Lista d'asteroides/132601–132700

De Biquipedia
Ir ta: navego, busca
Nombre Calendata d'o trobo Puesto d'o trobo Descubridor(s)
132601 - 2002 JH145 13 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132602 - 2002 KB5 16 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
132603 - 2002 KK6 25 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132604 - 2002 KS8 30 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132605 - 2002 KA9 29 de mayo, 2002 Haleakala NEAT
132606 - 2002 KL9 29 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132607 - 2002 KT9 16 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
132608 - 2002 KV10 16 de mayo, 2002 Socorro LINEAR
132609 - 2002 KU12 17 de mayo, 2002 Kitt Peak Spacewatch
132610 - 2002 KC13 18 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132611 - 2002 KE14 30 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132612 - 2002 KM14 30 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132613 - 2002 KQ14 30 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132614 - 2002 KN15 23 de mayo, 2002 Palomar NEAT
132615 - 2002 LM1 2 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132616 - 2002 LO3 5 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132617 - 2002 LF4 5 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132618 - 2002 LH6 7 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132619 - 2002 LR6 1 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132620 - 2002 LL7 2 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132621 - 2002 LS8 5 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132622 - 2002 LE9 5 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132623 - 2002 LV9 5 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132624 - 2002 LD13 5 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132625 - 2002 LJ20 6 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132626 - 2002 LY20 6 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132627 - 2002 LH21 6 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132628 - 2002 LJ21 6 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132629 - 2002 LU22 8 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132630 - 2002 LH24 9 de chunio, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
132631 - 2002 LW27 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132632 - 2002 LU29 9 de chunio, 2002 Haleakala NEAT
132633 - 2002 LL30 1 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132634 - 2002 LQ30 3 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132635 - 2002 LG32 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132636 - 2002 LC33 3 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132637 - 2002 LW34 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132638 - 2002 LZ34 9 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132639 - 2002 LB35 11 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132640 - 2002 LW36 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132641 - 2002 LY37 12 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132642 - 2002 LF38 5 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132643 - 2002 LN40 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132644 - 2002 LJ45 5 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132645 - 2002 LK45 5 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132646 - 2002 LT45 6 de chunio, 2002 Haleakala NEAT
132647 - 2002 LY48 13 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132648 - 2002 LF51 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132649 - 2002 LH51 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132650 - 2002 LL51 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132651 - 2002 LD52 9 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132652 - 2002 LX53 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132653 - 2002 LY53 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132654 - 2002 LD54 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132655 - 2002 LF54 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132656 - 2002 LP54 8 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132657 - 2002 LZ54 10 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132658 - 2002 LA56 14 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132659 - 2002 LH57 11 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132660 - 2002 LY57 12 de chunio, 2002 Socorro LINEAR
132661 - 2002 LO60 12 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132662 - 2002 LQ60 8 de chunio, 2002 Palomar S. F. Hönig
132663 - 2002 MD2 16 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132664 - 2002 MB3 25 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132665 - 2002 MC5 16 de chunio, 2002 Palomar NEAT
132666 - 2002 NU1 3 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132667 - 2002 NL4 3 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132668 - 2002 NA6 10 de chulio, 2002 Campo Imperatore CINEOS
132669 - 2002 NJ6 11 de chulio, 2002 Campo Imperatore CINEOS
132670 - 2002 NT8 1 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132671 - 2002 NL9 3 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132672 - 2002 NP9 3 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132673 - 2002 NO12 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132674 - 2002 NB14 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132675 - 2002 NG14 4 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132676 - 2002 NR14 5 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132677 - 2002 ND15 5 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132678 - 2002 NW15 5 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132679 - 2002 NF16 6 de chulio, 2002 Desert Eagle W. K. Y. Yeung
132680 - 2002 NE18 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132681 - 2002 NG19 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132682 - 2002 NW19 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132683 - 2002 NZ21 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132684 - 2002 NQ22 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132685 - 2002 NV23 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132686 - 2002 ND25 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132687 - 2002 NJ25 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132688 - 2002 NF27 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132689 - 2002 NC28 13 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132690 - 2002 NQ28 12 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132691 - 2002 NY32 13 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132692 - 2002 NJ33 13 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132693 - 2002 NQ33 14 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132694 - 2002 NH34 11 de chulio, 2002 Bergisch Gladbach W. Bickel
132695 - 2002 NV34 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132696 - 2002 NW34 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132697 - 2002 NU37 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132698 - 2002 NJ38 9 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
132699 - 2002 NY43 12 de chulio, 2002 Palomar NEAT
132700 - 2002 NX48 14 de chulio, 2002 Socorro LINEAR
... | Anterior | Lista d'asteroides | Siguient | ...