130544 - 2000 QP221 21 d'agosto, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130545 - 2000 QK223 21 d'agosto, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130546 - 2000 QW227 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130547 - 2000 QX229 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130548 - 2000 QL230 31 d'agosto, 2000 Socorro LINEAR
130549 - 2000 RT 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130550 - 2000 RO1 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130551 - 2000 RV4 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130552 - 2000 RX13 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130553 - 2000 RV14 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130554 - 2000 RT18 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130555 - 2000 RR23 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130556 - 2000 RE30 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130557 - 2000 RB31 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130558 - 2000 RE31 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130559 - 2000 RJ31 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130560 - 2000 RL32 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130561 - 2000 RW32 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130562 - 2000 RE33 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130563 - 2000 RE35 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130564 - 2000 RC38 5 de setiembre, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
130565 - 2000 RH38 5 de setiembre, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
130566 - 2000 RW38 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130567 - 2000 RV39 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130568 - 2000 RN41 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130569 - 2000 RD44 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130570 - 2000 RR45 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130571 - 2000 RJ46 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130572 - 2000 RF48 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130573 - 2000 RZ55 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130574 - 2000 RF60 8 de setiembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
130575 - 2000 RV67 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130576 - 2000 RK68 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130577 - 2000 RK69 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130578 - 2000 RO69 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130579 - 2000 RX69 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130580 - 2000 RO71 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130581 - 2000 RQ71 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130582 - 2000 RH75 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130583 - 2000 RS75 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130584 - 2000 RA77 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130585 - 2000 RU77 9 de setiembre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
130586 - 2000 RG78 9 de setiembre, 2000 Farpoint G. Hug
130587 - 2000 RT80 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130588 - 2000 RD83 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130589 - 2000 RD85 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130590 - 2000 RG87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130591 - 2000 RM87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130592 - 2000 RT87 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130593 - 2000 RX88 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130594 - 2000 RA90 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130595 - 2000 RP90 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130596 - 2000 RV91 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130597 - 2000 RT93 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130598 - 2000 RH94 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130599 - 2000 RF95 4 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130600 - 2000 RU96 5 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130601–130700 editar
130601 - 2000 SD 17 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130602 - 2000 SE4 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
130603 - 2000 SE7 24 de setiembre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
130604 - 2000 SH10 23 de setiembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
130605 - 2000 SH14 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130606 - 2000 SV14 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130607 - 2000 SY14 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130608 - 2000 SV17 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130609 - 2000 SE19 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130610 - 2000 SK22 20 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
130611 - 2000 SP23 26 de setiembre, 2000 Tebbutt F. B. Zoltowski
130612 - 2000 SQ24 26 de setiembre, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
130613 - 2000 SG29 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130614 - 2000 SW29 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130615 - 2000 SX33 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130616 - 2000 SX34 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130617 - 2000 SQ36 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130618 - 2000 SU36 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130619 - 2000 SY36 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130620 - 2000 SJ38 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130621 - 2000 SV39 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130622 - 2000 SM41 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130623 - 2000 SP41 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130624 - 2000 SC43 26 de setiembre, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
130625 - 2000 SJ44 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130626 - 2000 SO49 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130627 - 2000 SB53 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130628 - 2000 SG54 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130629 - 2000 SX55 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130630 - 2000 SB57 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130631 - 2000 SD57 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130632 - 2000 SN57 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130633 - 2000 SA59 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130634 - 2000 SP61 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130635 - 2000 SB63 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130636 - 2000 SC64 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130637 - 2000 SQ64 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130638 - 2000 SC66 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130639 - 2000 SQ66 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130640 - 2000 SN67 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130641 - 2000 SP68 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130642 - 2000 SE70 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130643 - 2000 SD71 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130644 - 2000 SU71 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130645 - 2000 SC73 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130646 - 2000 SW74 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130647 - 2000 SG75 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130648 - 2000 SW76 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130649 - 2000 SR81 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130650 - 2000 SB83 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130651 - 2000 SA86 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130652 - 2000 SG86 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130653 - 2000 SO88 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130654 - 2000 SN94 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130655 - 2000 ST95 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130656 - 2000 SD97 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130657 - 2000 SH97 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130658 - 2000 SQ98 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130659 - 2000 SY98 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130660 - 2000 SR101 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130661 - 2000 SG103 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130662 - 2000 SM104 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130663 - 2000 SY104 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130664 - 2000 SZ106 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130665 - 2000 SD107 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130666 - 2000 SH109 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130667 - 2000 ST109 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130668 - 2000 SE111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130669 - 2000 SF111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130670 - 2000 ST111 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130671 - 2000 SH113 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130672 - 2000 SC114 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130673 - 2000 SU114 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130674 - 2000 SB116 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130675 - 2000 SF117 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130676 - 2000 SH117 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130677 - 2000 ST117 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130678 - 2000 SS118 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130679 - 2000 SD119 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130680 - 2000 SK119 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130681 - 2000 SK121 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130682 - 2000 SM122 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130683 - 2000 SV123 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130684 - 2000 SH126 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130685 - 2000 SP127 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130686 - 2000 SR128 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130687 - 2000 SZ131 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130688 - 2000 SR136 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130689 - 2000 SM138 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130690 - 2000 SO140 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130691 - 2000 SW145 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130692 - 2000 SK148 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130693 - 2000 SB149 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130694 - 2000 SO149 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130695 - 2000 SJ150 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130696 - 2000 SK152 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130697 - 2000 SP153 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130698 - 2000 SW153 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130699 - 2000 SG156 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130700 - 2000 SA160 22 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130701–130800 editar
130701 - 2000 SG168 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130702 - 2000 ST169 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130703 - 2000 SH170 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130704 - 2000 SH176 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130705 - 2000 SF178 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130706 - 2000 SP179 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130707 - 2000 ST179 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130708 - 2000 SE186 21 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130709 - 2000 SR186 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
130710 - 2000 SN187 21 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
130711 - 2000 SR191 24 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130712 - 2000 SP193 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130713 - 2000 SQ195 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130714 - 2000 SR198 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130715 - 2000 SV203 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130716 - 2000 SL206 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130717 - 2000 SN207 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130718 - 2000 SM209 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130719 - 2000 SZ210 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130720 - 2000 SQ212 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130721 - 2000 SB213 25 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130722 - 2000 SS214 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130723 - 2000 SO216 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130724 - 2000 SH218 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130725 - 2000 SJ218 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130726 - 2000 SE223 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130727 - 2000 SM223 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130728 - 2000 SJ224 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130729 - 2000 SK227 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130730 - 2000 SO227 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130731 - 2000 SF230 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130732 - 2000 SQ230 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130733 - 2000 SU231 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130734 - 2000 SW233 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130735 - 2000 SC236 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130736 - 2000 ST241 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130737 - 2000 SU241 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130738 - 2000 SJ246 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130739 - 2000 SK247 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130740 - 2000 SH251 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130741 - 2000 SZ253 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130742 - 2000 SA256 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130743 - 2000 SQ256 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130744 - 2000 SH259 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130745 - 2000 ST259 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130746 - 2000 SF260 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130747 - 2000 SV260 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130748 - 2000 ST264 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130749 - 2000 SP265 26 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130750 - 2000 SV267 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130751 - 2000 SH274 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130752 - 2000 SP274 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130753 - 2000 SA275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130754 - 2000 SV275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130755 - 2000 SX275 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130756 - 2000 SB276 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130757 - 2000 SL277 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130758 - 2000 SM277 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130759 - 2000 SX278 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130760 - 2000 SD279 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130761 - 2000 SW281 23 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130762 - 2000 SV285 24 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130763 - 2000 SV288 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130764 - 2000 SM298 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130765 - 2000 SX299 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130766 - 2000 SJ301 28 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130767 - 2000 SR307 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130768 - 2000 SV308 30 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130769 - 2000 SA314 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130770 - 2000 SS321 28 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130771 - 2000 SU324 28 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130772 - 2000 SD326 29 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130773 - 2000 SH326 29 de setiembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130774 - 2000 SX329 27 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130775 - 2000 SB335 26 de setiembre, 2000 Haleakala NEAT
130776 - 2000 SB348 21 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130777 - 2000 SA364 20 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
130778 - 2000 SX369 24 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130779 - 2000 TQ1 3 d'octubre, 2000 Prescott P. G. Comba
130780 - 2000 TH3 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130781 - 2000 TF4 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130782 - 2000 TH6 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130783 - 2000 TD11 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130784 - 2000 TF11 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130785 - 2000 TM12 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130786 - 2000 TH16 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130787 - 2000 TE17 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130788 - 2000 TY18 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130789 - 2000 TT19 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130790 - 2000 TW20 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130791 - 2000 TQ26 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130792 - 2000 TW27 3 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130793 - 2000 TL31 4 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130794 - 2000 TH34 6 d'octubre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130795 - 2000 TS38 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130796 - 2000 TQ39 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130797 - 2000 TW39 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130798 - 2000 TQ41 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130799 - 2000 TL43 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130800 - 2000 TT45 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130801–130900 editar
130801 - 2000 TO49 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130802 - 2000 TX51 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130803 - 2000 TS52 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130804 - 2000 TE55 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130805 - 2000 TU62 2 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130806 - 2000 TB66 1 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130807 - 2000 TY67 3 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130808 - 2000 UU 21 d'octubre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
130809 - 2000 UJ5 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130810 - 2000 UN5 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130811 - 2000 UH6 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130812 - 2000 UP6 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130813 - 2000 UM8 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130814 - 2000 UW8 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130815 - 2000 UD9 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130816 - 2000 UJ9 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130817 - 2000 UU9 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130818 - 2000 UM13 23 d'octubre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
130819 - 2000 UQ14 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130820 - 2000 UH17 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130821 - 2000 UT19 29 d'octubre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130822 - 2000 UD20 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130823 - 2000 UJ22 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130824 - 2000 UQ25 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130825 - 2000 UV25 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130826 - 2000 UT28 30 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130827 - 2000 UB34 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130828 - 2000 UL36 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130829 - 2000 UX36 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130830 - 2000 UJ40 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130831 - 2000 UL43 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130832 - 2000 UG44 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130833 - 2000 UH44 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130834 - 2000 US44 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130835 - 2000 US46 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130836 - 2000 UJ47 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130837 - 2000 UU47 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130838 - 2000 UY47 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130839 - 2000 UY50 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130840 - 2000 UN51 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130841 - 2000 UG52 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130842 - 2000 UY54 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130843 - 2000 UP60 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130844 - 2000 UL61 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130845 - 2000 UQ62 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130846 - 2000 UL63 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130847 - 2000 UB64 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130848 - 2000 UF64 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130849 - 2000 UU64 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130850 - 2000 UU66 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130851 - 2000 UO68 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130852 - 2000 UR68 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130853 - 2000 UW68 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130854 - 2000 UD73 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130855 - 2000 UX73 26 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130856 - 2000 UZ73 26 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130857 - 2000 UV77 23 d'octubre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
130858 - 2000 UJ79 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130859 - 2000 UO81 24 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130860 - 2000 UY82 30 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130861 - 2000 UH85 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130862 - 2000 US86 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130863 - 2000 UB103 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130864 - 2000 UD103 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130865 - 2000 UJ107 30 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130866 - 2000 UO109 31 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130867 - 2000 US110 25 d'octubre, 2000 Socorro LINEAR
130868 - 2000 VZ 1 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130869 - 2000 VH1 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130870 - 2000 VK1 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130871 - 2000 VG2 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130872 - 2000 VQ2 1 de noviembre, 2000 Ondřejov P. Kušnirák
130873 - 2000 VR2 1 de noviembre, 2000 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
130874 - 2000 VK3 1 de noviembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
130875 - 2000 VN3 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130876 - 2000 VU4 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130877 - 2000 VT7 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130878 - 2000 VM13 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130879 - 2000 VP13 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130880 - 2000 VV13 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130881 - 2000 VX13 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130882 - 2000 VN15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130883 - 2000 VU15 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130884 - 2000 VY17 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130885 - 2000 VV21 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130886 - 2000 VO22 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130887 - 2000 VB23 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130888 - 2000 VU23 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130889 - 2000 VX23 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130890 - 2000 VE24 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130891 - 2000 VP24 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130892 - 2000 VV24 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130893 - 2000 VA27 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130894 - 2000 VC28 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130895 - 2000 VM28 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130896 - 2000 VY28 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130897 - 2000 VS30 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130898 - 2000 VQ31 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130899 - 2000 VG32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130900 - 2000 VH32 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130901–131000 editar
130901 - 2000 VB33 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130902 - 2000 VW33 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130903 - 2000 VE35 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130904 - 2000 VH39 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130905 - 2000 VO39 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130906 - 2000 VD42 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130907 - 2000 VQ44 2 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130908 - 2000 VH45 1 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130909 - 2000 VG46 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130910 - 2000 VU53 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130911 - 2000 VK54 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130912 - 2000 VJ56 3 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130913 - 2000 VX62 6 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130914 - 2000 WY 17 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130915 - 2000 WO2 18 de noviembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
130916 - 2000 WY4 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130917 - 2000 WE8 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130918 - 2000 WP8 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130919 - 2000 WU8 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130920 - 2000 WL11 24 de noviembre, 2000 Elmira A. J. Cecce
130921 - 2000 WF15 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130922 - 2000 WK15 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130923 - 2000 WB16 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130924 - 2000 WH17 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130925 - 2000 WY17 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130926 - 2000 WF19 25 de noviembre, 2000 Fountain Hills C. W. Juels
130927 - 2000 WM22 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130928 - 2000 WN25 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130929 - 2000 WA26 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130930 - 2000 WR26 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130931 - 2000 WF29 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130932 - 2000 WP29 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130933 - 2000 WL31 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130934 - 2000 WA32 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130935 - 2000 WL35 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130936 - 2000 WD40 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130937 - 2000 WM40 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130938 - 2000 WK41 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130939 - 2000 WR41 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130940 - 2000 WE43 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130941 - 2000 WY43 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130942 - 2000 WB50 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130943 - 2000 WY51 27 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130944 - 2000 WK54 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130945 - 2000 WC55 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130946 - 2000 WT61 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130947 - 2000 WP62 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130948 - 2000 WM66 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130949 - 2000 WQ66 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130950 - 2000 WS72 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130951 - 2000 WQ74 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130952 - 2000 WB76 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130953 - 2000 WT79 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130954 - 2000 WL81 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130955 - 2000 WT90 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130956 - 2000 WE95 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130957 - 2000 WS95 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130958 - 2000 WD96 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130959 - 2000 WF96 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130960 - 2000 WS97 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130961 - 2000 WV98 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130962 - 2000 WX98 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130963 - 2000 WD101 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130964 - 2000 WW101 26 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130965 - 2000 WK106 29 de noviembre, 2000 Haleakala NEAT
130966 - 2000 WA112 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130967 - 2000 WX112 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130968 - 2000 WC113 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130969 - 2000 WC114 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130970 - 2000 WD114 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130971 - 2000 WP114 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130972 - 2000 WB116 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130973 - 2000 WS116 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130974 - 2000 WX116 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130975 - 2000 WB118 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130976 - 2000 WW118 20 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130977 - 2000 WO123 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130978 - 2000 WN125 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130979 - 2000 WF126 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130980 - 2000 WJ126 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130981 - 2000 WX126 16 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130982 - 2000 WH130 19 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch
130983 - 2000 WM130 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130984 - 2000 WA133 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130985 - 2000 WX133 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130986 - 2000 WD138 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130987 - 2000 WO140 21 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130988 - 2000 WT141 19 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130989 - 2000 WL142 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130990 - 2000 WF153 29 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130991 - 2000 WC158 30 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
130992 - 2000 WT159 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130993 - 2000 WZ159 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130994 - 2000 WA162 20 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130995 - 2000 WZ166 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130996 - 2000 WE167 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130997 - 2000 WS167 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130998 - 2000 WY170 24 de noviembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
130999 - 2000 WU172 25 de noviembre, 2000 Socorro LINEAR
131000 - 2000 WL178 28 de noviembre, 2000 Kitt Peak Spacewatch


Predecesor:
129001–130000
Lista d'asteroides
130001–131000
Succesor:
131001–132000