Lista d'asteroides/136501–136600

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Nombre Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
136501 - 2005 JO68 6 de mayo, 2005 Catalina CSS
136502 - 2005 JG132 13 de mayo, 2005 Siding Spring SSS
136503 - 2005 JO146 13 de mayo, 2005 Catalina CSS
136504 - 2005 JX153 4 de mayo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136505 - 2005 JX160 8 de mayo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136506 - 2005 KF1 16 de mayo, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136507 - 2005 KV5 16 de mayo, 2005 Palomar NEAT
136508 - 2005 KO8 18 de mayo, 2005 Siding Spring SSS
136509 - 2005 KC12 31 de mayo, 2005 Catalina CSS
136510 - 2005 LH 1 de chunio, 2005 RAS A. Lowe
136511 - 2005 MQ45 27 de chunio, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136512 - 2005 NA50 5 de chulio, 2005 Palomar NEAT
136513 - 2005 NL93 5 de chulio, 2005 Siding Spring SSS
136514 - 2005 QT36 25 d'agosto, 2005 Palomar NEAT
136515 - 2005 QF37 25 d'agosto, 2005 Palomar NEAT
136516 - 2005 QR49 26 d'agosto, 2005 Palomar NEAT
136517 - 2005 SY20 25 de setiembre, 2005 Kitt Peak Spacewatch
136518 - 2005 SF70 28 de setiembre, 2005 Piszkéstető Piszkéstető
136519 - 2005 SZ242 30 de setiembre, 2005 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136520 - 2005 UR314 28 d'octubre, 2005 Catalina CSS
136521 - 2006 DE3 20 de febrero, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136522 - 2006 DA59 24 de febrero, 2006 Catalina CSS
136523 - 2006 DM195 28 de febrero, 2006 Socorro LINEAR
136524 - 2006 EY16 2 de marzo, 2006 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136525 - 2006 FQ44 23 de marzo, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136526 - 2006 FU45 24 de marzo, 2006 Anderson Mesa LONEOS
136527 - 2006 GK22 2 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136528 - 2006 GM22 2 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136529 - 2006 GH36 7 d'abril, 2006 Socorro LINEAR
136530 - 2006 GS37 9 d'abril, 2006 Siding Spring SSS
136531 - 2006 HA4 18 d'abril, 2006 Palomar NEAT
136532 - 2006 HL11 19 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136533 - 2006 HX25 20 d'abril, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136534 - 2006 KK16 20 de mayo, 2006 Anderson Mesa LONEOS
136535 - 2006 KA85 25 de mayo, 2006 Kitt Peak Spacewatch
136536 - 2006 LJ5 11 de chunio, 2006 Palomar NEAT
136537 - 2006 LX6 11 de chunio, 2006 Palomar NEAT
136538 - 2006 MN3 19 de chunio, 2006 Mount Lemmon Mount Lemmon Survey
136539 - 2144 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136540 - 2543 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136541 - 3012 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136542 - 3089 P-L 25 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136543 - 3111 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136544 - 4773 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136545 - 5552 P-L 17 d'octubre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136546 - 6208 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136547 - 6297 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136548 - 6329 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136549 - 6702 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136550 - 6747 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136551 - 6864 P-L 24 de setiembre, 1960 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136552 - 1047 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136553 - 1445 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136554 - 2062 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136555 - 2254 T-2 29 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136556 - 3299 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136557 - 5214 T-2 25 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136558 - 5429 T-2 30 de setiembre, 1973 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136559 - 1035 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136560 - 1109 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136561 - 1304 T-3 17 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136562 - 2609 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
136563 - 3288 T-3 16 d'octubre, 1977 Palomar C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...