Lista d'asteroides/83901–84000

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Nombre Designación provisional Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
83901 - 2001 US163 17 d'octubre, 2001 Palomar NEAT
83902 - 2001 UX164 23 d'octubre, 2001 Palomar NEAT
83903 - 2001 UR166 24 d'octubre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83904 - 2001 UB173 18 d'octubre, 2001 Palomar NEAT
83905 - 2001 UY182 16 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
83906 - 2001 UL183 16 d'octubre, 2001 Palomar NEAT
83907 - 2001 UD184 16 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
83908 - 2001 UT186 17 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
83909 - 2001 UB189 18 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
83910 - 2001 UA210 20 d'octubre, 2001 Haleakala NEAT
83911 - 2001 UV219 18 d'octubre, 2001 Socorro LINEAR
83912 - 2001 VH1 7 de noviembre, 2001 Palomar NEAT
83913 - 2001 VF6 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83914 - 2001 VA7 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83915 - 2001 VF7 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83916 - 2001 VS8 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83917 - 2001 VB11 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83918 - 2001 VJ11 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83919 - 2001 VX12 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83920 - 2001 VX15 6 de noviembre, 2001 Palomar NEAT
83921 - 2001 VB16 8 de noviembre, 2001 Palomar NEAT
83922 - 2001 VK16 10 de noviembre, 2001 Palomar NEAT
83923 - 2001 VR16 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83924 - 2001 VZ23 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83925 - 2001 VS25 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83926 - 2001 VS37 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83927 - 2001 VD48 9 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83928 - 2001 VJ50 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83929 - 2001 VF51 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83930 - 2001 VY56 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83931 - 2001 VO58 10 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83932 - 2001 VD74 11 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83933 - 2001 VJ74 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83934 - 2001 VZ74 8 de noviembre, 2001 Palomar NEAT
83935 - 2001 VV86 15 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83936 - 2001 VY86 15 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83937 - 2001 VU89 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83938 - 2001 VO93 15 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83939 - 2001 VX105 12 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83940 - 2001 VD122 13 de noviembre, 2001 Haleakala NEAT
83941 - 2001 WD 16 de noviembre, 2001 Bisei SG Center BATTeRS
83942 - 2001 WC12 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83943 - 2001 WK14 19 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83944 - 2001 WM17 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83945 - 2001 WO21 18 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83946 - 2001 WR26 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83947 - 2001 WT36 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83948 - 2001 WN37 17 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83949 - 2001 WP45 19 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83950 - 2001 WV69 20 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83951 - 2001 WG74 20 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83952 - 2001 WO80 20 de noviembre, 2001 Socorro LINEAR
83953 - 2001 WA97 18 de noviembre, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83954 - 2001 WU98 19 de noviembre, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83955 - 2001 XR6 8 d'aviento, 2001 Kitt Peak Spacewatch
83956 - 2001 XX30 7 d'aviento, 2001 Cima Ekar Asiago-DLR Asteroid Survey
83957 - 2001 XO35 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83958 - 2001 XA36 9 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83959 - 2001 XD80 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83960 - 2001 XB84 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83961 - 2001 XQ113 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83962 - 2001 XW123 14 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83963 - 2001 XM202 11 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83964 - 2001 XL256 7 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83965 - 2001 XU256 7 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83966 - 2001 YX13 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83967 - 2001 YG111 17 d'aviento, 2001 Anderson Mesa LONEOS
83968 - 2001 YY114 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83969 - 2001 YW127 17 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83970 - 2001 YQ132 20 d'aviento, 2001 Socorro LINEAR
83971 - 2002 AU25 9 de chinero, 2002 Haleakala NEAT
83972 - 2002 AZ34 9 de chinero, 2002 Kingsnake J. V. McClusky
83973 - 2002 AS181 5 de chinero, 2002 Palomar NEAT
83974 - 2002 AV181 5 de chinero, 2002 Palomar NEAT
83975 - 2002 AD184 6 de chinero, 2002 Kitt Peak Spacewatch
83976 - 2002 CA15 9 de febrero, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
83977 - 2002 CE89 7 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
83978 - 2002 CC202 10 de febrero, 2002 Socorro LINEAR
83979 - 2002 EW5 11 de marzo, 2002 Palomar NEAT
83980 - 2002 EP9 10 de marzo, 2002 Palomar NEAT
83981 - 2002 EJ22 10 de marzo, 2002 Haleakala NEAT
83982 Crantor 2002 GO9 12 d'abril, 2002 Palomar NEAT
83983 - 2002 GE39 4 d'abril, 2002 Palomar NEAT
83984 - 2002 GL77 9 d'abril, 2002 Anderson Mesa LONEOS
83985 - 2002 JV42 8 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
83986 - 2002 JS101 9 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
83987 - 2002 LR32 11 de chunio, 2002 Fountain Hills C. W. Juels, P. R. Holvorcem
83988 - 2002 LC34 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
83989 - 2002 MF1 17 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
83990 - 2002 MM1 17 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
83991 - 2002 MS1 20 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
83992 - 2002 MG3 25 de chunio, 2002 Haleakala NEAT
83993 - 2002 MM3 19 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
83994 - 2002 NJ12 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
83995 - 2002 NH13 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
83996 - 2002 NP18 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
83997 - 2002 NK19 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
83998 - 2002 NA24 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
83999 - 2002 NV26 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
84000 - 2002 NG27 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...