Lista d'asteroides/85301–85400

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
85301 - 1994 UM5 28 d'octubre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85302 - 1994 VM 1 de noviembre, 1994 Oizumi T. Kobayashi
85303 - 1994 VN1 4 de noviembre, 1994 Oizumi T. Kobayashi
85304 - 1994 VS1 3 de noviembre, 1994 Oizumi T. Kobayashi
85305 - 1994 VX4 5 de noviembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85306 - 1994 VL8 7 de noviembre, 1994 Palomar C. S. Shoemaker
85307 - 1994 WN 25 de noviembre, 1994 Oizumi T. Kobayashi
85308 - 1994 WG4 30 de noviembre, 1994 Kuma Kogen A. Nakamura
85309 - 1994 WO4 26 de noviembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85310 - 1994 WH5 28 de noviembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85311 - 1994 WK8 28 de noviembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
85312 - 1994 YB1 28 d'aviento, 1994 Oizumi T. Kobayashi
85313 - 1994 YU1 31 d'aviento, 1994 Oizumi T. Kobayashi
85314 - 1995 AY1 7 de chinero, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85315 - 1995 BE 20 de chinero, 1995 Oizumi T. Kobayashi
85316 - 1995 BA4 28 de chinero, 1995 Kitt Peak S. M. Larson, C. W. Hergenrother
85317 Lehár 1995 BB16 30 de chinero, 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
85318 - 1995 DX4 21 de febrero, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85319 - 1995 EJ4 2 de marzo, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85320 Bertram 1995 EP8 4 de marzo, 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
85321 - 1995 FK7 25 de marzo, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85322 - 1995 GS5 6 d'abril, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85323 - 1995 GF8 8 d'abril, 1995 Kitt Peak T. J. Balonek
85324 - 1995 HX2 25 d'abril, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85325 - 1995 MO1 22 de chunio, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85326 - 1995 OR6 24 de chulio, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85327 - 1995 OR15 26 de chulio, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85328 - 1995 PA 1 d'agosto, 1995 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
85329 - 1995 PQ 2 d'agosto, 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
85330 - 1995 QO 23 d'agosto, 1995 Ondřejov L. Šarounová
85331 - 1995 QA13 22 d'agosto, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85332 - 1995 SH4 29 de setiembre, 1995 Catalina Station T. B. Spahr
85333 - 1995 SN13 18 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85334 - 1995 SY13 18 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85335 - 1995 SB15 18 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85336 - 1995 SJ27 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85337 - 1995 SW34 22 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85338 - 1995 SX37 24 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85339 - 1995 ST38 24 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85340 - 1995 SV42 25 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85341 - 1995 SL49 22 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85342 - 1995 SP52 29 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85343 - 1995 SX53 30 de setiembre, 1995 Catalina Station C. W. Hergenrother
85344 - 1995 SB64 26 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85345 - 1995 SH65 25 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85346 - 1995 SE71 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85347 - 1995 SU82 23 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85348 - 1995 SV82 23 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85349 - 1995 UP11 17 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85350 - 1995 UN13 17 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85351 - 1995 UC18 18 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85352 - 1995 UR43 25 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85353 - 1995 UE46 20 d'octubre, 1995 Caussols E. W. Elst
85354 - 1995 UA67 17 d'octubre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85355 - 1995 VN17 15 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85356 - 1995 WA3 20 de noviembre, 1995 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
85357 - 1995 WW9 16 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85358 - 1995 WJ12 16 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85359 - 1995 WQ15 17 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85360 - 1995 WM16 17 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85361 - 1995 WO16 17 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85362 - 1995 WR32 20 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85363 - 1995 WY36 21 de noviembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85364 - 1995 YD7 16 d'aviento, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85365 - 1995 YB9 18 d'aviento, 1995 Kitt Peak Spacewatch
85366 - 1996 AY13 15 de chinero, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85367 - 1996 AO17 13 de chinero, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85368 - 1996 CQ7 14 de febrero, 1996 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
85369 - 1996 DX2 26 de febrero, 1996 Church Stretton S. P. Laurie
85370 - 1996 EW7 11 de marzo, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85371 - 1996 EV8 12 de marzo, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85372 - 1996 EO12 13 de marzo, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85373 - 1996 FC1 19 de marzo, 1996 Haleakala NEAT
85374 - 1996 FC4 22 de marzo, 1996 Haleakala AMOS
85375 - 1996 GY4 11 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85376 - 1996 GU14 12 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85377 - 1996 GZ17 15 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
85378 - 1996 GD19 15 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
85379 - 1996 HY24 20 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
85380 - 1996 JS 13 de mayo, 1996 Haleakala NEAT
85381 - 1996 JL15 13 de mayo, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85382 - 1996 LJ2 8 de chunio, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85383 - 1996 MS 22 de chunio, 1996 Haleakala NEAT
85384 - 1996 NZ 14 de chulio, 1996 Haleakala NEAT
85385 - 1996 NJ5 14 de chulio, 1996 La Silla E. W. Elst
85386 - 1996 OU2 26 de chulio, 1996 Haleakala AMOS
85387 - 1996 PF7 8 d'agosto, 1996 La Silla E. W. Elst
85388 - 1996 PU9 11 d'agosto, 1996 Nanyo T. Okuni
85389 Rosenauer 1996 QE1 22 d'agosto, 1996 Kleť Kleť
85390 - 1996 QZ2 18 d'agosto, 1996 Caussols E. W. Elst
85391 - 1996 RW11 8 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85392 - 1996 RR13 8 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85393 - 1996 RF17 13 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
85394 - 1996 RT32 15 de setiembre, 1996 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
85395 - 1996 SQ4 20 de setiembre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
85396 - 1996 SB7 21 de setiembre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
85397 - 1996 TN3 6 d'octubre, 1996 King City R. G. Sandness
85398 - 1996 TH6 5 d'octubre, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
85399 - 1996 TG8 8 d'octubre, 1996 Haleakala NEAT
85400 - 1996 TD10 8 d'octubre, 1996 Nanyo S. Otomo
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...