Lista d'asteroides (11001-12000)

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca

Contenius: 11001... 11101... 11201... 11301... 11401... 11501... 11601... 11701... 11801... 11901...

Nombre Desinnazión
probisional
Calendata d'o trobo Descubridor/s
11001-11100
11001 Andrewulff 1979 MF 16 de chunio, 1979 H.-E. Schuster
11002 Richardlis 1979 MD1 24 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
11003 Andronov 1979 TT2 14 d'octubre, 1979 N. S. Chernykh
11004 Stenmark 1980 FJ1 16 de marzo, 1980 C.-I. Lagerkvist
11005 - 1980 PP1 6 d'agosto, 1980 R. M. West
11006 Gilson 1980 TZ3 9 d'octubre, 1980 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11007 - 1980 VA3 1 de noviembre, 1980 S. J. Bus
11008 - 1981 EO7 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11009 - 1981 ET10 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11010 - 1981 ET24 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11011 KIAM 1981 UK11 22 d'octubre, 1981 N. S. Chernykh
11012 Henning 1982 JH2 15 de mayo, 1982 Palomar
11013 Kullander 1982 QP1 16 d'agosto, 1982 C.-I. Lagerkvist
11014 Svätopluk 1982 QY1 23 d'agosto, 1982 M. Antal
11015 Romanenko 1982 SJ7 17 de setiembre, 1982 N. S. Chernykh
11016 Borisov 1982 SG12 16 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
11017 Billputnam 1983 BD 16 de chinero, 1983 E. Bowell
11018 - 1983 CZ2 15 de febrero, 1983 N. G. Thomas
11019 Hansrott 1984 HR 25 d'abril, 1984 A. Mrkos
11020 Orwell 1984 OG 31 de chulio, 1984 A. Mrkos
11021 Foderà 1986 AT2 12 de chinero, 1986 E. Bowell
11022 Serio 1986 EJ1 5 de marzo, 1986 E. Bowell
11023 - 1986 QZ 26 d'agosto, 1986 H. Debehogne
11024 - 1986 QC1 26 d'agosto, 1986 H. Debehogne
11025 - 1986 QJ1 27 d'agosto, 1986 H. Debehogne
11026 - 1986 RE1 2 de setiembre, 1986 A. Mrkos
11027 Astaf'ev 1986 RX5 7 de setiembre, 1986 L. I. Chernykh
11028 - 1987 UW 18 d'octubre, 1987 J. Mueller
11029 - 1988 GZ 9 d'abril, 1988 P. Jensen
11030 - 1988 PK 13 d'agosto, 1988 R. H. McNaught
11031 - 1988 RC5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
11032 - 1988 RE5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
11033 - 1988 SH3 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11034 - 1988 TG 9 d'octubre, 1988 Y. Oshima
11035 - 1988 VQ3 12 de noviembre, 1988 Y. Oshima
11036 - 1989 AW5 4 de chinero, 1989 R. H. McNaught
11037 Distler 1989 CD6 2 de febrero, 1989 F. Börngen
11038 - 1989 EE1 8 de marzo, 1989 M. Arai, H. Mori
11039 Raynal 1989 GH2 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
11040 Wundt 1989 RG1 3 de setiembre, 1989 E. W. Elst
11041 Fechner 1989 SH2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
11042 Ernstweber 1989 VD1 3 de noviembre, 1989 E. W. Elst
11043 Pepping 1989 YX6 25 d'aviento, 1989 F. Börngen
11044 - 1990 DV 28 de febrero, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
11045 - 1990 HH1 26 d'abril, 1990 E. F. Helin
11046 - 1990 OE4 30 de chulio, 1990 H. E. Holt
11047 - 1990 QL1 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
11048 - 1990 QZ5 29 d'agosto, 1990 H. E. Holt
11049 - 1990 RK2 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
11050 Messiaen 1990 TE7 13 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
11051 Racine 1990 VH12 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
11052 - 1990 WM 20 de noviembre, 1990 R. H. McNaught
11053 - 1991 CQ6 3 de febrero, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
11054 - 1991 FA 17 de marzo, 1991 Spacewatch
11055 Honduras 1991 GT2 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11056 Volland 1991 LE2 6 de chunio, 1991 E. W. Elst
11057 - 1991 NL 8 de chulio, 1991 E. F. Helin
11058 - 1991 PN10 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
11059 - 1991 RS 4 de setiembre, 1991 E. F. Helin
11060 - 1991 RA13 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
11061 Lagerlöf 1991 RS40 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
11062 - 1991 SN 30 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
11063 Poynting 1991 VC6 2 de noviembre, 1991 E. W. Elst
11064 Dogen 1991 WB 30 de noviembre, 1991 M. Mukai, M. Takeishi
11065 - 1991 XE2 1 d'aviento, 1991 H. E. Holt
11066 Sigurd 1992 CC1 9 de febrero, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11067 Greenancy 1992 DC3 25 de febrero, 1992 Spacewatch
11068 - 1992 EA 2 de marzo, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11069 - 1992 EV4 1 de marzo, 1992 UESAC
11070 - 1992 EV9 2 de marzo, 1992 UESAC
11071 - 1992 EU14 1 de marzo, 1992 UESAC
11072 Hiraoka 1992 GP 3 d'abril, 1992 K. Endate, K. Watanabe
11073 Cavell 1992 RA4 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
11074 Kuniwake 1992 SC1 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
11075 Dönhoff 1992 SP26 23 de setiembre, 1992 F. Börngen
11076 - 1992 UR 21 d'octubre, 1992 S. Otomo
11077 - 1992 WB2 18 de noviembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11078 - 1992 WH2 18 de noviembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11079 Mitsunori 1993 AJ 13 de chinero, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11080 - 1993 FO 23 de marzo, 1993 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
11081 - 1993 FA13 21 de marzo, 1993 UESAC
11082 - 1993 JW 14 de mayo, 1993 E. W. Elst
11083 Caracas 1993 RZ6 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
11084 Giò 1993 SG3 19 de setiembre, 1993 Farra d'Isonzo
11085 Isala 1993 SS6 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
11086 Nagatayuji 1993 TC1 11 d'octubre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11087 Yamasakimakoto 1993 TK1 15 d'octubre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11088 - 1993 UN 19 d'octubre, 1993 Y. Shimizu, T. Urata
11089 - 1994 CS8 8 de febrero, 1994 O. A. Naranjo
11090 Popelin 1994 CT12 7 de febrero, 1994 E. W. Elst
11091 Thelonious 1994 DP 16 de febrero, 1994 Spacewatch
11092 Iwakisan 1994 ED 4 de marzo, 1994 T. Kobayashi
11093 - 1994 HD 17 d'abril, 1994 R. H. McNaught
11094 Cuba 1994 PG17 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11095 Havana 1994 PJ22 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11096 - 1994 RU1 1 de setiembre, 1994 E. F. Helin
11097 - 1994 UD1 31 d'octubre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
11098 Ginsberg 1995 GC2 2 d'abril, 1995 Spacewatch
11099 Sonodamasaki 1995 HL 20 d'abril, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11100 Lai 1995 KC 22 de mayo, 1995 Osservatorio San Vittore
11101-11200
11101 Českáfilharmonie 1995 SH 17 de setiembre, 1995 L. Šarounová
11102 Bertorighini 1995 SZ4 26 de setiembre, 1995 L. Tesi
11103 Miekerouppe 1995 SX19 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
11104 Airion 1995 TQ 6 d'octubre, 1995 AMOS
11105 Puchnarová 1995 UR2 24 d'octubre, 1995 J. Tichá
11106 - 1995 UK3 17 d'octubre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11107 Hakkoda 1995 UU4 25 d'octubre, 1995 T. Kobayashi
11108 Hachimantai 1995 UJ6 27 d'octubre, 1995 T. Kobayashi
11109 Iwatesan 1995 UG8 27 d'octubre, 1995 T. Kobayashi
11110 - 1995 VT1 2 de noviembre, 1995 S. Otomo
11111 Repunit 1995 WL 16 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
11112 Cagnoli 1995 WM2 18 de noviembre, 1995 Madonna di Dossobuono
11113 - 1995 WW3 18 de noviembre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11114 - 1995 WV5 16 de noviembre, 1995 N. Sato, T. Urata
11115 Kariya 1995 WC7 21 de noviembre, 1995 A. Nakamura
11116 - 1996 EK 10 de marzo, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11117 - 1996 LP1 14 de chunio, 1996 Farra d'Isonzo
11118 Modra 1996 PK 9 d'agosto, 1996 A. Galád, D. Kalmančok
11119 Taro 1996 PS9 9 d'agosto, 1996 T. Okuni
11120 Pancaldi 1996 QD1 17 d'agosto, 1996 Osservatorio San Vittore
11121 Malpighi 1996 RD1 10 de setiembre, 1996 V. Goretti
11122 Eliscolombini 1996 RQ2 13 de setiembre, 1996 Osservatorio San Vittore
11123 Aliciaclaire 1996 RT24 8 de setiembre, 1996 NEAT
11124 Mikulášek 1996 TR9 14 d'octubre, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
11125 - 1996 TL10 9 d'octubre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11126 Doleček 1996 TC15 15 d'octubre, 1996 P. Pravec
11127 Hagi 1996 UH1 20 d'octubre, 1996 K. Cross
11128 Ostravia 1996 VP 3 de noviembre, 1996 J. Tichá, M. Tichý
11129 Hayachine 1996 VS5 14 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
11130 - 1996 VA30 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11131 - 1996 VO30 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11132 Horne 1996 WU 17 de noviembre, 1996 D. di Cicco
11133 Kumotori 1996 XY 2 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11134 České Budějovice 1996 XO2 4 d'aviento, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
11135 Ryokami 1996 XF3 3 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11136 Shirleymarinus 1996 XW12 8 d'aviento, 1996 Spacewatch
11137 Yarigatake 1996 XE19 8 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11138 Hotakadake 1996 XC31 14 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11139 - 1996 YF2 22 d'aviento, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11140 Yakedake 1997 AP1 2 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11141 Jindrawalter 1997 AX14 12 de chinero, 1997 J. Tichá, M. Tichý
11142 Facchini 1997 AP17 7 de chinero, 1997 V. S. Casulli
11143 - 1997 BF7 28 de chinero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11144 Radiocommunicata 1997 CR1 2 de febrero, 1997 J. Tichá, M. Tichý
11145 Emanuelli 1997 QH1 29 d'agosto, 1997 P. Sicoli, P. Chiavenna
11146 Kirigamine 1997 WD3 23 de noviembre, 1997 T. Kobayashi
11147 Delmas 1997 XT5 6 d'aviento, 1997 P. Antonini
11148 Einhardress 1997 XO8 7 d'aviento, 1997 ODAS
11149 Tateshina 1997 XZ9 5 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11150 Bragg 1997 YG1 21 d'aviento, 1997 F. B. Zoltowski
11151 Oodaigahara 1997 YZ2 24 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11152 Oomine 1997 YH5 25 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11153 - 1997 YB10 25 d'aviento, 1997 T. Kagawa, T. Urata
11154 Kobushi 1997 YD10 28 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11155 Kinpu 1997 YW13 31 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11156 Al-Khwarismi 1997 YP14 31 d'aviento, 1997 P. G. Comba
11157 - 1998 AJ 2 de chinero, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
11158 Cirou 1998 AJ6 8 de chinero, 1998 ODAS
11159 - 1998 BH1 19 de chinero, 1998 T. Kobayashi
11160 - 1998 BH7 24 de chinero, 1998 NEAT
11161 - 1998 BA8 25 de chinero, 1998 T. Kobayashi
11162 - 1998 BG8 25 de chinero, 1998 T. Kobayashi
11163 Milešovka 1998 CR 4 de febrero, 1998 Z. Moravec
11164 - 1998 DW2 17 de febrero, 1998 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11165 - 1998 DE5 22 de febrero, 1998 NEAT
11166 Anatolefrance 1998 DF34 27 de febrero, 1998 E. W. Elst
11167 Kunžak 1998 FD3 23 de marzo, 1998 P. Pravec
11168 - 1998 FO15 21 de marzo, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
11169 Alkon 1998 FW33 20 de marzo, 1998 LINEAR
11170 - 1998 FY34 20 de marzo, 1998 LINEAR
11171 - 1998 FB42 20 de marzo, 1998 LINEAR
11172 - 1998 FT54 20 de marzo, 1998 LINEAR
11173 Jayanderson 1998 FA59 20 de marzo, 1998 LINEAR
11174 Carandrews 1998 FR67 20 de marzo, 1998 LINEAR
11175 - 1998 FY67 20 de marzo, 1998 LINEAR
11176 Batth 1998 FD68 20 de marzo, 1998 LINEAR
11177 - 1998 FH77 24 de marzo, 1998 LINEAR
11178 - 1998 FR101 31 de marzo, 1998 LINEAR
11179 - 1998 FB109 31 de marzo, 1998 LINEAR
11180 - 1998 FU117 31 de marzo, 1998 LINEAR
11181 - 1998 FG118 31 de marzo, 1998 LINEAR
11182 - 1998 GM6 2 d'abril, 1998 LINEAR
11183 - 1998 GB7 2 d'abril, 1998 LINEAR
11184 Postma 1998 HJ9 18 d'abril, 1998 Spacewatch
11185 - 1998 HS100 21 d'abril, 1998 LINEAR
11186 - 1998 HC120 23 d'abril, 1998 LINEAR
11187 Richoliver 1998 KO4 22 de mayo, 1998 LONEOS
11188 - 1998 KD50 23 de mayo, 1998 LINEAR
11189 Rabeaton 1998 QQ43 17 d'agosto, 1998 LINEAR
11190 Jennibell 1998 RM52 14 de setiembre, 1998 LINEAR
11191 Paskvić 1998 XW16 15 d'aviento, 1998 K. Korlević
11192 - 1998 XX49 14 d'aviento, 1998 LINEAR
11193 Mérida 1998 XN96 11 d'aviento, 1998 O. A. Naranjo
11194 Mirna 1998 YE 16 d'aviento, 1998 K. Korlević
11195 Woomera 1999 AY22 15 de chinero, 1999 F. B. Zoltowski
11196 Michanikos 1999 BO9 22 de chinero, 1999 J. Broughton
11197 Beranek 1999 CY25 10 de febrero, 1999 LINEAR
11198 - 1999 CV40 10 de febrero, 1999 LINEAR
11199 - 1999 CC82 12 de febrero, 1999 LINEAR
11200 - 1999 CV121 11 de febrero, 1999 LINEAR
11201-11300
11201 Talich 1999 EL5 13 de marzo, 1999 L. Šarounová
11202 Teddunham 1999 FA10 22 de marzo, 1999 LONEOS
11203 Danielbetten 1999 FV26 19 de marzo, 1999 LINEAR
11204 - 1999 FQ28 19 de marzo, 1999 LINEAR
11205 - 1999 FY28 19 de marzo, 1999 LINEAR
11206 Bibee 1999 FR29 19 de marzo, 1999 LINEAR
11207 Black 1999 FQ58 20 de marzo, 1999 LINEAR
11208 - 1999 GT16 15 d'abril, 1999 LINEAR
11209 - 1999 GP18 15 d'abril, 1999 LINEAR
11210 - 1999 GP22 6 d'abril, 1999 LINEAR
11211 - 1999 GD24 6 d'abril, 1999 LINEAR
11212 Tebbutt 1999 HS 18 d'abril, 1999 F. B. Zoltowski
11213 - 1999 HF8 16 d'abril, 1999 LINEAR
11214 - 1999 HP8 16 d'abril, 1999 LINEAR
11215 - 1999 HN10 17 d'abril, 1999 LINEAR
11216 - 1999 JG1 8 de mayo, 1999 CSS
11217 - 1999 JC4 10 de mayo, 1999 LINEAR
11218 - 1999 JD20 10 de mayo, 1999 LINEAR
11219 Benbohn 1999 JN20 10 de mayo, 1999 LINEAR
11220 - 1999 JM25 10 de mayo, 1999 LINEAR
11221 - 1999 JO26 10 de mayo, 1999 LINEAR
11222 - 1999 JR27 10 de mayo, 1999 LINEAR
11223 - 1999 JC30 10 de mayo, 1999 LINEAR
11224 - 1999 JP32 10 de mayo, 1999 LINEAR
11225 Borden 1999 JD36 10 de mayo, 1999 LINEAR
11226 - 1999 JO36 10 de mayo, 1999 LINEAR
11227 Ksenborisova 1999 JR43 10 de mayo, 1999 LINEAR
11228 Botnick 1999 JW49 10 de mayo, 1999 LINEAR
11229 Brookebowers 1999 JX52 10 de mayo, 1999 LINEAR
11230 - 1999 JV57 10 de mayo, 1999 LINEAR
11231 - 1999 JF59 10 de mayo, 1999 LINEAR
11232 - 1999 JA77 12 de mayo, 1999 LINEAR
11233 - 1999 JA82 12 de mayo, 1999 LINEAR
11234 - 1999 JS82 12 de mayo, 1999 LINEAR
11235 - 1999 JP91 12 de mayo, 1999 LINEAR
11236 - 1999 KX14 18 de mayo, 1999 LINEAR
11237 - 1999 KE15 18 de mayo, 1999 LINEAR
11238 Johanmaurits 2044 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11239 Marcgraf 4141 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11240 Piso 4175 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11241 Eckhout 6792 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11242 Franspost 2144 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11243 - 2157 T-1 25 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11244 - 4314 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11245 - 3100 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11246 Orvillewright 4250 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11247 Wilburwright 4280 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11248 Blériot 4354 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11249 Etna 1971 FD 24 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11250 - 1972 AU 14 de chinero, 1972 L. Kohoutek
11251 Icarion 1973 SN1 20 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11252 Laërtes 1973 SA2 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11253 Mesyats 1976 UP2 26 d'octubre, 1976 T. M. Smirnova
11254 Konkohekisui 1977 DL2 18 de febrero, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
11255 Fujiiekio 1977 DC4 18 de febrero, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
11256 - 1978 RO8 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
11257 Rodionta 1978 TP2 3 d'octubre, 1978 N. S. Chernykh
11258 Aoyama 1978 VP1 1 de noviembre, 1978 K. Tomita
11259 - 1978 VD3 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
11260 - 1978 VD9 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
11261 - 1978 XK 6 d'aviento, 1978 E. Bowell, A. Warnock
11262 - 1979 MP3 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
11263 - 1979 OA 23 de chulio, 1979 E. Bowell
11264 Claudiomaccone 1979 UC4 16 d'octubre, 1979 N. S. Chernykh
11265 - 1981 EU34 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11266 - 1981 ES41 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11267 - 1981 UE28 24 d'octubre, 1981 S. J. Bus
11268 Spassky 1985 UF5 22 d'octubre, 1985 L. V. Zhuravleva
11269 Knyr 1987 QG10 26 d'agosto, 1987 L. G. Karachkina
11270 - 1988 EA2 13 de marzo, 1988 P. Jensen
11271 - 1988 KB 19 de mayo, 1988 E. F. Helin
11272 - 1988 RK 8 de setiembre, 1988 E. F. Helin
11273 - 1988 RN11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11274 - 1988 SX2 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11275 - 1988 SL3 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11276 - 1988 TM1 13 d'octubre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11277 Ballard 1988 TW2 8 d'octubre, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11278 Telesio 1989 SD3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
11279 - 1989 TC 1 d'octubre, 1989 J. Alu, E. F. Helin
11280 Sakurai 1989 TY10 9 d'octubre, 1989 M. Yanai, K. Watanabe
11281 - 1989 UM1 28 d'octubre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
11282 Hanakusa 1989 UY2 30 d'octubre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
11283 - 1989 UX4 25 d'octubre, 1989 A. Mrkos
11284 Belenus 1990 BA 21 de chinero, 1990 A. Maury
11285 - 1990 QU3 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
11286 - 1990 RO8 15 de setiembre, 1990 H. Debehogne
11287 - 1990 SX 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
11288 - 1990 XU 10 d'aviento, 1990 T. Seki
11289 Frescobaldi 1991 PA2 2 d'agosto, 1991 E. W. Elst
11290 - 1991 RA1 10 de setiembre, 1991 A. Sugie
11291 - 1991 RZ10 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
11292 Bunjisuzuki 1991 RC28 8 de setiembre, 1991 Spacewatch
11293 - 1991 XL 4 d'aviento, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
11294 - 1992 CK 4 de febrero, 1992 T. Seki
11295 - 1992 EU28 8 de marzo, 1992 UESAC
11296 - 1992 KA 24 de mayo, 1992 T. Seki
11297 - 1992 PP6 5 d'agosto, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
11298 Gide 1992 RE6 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
11299 Annafreud 1992 SA22 22 de setiembre, 1992 E. W. Elst
11300 - 1992 WG2 18 de noviembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11301-11400
11301 - 1992 XM 14 d'aviento, 1992 S. Otomo
11302 Rubicon 1993 BM5 27 de chinero, 1993 E. W. Elst
11303 - 1993 CA1 14 de febrero, 1993 T. Hioki, S. Hayakawa
11304 - 1993 DJ 19 de febrero, 1993 T. Seki
11305 - 1993 FS6 17 de marzo, 1993 UESAC
11306 - 1993 FF18 17 de marzo, 1993 UESAC
11307 - 1993 FA40 19 de marzo, 1993 UESAC
11308 - 1993 FF76 21 de marzo, 1993 UESAC
11309 Malus 1993 PC7 15 d'agosto, 1993 E. W. Elst
11310 - 1993 SB15 19 de setiembre, 1993 H. E. Holt
11311 Peleus 1993 XN2 10 d'aviento, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11312 - 1994 AR2 14 de chinero, 1994 T. Kobayashi
11313 Kügelgen 1994 GE10 3 d'abril, 1994 F. Börngen
11314 Charcot 1994 NR1 8 de chulio, 1994 E. W. Elst
11315 Salpêtrière 1994 NS1 8 de chulio, 1994 E. W. Elst
11316 Fuchitatsuo 1994 TR3 5 d'octubre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
11317 Hitoshi 1994 TX12 10 d'octubre, 1994 Spacewatch
11318 - 1994 XZ4 4 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
11319 - 1995 AZ 6 de chinero, 1995 T. Kobayashi
11320 - 1995 BY 25 de chinero, 1995 T. Kobayashi
11321 Tosimatumoto 1995 DE1 21 de febrero, 1995 T. Seki
11322 Aquamarine 1995 QT 23 d'agosto, 1995 H. Abe
11323 Nasu 1995 QC2 21 d'agosto, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11324 Hayamizu 1995 QQ3 30 d'agosto, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11325 Slavický 1995 SG 17 de setiembre, 1995 L. Šarounová
11326 Ladislavschmied 1995 SL 17 de setiembre, 1995 L. Šarounová
11327 - 1995 SL2 17 de setiembre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11328 - 1995 UL 19 d'octubre, 1995 V. S. Casulli
11329 - 1995 WJ2 18 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
11330 - 1995 WZ6 18 de noviembre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11331 - 1996 FO2 17 de marzo, 1996 NEAT
11332 Jameswatt 1996 GO20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
11333 Forman 1996 HU 20 d'abril, 1996 P. Pravec, L. Šarounová
11334 Rio de Janeiro 1996 HM18 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
11335 Santiago 1996 HW23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
11336 - 1996 NS3 14 de chulio, 1996 E. W. Elst
11337 Sandro 1996 PG1 10 d'agosto, 1996 M. Tombelli, G. Forti
11338 Schiele 1996 TL9 13 d'octubre, 1996 J. Tichá, M. Tichý
11339 Orlík 1996 VM5 13 de noviembre, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
11340 - 1996 VN5 14 de noviembre, 1996 T. Urata
11341 Babbage 1996 XE2 3 d'aviento, 1996 P. G. Comba
11342 - 1996 XJ19 8 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11343 - 1996 XP19 8 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11344 - 1996 XH31 14 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11345 - 1996 YM 20 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11346 - 1997 AP14 10 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11347 - 1997 AG21 9 de chinero, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
11348 Allegra 1997 BG9 30 de chinero, 1997 M. Tombelli, U. Munari
11349 Witten 1997 JH16 3 de mayo, 1997 E. W. Elst
11350 Teresa 1997 QN4 29 d'agosto, 1997 A. López, R. Pacheco
11351 - 1997 TS25 12 d'octubre, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11352 Koldewey 1997 WP22 28 de noviembre, 1997 ODAS
11353 Guillaume 1997 XX5 5 d'aviento, 1997 ODAS
11354 - 1997 XY9 5 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11355 - 1997 XL11 15 d'aviento, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11356 Chuckjones 1997 YA 18 d'aviento, 1997 F. B. Zoltowski
11357 - 1997 YX2 21 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11358 - 1997 YY5 25 d'aviento, 1997 T. Kobayashi
11359 Piteglio 1998 BP24 27 de chinero, 1998 L. Tesi, V. Cecchini
11360 Formigine 1998 DL14 24 de febrero, 1998 Osservatorio San Vittore
11361 - 1998 DD36 28 de febrero, 1998 T. Seki
11362 - 1998 EN9 6 de marzo, 1998 T. Kagawa
11363 Vives 1998 EB12 1 de marzo, 1998 E. W. Elst
11364 Karlštejn 1998 FB3 23 de marzo, 1998 P. Pravec
11365 NASA 1998 FK126 23 de marzo, 1998 J. Broughton
11366 - 1998 GL9 2 d'abril, 1998 LINEAR
11367 - 1998 HJ115 23 d'abril, 1998 LINEAR
11368 - 1998 HN115 23 d'abril, 1998 LINEAR
11369 Brazelton 1998 QE33 17 d'agosto, 1998 LINEAR
11370 Nabrown 1998 QD35 17 d'agosto, 1998 LINEAR
11371 Camley 1998 QO38 17 d'agosto, 1998 LINEAR
11372 - 1998 QP41 17 d'agosto, 1998 LINEAR
11373 Carbonaro 1998 QG49 17 d'agosto, 1998 LINEAR
11374 Briantaylor 1998 QU60 23 d'agosto, 1998 LONEOS
11375 - 1998 QB74 24 d'agosto, 1998 LINEAR
11376 Taizomuta 1998 SY5 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
11377 Nye 1998 SH59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
11378 Dauria 1998 SV60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
11379 Flaubert 1998 SY74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
11380 - 1998 SK100 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11381 - 1998 SZ115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11382 - 1998 SW127 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11383 - 1998 SD128 26 de setiembre, 1998 LINEAR
11384 Sartre 1998 SW143 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
11385 Beauvoir 1998 SP147 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
11386 - 1998 TA18 12 d'octubre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
11387 - 1998 UA37 28 d'octubre, 1998 LINEAR
11388 - 1998 VU4 11 de noviembre, 1998 L. Šarounová
11389 - 1998 VV5 11 de noviembre, 1998 T. Kobayashi
11390 - 1998 VG15 10 de noviembre, 1998 LINEAR
11391 - 1998 VA35 12 de noviembre, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
11392 - 1998 WC3 19 de noviembre, 1998 ODAS
11393 - 1998 XJ53 14 d'aviento, 1998 LINEAR
11394 - 1998 XL77 15 d'aviento, 1998 LINEAR
11395 - 1998 XN77 15 d'aviento, 1998 LINEAR
11396 - 1998 XZ77 15 d'aviento, 1998 LINEAR
11397 - 1998 XX93 15 d'aviento, 1998 LINEAR
11398 - 1998 YP11 23 d'aviento, 1998 LINEAR
11399 - 1999 AR3 10 de chinero, 1999 T. Kobayashi
11400 Raša 1999 AT21 15 de chinero, 1999 K. Korlević
11401-11500
11401 Pierralba 1999 AF25 15 de chinero, 1999 ODAS
11402 - 1999 BD 16 de chinero, 1999 T. Kobayashi
11403 - 1999 BW 16 de chinero, 1999 T. Kagawa
11404 - 1999 BX4 19 de chinero, 1999 ODAS
11405 - 1999 CV3 10 de febrero, 1999 LINEAR
11406 Ucciocontin 1999 CY14 15 de febrero, 1999 K. Korlević
11407 - 1999 CV50 10 de febrero, 1999 LINEAR
11408 - 1999 EG3 13 de marzo, 1999 L. Šarounová
11409 Horkheimer 1999 FD9 19 de marzo, 1999 LONEOS
11410 - 1999 FU34 19 de marzo, 1999 LINEAR
11411 - 1999 HK1 16 d'abril, 1999 LINEAR
11412 - 1999 JE19 10 de mayo, 1999 LINEAR
11413 Catanach 1999 JG21 10 de mayo, 1999 LINEAR
11414 Allanchu 1999 JU26 10 de mayo, 1999 LINEAR
11415 - 1999 JG81 14 de mayo, 1999 LINEAR
11416 - 1999 JK96 12 de mayo, 1999 LINEAR
11417 Chughtai 1999 JW117 13 de mayo, 1999 LINEAR
11418 - 1999 JN118 13 de mayo, 1999 LINEAR
11419 Donjohnson 1999 KS2 16 de mayo, 1999 Spacewatch
11420 - 1999 KR14 18 de mayo, 1999 LINEAR
11421 Cardano 1999 LW2 10 de chunio, 1999 P. G. Comba
11422 Alilienthal 1999 LD7 10 de chunio, 1999 Spacewatch
11423 Cronin 1999 LT24 9 de chunio, 1999 LINEAR
11424 - 1999 LZ24 9 de chunio, 1999 LINEAR
11425 Wearydunlop 1999 MF 18 de chunio, 1999 J. Broughton
11426 - 2527 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11427 - 2611 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11428 Alcinoös 4139 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11429 Demodokus 4655 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11430 - 9560 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11431 - 4843 T-1 13 de mayo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11432 - 1052 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11433 - 3474 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11434 - 1931 TC2 10 d'octubre, 1931 K. Reinmuth
11435 - 1931 UB 17 d'octubre, 1931 K. Reinmuth
11436 - 1969 QR 22 d'agosto, 1969 L. Kohoutek
11437 - 1971 SB 16 de setiembre, 1971 J. Gibson, C. U. Cesco
11438 Zel'dovich 1973 QR1 29 d'agosto, 1973 T. M. Smirnova
11439 - 1974 XW 14 d'aviento, 1974 Purple Mountain Observatory
11440 - 1975 SC2 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
11441 - 1975 YD 31 d'aviento, 1975 M. R. Cesco
11442 Seijin-Sanso 1976 UN14 22 d'octubre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
11443 - 1977 CP 11 de febrero, 1977 E. Bowell
11444 Peshekhonov 1978 QA2 31 d'agosto, 1978 N. S. Chernykh
11445 Fedotov 1978 SC7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
11446 Betankur 1978 TO8 9 d'octubre, 1978 L. V. Zhuravleva
11447 - 1978 UL4 27 d'octubre, 1978 C. M. Olmstead
11448 - 1979 MB6 25 de chunio, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
11449 Stephwerner 1979 QP 22 d'agosto, 1979 C.-I. Lagerkvist
11450 Shearer 1979 QJ1 22 d'agosto, 1979 C.-I. Lagerkvist
11451 Aarongolden 1979 QR1 22 d'agosto, 1979 C.-I. Lagerkvist
11452 - 1980 KE 22 de mayo, 1980 H. Debehogne
11453 - 1981 DS1 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
11454 - 1981 DT2 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
11455 - 1981 EN4 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11456 - 1981 EK9 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11457 - 1981 EF12 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11458 - 1981 EV12 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11459 - 1981 ET13 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11460 - 1981 EZ15 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11461 - 1981 EM18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11462 - 1981 ES23 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
11463 - 1981 EN24 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11464 - 1981 EL28 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
11465 - 1981 EP30 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11466 - 1981 EL33 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11467 - 1981 EA36 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
11468 - 1981 EU42 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11469 - 1981 EZ42 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11470 - 1981 EE47 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11471 - 1981 EH48 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
11472 - 1981 SE9 24 de setiembre, 1981 Perth Observatory
11473 Barbaresco 1982 SC 22 de setiembre, 1982 E. Bowell
11474 - 1982 SM2 18 de setiembre, 1982 H. Debehogne
11475 - 1982 VL 11 de noviembre, 1982 Z. Vávrová
11476 - 1984 HH1 23 d'abril, 1984 W. Ferreri, V. Zappalà
11477 - 1984 SY1 29 de setiembre, 1984 A. Mrkos
11478 - 1985 CD 14 de febrero, 1985 K. Suzuki, T. Urata
11479 - 1986 EP5 6 de marzo, 1986 G. DeSanctis
11480 Velikij Ustyug 1986 RW5 7 de setiembre, 1986 L. I. Chernykh
11481 Znannya 1987 WO1 22 de noviembre, 1987 E. Bowell
11482 - 1988 BW 25 de chinero, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11483 - 1988 BC4 19 de chinero, 1988 H. Debehogne
11484 Daudet 1988 DF2 17 de febrero, 1988 E. W. Elst
11485 Zinzendorf 1988 RW3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
11486 - 1988 RE6 5 de setiembre, 1988 H. Debehogne
11487 - 1988 RG10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11488 - 1988 RM11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11489 - 1988 SN 22 de setiembre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11490 - 1988 TE 3 d'octubre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11491 - 1988 VT2 8 de noviembre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
11492 Shimose 1988 VR3 13 de noviembre, 1988 K. Endate, K. Watanabe
11493 - 1988 VN5 4 de noviembre, 1988 A. Mrkos
11494 Hibiki 1988 VM9 2 de noviembre, 1988 M. Yanai, K. Watanabe
11495 Fukunaga 1988 XR 3 d'aviento, 1988 K. Endate, K. Watanabe
11496 Grass 1989 AG7 10 de chinero, 1989 F. Börngen
11497 - 1989 CG1 6 de febrero, 1989 E. F. Helin
11498 Julgeerts 1989 GS4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
11499 Duras 1989 RL 2 de setiembre, 1989 E. W. Elst
11500 - 1989 UR 28 d'octubre, 1989 J. Mueller, J. D. Mendenhall
11501-11600
11501 - 1989 UU3 29 d'octubre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
11502 - 1989 WU2 21 de noviembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
11503 - 1990 BF 21 de chinero, 1990 Y. Mizuno, T. Furuta
11504 Kazo 1990 BT 21 de chinero, 1990 T. Hioki, S. Hayakawa
11505 - 1990 DW2 24 de febrero, 1990 H. Debehogne
11506 Toulouse-Lautrec 1990 ES1 2 de marzo, 1990 E. W. Elst
11507 - 1990 OF 20 de chulio, 1990 E. F. Helin
11508 Stolte 1990 TF13 12 d'octubre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
11509 Thersilochos 1990 VL6 15 de noviembre, 1990 E. W. Elst
11510 Borges 1990 VV8 11 de noviembre, 1990 E. W. Elst
11511 - 1990 WK2 18 de noviembre, 1990 E. F. Helin
11512 - 1991 AB2 11 de chinero, 1991 E. F. Helin
11513 - 1991 CE1 12 de febrero, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
11514 Tsunenaga 1991 CO1 13 de febrero, 1991 M. Koishikawa
11515 - 1991 CR1 12 de febrero, 1991 M. Arai, H. Mori
11516 - 1991 ED 6 de marzo, 1991 T. Seki
11517 - 1991 EA4 12 de marzo, 1991 H. Debehogne
11518 Jung 1991 GB3 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11519 Adler 1991 GZ4 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11520 Fromm 1991 GE8 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11521 Erikson 1991 GE9 10 d'abril, 1991 E. W. Elst
11522 - 1991 JF 3 de mayo, 1991 T. Urata
11523 - 1991 PK1 15 d'agosto, 1991 E. F. Helin
11524 Pleyel 1991 PY2 2 d'agosto, 1991 E. W. Elst
11525 - 1991 RE25 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
11526 - 1991 UL3 31 d'octubre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
11527 - 1991 VU4 5 de noviembre, 1991 S. Otomo
11528 Mie 1991 XH 3 d'aviento, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
11529 - 1992 BJ1 28 de chinero, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11530 d'Indy 1992 CP2 2 de febrero, 1992 E. W. Elst
11531 - 1992 DL7 29 de febrero, 1992 UESAC
11532 - 1992 ER4 1 de marzo, 1992 UESAC
11533 - 1992 EG6 1 de marzo, 1992 UESAC
11534 - 1992 EB16 1 de marzo, 1992 UESAC
11535 - 1992 EQ27 4 de marzo, 1992 UESAC
11536 - 1992 FZ 26 de marzo, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11537 Guericke 1992 HY6 29 d'abril, 1992 F. Börngen
11538 - 1992 OJ8 22 de chulio, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
11539 - 1992 PQ2 2 d'agosto, 1992 H. E. Holt
11540 - 1992 PV3 5 d'agosto, 1992 H. E. Holt
11541 - 1992 SY14 28 de setiembre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
11542 - 1992 SU21 22 de setiembre, 1992 E. W. Elst
11543 - 1992 UN2 25 d'octubre, 1992 N. Kawasato
11544 - 1992 UD3 26 d'octubre, 1992 S. Otomo
11545 Hashimoto 1992 UE4 26 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
11546 - 1992 UM6 28 d'octubre, 1992 M. Yanai, K. Watanabe
11547 Griesser 1992 UP8 31 d'octubre, 1992 F. Börngen
11548 Jerrylewis 1992 WD8 25 de noviembre, 1992 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
11549 - 1992 YY 25 d'aviento, 1992 A. Natori, T. Urata
11550 - 1993 BN 20 de chinero, 1993 T. Urata
11551 - 1993 BR3 21 de chinero, 1993 T. Urata
11552 Boucolion 1993 BD4 27 de chinero, 1993 E. W. Elst
11553 - 1993 BD6 27 de chinero, 1993 E. W. Elst
11554 Asios 1993 BZ12 22 de chinero, 1993 E. W. Elst
11555 - 1993 CR1 15 de febrero, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
11556 - 1993 DV 21 de febrero, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
11557 - 1993 FO8 17 de marzo, 1993 UESAC
11558 - 1993 FY8 17 de marzo, 1993 UESAC
11559 - 1993 FS23 21 de marzo, 1993 UESAC
11560 - 1993 FU24 21 de marzo, 1993 UESAC
11561 - 1993 FZ24 21 de marzo, 1993 UESAC
11562 - 1993 FU33 19 de marzo, 1993 UESAC
11563 - 1993 FO36 19 de marzo, 1993 UESAC
11564 - 1993 FU41 19 de marzo, 1993 UESAC
11565 - 1993 FD51 19 de marzo, 1993 UESAC
11566 - 1993 FU51 17 de marzo, 1993 UESAC
11567 - 1993 FF82 19 de marzo, 1993 UESAC
11568 - 1993 GL 14 d'abril, 1993 S. Otomo
11569 Virgilsmith 1993 KB2 27 de mayo, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
11570 - 1993 LE 14 de chunio, 1993 H. E. Holt
11571 Daens 1993 OR8 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
11572 Schindler 1993 RM7 15 de setiembre, 1993 E. W. Elst
11573 Helmholtz 1993 SK3 20 de setiembre, 1993 F. Börngen, L. D. Schmadel
11574 d'Alviella 1994 BP3 16 de chinero, 1994 E. W. Elst
11575 - 1994 BN4 31 de chinero, 1994 Farra d'Isonzo
11576 - 1994 CL 3 de febrero, 1994 T. Kobayashi
11577 - 1994 CO17 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
11578 - 1994 EB 4 de marzo, 1994 V. S. Casulli
11579 Tsujitsuka 1994 JN 6 de mayo, 1994 K. Endate, K. Watanabe
11580 Bautzen 1994 JG4 3 de mayo, 1994 Spacewatch
11581 Philipdejager 1994 PK9 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11582 Bleuler 1994 PC14 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11583 Breuer 1994 PZ28 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11584 Ferenczi 1994 PP39 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11585 - 1994 RB17 3 de setiembre, 1994 E. W. Elst
11586 - 1994 UA2 31 d'octubre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
11587 - 1994 UH2 31 d'octubre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
11588 Gottfriedkeller 1994 UZ12 28 d'octubre, 1994 F. Börngen
11589 - 1994 WG 25 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
11590 - 1994 WH3 28 de noviembre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
11591 - 1995 FV 28 de marzo, 1995 T. Kobayashi
11592 Clintkelly 1995 FA7 23 de marzo, 1995 Spacewatch
11593 Uchikawa 1995 HK 20 d'abril, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11594 - 1995 HP 27 d'abril, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
11595 Monsummano 1995 KN 23 de mayo, 1995 A. Boattini, L. Tesi
11596 - 1995 KA1 26 de mayo, 1995 T. B. Spahr
11597 - 1995 KL1 31 de mayo, 1995 R. H. McNaught
11598 Kubík 1995 OJ 22 de chulio, 1995 L. Šarounová
11599 - 1995 QR 16 d'agosto, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11600 Cipolla 1995 SQ2 26 de setiembre, 1995 Stroncone
11601-11700
11601 - 1995 SE4 28 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
11602 - 1995 ST54 28 de setiembre, 1995 R. Weber
11603 - 1995 TF 5 d'octubre, 1995 Z. Moravec
11604 - 1995 UB1 21 d'octubre, 1995 K. Korlević, V. Brcic
11605 Ranfagni 1995 UP6 19 d'octubre, 1995 L. Tesi, A. Boattini
11606 Almary 1995 UU6 19 d'octubre, 1995 D. J. Tholen
11607 - 1995 WX1 16 de noviembre, 1995 N. Sato, T. Urata
11608 - 1995 WU4 18 de noviembre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11609 - 1995 XT 12 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
11610 - 1995 XJ1 15 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
11611 - 1995 YQ 18 d'aviento, 1995 NEAT
11612 Obu 1995 YZ1 21 d'aviento, 1995 A. Nakamura
11613 - 1995 YN4 23 d'aviento, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11614 Istropolitana 1996 AD2 14 de chinero, 1996 A. Galád, A. Pravda
11615 Naoya 1996 AE4 13 de chinero, 1996 K. Endate, K. Watanabe
11616 - 1996 BQ2 26 de chinero, 1996 T. Kobayashi
11617 - 1996 CL2 12 de febrero, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11618 - 1996 EX1 15 de marzo, 1996 NEAT
11619 - 1996 GG17 13 d'abril, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11620 - 1996 OE2 23 de chulio, 1996 A. Boattini, A. Di Paola
11621 Duccio 1996 PJ5 15 d'agosto, 1996 M. Tombelli, G. Forti
11622 Samuele 1996 RD4 9 de setiembre, 1996 A. Boattini, L. Tesi
11623 Kagekatu 1996 TC10 8 d'octubre, 1996 T. Okuni
11624 - 1996 UF 16 d'octubre, 1996 T. Kobayashi
11625 Francelinda 1996 UL1 20 d'octubre, 1996 L. Tesi, G. Cattani
11626 - 1996 VW2 8 de noviembre, 1996 S. P. Laurie
11627 - 1996 VT4 13 de noviembre, 1996 T. Kobayashi
11628 - 1996 VB5 13 de noviembre, 1996 Y. Ikari
11629 - 1996 VY29 7 de noviembre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11630 - 1996 VY38 7 de noviembre, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11631 - 1996 XV1 2 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11632 - 1996 XB3 3 d'aviento, 1996 T. Kobayashi
11633 - 1996 XG9 2 d'aviento, 1996 T. Pauwels
11634 - 1996 XU30 12 d'aviento, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
11635 - 1996 XQ32 6 d'aviento, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
11636 Pezinok 1996 YH1 27 d'aviento, 1996 A. Galád, A. Pravda
11637 Yangjiachi 1996 YJ2 24 d'aviento, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11638 - 1997 AH 2 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11639 - 1997 AO4 6 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11640 - 1997 AT4 6 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11641 - 1997 AP12 7 de chinero, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
11642 - 1997 AN21 13 de chinero, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
11643 - 1997 AM22 8 de chinero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11644 - 1997 BR1 29 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11645 - 1997 BY1 29 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11646 - 1997 BZ1 29 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11647 - 1997 BN3 31 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11648 - 1997 BT3 31 de chinero, 1997 T. Kobayashi
11649 - 1997 BR6 29 de chinero, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
11650 - 1997 CN 1 de febrero, 1997 T. Kobayashi
11651 - 1997 CY 1 de febrero, 1997 T. Kobayashi
11652 Johnbrownlee 1997 CK13 7 de febrero, 1997 P. Sicoli, F. Manca
11653 - 1997 CA20 12 de febrero, 1997 T. Kobayashi
11654 - 1997 CD20 12 de febrero, 1997 T. Kobayashi
11655 - 1997 CC29 7 de febrero, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11656 Lipno 1997 EL6 6 de marzo, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
11657 Antonhajduk 1997 EN7 5 de marzo, 1997 A. Galád, A. Pravda
11658 - 1997 EQ17 1 de marzo, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
11659 - 1997 EX41 10 de marzo, 1997 LINEAR
11660 - 1997 FL2 31 de marzo, 1997 LINEAR
11661 - 1997 FK4 31 de marzo, 1997 LINEAR
11662 - 1997 GL23 6 d'abril, 1997 LINEAR
11663 - 1997 GO24 7 d'abril, 1997 LINEAR
11664 Kashiwagi 1997 GX24 4 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
11665 Dirichlet 1997 GL28 14 d'abril, 1997 P. G. Comba
11666 Bracker 1997 MD8 29 de chunio, 1997 Spacewatch
11667 Testa 1997 UB1 19 d'octubre, 1997 L. Tesi, A. Boattini
11668 Balios 1997 VV1 3 de noviembre, 1997 P. Pravec
11669 Pascalscholl 1997 XY8 7 d'aviento, 1997 ODAS
11670 Fountain 1998 AU9 6 de chinero, 1998 M. W. Buie
11671 - 1998 BG4 21 de chinero, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
11672 Cuney 1998 BC15 24 de chinero, 1998 NEAT
11673 Baur 1998 BJ19 26 de chinero, 1998 Farra d'Isonzo
11674 - 1998 BN25 28 de chinero, 1998 T. Kobayashi
11675 Billboyle 1998 CP2 15 de febrero, 1998 P. Antonini
11676 - 1998 CQ2 6 de febrero, 1998 T. Kagawa
11677 - 1998 DY4 22 de febrero, 1998 NEAT
11678 Brevard 1998 DT10 25 de febrero, 1998 I. P. Griffin
11679 Brucebaker 1998 DE11 25 de febrero, 1998 NEAT
11680 - 1998 DT11 24 de febrero, 1998 NEAT
11681 - 1998 EP6 1 de marzo, 1998 ODAS
11682 Shiwaku 1998 EX6 3 de marzo, 1998 H. Abe
11683 - 1998 FO11 22 de marzo, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
11684 - 1998 FY11 24 de marzo, 1998 NEAT
11685 Adamcurry 1998 FW19 20 de marzo, 1998 LINEAR
11686 - 1998 FU36 20 de marzo, 1998 LINEAR
11687 - 1998 FM40 20 de marzo, 1998 LINEAR
11688 Amandugan 1998 FG53 20 de marzo, 1998 LINEAR
11689 - 1998 FA56 20 de marzo, 1998 LINEAR
11690 Carodulaney 1998 FV60 20 de marzo, 1998 LINEAR
11691 Easterwood 1998 FO66 20 de marzo, 1998 LINEAR
11692 - 1998 FV67 20 de marzo, 1998 LINEAR
11693 Grantelliott 1998 FE69 20 de marzo, 1998 LINEAR
11694 Esterhuysen 1998 FO70 20 de marzo, 1998 LINEAR
11695 Mattei 1998 FA74 22 de marzo, 1998 LONEOS
11696 Capen 1998 FD74 22 de marzo, 1998 LONEOS
11697 Estrella 1998 FX98 31 de marzo, 1998 LINEAR
11698 Fichtelman 1998 FZ102 31 de marzo, 1998 LINEAR
11699 - 1998 FL105 31 de marzo, 1998 LINEAR
11700 - 1998 FT115 31 de marzo, 1998 LINEAR
11701-11800
11701 - 1998 FY116 31 de marzo, 1998 LINEAR
11702 Mifischer 1998 FE117 31 de marzo, 1998 LINEAR
11703 Glassman 1998 FL121 20 de marzo, 1998 LINEAR
11704 Gorin 1998 FZ130 22 de marzo, 1998 LINEAR
11705 - 1998 GN7 2 d'abril, 1998 LINEAR
11706 - 1998 HV4 20 d'abril, 1998 Višnjan Observatory
11707 Grigery 1998 HW17 18 d'abril, 1998 LINEAR
11708 - 1998 HT19 18 d'abril, 1998 LINEAR
11709 Eudoxos 1998 HF20 27 d'abril, 1998 P. G. Comba
11710 Nataliehale 1998 HS34 20 d'abril, 1998 LINEAR
11711 Urquiza 1998 HV50 25 d'abril, 1998 LONEOS
11712 Kemcook 1998 HB51 25 d'abril, 1998 LONEOS
11713 Stubbs 1998 HG51 25 d'abril, 1998 LONEOS
11714 Mikebrown 1998 HQ51 28 d'abril, 1998 LONEOS
11715 Harperclark 1998 HA75 21 d'abril, 1998 LINEAR
11716 Amahartman 1998 HY79 21 d'abril, 1998 LINEAR
11717 - 1998 HU94 21 d'abril, 1998 LINEAR
11718 Hayward 1998 HD95 21 d'abril, 1998 LINEAR
11719 Hicklen 1998 HT98 21 d'abril, 1998 LINEAR
11720 Horodyskyj 1998 HZ99 21 d'abril, 1998 LINEAR
11721 - 1998 HE100 21 d'abril, 1998 LINEAR
11722 - 1998 HR115 23 d'abril, 1998 LINEAR
11723 - 1998 HT125 23 d'abril, 1998 LINEAR
11724 Ronaldhsu 1998 HH146 21 d'abril, 1998 LINEAR
11725 Victoriahsu 1998 HM146 21 d'abril, 1998 LINEAR
11726 Edgerton 1998 JA 1 de mayo, 1998 R. Linderholm
11727 Sweet 1998 JM1 1 de mayo, 1998 NEAT
11728 Einer 1998 JC2 1 de mayo, 1998 NEAT
11729 - 1998 KD22 22 de mayo, 1998 LINEAR
11730 Yanhua 1998 KO31 22 de mayo, 1998 LINEAR
11731 - 1998 KF47 22 de mayo, 1998 LINEAR
11732 - 1998 KX48 23 de mayo, 1998 LINEAR
11733 - 1998 KJ52 23 de mayo, 1998 LINEAR
11734 - 1998 KM55 23 de mayo, 1998 LINEAR
11735 - 1998 KN56 22 de mayo, 1998 LINEAR
11736 Viktorfischl 1998 QS1 19 d'agosto, 1998 L. Šarounová
11737 - 1998 QL24 17 d'agosto, 1998 LINEAR
11738 - 1998 RK72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
11739 Baton Rouge 1998 SG27 25 de setiembre, 1998 W. R. Cooney Jr., M. Collier
11740 Georgesmith 1998 UK6 22 d'octubre, 1998 ODAS
11741 - 1999 AZ3 10 de chinero, 1999 T. Kobayashi
11742 - 1999 JZ5 7 de mayo, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
11743 Jachowski 1999 JP130 13 de mayo, 1999 LINEAR
11744 - 1999 NQ2 9 de chulio, 1999 T. Urata
11745 - 1999 NH3 13 de chulio, 1999 LINEAR
11746 Thomjansen 1999 NG4 13 de chulio, 1999 LINEAR
11747 - 1999 NQ9 13 de chulio, 1999 LINEAR
11748 - 1999 NT10 13 de chulio, 1999 LINEAR
11749 - 1999 NZ10 13 de chulio, 1999 LINEAR
11750 - 1999 NM33 14 de chulio, 1999 LINEAR
11751 - 1999 NK37 14 de chulio, 1999 LINEAR
11752 - 1999 OU3 23 de chulio, 1999 T. Okuni
11753 Geoffburbidge 2064 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11754 Herbig 2560 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11755 Paczynski 2691 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11756 Geneparker 2779 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11757 Salpeter 2799 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11758 Sargent 4035 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11759 Sunyaev 4075 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11760 - 4090 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11761 - 4868 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11762 - 6044 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11763 - 6303 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11764 - 6531 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11765 - 9057 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11766 - 9073 P-L 17 d'octubre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11767 - 3224 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11768 - 4107 T-1 26 de marzo, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11769 - 2199 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11770 - 3163 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11771 Maestlin 4136 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11772 Jacoblemaire 4210 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11773 Schouten 1021 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11774 Jerne 1128 T-3 17 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11775 Köhler 3224 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11776 Milstein 3460 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11777 Hargrave 3526 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11778 Kingsford Smith 4102 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11779 Zernike 4197 T-3 16 d'octubre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
11780 - 1942 TB 3 d'octubre, 1942 L. Oterma
11781 - 1966 PL 7 d'agosto, 1966 Boyden Observatory
11782 - 1969 TT1 8 d'octubre, 1969 L. I. Chernykh
11783 - 1971 UN1 26 d'octubre, 1971 L. Kohoutek
11784 - 1971 UT1 26 d'octubre, 1971 L. Kohoutek
11785 Migaic 1973 AW3 2 de chinero, 1973 N. S. Chernykh
11786 Bakhchivandji 1977 QW 19 d'agosto, 1977 N. S. Chernykh
11787 Baumanka 1977 QF1 19 d'agosto, 1977 N. S. Chernykh
11788 Nauchnyj 1977 QN2 21 d'agosto, 1977 N. S. Chernykh
11789 Kempowski 1977 RK 5 de setiembre, 1977 H.-E. Schuster
11790 Goode 1978 RU 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
11791 Sofiyavarzar 1978 SH7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
11792 Sidorovsky 1978 SX7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
11793 Chujkovia 1978 TH7 2 d'octubre, 1978 L. V. Zhuravleva
11794 - 1978 VW8 7 de noviembre, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
11795 Fredrikbruhn 1979 QM1 22 d'agosto, 1979 C.-I. Lagerkvist
11796 Nirenberg 1980 DS4 21 de febrero, 1980 L. G. Karachkina
11797 Warell 1980 FV2 16 de marzo, 1980 C.-I. Lagerkvist
11798 Davidsson 1980 FH5 16 de marzo, 1980 C.-I. Lagerkvist
11799 - 1981 DG2 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
11800 - 1981 DN2 28 de febrero, 1981 S. J. Bus
11801-11900
11801 - 1981 EL5 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11802 - 1981 EP12 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11803 - 1981 ES12 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11804 - 1981 EE13 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11805 - 1981 EL13 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11806 - 1981 EF14 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11807 - 1981 EH17 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11808 - 1981 EM17 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11809 - 1981 EG18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11810 - 1981 EV18 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11811 - 1981 EH19 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11812 - 1981 EL20 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11813 - 1981 EQ23 3 de marzo, 1981 S. J. Bus
11814 - 1981 EW26 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11815 - 1981 EG31 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11816 - 1981 EX32 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11817 - 1981 EQ34 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11818 - 1981 EK35 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11819 - 1981 ER35 2 de marzo, 1981 S. J. Bus
11820 - 1981 EP38 1 de marzo, 1981 S. J. Bus
11821 - 1981 EG44 6 de marzo, 1981 S. J. Bus
11822 - 1981 TK 6 d'octubre, 1981 Z. Vávrová
11823 Christen 1981 VF 2 de noviembre, 1981 B. A. Skiff
11824 - 1982 SO5 16 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
11825 - 1982 UW1 16 d'octubre, 1982 A. Mrkos
11826 Yurijgromov 1982 UR10 25 d'octubre, 1982 L. V. Zhuravleva
11827 Wasyuzan 1982 VD5 14 de noviembre, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
11828 - 1984 DZ 26 de febrero, 1984 H. Debehogne
11829 - 1984 EU1 4 de marzo, 1984 H. Debehogne
11830 Jessenius 1984 JE 2 de mayo, 1984 A. Mrkos
11831 - 1984 SF3 28 de setiembre, 1984 B. A. Skiff
11832 - 1984 SC6 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
11833 Dixon 1985 RW 13 de setiembre, 1985 Spacewatch
11834 - 1985 RQ3 7 de setiembre, 1985 H. Debehogne
11835 - 1985 RA4 10 de setiembre, 1985 H. Debehogne
11836 Eileen 1986 CB 5 de febrero, 1986 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
11837 - 1986 GD 2 d'abril, 1986 P. Jensen
11838 - 1986 PJ1 1 d'agosto, 1986 E. F. Helin
11839 - 1986 QX1 27 d'agosto, 1986 H. Debehogne
11840 - 1986 QR2 28 d'agosto, 1986 H. Debehogne
11841 - 1986 VW 3 de noviembre, 1986 A. Mrkos
11842 Kap'bos 1987 BR1 22 de chinero, 1987 E. W. Elst
11843 - 1987 DM6 23 de febrero, 1987 H. Debehogne
11844 - 1987 QW2 22 d'agosto, 1987 E. W. Elst
11845 - 1987 RZ 12 de setiembre, 1987 H. Debehogne
11846 - 1987 SE3 21 de setiembre, 1987 E. W. Elst
11847 Winckelmann 1988 BY2 20 de chinero, 1988 F. Börngen
11848 - 1988 CW2 11 de febrero, 1988 E. W. Elst
11849 Fauvel 1988 CF7 15 de febrero, 1988 E. W. Elst
11850 - 1988 EY1 13 de marzo, 1988 P. Jensen
11851 - 1988 PD1 14 d'agosto, 1988 Palomar
11852 Shoumen 1988 RD 10 de setiembre, 1988 V. G. Shkodrov, V. G. Ivanova
11853 Runge 1988 RV1 7 de setiembre, 1988 F. Börngen
11854 Ludwigrichter 1988 RM3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
11855 Preller 1988 RS3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
11856 - 1988 RM8 11 de setiembre, 1988 V. G. Shkodrov
11857 - 1988 RK9 1 de setiembre, 1988 H. Debehogne
11858 - 1988 RC11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11859 - 1988 SN1 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
11860 Uedasatoshi 1988 UP 16 d'octubre, 1988 K. Endate, K. Watanabe
11861 - 1988 VY2 10 de noviembre, 1988 T. Kojima
11862 - 1988 XB2 7 d'aviento, 1988 Y. Oshima
11863 - 1989 EX 8 de marzo, 1989 T. Hioki, N. Kawasato
11864 - 1989 NH1 10 de chulio, 1989 K. W. Zeigler
11865 - 1989 SC 23 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
11866 - 1989 SL12 30 de setiembre, 1989 H. Debehogne
11867 - 1989 TW 4 d'octubre, 1989 K. Suzuki, T. Furuta
11868 Kleinrichert 1989 TY 2 d'octubre, 1989 R. P. Binzel
11869 - 1989 TS2 3 d'octubre, 1989 S. J. Bus
11870 Sverige 1989 TC3 7 d'octubre, 1989 E. W. Elst
11871 Norge 1989 TP7 7 d'octubre, 1989 E. W. Elst
11872 - 1989 WR 20 de noviembre, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
11873 - 1989 WS2 30 de noviembre, 1989 M. Matsuyama, K. Watanabe
11874 Gringauz 1989 XD1 2 d'aviento, 1989 E. W. Elst
11875 - 1989 YG5 28 d'aviento, 1989 E. W. Elst
11876 Doncarpenter 1990 EM1 2 de marzo, 1990 E. W. Elst
11877 - 1990 EL8 5 de marzo, 1990 H. Debehogne
11878 - 1990 HJ 18 d'abril, 1990 T. Seki
11879 - 1990 QR1 22 d'agosto, 1990 H. E. Holt
11880 - 1990 QQ4 24 d'agosto, 1990 H. E. Holt
11881 Mirstation 1990 QO6 20 d'agosto, 1990 E. W. Elst
11882 - 1990 RA3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
11883 - 1990 RD5 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
11884 - 1990 RD6 8 de setiembre, 1990 H. Debehogne
11885 - 1990 SS 25 de setiembre, 1990 Spacewatch
11886 Kraske 1990 TT10 10 d'octubre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
11887 Echemmon 1990 TV12 14 d'octubre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
11888 - 1990 UD3 19 d'octubre, 1990 A. Sugie
11889 - 1991 AH2 7 de chinero, 1991 R. H. McNaught
11890 - 1991 FF 18 de marzo, 1991 R. H. McNaught
11891 - 1991 FJ2 20 de marzo, 1991 H. Debehogne
11892 - 1991 FT2 20 de marzo, 1991 H. Debehogne
11893 - 1991 FZ2 20 de marzo, 1991 H. Debehogne
11894 - 1991 GW 3 d'abril, 1991 N. Kawasato
11895 Dehant 1991 GU3 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11896 Camelbeeck 1991 GP6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11897 Lemaire 1991 GC7 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
11898 Dedeyn 1991 GM9 10 d'abril, 1991 E. W. Elst
11899 Weill 1991 GJ10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
11900 Spinoy 1991 LV2 6 de chunio, 1991 E. W. Elst
11901-12000
11901 - 1991 PV11 7 d'agosto, 1991 H. E. Holt
11902 - 1991 PZ12 5 d'agosto, 1991 H. E. Holt
11903 - 1991 RD7 2 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
11904 - 1991 TR1 13 d'octubre, 1991 K. J. Lawrence
11905 Giacometti 1991 VL6 6 de noviembre, 1991 E. W. Elst
11906 - 1992 AE1 10 de chinero, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
11907 - 1992 ER8 2 de marzo, 1992 UESAC
11908 - 1992 GC5 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
11909 - 1992 HD5 25 d'abril, 1992 H. Debehogne
11910 - 1992 KJ 28 de mayo, 1992 S. Otomo
11911 Angel 1992 LF 4 de chunio, 1992 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
11912 Piedade 1992 OP5 30 de chulio, 1992 E. W. Elst
11913 Svarna 1992 RD3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
11914 Sinachopoulos 1992 RZ3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
11915 Nishiinoue 1992 SJ1 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
11916 Wiesloch 1992 ST17 24 de setiembre, 1992 L. D. Schmadel, F. Börngen
11917 - 1992 UX 21 d'octubre, 1992 T. Urata
11918 - 1992 UY 21 d'octubre, 1992 T. Urata
11919 - 1992 UD2 25 d'octubre, 1992 A. Natori, T. Urata
11920 - 1992 UY2 25 d'octubre, 1992 N. Kawasato
11921 Mitamasahiro 1992 UN3 26 d'octubre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
11922 - 1992 UT3 27 d'octubre, 1992 T. Urata
11923 - 1992 WX 17 de noviembre, 1992 A. Sugie
11924 - 1992 WS3 17 de noviembre, 1992 Y. Mizuno, T. Furuta
11925 - 1992 YA1 23 d'aviento, 1992 T. Seki
11926 - 1992 YM2 18 d'aviento, 1992 E. W. Elst
11927 - 1993 BA 16 de chinero, 1993 T. Seki
11928 Akimotohiro 1993 BT2 23 de chinero, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11929 Uchino 1993 BG3 23 de chinero, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11930 Osamu 1993 CJ1 15 de febrero, 1993 T. Hioki, S. Hayakawa
11931 - 1993 DD2 22 de febrero, 1993 T. Urata
11932 - 1993 EP 13 de marzo, 1993 H. Shiozawa, T. Urata
11933 Himuka 1993 ES 15 de marzo, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11934 - 1993 FL4 17 de marzo, 1993 UESAC
11935 - 1993 FB8 17 de marzo, 1993 UESAC
11936 - 1993 FX9 17 de marzo, 1993 UESAC
11937 - 1993 FF16 17 de marzo, 1993 UESAC
11938 - 1993 FZ26 21 de marzo, 1993 UESAC
11939 - 1993 FH36 19 de marzo, 1993 UESAC
11940 - 1993 GR 15 d'abril, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
11941 Archinal 1993 KT1 23 de mayo, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
11942 Guettard 1993 NV 12 de chulio, 1993 E. W. Elst
11943 Davidhartley 1993 OF9 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
11944 Shaftesbury 1993 OK9 20 de chulio, 1993 E. W. Elst
11945 - 1993 PC5 15 d'agosto, 1993 E. W. Elst
11946 Bayle 1993 PB7 15 d'agosto, 1993 E. W. Elst
11947 Kimclijsters 1993 PK7 15 d'agosto, 1993 E. W. Elst
11948 Justinehénin 1993 QQ4 18 d'agosto, 1993 E. W. Elst
11949 Kagayayutaka 1993 SD2 19 de setiembre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
11950 Morellet 1993 SG5 19 de setiembre, 1993 E. W. Elst
11951 - 1994 AJ3 12 de chinero, 1994 Farra d'Isonzo
11952 - 1994 AM3 8 de chinero, 1994 H. Shiozawa, T. Urata
11953 - 1994 BW 19 de chinero, 1994 T. Kobayashi
11954 - 1994 BY 22 de chinero, 1994 H. Shiozawa, T. Urata
11955 Russrobb 1994 CA1 8 de febrero, 1994 D. D. Balam
11956 Tamarakate 1994 CL14 8 de febrero, 1994 E. W. Elst
11957 - 1994 DS 17 de febrero, 1994 T. Kobayashi
11958 Galiani 1994 EJ7 9 de marzo, 1994 E. W. Elst
11959 Okunokeno 1994 GG1 13 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
11960 - 1994 HA 17 d'abril, 1994 T. Kobayashi
11961 - 1994 PO 3 d'agosto, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
11962 - 1994 PX 14 d'agosto, 1994 T. Kobayashi
11963 Ignace 1994 PO16 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11964 Prigogine 1994 PY17 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11965 - 1994 PF20 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11966 Plateau 1994 PJ20 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11967 Boyle 1994 PW20 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11968 Demariotte 1994 PR27 12 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11969 Gay-Lussac 1994 PC37 10 d'agosto, 1994 E. W. Elst
11970 Palitzsch 1994 TD 4 d'octubre, 1994 P. Sicoli, P. Ghezzi
11971 - 1994 UJ2 31 d'octubre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
11972 - 1994 VK 1 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
11973 - 1994 VN 1 de noviembre, 1994 T. Kobayashi
11974 Yasuhidefujita 1994 YF 24 d'aviento, 1994 T. Kobayashi
11975 - 1995 FA1 31 de marzo, 1995 S. Mottola, E. Koldewey
11976 Josephthurn 1995 JG 5 de mayo, 1995 Farra d'Isonzo
11977 - 1995 OA 19 de chulio, 1995 Stroncone
11978 Makotomasako 1995 SS4 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11979 - 1995 SS5 25 de setiembre, 1995 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
11980 Ellis 1995 SP8 17 de setiembre, 1995 Spacewatch
11981 Boncompagni 1995 UY1 20 d'octubre, 1995 Osservatorio San Vittore
11982 - 1995 UF6 25 d'octubre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
11983 - 1995 UH6 27 d'octubre, 1995 T. Kobayashi
11984 - 1995 UK45 20 d'octubre, 1995 E. W. Elst
11985 - 1995 VG 1 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
11986 - 1995 VP 3 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
11987 Yonematsu 1995 VU1 15 de noviembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
11988 - 1995 WB 16 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
11989 - 1995 WN5 24 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
11990 - 1995 WM6 21 de noviembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
11991 - 1995 WK7 27 de noviembre, 1995 T. Kobayashi
11992 - 1995 XH 2 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
11993 - 1995 XX 8 d'aviento, 1995 NEAT
11994 - 1995 YP 19 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
11995 - 1995 YB1 21 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
11996 - 1995 YC1 21 d'aviento, 1995 T. Kobayashi
11997 Fassel 1995 YU9 18 d'aviento, 1995 Spacewatch
11998 Fermilab 1996 AG7 12 de chinero, 1996 Spacewatch
11999 - 1996 BV1 23 de chinero, 1996 T. Kobayashi
12000 - 1996 CK2 12 de febrero, 1996 S. Ueda, H. Kaneda


Predecesor:
10001–11000
Lista d'asteroides
11001–12000
Succesor:
12001–13000